امير آبادي: کاپيتان واقعي استقلال مجيدي است
مدافع تيم فوتبال استقلال تهران قرار است کاپيتان اول اين تيم باشد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036030.jpg
مهدي امير آبادي درباره کاپيتان شدن خود اظهار داشت: تمايلي به بستن بازو بند کاپيتاني استقلال نداشتم زيرا از نظر من هنوز کاپيتان واقعي استقلال فرهاد مجيدي است.
وي ادامه داد: اينکه من کاپيتان شدم نظر اعضاي کادر فني و انتخاب بازيکنان تيم بوده است بچه ها به من لطف داشته اند و از من خواسته اند کاپيتان اول تيم باشم با اينکه مي دانم جاي خالي مجيدي در استقلال پر نمي شود اما همه تلاشم را به کار مي گيرم تا کاپيتان خوبي براي استقلال باشم و بتوانم به خوبي تيم را در زمين هدايت کنم در واقع بازيکنان استقلال به زور بازوبند را به دستان من بستند.
امير آبادي درباره بهبود مصدوميت خود گفت: بعد از دربي جام حذفي عضله دوقلوي پايم پاره شد و 3 هفته طول کشيد تا مصدوميتم بهبود پيدا کند در ديدار مقابل سپاهان هم روي نيمکت نشستم و مي توانستم بازي کنم اما ريسک نکردم و به ميدان نرفتم براي بازي با داماش شرايط خوبي دارم و در صورتي که کادر فني صلاح بداند مي توانم در اين بازي به ميدان بروم.
کاپيتان استقلال درباره اينکه اين تيم حتي براي انتخاب بايکن روي نيمکت هم با مشکل روبرو است اظهار داشت: تيمي که به آن لقب کهکشاني داده بودند الان بازيکن براي نيمکت ذخيره کم دارد متاسفانه مصدوميت هاي پي در پي براي ما دردسر ساز شده و اميدوارم زودتر بلاها از استقلال دور شوند.
بازیکنان استقلال گلادیاتور هستند
پرویز مظلومی عصر دیروز در جمع خبرنگاران پس از پیروزی تیمش مقابل داماش اظهار داشت: داماش تیم خوبی بود ولی در دقایق آخر بازی احساسی ارائه کرد.
وی با بیان اینکه برای نخستین بار در چمن مصنوعی بازی کردیم، افزود: تمام بازیکنان استقلال در این دیدار تلاش کردند و توانستیم بازی را کنترل کنیم.
سرمربی تیم استقلال افزود: فاصله کوتاه حین بازیها تیم ما را خسته کرده است ولی امروز توانستیم در رشت سه امتیاز با ارزش را کسب کنیم.
وی با اشاره به رقابتهای این تیم در جام باشگاههای آسیا، اذعان کرد: در حالی که تیمهای عربستان، ژاپن و کره به دور از خستگی و با استراحت کامل در این رقابتها حاضر هستند تیمهای استقلال و ذوبآهن باید با خستگی خود با تیمهای مقابل نبرد کنند.
مظلومی با بیان اینکه کیروش استراحت میکند و یکباره اعلام میشود که 12 روز لیگ باید برای تیم ملی تعطیل شود، بیان داشت: تعطیلی 12 روزه لیگ برای دیدار تشریفاتی تیم ملی فرصت زیادی است.
وی تصریح کرد: با تمام شرایطی که داریم، آمادهایم تا هر زمان که اعلام کنند بازی کنیم.
سرمربی تیم استقلال تهران با تصریح بر اینکه باید به گونهای برنامهریزی شود که هر هفته یک دیدار داشته باشیم، افزود: در تمام دنیا برای جذب تماشاگر تلاش میکنند و ما باید از این فرصت استفاده کنیم.
قطع و وصل مکرر چراغهای سالن کنفرانس و زنگهای تلفن همراه خبرنگاران از حاشیههای این نشست بود.
همه بازیکنان در کسب ۳ امتیاز زحمت کشیدند نه یک نفر
بهتاش فریبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره برتری یک بر صفر استقلال مقابل داماش گیلان عنوان کرد: با توجه به اینکه چمن ورزشگاه عضدی برای ما ناآشنا بود بازی سختی داشتیم. در ترکیب خط هافبک تغییراتی داده بودیم که البته جواب داد. ساموئل با وجودی که بازی در وسط زمین در تخصصش نبود به دلیل نداشتن یار در این قسمت بازی کرد و از عملکردش رضایت داشتیم.
وی افزود: با توجه به ناآشنایی به زمین تا ۱۰ دقیقه اول تحت فشار بودیم و اشکالاتی داشتیم اما کم کم از فشار خارج شدیم و توانستیم به بازی مسلط شویم. از دقیقه ۲۰ تا ۶۵ بازی کاملا دست ما بود.
فریبا با اشاره به اینکه حس پیروزی و بردن در بازیکنان استقلال به وجود آمده، گفت: بازیکنان در هر شرایطی که باشند دوست دارند برنده شوند و این روحیه به آنها کمک می کند مقابل هیچ حریفی احساس کمبود نکنند.
مربی استقلال در مورد جورکوویچ زننده تک گل استقلال مقابل داماش و اینکه جایگزینی خوبی برای فرهاد مجیدی هست یا خیر گفت: جور کوویچ عملکرد خوبی داشت. هر بازیکن جای خودش را دارد. جورکوویچ حفظ توپش در محوطه ۶ قدم حریف خوب است و می تواند به استقلال کمک کند.
وی در این خصوص که برخی ها معتقدند این مهدی رحمتی بود ۳ امتیاز را برای استقلال گرفت، گفت: رحمتی در جریان بازی به خصوص در 20 دقیقه اول دو توپ خیلی سخت را گرفت اما همه تیم برای سه امتیاز زحمت کشیدند. مثلا مگر حنیف عمران زاده بد بود؟ مهدی رحمتی چون انتهای زمین ماست عملکردش بهتر نشان داده می شود.
فریبا در ارتباط با شرایط مجتبی جباری و مصدومیتی که برای او پیش آمد عنوان کرد: او با بازیکن حریف زانو به زانو شد اما بعد از بازی که جویای حالش شدم گفت مسئله حادی نیست.
زندي به دليل مسموميت به شيراز نرفت
استقلال در حالي به شيراز سفر کردند که در آخرين لحظات نام سه بازيکن از ليست تيم خط خورد.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035994.jpg
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، کاروان استقلال در حالی به شیراز سفر کردند که در آخرین لحظات نام سه بازیکن از لیست تیم خط خورد تا استقلال با 18 بازیکن راهی شیراز شود.فریدون زندی به دلیل مسمومیت نتوانست استقلال را همراهی کند، حمید عزیزاده و توحید غلامی نیز از لیست تیم برای این سفر خط خوردند.
مظلومي: آخر فصل از استقلال ميروم
سرمربي آبيها گفت: اجازه بدهيد بازش نکنم، فقط ميخواهم بروم. اين فصل تمام بشود ديگر من را در استقلال نخواهيد ديد، ديگر نميمانم.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030817.jpg سایت گل - این مهمترین نقل قول فصل است ....
سرمربي آبيها ساعاتي مانده به بازي حساس مقابل فجر صحبت از رفتن به ميان ميآورد. او چندي پيش هم گفته بود: «آخر فصل از استقلال ميروم.»
هر چه به پايان فصل يازدهم نزديک ميشويم، پرويز مظلومي با علاقه بيشتري از جدايي حرف ميزند. چه اتفاقي افتاده است؟ مظلومي چه چيزهايي را ميبيند که ما نميبينيم؟! آيا نگراني مظلومي ناشي از اتفاقاتي است که پس از بازي با مس کرمان رخ داد؟ آن روز که هواداران او را ترسو خواندند؟ پرويز مظلومي درباره اينکه چرا دوباره حرف از خداحافظي زده ميگويد: «بله، بايد رفت! ماندن بيش از اين جايز نيست. ميروم اما قبل از آن جامهايم را ميگيرم و ميگويم خداحافظ. بالاخره يک روز بايد جدا شد. ماندن در استقلال هم حدي دارد.»
آقاي مظلومي چرا ميخواهيد برويد؟ دليلش چيست؟ اتفاقاتي که روي سکوها رخ داده؟ او اينگونه پاسخ ميدهد: «اجازه بدهيد بازش نکنم، فقط ميخواهم بروم. اين فصل تمام بشود ديگر من را در استقلال نخواهيد ديد. ديگر نميمانم. ميبينيد که اوضاع چطور است. بعضيها چشم ديدن من را ندارند. خودتان که وضع سکوها را به خوبي مشاهده ميکنيد. تعدادي از هواداران براي تخريب به ورزشگاه ميآيند. شما ميگوييد من در اين شرايط بمانم؟! مگر کم افتخار براي استقلال به دست آوردم؟ 4 دربي را بردم. اين اسمش جام نيست؟ من نميگويم بردن دربي کمتر از جام نيست، آن هم براي هواداران استقلال که عاشق پيروزي در دربي هستند.»
او در لابه لای حرفها از یک جریان خاص می گوید که البته حدس آن خیلی هم برای استقلالی ها سخت نیست...جالب اینکه اتفاقات بازی مس بعد از اظهارنظر عجیب مدیرعامل استقلال درباره یک مربی دیگر رخ داد.
جالب اینکه اتفاقات روي سکوها باعث ميشود تا مظلومي از بازي در شيراز هم ابراز رضايت کند! او اعتقاد خاصي به پيروزي در حافظيه دارد: «بچهها در بازيهاي خارج از خانه استرس کمتر و تمرکز بيشتر و بهتري دارند. خودتان ديديد که مس را در دور رفت در خانهاش برديم. بازيکنان در بازيهاي بيرون خانه دوندگي بيشتري دارند البته استقلال توانايي شکست هر تيمي را دارد. بازي با مس حالا گذشته و بازيهاي زيادي مانده است. شايد در بازيهاي آينده هم امتياز از دست بدهيم و اين اتفاق براي رقبايمان هم بيفتد. آنچه مسلم است جام را آخر فصل ميدهند.
با رفتن مجیدی زهر خط حمله ما گرفته شد
پرویز مظلومی پس از شکست 2 بر یک برابر فجر سپاسی گفت: بازی کیفیت لازم را نداشت. زمین کیفیت خوبی نداشت و بازی روی هوا بود و به همین دلیل بازیکنان تکنیکی ما از بازی خارج شدند. با این حال به فجر سپاسی تبریک میگویم. در نیمه اول غافلگیر شدیم. در نیمه دوم با تغییراتی که دادیم تیم برتر میدان بودیم و بازی یکطرفه بود.اما در نهایت روی یک غفلت و شوت، فجر به گل دوم رسید.
وی تاکید کرد: زمین کیفیت لازم را نداشت و ما نتوانستیم بازی خود انجام دهیم. بازی در این زمین مشکل است. زمین خیلی سفت بود. مسئولان تلاش کردند کیفیت بهتری برای زمین ایجاد کنند اما باز هم شرایط زمین خوب نبود. در نیمه دوم به یک امتیاز هم قائل نبودیم و تغییرات تاکتیکی دادیم و یک بازی هجومی و سراسر حمله را به نمایش گذاشتیم.
سرمربی استقلال در مورد غیبت فرهاد مجیدی و گرفته شدن زهر خط حمله این تیم گفت: مجیدی بازیکن بزرگی است. با غیبت او زهر خط حمله ما گرفته شده و مردم حق دارند. البته میلاد میداودی 20 دقیقه بازی کرد و اگر 90 دقیقهای شود میتواند به ما کمک کند. آرش برهانی هم داریم. این داشتههای ما است که باید با آنها کار را ادامه دهیم.
مظلومی درمورد اعتراض هواداران استقلال پس از پایان بازی گفت: هواداران حق دارند که بعد از باخت ناراحت شوند و اعتراض کنند. من شرمنده آنها هستم. فکر نمیکردم این همه تماشاگر به ورزشگاه بیاید و از استقلال استقبال کنند.
سرمربی استقلال در مورد پیروزی تراکتورسازی و کم شدن فاصله این تیم از نظر امتیازی گفت: باید برای آینده بیشتر تلاش کنیم. با این روند اندوختههای خود را در نیم فصل اول از دست میدهیم. نباید امتیاز از دست بدهیم. از مسئولان هم میخواهم برای فینال جام حذفی که قرار است در این ورزشگاه انجام شود، فکری کنند. یا زمین ورزشگاه را درست کنند و یا تدبیر دیگری در نظر بگیرند. فینال جام حذفی را مردم آن سوی آبها هم تماشا میکنند.
مظلومی در مورد اینکه قول چند جام قهرمانی به هواداران استقلال میدهد، گفت: اکنون روی دور بدشانسی هستیم و چندبازیکن مصدوم داریم. برخی از مردم از من خرده میگیرند که چرا به فلان بازیکن بازی نمیدهی اما من میدانم آن بازیکن نیمکت نشین اکنون توان حضور در میدان را ندارد. ما از تمام داشتههای خود استفاده میکنیم و تلاشمان را انجام خواهیم داد. ممکن است استقلال یکی دو پله پایین بیاید اما برای قهرمانی تلاش خواهیم کرد. همچنین میخواهیم در جام حذفی قهرمان شویم.
1 فایل پیوست
برهاني رکورد فرهاد مجيدي را شکست
آرش برهانی مهاجم تیم استقلال بعد از مدتها مقابل فولاد خوزستان دو گل به ثمر رساند که با این دو گل به صدر جدول گلزنان استقلال در تاریخ لیگ رفت. برهانی با این دو گلی که به فولاد زد 59 گله شد و رکورد 58 گل مجیدی در لیگ برای استقلال را شکست. رضا عنایتی نیز با 55 گل سومین گلزن برتر استقلال در تاریخ لیگ ایران است.
عنایتی و برهانی رقابتی نیز برای کسب عنوان بهترین گلزن تاریخ لیگ های ایران دارند و در تلاش هستند تا در همین فصل به عنوان اولین بازیکن صدگله معرفی شوند. در حال حاضر عنایتی با 98 گل زده در لیگ برتر فقط 2 گل تا رسیدن به عنوان اولین بازیکن صدگله لیگ فاصله دارد و برهانی نیز با 94 گل در تعقیب اوست.