درخواست شما به دلیل تعهد به تینا خانم رد میگردد .
درخواست شما بابت نپذیرفتن شوهر رد و اگر شده به زور باید سر سفره عقد بشینید و گرنه کل خانواده تنبیه میشوند
درخواست شما بابت داداشتون مورد پذیرش هست و هیچ کس حق اعتراض ندارد
با سپاس
پدر خوانده
Printable View
درخواست شما به دلیل تعهد به تینا خانم رد میگردد .
درخواست شما بابت نپذیرفتن شوهر رد و اگر شده به زور باید سر سفره عقد بشینید و گرنه کل خانواده تنبیه میشوند
درخواست شما بابت داداشتون مورد پذیرش هست و هیچ کس حق اعتراض ندارد
با سپاس
پدر خوانده
دوستان اگه نقشی هم هست به ما بدین :merc567:
اول بگم من مخافم که دنیا زن برادرت بشه چون دنیا تنها کسی که منو درک میکنه من هم این خواهرمو خیلی دوستش دارم:m0h: اما اول اگه می خواین بهتون دختر بدم باید شما(رها خانوم)ازدواج کنی بعدا من راضی میشم که خواهر مهربون را شوهر بدم. اما اگر شما ازدواج کنی من داداشت را زن میدم ....خودم هم اینشالله به زودی....:nish:
اقا واسه ما هم اگه جایی هست بگین؟:ch0m::ch0m::ch0m::ch0m::ch0m::ch0m:
سلام سهیلا خانوم!شما کجا اینجا کجا !
آقا این خانوم از طایفه ما بود رفته بود خارج برای درس خوندن !خلاصه نقش خوبی بهش بدین
در ضمن دختران و پسران عزیرم نوه های خوبم پدر بزرگتون زیاد حالش خوب نیست این روز ها !خیلی نامردید که یک سر هم بهش نمیزندد سر نزدن هیچ اینقدر که با شو.هراتون یا با دوست جنس مخالف خود صحبت میکنید یک زنگ هم به پدر بزرگتون بزنید که یک پاش لب گوره یک پاش تو عروسی :del-s:
من دو سه روزی نبودم
چیا شده؟؟؟ دایی مزدوج شد؟؟؟؟ یا قراره باز خونه ی ما خراب شه؟؟؟:s0: این مامان کو؟؟؟ خاله کجاس؟؟ نیومد؟؟
بهار؟؟؟ آبجی جونم کجایی؟؟؟ دلم تنگیده برات خواهر:m0h:
بهار میگم مامانینا که نیومدن چطوره تغییر موضع بدیم برا بابا زن پیدا کنیم:cheshmak98: مردیم از بس کار خونه کردیماااا!!!!!:ga0:
هان؟؟؟:nish: