رحمتی: از دقیقه 70 به بعد نمیتوانستیم راه برویم
مهدی رحمتی پس از برتری 2 بر صفر مقابل نفت تهران در مورد وضعیت جسمانیاش گفت: دو سه هفتهای است که از ناحیه کمر اذیت میشوم و فرصتی برای استراحت نداشتم اما دو سه روزی به ما تعطیلی خورده و میتوانم استراحت کنم.
وی در مورد بازی با نفت تهران گفت: خدا را شکر که توانستیم از موقعیتها استفاده کنیم و با پیروزی در این مسابقه قهرمان نیمفصل شویم.
رحمتی درباره اینکه آیا بهتر نیست به دلیل فشردگی مسابقات در بازیهای حساس به میدان برود، گفت: اینکه شما میگویید به من مربوط نمیشود. هرگاه تیم بخواهد از من استفاده کند در خدمت تیم هستم. فوتبال حرفهای است و من باید در خدمت تیمم باشم.
وی در این خصوص که او یک سرمایه ملی است و شاید با مصدومیت طولانی روبهرو شود، اظهار داشت: فکر میکنم اگر فشار را از روی تیمها بردارند فرصت استراحت وجود دارد. به جای تعطیلی ۱۵ روزه و فرمالیته بهتر است مسابقات را هر ۴ روز یا هر ۵ روز یکبار برگزار کنند. ما این تعطیلات را نمیخواهیم. امروز از دقیقه ۷۰ به بعد بازیکنان استقلال نمیتوانستند راه بروند. دلیل اینکه ملیپوشان ما مصدوم میشوند و خوب نمیشوند همین فشار مسابقات است.
رحمتی در خصوص مشکلات مالی گفت: ما هم مثل بقیه پول گرفتهایم. بازیکنی مثل حنیف عمرانزاده اصلاً پول امسالش را نگرفته است و هرچه گرفته مربوط به پارسال است. چون تجربه بازی در استقلال را دارد این شرایط را پیدا کرده اگر من هم سال بعد در استقلال بمانم شاید این شرایط را پیدا کنم. بچهها تحت فشار مالی هستند و همه به یک اندازه پول گرفتند.
برهانی: مجیدی جایی نمیرود
آرش برهانی پس از پیروزی 2 بر صفر مقابل نفت تهران در خصوص قهرمانی نیم فصل عنوان کرد: به دنبال یک بازی خوب بودیم تا با فاصله بیشتر از تیم دوم در صدر جدول قرار گیریم. امیدوارم این روند در نیم فصل دوم هم ادامه داشته باشد و بتوانیم در پایان فصل قهرمان شویم چون به قهرمانی نیم فصل جام نمیدهند.
برهانی در خصوص اینکه فرهاد مجیدی تصمیم گرفته از استقلال برود تاکید کرد: با جدایی مجیدی قدرت استقلال کم میشود اما من مطمئنم که آقا فرهاد جایی نمیرود.
وی در خصوص اینکه آیا مسائل مالی میتواند در قهرمانی استقلال نقش داشته باشد یا نه، گفت: مسلماً مسائل مالی خیلی ربط دارد. من خودم امسال هیچ پولی نگرفتم اما فتحاللهزاده قول داده مشکلات را حل کند.
مظلومی: آنقدر گفتند کهکشانی که چشم خوردیم
پرویز مظلومی پس از پیروزی 2 بر صفر برابر نفت تهران و قهرمانی در نیم فصل در نشست خبری گفت: از بازیکنان تشکر میکنم که امروز شتابزده نبودند و موقعیتهای گلزنی را از دست ندادند. منطقی بازی کردیم و به آنچه میخواستیم، رسیدیم. میدانستم نفت دفاعی بازی میکند و هدفش ضد حمله است. تلاش کردیم نفت را جلو بکشیم تا از فضای پشت این تیم استفاده کنیم که در مواردی هم موفق بودیم.
سرمربی استقلال با اشاره به فشردگی برنامه بازیها گفت: 3 مسابقه سنگین و نزدیک به هم را انجام دادیم. امروز هم بازی قابل قبولی کردیم و 3 امتیاز شیرین گرفتیم. در نیمه اول بازیکنان در دادن پاس اشتباه زیادی داشتند اما در نیمه دوم وضعیت بهتر شد و در نهایت به خواستهمان رسیدیم.
مظلومی در مورد جدایی فرهاد مجیدی از استقلال گفت: او تصمیمش را گرفته و میخواهد برود. یک هفته با من دراین مورد حرف زد و در نهایت رضایت دادم که او جدا شود. مجیدی مشکل خانوادگی دارد. من با فتح الله زاده جلسه دارم و میخواهم با او صحبت کنم. چون باید جواب این هواداران را بدهیم از فرهاد خواهش کردیم بماند و در این سه چهار ماه خانوادهاش را به تهران بیاورد تا مشکلاتش حل شود. ما به مجیدی نیاز داریم و امیدوارم با ما باشد اما باید دید چه اتفاقی میافتد.
سرمربی استقلال در مورد جاسم کرار تصریح کرد: از او خواستیم به ایران برگردد و حتی در جلسه انضباطی شرکت کند اما تاکنون نیامده است. آنقدر گفتند تیم کهکشانی داریم که چشم خوردیم و امروز در مجموع 15 بازیکن داشتیم.
مظلومی در مورد اینکه چرا هواداران پرسپولیس بیشتر از هواداران استقلال به ورزشگاه میآیند اظهار داشت: باید از تماشاگرانی که در ورزشگاه حضور داشتند تشکر کنم. بیشتر هواداران ما دانش آموز یا کارگر هستند و برایشان سخت است که در اول هفته به ورزشگاه بیایند از همین 10 هزار نفری که امروز آمدند تشکر میکنم، باید شرایطی فراهم شود تا تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند. برای دانش آموزان و دانشجویان سخت است که مدرسه را رها کنند.
وی ادامه داد: فوتبال خوبی بازی میکنیم و تماشاگران ما راضی هستند و به خاطر لجبازی و یا انتقاد از تیم نیست که در ورزشگاه حاضر نمیشوند. آنها مشکلات تحصیل و کاری دارند.
مظلومی در مورد جذب بازیکنان جدید گفت: فردا جلسهای با فتح الله زاده داریم و میخواهیم بازیکن خارجی بگیریم تا جای بازیکنان جدا شده را پر کنیم.
وی در مورد نیم فصل گفت: قرار بود فقط 3 روز تمرین را تعطیل کنیم اما به دلیل خستگی بازیکنان 4 روز تمرینات تعطیل است و از روز پنج شنبه تمرینات را برای بازی با شهرداری یاسوج در جام حذفی آغاز میکنیم.
مظلومی در پایان حاضر نشد با دوربین 90 صحبت کند.
منتظری: بازیکن نفت به زبان پرتغالی فحش میداد
پژمان منتظری پس از برتری 2 بر صفر برابر نفت تهران در خصوص درگیریاش با مارسیو خوزه گفت: واقعاً زشت است که بخواهم یکسری مسائل را مطرح کنم. این بازیکن ۹۰ دقیقه به ما فحش میداد. او به زبان پرتغالی فحاشی میکرد و فکر میکرد ما نمیفهمیم.
وی افزود: هر کاری میکردیم این بازیکن فحاشی میکرد. ما با مربیان برزیلی و پرتغالی کار کردهایم و متوجه برخی لغات میشویم.
منتظری ادامه داد: چه معنی دارد که یک بازیکن خارجی به ایران بیاید و اینطور فحاشی کند. من هم عصبانی شدم و قبول دارم که نباید اینطور رفتار میکردم. به هر حال این مسائل زشت است و بهتر است دیگر در موردش صحبت نکنیم.
مشکلات مالی حل نشود فاجعه به بار میآید
حنیف عمرانزاده پس از پیروزی 2 بر صفر برابر نفت تهران گفت: در تمرینات قرار شد برای زدن ضربات سر روی ضربات ایستگاهی به سمت دروازه حریف بروم و همین کار را کردم و یک گل هم زدم.
وی در مورد قهرمانی استقلال در نیم فصل گفت: مزد زحمات را گرفتیم اما به قول مظلومی به قهرمان نیم فصل جام نمیدهند. مسئولان باید از تیم ما حمایت کنند. هدف ما قهرمانی در آسیا است و پتانسیل این کار را داریم.
عمرانزاده در مورد مشکلات مالی گفت: نه فقط ما بلکه تمامی باشگاهها مشکل مالی دارند. من هنوز بابت نیم فصل پولی از استقلال دریافت نکردم. فقط بابت طلب فصل گذشتهام پول گرفتم. مشکلات مالی میتواند تاثیر گذار باشد. استقلال متعلق به وزارت ورزش است و اگر مشکلات مالی حل نشود فاجعه به بار میآید. فتح الله زاده تنها است و مسئولان باید از او حمایت کنند.
بازیکن استقلال در مورد اینکه رقبای این تیم برای قهرمانی کدام تیمها هستند گفت: سپاهان، تراکتورسازی و نفت تهران حریفان ما هستند.
وی ادامه داد: نفت تهران تیم خوبی است که حسین فرکی آن را هدایت میکند. امیدوارم استقلال قهرمان شود و نفت تهران هم سهمیه آسیا بگیرد.
کیانوش رحمتی بازیکن اخلاق استقلال شد
به نقل از سایت باشگاه استقلال، بعد از جلسهای که مسئولان تیم استقلال در خصوص انتخاب برترین بازیکن اخلاق نیمفصل اول داشتند، کیانوش رحمتی، هافبک این تیم توانست این عنوان را از آن خود کند.
به همین دلیل پاداش ویژهای به این بازیکن اهدا خواهد شد.
از باشگاه و بازیکنان تشکر میکنم که سورپرایزم کردند
آندرانیک تیموریان پس از پایان تمرین استقلال در خصوص شرایط خودش و استقلال گفت: در وهله اول خوشحالم که نیم فصل دوم را میخواهیم با قدرت بیشتری شروع کنیم. کادر فنی با یک برنامه ریزی خوب به همراه بدنساز تیم در حال آماده سازی تیم هستند تا مقابل شهرداری یاسوج آماده باشیم.
وی افزود: به غیر از مصدومان تیم یعنی میداودی، رحمتی و امیرآبادی سایر بازیکنان در تمرین هستند. باتوجه به مصدومان تیم فکر میکنم مقابل شهرداری یاسوج ۱۰ تا ۱۵ نفر بیشتر نباشیم. این مصدومیتهای زیاد هم به خاطر زمینهای بی کیفیت و ناهموار ایران است که اکثر بازیکنان در تیمهای مختلف به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ دچار مشکل شدهاند.
تیموریان در ادامه در خصوص جشنی که امروز در رختکن استقلال برای او گرفتند گفت: از مجموعه استقلال و بازیکنان تشکر میکنم که چنین سورپرایزی برای من و جورکوویچ ترتیب دادند و برای خودم و خانوادهام خوشحالم که سال جدید آغاز شده است.
در ادامه این گفتوگو که فضا به سمت مزاح و شوخی پیش رفت خبرنگاری از تیموریان پرسید آیا بهتر نیست همیشه چنین جشنهایی در محل تمرین استقلال باشد تا تمرین شادابتر برگزار شود که آندو به شوخی گفت: تمرینات استقلال همیشه شاداب است. اصلا اگر شاداب نبود من در تمرین شرکت نمیکردم! در قراردادم هم هست و به آقای مظلومی هم گفتهام که تمرین باید شاداب باشد! از طرفی در سال که یک بار بیشتر کریسمس نیست.
تیموریان در خصوص اینکه گفته میشود پیشنهاد دو میلیارد تومانی از یک قطری دارد گفت: من از قطر پیشنهاد دارم؟ یک پیشنهاد خارجی داشتم که حتی مدیربرنامههایم اسم تیم را هم به من نگفت و باشگاه قبول نکرد بروم.
این بازیکن در خصوص بازوبند کاپیتانی که بعد از رفتن فرهاد مجیدی به دستان خود بسته بود اظهار داشت: کاپیتان اول ما بعد از رفتن مجیدی امیرآبادی است. آن بازوبندی هم که من بسته بودم قبل از پرواز فرهاد مجیدی برای من فرستاد و اتفاقا از آن استقبال هم شد. به هر حال من همیشه در خدمت باشگاه هستم و کارهای شادیآور باشگاه را من انجام میدهم!
درخواست باشگاه استقلال برای جذب فرشید طالبی
مسئولان استقلال برای تقویت خط دفاعی خود روز گذشته در نامهای رسمی خطاب به باشگاه ذوبآهن خواستار جذب فرشید طالبی شدند.
این باشگاه پیش از فصل جاری نیز به دنبال فرشید طالبی بود اما این بازیکن با توجه به قراردادی که با ذوبآهن داشت در این تیم ماندنی شد.
آبیپوشان همچنین منتظر جواب جیلوئید ساموئل مدافع اهل ترینیداد و توباگو هستند. این مدافع جمعه هفته گذشته پس از اینکه با مسئولان استقلال به توافق رسید، برای مشورت با خانوادهاش تهران را ترک کرد و قرار است تا پایان امروز به استقلالیها جواب دهد.