دیر اومدی عزیزکم من دیگه زنده نیستم........................................ دیر تو پشیمون شدی آخ دیگه زنده نیستم
داری میای ملاقات تا که بگی ببخشید...................................... ..گریه نکن عزیزم خدا تو رو که بخشید
بخشش تو همین بود که من دیگه نباشم........................................ ........تنها بمونی تنها من پیش تو نباشم
گلهای یاس و نسترن رو سنگ من می زاری.......................................... انگشتری که هدیه ، دادم و پس میاری
اینطور بهم نگاه نکن تقصیر من نبوده........................................ دنیا به من جفا کرد وقتی تو رو ربودت
غم دلم زیاد شد و تیک تیک قلبم بی صدا........................................چش امو بستم و دیدم گذاشتنم به زیر خاک
نزار نبود من تو رو آزار بده ، گریه نکن........................................... بخند بزن ای گل من ، انقدر منو صدا نکن
دوست ندارم نبودنم باعث ویرونیت بشه............................................ .هرگز ملامت نکنی که دیر رسیدی تو بهم
شاید که قسمت این بوده که من نباشم پیش تو.............................................. ..تنهایی شاید بهتره ،غصه نخور پاشو برو
بزار که من آروم بشم ، اشکاتو رو قبرم نریز.......................................... .....دارم عذابی میکشم سخته برام گریه نکن
دیگه برو اینجا نمون نزار همه نگات کنن........................................... شت سر من چی میگن میگن که یارش تنها موند ؟؟؟
نمی دونن که رفتنت .............................................من به اینجاها کشوند
برو گلم گریه نکن خیسم ز اشکهای دلت................................. می بخشمت عزیزکم بسه دیگه گریه نکن
می بخشمت گریه نکن ..............
گریه نکن ..........
گریه نکن