از ببم جام ميپرسند: آپانديس كجاست؟ ببم جان ميگه: از باسن كه وارد بشي، اولين بن بست، دست راست!
Printable View
از ببم جام ميپرسند: آپانديس كجاست؟ ببم جان ميگه: از باسن كه وارد بشي، اولين بن بست، دست راست!
با «قباد» جمله بسازيد: بزن بزيم، به سرعت برق و باد!
با «فرشاد» جمله بسازيد: روح غضنفر شاد
يه روز مدير مهدكودك به بچه ميگه مامان داري؟ بچه ميگه نه. بابا داري؟ نه . پس چه داري؟ جيش دارم.
یه نفر داشته برای مردم صحبت می کرده، می گه: اگه سگ بهتون حمله کرد باید این آیه قرآن را بخوانید. حیف نون می گه: اما خوبه که آدم یک چوب هم با خودش داشته باشه، چون ممکنه همه سگها عربی بلد نباشند
2تا چوچه قرار میذارند که بزرگ شدن حتما با هم ازدواج کنند وقتی بزرگ میشن هردو خروس میشن
يكی داشت يكی رو بدجوری كتک می زد و هی داد میزد : كمک ! كمک ! گفتند : تو داری اينو میزنی ، چرا كمک میخوايی !!! گفت : آخه اين گفته اگه بلند بشم پدرت رو در ميارم
دختره به دوستش زنگ میزنه میگه,یه پسره دنبام راه افتاده,چیکار کنم؟ دوستش میگه خوب تندتر راه برو!! دختره میگه من دارم تند میرم ولی اون خاکتوسر خیلی یواش راه میره
یه روز یه پسره میره تو مغازه و میگه: آقا کارتی دارین که روش نوشته باشه “تو تنها عشق من هستی” ؟ فروشنده هم میگه : بله آقاهه : لطفا 16 تا ازش بدین !
غضنفر کرکره مغازه رو ميده بالا ميگه بسم الله الرحمن الرحيم يهو ميبينه دزد اومده همه چيز رو برده کرکره رو ميده پائين و ميگه: صدق الله العلی العظيم