نشست مسئولان باشگاه پرسپوليس با پروين
مسئولان باشگاه پرسپوليس در نظر دارند با پروين جلسهاي برگزار کرده و وي را در جريان آخرين تصميمات گرفته شده در خصوص مذاکره با اريکسون و جذب مربي خارجي قرار دهند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005518.jpg
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روز گذشته در جزیره کیش با اریکسون سوئدی مذاکراتی انجام داد.
این اتفاق در حالی رخ داد که علی پروین به عنوان مدیر تیم فوتبال و عضو هیئت مدیره این باشگاه در گفتوگو با خبرنگار فارس از مذاکره با اریکسون اظهار بیاطلاعی کرده بود. به همین دلیل مسئولان پرسپولیس در نظر دارند با پروین جلسهای برگزار و وی را از آخرین تصمیمات گرفته شده مطلع کنند.
رویانیان مدیرعامل پرسپولیس ظهر امروز کیش را به مقصد تهران ترک کرد. اریکسون نیز ایران را ترک کرده و پرسپولیسیها منتظر پاسخ این مربی هستند.
گزارش تمرین امروز پرسپولیس؛
تمرین امروز پرسپولیس از ساعت ۱۱ در ورزشگاه درفشیفر به مدت ۷۰ دقیقه برگزار شد.
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس ابتدا بدنهای خود را گرم کردند و سپس به استارتهای کوتاه و بلند، حمله به دفاع و فوتبال دستگرمی پرداختند.
* در تمرین امروز رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس حضور داشت و به گفتوگو با بازیکنان و استیلی پرداخت.
* هادی نوروزی با لباس شخصی در تمرین امروز حضور داشت.
* یکی از هم بازی های قدیمی محمود خوردبین به نام محمود ادیبی در تمرین امروز حضور پیدا کرد و تمرین را زیر نظر داشت.
* استیلی در ابتدای تمرین دقایقی برای بازیکنان به گفتوگو پرداخت.
* بحث حضور اریکسون در پرسپولیس سوژه تمرین بازیکنان و هواداران بود.
* وحید هاشمیان و محمد نوری اختصاصی تمرین کردند.
* حمید علیعسگر به دلیل مصدومیت بازهم تمرین نکرد و فقط نظارهگر بود.
* ۳۰ هوادار در هوای ابری و سرد در تمرین امروز پرسپولیس حضور داشتند.
* با دستور استیلی بازیکنان دقایقی در انتهای تمرین پنالتی تمرین کردند که از بین بازیکنان فشنگچی بهترین عملکرد را داشت. بیدقتیهای بازیکنان نیز در نوع خود جالب بود.
* کریم باقری در تمرینات گروهی حضور داشت.
فیلم بازیهای ذوبآهن امروز به دست پرسپولیسیها رسید.
تیم فوتبال پرسپولیس روز یکشنبه در جام حذفی در اصفهان به مصاف ذوبآهن خواهد رفت.
در خصوص مذاکره با اریکسون
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده با اریکسون مربی سوئدی سابق تیم ملی انگلیس و لسترسیتی صحبتهایی را انجام دادند و قرار است تا چند روز آینده صحبتهای نهایی در این زمینه انجام شود.
از همین رو تیم فوتبال پرسپولیس نیز باید روز یکشنبه در دیداری حساس در چارچوب جام حذفی به مصاف ذوب آهن برود.
با توجه به اینکه مسئولان باشگاه پرسپولیس قصد دارند تمرکز بازیکنان از بین نرود پس از تمرین امروز در جلسهای با بازیکنان و کادر فنی رویانیان شرکت کرد و درخصوص مذاکرات انجام شده با اریکسون صحبتهایی انجام شد.
رویانیان از بازیکنان خواست که در این فصل با حمایت از استیلی کار را رو به جلو خواهد برد و اگر صحبتی شده احتمال فراوان برای فصل آینده است.
استیلی عملکرد خوبی داشته باشد، گزینه ما خواهد بود
محمد رویانیان در گفتوگو با برنامه ورزش از نگاه دو در خصوص روند مذاکرات با اریکسون گفت: با این مربی برای مربیگری در فصل آینده صحبت کردیم و قرار شده تا پایان هفته جواب نهایی را به ما اعلام کند. بودجه ما محدود است و از نظر مالی با اریکسون اختلاف داریم. علاوه بر شرایط مالی، از اریکسون خواستیم تعداد دستیارانی را که می خواهد با خود به ایران بیاورد کاهش دهد.
وی اضافه کرد: می خواستیم مذاکراتمان با اریکسون در کیش محرمانه باشد اما لو رفت. نمی دانم چگونه در حالی که اریکسون در هواپیما بود خبرنگاران متوجه این موضوع شدند.
رویانیان اظهار داشت: به اریکسون گفتیم در صورتی که به توافق رسیدیم در بازی های پایانی فصل به ایران بیاید تا با شرایط جوی و لیگ ایران آشنا شود.
وی افزود: با بورا میلوتینویچ نیز صحبت کردیم. وی به عنوان مشاور تیم ملی قطر برای جام جهانی 2022 فعالیت می کند و فعلا شرایط همکاری با ما را ندارد.
رویانیان با بیان اینکه با دنیزلی نیز صحبت هایی انجام داده اند تصریح کرد: دنیزلی خیلی این دست و آن دست کرد و در نتیجه مذاکرات ما با این مربی بی نتیجه ماند.
مدیرعامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: حمید استیلی هم اگر عملکرد مثبتی داشته باشد و نتایج خوبی بگیرد گزینه سرمربیگری فصل بعدی خواهد بود.
وی درباره شرایط معمارزاده گفت: نبودن او تصمیم سرمربی تیم است. معمارزاده پسر خیلی خوبی است اما بعضی اوقات تیم نیاز به جراحی دارد.
رویانیان در مورد روند پرسپولیس عنوان کرد: وقتی من به این تیم آمدم ۶ امتیاز داشتیم و استقلال ۱۶ امتیازی بود اما در این مدت پرسپولیس ۱۴ امتیاز گرفته و استقلال هم همین امتیاز را کسب کرده است.
وی درباره مربی دروازه بانان پرسپولیس گفت: فعلا مربی آلمانیمان در این پست فعالیت می کند اما به دنبال گزینه برای این پست هستیم.
رویانیان تاکید کرد: تلاش می کنیم جایگاه خوبی به دست آوریم اما تیمی که نشان دهنده عملکرد مدیریتی من باشد را در فصل آینده خواهید دید.
با این حکم در حق شیث و نصرتی اجحاف کردند
علی پروین در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد رأی کمیته انضباطی، خبر کنارهگیریاش از پرسپولیس و مذاکره با برخی مربیان خارجی صحبت کرد.
گفتوگوی فارس با پروین را در زیر میخوانید.
فارس: آقای پروین! چند روزی بود که از شما خبری نبود...ما همین دور و اطراف بودیم! همیشه که نمیشود مصاحبه کرد. بعضی وقتها فقط باید به حرفها گوش کرد و دید چه اتفاقی میافتد. مطمئن باشید ما مسائل ریز و درشت فوتبال را زیر نظر داریم.
فارس: بعد از مدتها کمیته انضباطی رای خود را درباره نصرتی و رضایی اعلام کرد و شیث 20 ماه و نصرتی 10 ماه محروم شدند. نظر شما چیست؟
خدا را شکر میکنم که رأی این دو بچه اعلام شد اما نظر من این است که در حق این دو نفر اجحاف کردند. فکر میکردم با این همه پادرمیانی جریمه کمتری برای این دو نفر در نظر گرفته شود اما مثل اینکه اشتباه میکردم.
فارس: ولی برخیها میگویند این جریمه کم است.
ما به برخیها کاری نداریم. صد بار و هزار بار دیگر هم میگویم کار این دو نفر اشتباه بوده اما نباید با آنها این طور رفتار کرد. ما اگر این حرف را میزنیم یک تجربهای داریم، بیهوده حرف نمیزنیم.
فارس: کجای حکم اشتباه است؟
با این حکم شیث تمام شد. او ۲۰ ماه باید دور از فوتبال باشد. نصرتی هم خودتان میدانید سنش بالا است و اگر 10 ماه دور باشد چه اتفاقی برایش میافتد. انشاءالله ببینیم باشگاه چه کاری انجام میدهد و شاید خدا خواست محرومیت این بچهها کمتر شد.
فارس: بگذریم. شایعه شده بود بعد از مذاکره رویانیان با اریکسون شما استعفا دادید. درست است؟
نه بابا، این حرفها چیه؟ سکوت کرده بودم که یک وقت حرفی نزنم که پرسپولیس دچار مشکل شود. ما با همین مربی یعنی استیلی کار خودمان را دنبال میکنیم، همیشه این موضوع را گفتهام و باز هم این حرف را میزنم.
فارس: اما نظر باشگاه چیز دیگری است؟
خداوکیلی سردار رویانیان در حال زحمتکشیدن است اما من به خودش هم گفتم نباید مرتب مربی - مربی کنیم و بگویم این میآید و آن میرود. الان درست نیست چون تیم دچار مشکل میشود اما باز هم میگویم بنده خدا رویانیان و همکاران خوبش در حال زحمت کشیدن است.
فارس: حرف شما جای سؤال دارد...
جای چه سؤالی؟ شب گذشته دیدم رویانیان در تلویزیون بسیار خوب صحبت کرد. ایشان گفت پرسپولیس امسال آن تیمی که ما در نظر داریم نیست. درست گفته چون نه این تیم را بستهایم و نه در خیلی از کارهای آن دخالت داشتیم. الان هم نمیتوانیم شقالقمر کنیم. ما وسط مسابقات این تیم را تحویل گرفتیم و نیاز به زمان داریم.
فارس: تا کی؟
این تیم دو تا سه امتیاز بگیرد و بچه هایش سالم شوند و مصدوم نباشد خیلی از مشکلاتش حل میشود. این تیم دو گل مثل بازی با سایپا میخواهد. شما خودتان خبرنگارید. هر روز جدول لیگ برتر را چک میکنید و در رسانهها مینویسید، آیا به مسائل کوچک و بزرگ آن دقت کردهاید.
فارس: به هر حال جایگاه پرسپولیس در میانه های جدول است.منظور من این است که فاصله بین تیمها را دقت کردهاید؟ ما چقدر با تراکتور و یا تیمهای بالای جدول و حتی استقلال فاصله داریم؟ با دو یا سه برد یقه آنها را میگیریم. ما چند بازی در خانه خودمان داریم و میتوانیم بهترین استفاده را انجام دهیم. هیچ چیزی برای پرسپولیس دور از دسترس نیست. من قبول دارم بازیها به هم نزدیک شده و کار سختی داریم اما میتوانیم موفق شویم.
فارس: شما با مربی خارجی موافقید؟
فعلا باید ببینیم چه اتفاقی میافتد. من حرف خودم را زدم. فعلا با استیلی کار را ادامه میدهیم. حرفهای رویانیان هم شنیدهام و هدفش از گفتوگو را مربی خارجی را میدانم. پس بهتر است زیاد در مورد این مسئله حرف نزنیم. فعلا باید شرایط کنونی پرسپولیس را در نظر داشته باشیم تا هواداران را به ورزشگاه بکشانیم.
فارس: به نظر شما پرسپولیس در بازیهای خود از نداشتن تاکتیک رنج نمیبرد؟
فوتبال الان به نظر من 96 دقیقه است چون هر لحظه بوی گل میدهد. شما فلاشبکی به بازی استقلال و شاهین بزنید. خودتان دیدید دقیقه ۹۴ استقلال سه امتیاز را با یک امتیاز عوض کرد. پس باید صبر داشته باشید. هواداران بیایند و تشویق کنند. باز هم میگویم اوضاع این تیم بهتر میشود.
فارس: منظورتان این است که امکان رسیدن به استقلال را دارید؟
چرا نداریم؟ فاصله در جدول کم است و میتوانیم با چند برد به استقلال برسیم. هواداران نگران نباشند. اگر میخواهند کمک کنند؛ پرسپولیس را حمایت کنند. هیچ چیزی غیرممکن نیست و مطمئن باشید با چند نتیجه خوب زمین تا آسمان پرسپولیس فرق میکند امیدوارم این مصدومیتها و بدشانسیهای استیلی هم دست از سر این تیم بردارد. حضور کریمی سرحال هم به تیم خیلی کمک میکند.
فارس: درباره کاهش سهمیه ایران در لیگ قهرمانان چه نظری دارید؟
حق فوتبال ایران نیست که دو سهمیه داشته باشد و باید سهمیه بیشتر داشته باشیم ولی آنقدر این باشگاهها دست روی دست گذاشتند و حرف گوش ندادند که این اتفاق افتاد. بیچاره عزیز محمدی هم هر وقت او را دیدیم آه و ناله میکرد که این مشکل و آن مشکل را داریم اما هیچ کس گوش نکرد. این هم نتیجهاش، حالا تحویل بگیرید. اشتباه خودمان بود باید قبول کنیم. حالا باید کاری کنیم که سهمیهها را زیادتر کنیم. با حرف و حدیث و جاروجنجال چیزی درست نمیشود.
انتقاد شدید رویانیان از حکم کمیته انضباطی
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان با انتقاد از اعلام رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تنها چند ساعت قبل از بازی با ذوب آهن به دلیل مسامحه گفت: باشگاه پرسپولیس قاطع ترین تصمیم را در مورد این بازیکنان اخذ کرد و اگر قرار است جریمه ای انجام شود، باید کمیته انضباطی و سازمان لیگ جریمه شوند نه باشگاه پرسپولیس.
رویانیان افزود: متاسفانه کمیته انضباطی در گذشته در زمینه تخلفات انجام گرفته در بازی ها هیچ گونه برخورد قوی از خود نشان نداده و حالا یک باره تحت تاثیر جو رسانه ای باشگاه پرسپولیس را که قاطع ترین تصمیم را در زمینه برخورد با بازیکنانش گرفته است متهم به مسامحه کرده و جریمه می کند و من یقین دارم که حکم این کمیته بر اساس اصول شرعی و اخلاقی نبوده و تنها تحت تاثیر جو رسانه ای اخذ شده است.
وی با انتقاد شدید از زمان اعلام رای کمیته انضباطی افزود: اعلام رای کمیته انضباطی آن هم در شرایطی که تنها کمتر از شش ساعت به بازی حساس تیم پرسپولیس در جام حذفی باقی مانده، نشانگر چه چیزی است، حالا می خواهند با ضربه زدن به روحیه تیم، قاطعیت خودشان را نشان دهند؟!
وی خاطر نشان کرد: اگر در بازی های گذشته لیگ با بازیکنان متخلف که گاهی در زمین فوتبال از خجالت یکدیگر در می آیند و یا با در آوردن پوشش خود باعث جریحه دارد شدن احساسات می شوند، برخورد جدی می شد، آن زمان می توانستیم بگوئیم رای امروز کمیته انضباطی قاطع است ولی وقتی می بینیم عملکرد در این زمینه ها ضعیف بوده، پس معلوم است رسانه ها و برخی برنامه های ورزشی برای کمیته انضباطی حکم صادر کرده اند.
رویانیان با طرح این پرسش که مسامحه باشگاه پرسپولیس که در رای کمیته انضباطی به آن اشاره شده است به چه معناست، گفت: تصمیمی که من به عنوان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس برای تنبیه دو بازیکن اخذ کردم بسیار قوی تر از حکم کمیته انضباطی بود و آیا اخراج دو بازیکن و 550 میلیون تومان جریمه، مسامحه است؟
وی گفت: مسامحه کاری آیا در زمان من بوده یا در گذشته اتفاق افتاده است؟ اگر در زمان گذشته بوده چرا تاکنون برخورد نداشته اید و اگر در زمان مدیریت دو ماهه من است که قاطع ترین تصمیم برای برخورد با متخلفان اخذ شده است.
مدیرعامل پرسپولیس تصریح کرد: به جای این گونه صحبت ها باید ریشه اقدامات را در درست عمل نکردن به وظایف قانونی در سازمان لیگ و کمیته انضباطی جستجو کرد و اگر بنا بر جریمه است ابتدا باید آنها جریمه شوند.
کمیته انضباطی را قبول داریم اما اعتراض حق بازیکن و باشگاه است
سالارکیا در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص رأی صادره برای شیث رضایی و نصرتی اظهار داشت: با توجه به حضور افراد مستعد در کمیته انضباطی ما این کمیته را قبول داریم و به هیچ عنوان قصد نداریم آنها را زیرسؤال ببریم اما حق بازیکن و باشگاه است که به رأی صادرشده اعتراض کند. قرار است صحبتی با مدیرعامل باشگاه داشته باشم که اگر ایشان صلاح بداند از این حق خود استفاده کنیم.
وی ادامه داد: ما وارد این مقوله که حق آنها است این رأی را صادر کنند یا خیر نمیشویم چون کمیته انضباطی را شایسته و قانونمدار میدانیم اما اعتراض میکنیم چون دوست داریم تخفیفی برای این جوانان در صورت امکان و صلاحدید مسئولان انضباطی در نظر گرفته شود.