درباره رای جباری با من مشورت شد
پرویز مظلومی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل شهرداری تبریز گفت: قبل از بازی گفته بودم شهرداری یک تیم دونده و پرتلاش است و آنها این مسئله را در طول بازی ثابت کردند. از بازیکنانم تشکر میکنم که در این هوای سرد و چمن یخزده موفق شدند حریف خود را شکست دهند.
وی اضافه کرد: هواداران تبریزی هم لایق تبریک هستند که در این سرما از تیم محبوب خود حمایت کردند و گرمای خاصی به بازی بخشیدند. شهرداری تیم تاکتیک پذیری بود و در هفته اخیر روی نقاط ضعف و قوت آنها به خوبی کار کرده بودیم.
مظلومی گفت: در نیمه اول به اهداف خود دست پیدا کردیم و طبیعی بود در نیمه دوم تیم میزبان حمله کند ولی میتوانستیم روی ضدحمله به گلهای بیشتر هم برسیم که تیر دروازه مانع آن شد.
سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا باشگاه در عدم حمایت از شما این رای را برای مجتبی جباری صادر کرده یا خیر، گفت: من در جریان کامل این مسئله بودم و از ابتدا با من در خصوص این مسئله مشورت شد. من معلم هستم و اخلاقم به گونهای است که به کسی بیاحترامی نمیکنم و احترام همه برایم واجب است. در این دو سال که در استقلال بودم فقط در چند مورد خاص تحت فشار مصاحبههای بازیکنان قرار گرفتم که البته این مسئله خیلی زود حل شد.
مظلومی در خصوص اینکه نفت تهران و صبای قم متوقف شدهاند، تاکید کرد: ما به دنبال نتایج دیگر تیمها نیستیم هر چند در جدول فاصله ما بیشتر شد اما نتایج دیگر تیمهای بالانشین برایمان اهمیت ندارد.
وی در پایان گفت: جام حذفی برای ما اهمیت زیادی دارد و در مسابقه روز جمعه برابر پرسپولیس با قدرت به میدان میرویم چون با 4 یا 5 مسابقه میتوان به لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کرد.
شكايت فرهاد مجيدي از چهار روزنامه ورزشي
وکيل فرهاد مجيدي از چهار روزنامه ورزشي شکايت کرد.
دکتر حبيبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره دليل شکايت از اين چهار روزنامه ورزشي اظهار کرد: ديروز چهار روزنامه ورزشي نقل قولي را به نقل از مجيدي در جمع بازيکنان استقلال درباره مسائل مالي منتشر کردند که اين مطالب کذب محض بوده و به همين خاطر با حضور در دادگاه امروز از اين رسانهها شکايت کردم.
رضايي و وضعيت مصدومان استقلال
اکبر رضایی در مورد وضعیت تیموریان اظهار داشت: تیموریان از ناحیه همسترینگ مصدوم است و هر روز به صورت فشرده به فیزیوتراپی و وزنه زدن و آب درمانی می پردازد. وی در پاسخ به این سؤال که تیموریان به بازی روز جمعه با پرسپولیس می رسد یا خیر عنوان کرد: سعی می کنیم او را برسانیم هر چند که کار سختی است. مصدومیت همسترینگ سخت است و به خصوص فصل سرما و بازی در زمین لغزنده، آسیب را بیشتر می کند. پزشک تیم استقلال ادامه داد: چند روز پیش به آندو اجازه شرکت در تمرینات گروهی را دادم و قطعا اگر کادرفنی صلاحدید بداند، تیموریان را به این بازی می رسانیم و مراقبت های لازم هم در مورد او خواهد شد. رضایی در ادامه درباره خسرو حیدری گفت: این بازیکن به صورت فشرده فیزیوتراپی خود را روزی دو بار انجام می دهد و روز گذشته هم این کار را انجام داد. وضعیت او بد نیست و بازی کردن او در دربی بستگی به نظر کادرفنی دارد. وی افزود: اگر مربی تشخیص دهد که از بازیکن خود استفاده کند با توجه به هماهنگی ها این اتفاق رخ می دهد. در هر صورت هدف ما سلامت بازیکن است. خسرو حیدری اکنون در تمرینات گروهی شرکت می کند اما بازی کردن او در دربی در ابهام است و کادرفنی باید نظر نهایی را بدهد. رضایی در خصوص شرایط سایر بازیکنان استقلال گفت: سایر بازیکنان مشکلی ندارند. فقط این را بگویم که بازی کردن بازیکنان مصدوم استقلال تا روز بازی مشخص نمی شود.
فريبا: شانس استقلال در دربي بيشتر است
مربي استقلال اعتقاد دارد شانس اين تيم براي برتري در دربي بيشتر از پرسپوليس است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00017170.gif
بهتاش فریبا در مورد دربی ۷۳ اظهار داشت: شرایط این مسابقه هیچ وقت ارتباطی به وضعیت دو تیم در جدول ندارد. هر تیمی می خواهد موفق شود باید به لحاظ اعصاب و روان بر خود مسلط باشد و دستورات تاکتیکی مربیان را اجرا کند. از هر موقعیتی که نصیب دو تیم می شود باید نهایت استفاده را برد هر چند که فکر می کنم در این مسابقه فرصت چندانی نصیب دو تیم نشود.
وی در پاسخ به این سؤال که در روش و تفکر استقلال تغییری ایجاد می شود یا خیر عنوان کرد: استقلال در این مسابقه محتاط بازی نمی کند. هر چند که بی گدار هم به آب نمی زنیم اما سعی می کنیم در همان ۹۰ دقیقه کار را تمام کنیم. استقلال سه شنبه هفته بعد در لیگ باید با نفت آبادان بازی کند و باید انرژی خود را تقسیم کنیم.
مربی استقلال با بیان اینکه دوست داشت هر دو تیم روز جمعه با همه قوای خود به مصاف هم بروند، گفت: اگر همه بازیکنان استقلال و پرسپولیس جمعه بودند شرایط کیفی بازی بهتر می شد و شاهد مسابقه جذاب تری می شدیم.
فریبا در این ارتباط که پرسپولیس تعداد زیادی بازیکن برای دربی ندارد، تصریح کرد: پرسپولیس تنها برای این بازی نیست که بازیکنانش را ندارد. من واقعا دوست داشتم دو تیم با تمام قوا به میدان بروند.
این مربی در پاسخ به این سؤال که شانس استقلال را برای پیروزی در دربی بیشتر می داند یا پرسپولیس، گفت: به جهت امتیاز و شرایط تیمی، وضعیت استقلال بهتر است و طبیعی است که شانس این تیم را بیشتر بدانیم اما همه چیز روز بازی مشخص می شود.
فریبا همچنین در مورد رویارویی استقلال با ذوبآهن در پلی آف لیگ قهرمانان آسیا گفت: این هم از شانس بد فوتبال ماست. حیف است که یک تیم ایرانی حذف شود. بازی بسیار سختی برای ما خواهد بود. اصلا معلوم نیست واقعا قرعه کشی شده یا بر اساس مسائل دیگری این بازی را در نظر گرفته اند اما هر چه هست باید این مسابقه را برگزار کنیم.
امروز و فردا درباره کرار تصميم ميگيريم فتحاللهزاده: در هر دو جام مدعي هستيم
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: اگر پرسپوليس را ضعيف بدانيم به اين معني است که در خواب خرگوشي فرو رفتهايم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00014733.jpg
علی فتح الله زاده در خصوص کسر سهمیه نمایندگان ایران در آسیا و دیدار استقلال با ذوب آهن در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان، دربی ۷۳، شایعه جدایی جاسم کرار و دیگر مسائل صحبتهایی را انجام داد.
* استقلال در پلیآف باید به مصاف ذوب آهن برود...
سختی کار، من را ناراحت نمیکند و اعتقادم این است که اگر یک تیم میخواهد خودی نشان بدهد باید آماده باشد. ترس، برادر مرگ است و برای من هیچ فرقی نمیکند که با چه تیمی بازی میکنیم. اگر مدعی هستیم باید با تمام قوا مقابل رقیبان به میدان برویم.
* تلاشهایی انجام شد که سهمیه نمایندگان ایران در آسیا کسر نشود اما در نهایت این اتفاق افتاد.
آنجا که دست ما بود نتیجه هم داد. اولین کار را من، عزیز محمدی و ساکت انجام دادیم که رأی را شکستیم. حتی یک پله بالاتر هم رفتیم. همیشه کمیته اجرایی رأی کمیته مسابقات را تأیید میکند و من اصلا ندیدم که این رأی وتو شود اما این بار این اتفاق افتاد. گلهگی من این است که اگر از کره جنوبی یک سهمیه کم شد از ما هم باید یک سهمیه کم میشد. حذف تیمها به نفع AFC نیست و در کنگرههای آینده حتما به این مسئله اشاره میکنم در جایی که فوتبال تماشاگر دارد نباید به آنها پشت کرد. آنها دنبال حضور هواداران بیشتر در ورزشگاه هستند اما حالا هم اتفاقی نیفتاده و بازیکنان غیور و زحمتکش استقلال به اتفاق هواداران از این دو بازی عبور میکنیم. هرچند متأسف هستم که از بین استقلال و ذوب آهن تنها یک تیم به مرحله بعد راه پیدا میکند.
* شرایط تیم در آستانه دربی چطور است؟
خوشبختانه شرایط خوبی داریم. از روزی که در تمرین با بچهها صحبت کردم آنها با قدرت تمرین میکنند و ما هم سعی میکنیم مشکلات را برطرف کنیم. در این بازی تنها به پیروزی فکر میکنیم و معتقدم هر تیمی اشتباه کند بازنده است. این بازی مثل دیگر بازیها نیست و مساوی ندارد و یک تیم باید کنار برود.
* ظاهرا به خاطر اتفاقاتی که افتاد جام حذفی را جدی گرفتهاید؟
ما در هر دو جام مدعی هستیم و دوستان ما در پرسپولیس میدانند که شانس استقلال برای قهرمانی در لیگ از آنها بیشتر است. میدانیم پرسپولیس با تمام وجود میآید. آنها تیم پرمهرهای هستند و بازیکنان ما هم میدانند جام حذفی یک جام است که باید آن را به دست آورد. مطمئنم که بازی خوبی انجام میدهیم و همقسم شدهایم حریف را شکست دهیم.
* اگر استقلال در این بازی برنده شود شما چه لقبی به مظلومی میدهید؟
ما نباید از سه پیروزی گذشته مغرور باشیم چون فوتبال همیشه برد و باخت دارد و این بازی آخرین دیدار نخواهد بود اما بهتر است که با برد در خاطره هوادارانمان این مسابقه را حک کنیم. تیمهایی مثل استقلال و پرسپولیس هر لحظه خطرناک هستند و نباید از آنها غافل شد.
* قبول دارید خیلیها استقلال را از پیش برنده این مسابقه میدانند؟
اصلا با این صحبت موافق نیستم و اگر میشد مدیریتها را یک روزه تغییر داد به بازیکنان پرسپولیس همین مسئله را میگفتم. کدام پرسپولیسی ضعیف است؟ اینکه بگوییم پرسپولیس ضعیف است خواب خرگوشی است که به آن فرو رفتهایم. در تیم ما خسرو حیدری آسیب دیده و تیموریان هم چنین وضعیتی دارد. از روزی که نصرتی و رضایی از ترکیب پرسپولیس کنار گذاشته شدهاند این تیم یا برده یا مساوی کرده و فقط یک باخت داشته است. این حرف من به منزله ضعیف بودن این دو بازیکن نیست اما آنها نشان دادهاند که نه تنها در کار تیمی ضعیف نشدهاند بلکه خوب هم کار کرده و خوب نتیجه گرفتهاند و نباید حریف را از پیش بازنده بدانیم.
* در صورت پیروزی پاداشی برای بازیکنان در نظر گرفتهاید؟
وقتی بچهها تلاش میکنند و زحمت میکشند همه چیز را به عهده خودشان میگذارم. من به آنها قولی نمیدهم اما اگر برنده از زمین خارج شدند پاداش را به عهده خودشان میگذارم.
* نکند مثل سال گذشته بازیکنان پاداشی بگویند که شما در رودربایستی قرار بگیرید؟
بازیکنان ما منصف هستند و حتی از حق خود هم کمتر میخواهند. هیچ مدیری جرأت نمیکند بعد از برد به رختکن برود و پاداش را به عهده خود بازیکنان بگذارد اما من این کار را میکنم چون آنها متعصبترین بازیکنان این چند سال اخیر هستند و حتی پس از ۹ برد یک ریال هم پاداش نگرفتند اما تیم از صدر جدول پایین نیامد. تیم ما به خاطر وزارتخانه شدن وزارت ورزش با مشکلاتی مواجه بود اما من به بازیکنانم افتخار میکنم. حالا هم در کنار رسولی نژاد و اعضای هیئت مدیره احساس آرامش بیشتری میکنم و امیدوار هستم کارها را با آرامش پیش ببرم.
* وضعیت کرار و اظهارنظر او مبنی بر فسخ قراردادش با استقلال به کجا کشید؟ او به مسائل مالی اعتراض داشت.
اگر به این بازیکن زیادتر از حقش نداده باشیم کمتر هم ندادیم. امروزه فوتبال دارای محکمه است و همه تصمیمگیریها به موقع انجام میشود. در خصوص این بازیکن هیچ تصمیمی گرفته نشده ولی قرار است امروز یا فردا به اتفاق مظلومی و پورحیدری جلسه بگذاریم. کرار هم از خارج و هم از تیمهای داخل پیشنهاد دارد اما نظر مربی برایم ارجحیت دارد و پس از نظر نهایی مظلومی تصمیم لازم را در مورد این بازیکن میگیریم.
* شایعه معاوضه کرار با بازیکنان تیمهای لیگ برتری صحت دارد؟
پس از جلسه امروز یا فردا این مسئله بررسی میشود ولی ما بدمان نمیآید در نقاطی که نیاز به بازیکن داریم تیم مان را کامل کنیم.
برهاني: اين سختترين دربي 10 سال اخير است
مهاجم استقلال گفت: اين سختترين دربي 10 سال اخير است و 95 درصد بازيکنان ما به اين صحبتي که اشاره کردم معتقد هستند و ميدانند بازي مشکلي در پيش داريم اما ما بازيکنان باتجربهاي داريم و براي بازي آماده هستيم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033500.jpg
آرش برهانی در خصوص دیدار روز جمعه با پرسپولیس صحبتهایی را مطرح کرده که در زیر میخوانیم:
*شرایط تیمتان چه طور است؟
امروز بیش از یک ساعت و نیم تمرین کردیم و همه شرایط خوبی داریم. به اعتقاد من این سخت ترین دربی چند سال اخیر است.
* چرا؟
شرایط تیمی پرسپولیس به گونهای است که تمام توان خود را روی این مسابقه میگذارند. چون این بازی برایشان اهمیت دارد. آنها شرایط خوبی در این چند وقت اخیر نداشتند و با انگیزه مقابل ما ظاهر میشوند و همین مسئله کار ما سخت میکنند.
* خیلیها میگویند استقلال از پیش برنده است. به این خاطر که بازیکنان زیادی را در ترکیب تیم خود میبیند. این مسئله را قبول داری؟
همین صحبتها اثر منفی روی تیم ما میگذارد ولی بازیکنان ما آنقدر بزرگ هستند که با این حرفها انگیزهشان از دست نمیرود. این صحبتها توقع ایجاد میکند و خود من هر جا میروم میگویند سه چهار تا و حتی شش گل به پرسپولیس بزنید اما نباید به این حرفها توجه کنیم و باید فقط به فکر برد باشیم.
* استیلی میگوید برای این بازی بازیکنان کمی در اختیار دارد اما تو میگویی بازی سخت است...
این صحبتها مسائل روانی است و شاید استیلی میخواهد بار روانی تیمش را بالا ببرد و ما را از لحاظ روحی پایین بیاورد. هواداران بدانند این سختترین دربی 10 سال اخیر است و 95 درصد بازیکنان ما به این صحبتی که اشاره کردم معتقد هستند و میدانند بازی مشکلی در پیش داریم اما ما بازیکنان باتجربهای داریم و برای بازی آماده هستیم. یادتان باشد تیمی که قویتر است تضمینی برای برد آن وجود ندارد و ما در بدترین شرایطی که قرار داشتیم نگذاشتیم پرسپولیس ما را شکست دهد و حتی میتوانستیم آنها را ببریم.
* پرسپولیسیها معتقدند استقلال شانس میآورد و حتی حریفان نمیتوانند از روی نقطه پنالتی هم به رحمتی گل بزنند؟
تیمهایی شانس دارند که بیشتر زحمت میکشند. شانس هم جزیی از فوتبال است و درست نیست که این حرفها مطرح شود و کار فنی یک تیم زیر سؤال برود. اگر منظور دوستان پنالتی شهرداری است، باید بگویم رحمتی سمت توپ رفت و بازیکنان تیمهای حریف مقابل رحمتی استرس دارند.
* رضایی و نصرتی هم در این بازی نیستند...
این دو نفر بازیکنان خوبی هستند ولی پرسپولیس در جام ولایت از مدافعان خوبی استفاده و در این چند مسابقه نتایج قابل قبولی هم کسب کرد. فکر میکنم در نبود رضایی و نصرتی مدافعان پرسپولیس انگیزه زیادی دارند.
*خودت چه انگیزهای داری؟ با توجه به سه گلی که در سه مسابقه قبل زدی فکر میکنی بتوانی گلزنی کنی؟
خوشبختانه شرایط روحی و روانی و بدنی خوبی دارم و در بازی گذشته هم موفق شدم در تبریز گلزنی کنم. با توجه به اینکه حساسیت مسابقه بسیار بالاست. تمام سعی و تلاشم را میکنم که گل بزنم.
* فتحاللهزاده اعلام کرده اگر استقلال برنده شود، پاداش را به عهده بازیکنان میگذارد زیرا آنها منصف هستند...
ایشان یک بار دیگر هم این کار را انجام داده بود ولی یادم هست که در آن بازی تمام تمرکزمان روی برد پرسپولیس بود و جمعه هم همین کار را انجام میدهیم. فکر میکنم اولین پاداش این است که اول بازی را ببریم بعد از حاجی پاداش بگیریم.
* صحبت خاصی نداری؟
از هواداران استقلال میخواهم با حضور پرشور خود در بازی جمعه به پیروزی ما در این مسابقه کمک کنند.
ریکاوری آبیها در دستگردی
استقلال با توجه به بازی هفته شانزدهم خود مقابل نفت آبادان که سه شنبه هفته جاری برگزار می شود، تمرینات خود را تعطیل نکرده است.
این تیم امروز ساعت ۱۳ در زمین دستگردی ریکاوری برگزار می کند.
این احتمال وجود دارد به دلیل فشار بازی با پرسپولیس فردا مظلومی به بازیکنان اصلی استقلال استراحت دهد.
استقلال از بازی دیروز مجتبی جباری را به عنوان مصدوم دارد. این بازیکن از ناحیه چهارسر زانو دچار کشیدگی شده و امروز وضعیت او در تمرین مشخص می شود.
در گل سوم میخواستم به مجیدی پاس بدهم
آندرانیک تیموریان پس از تمرین امروز استقلال در مورد بازی مقابل پرسپولیس اظهار داشت: این بازی حساسیت زیادی داشت و باید یکی از دو تیم از گردونه مسابقات حذف میشدند. پرسپولیسیها راغب بودند کار در همان 90 دقیقه تمام شود چون بازیکنان مصدوم و محروم زیاد داشتند و برای وقتهای اضافه بازیکنان آنچنانی در اختیار نداشتند.
وی افزود: همه بازیکنان پرسپولیس باشخصیت هستند و این شاید از خوش شانسی ما یا بدشانسی آنها بود که در طول 90 دقیقه گلی نزدیم. آنها در وقتهای اضافه به لحاظ بدنی افت کردند. در بازیهای گذشته این افت بدنی را داشتند و شاهد بودید که از دقیقه 90 به بعد توانستیم به بازی مسلط شویم و پرسپولیس را شکست دهیم.
تیموریان در پاسخ به این سؤال که آیا فکر میکردند با سه گل پرسپولیس را شکست دهند، گفت: فکر نمیکردیم با این تعداد گل ببریم. در جام حذفی نهایت یکی دو گل زده میشود. شاید خوشبین ترین هوادار استقلال هم چنین فکری نمیکرد اما خوشبختانه بعد از اینکه علی کریمی یک موقعیت گل را از دست داد توانستیم به عمق دفاع پرسپولیس نفوذ کنیم و به گل برسیم و خیلی خوشحالم که توانستیم به مرحله بعد صعود کنیم.
این بازیکن در خصوص شرایط بدنی بازیکنان استقلال در فصل جاری گفت: من ابتدای فصل به دلیل حضور در اردوی تیم ملی با استقلال بدنسازی نکردم اما مولایی زحمات زیادی برای استقلال کشیده و من به عنوان کوچکترین عضو استقلال از او تشکر میکنم.
تیموریان گفت: استقلال چند بازیکن محروم و مصدوم دارد. مثلا خسرو حیدری نیست و من و مجتبی جباری هم با مصدومیت بازی کردیم. فوتبال همین است. گاهی فوتبالیست هم حق دارد محروم یا مصدوم شود.
تیموریان در مورد پاس سومی که منجر به گل شد، گفت: میخواستم این پاس را به فرهاد مجیدی بدهم اما خدا را شکر به اسماعیل شریفات رسید و زمینهساز به ثمر رسیدن گل سوم شد.
وی در ارتباط با اینکه این نگرانی وجود دارد که بازیکنان استقلال مغرور شوند و بازی مقابل نفت آبادان را به دست بگیرند، عنوان کرد: چنین چیزی در تیم ما نیست. بچهها به این خودباوری رسیدهاند که همه بازیها مهم است. نفت هم تیم دونده و خوبی دارد و هفته گذشته مقابل نفت تهران نتیجه خوبی گرفت. هر دو تیم روز سه شنبه بازی سختی داریم. ما برای رسیدن به قهرمانی دنبال سه امتیاز این مسابقه هستیم.
تیموریان در پایان در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر رویارویی استقلال با ذوبآهن در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا گفت: این قرعهکشی بوده که رخ داده است. سهمیه ایران کم شده و باید یکی از دو تیم خوب ایرانی از گردونه رقابتها حذف شوند. اگر ما بتوانیم ذوبآهن را شکست دهیم بازی بعدی با الاتفاق در تهران خواهد بود.
من فکر میکنم استقلال شخصیت لیگ قهرمانان آسیا را دارد و خیلی ناراحتیم که نتوانستیم مستقیم در این رقابتها حضور پیدا کنیم.