يه مرد با ماشين قراضش ميزنه به يه ماكسيماي نو .با هزار زور وزحمت از راننده رضايت ميگيره. تو 4راه بعدي دوباره ميزنه به همون ماكسيما .سرشو از ماشين بيرون مياره ميگه :برو برو منم.
Printable View
يه مرد با ماشين قراضش ميزنه به يه ماكسيماي نو .با هزار زور وزحمت از راننده رضايت ميگيره. تو 4راه بعدي دوباره ميزنه به همون ماكسيما .سرشو از ماشين بيرون مياره ميگه :برو برو منم.
به غضنفر میگن تو با چه ارزی از مملکت خارج میشی میگه با عرض معذرت!!!
به يكي ميگن با كيشميش جمله بساز. ميگه من دوستشم تو كيش ميشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو مراسم ختم بلندگو ميگه:مرحوم وصيت كرده كسي لباس مشكي نپوشه.حيفه نون داد ميزنه:مرحوم غلط كرده! ما به احترامش مي پوشيم!
یارو نماز قضا زیاد داشته زیر جانمازش کاغذ کاربن می زاشته
کوتاه ترین فاصله برای دوست داشتن ، فقط یک لبخنده ولی تو نیشتو ببند ! چون من بدون لبخند هم دوستت دارم
حيف نون پشه بند ميخره تا صبح نمي خوابه پشه ها رو مسخره ميكنه!
وقتي كاري از دست شما ساخته نيست، از «پا»هاتون كمك بگيريد
بیانیه جدید مایلی کهن برای قطبی : ای سوسول منچ باز ! من که میدونم تو کره همش مار پله بازی میکردی تو جومونگ هم نیستی ! چه برسه به امپراتور !!!
غضنفر مي ره بالاي پل عابر پياده مي گه خب من خر، من نفهم، آخه مگه شما اينجا رودخونه مي بينيد كه پل زديد؟
يه نفر تو خيابون 2 ساعت داد مي زنه:اين ماشين نوک مدادي مال کيه مي خوام رد شم! مدتي بعد صاحب ماشين مياد . طرف ميگه کجايي 2 ساعت دارم داد مي زنم؟يارو جواب مي ده اين ماشين که قرمزه!يارو مي گه مگه نوک مداد قرمز نمي شه؟؟؟؟؟؟
به لاك پشته ميگن لاف بزن ميگه دو يدم و دو يدم.
غضنفر داشته تو اتوبان کرج با سرعت ميرفته , يه دفعه راديو پيام ميگه : "رانندگان عزيز که در لاين تهران به کرج در تردد هستند مواظب باشن يه اتوموبيل در لاين مخالف در حرکت است" غصنفر همينجور که داشته فرمونو اينور اونور ميکرده ميگه : لامصبا يکي دوتام نيستن ..
علم به شاگردش مي گه: با حالا يه جمله بساز، شاگرد مي گه: حالا يارم بيا، دل دارم بيا، معلم مي گه: حالا يه صفر مي دم، فردا با ننت بيا.
پدره به بچش ميگه : مي دونم موهاي خواهرت رو كشيدي شيطونه گولت زد. بچه هم ميگه :آره ولي لگدي كه تو دلش زدم ابتكار خودم بود
به پيرزنه ميگن: چرا همه دندوناتو كشيدي جز يكي؟ ميگه: آخه ننه، ميخوام چادرمو باهاش نگه دارم
به لاك پشته ميگن: چرا نماز نميخوني؟ ميگه: آخه لاك دارم.
انوشه انصاري به زمين بازگشت !! در همين راستا سازمان ناسا اعلام كرد : از اون بالا كفتر ميايد يك دانه دختر ميايد
غضنفر زنگ ميزنه خونه ي دوست دخترش باباي دختره گوشيو بر ميداره غضنفر هول ميکنه ميگه ببخشيد ميدون انقلاب کدوم طرفه