نمیتوان به شعور مردم بیاحترامی کرد
محمد زادمهر در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد برگزاری نشست خبری شیث رضایی؛ بازیکن اخراجی پرسپولبس اظهار داشت: این عمل توجیه ناپذیر است و من فقط میتوانم ابراز شرمندگی کنم.
وی در مورد اینکه شیث رضایی معتقد است تخلفی مرتکب نشده، گفت: نمیتوان به شعور مردم بیاحترامی کرد. فیلم مسابقه پخش شده است و شاید در مرتبه اول و دوم برخی متوجه نشوند اما در بازبینی مشخص است که چه اتفاقی رخ داده است و من فقط باید ابراز شرمندگی کنم و حرف دیگری نمیتوانم بزنم.
شیث رضایی امروز نشست خبری برگزار کرد ولی به دلیل عمل غیراخلاقی که در دیدار پرسپولیس و داماش انجام داد، اکثر خبرگزاریها این نشست خبری را تحریم کردند.
سیستم آموزش فوتبال ایران مشکل دارد
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، وحید هاشمیان امروز (یکشنبه) در مشهد در جریان همایش اخلاق در فوتبال با ذکر مطلب فوق در ادامه گفت: بازیکن حرفهای از دل یک باشگاه و فوتبال حرفهای بیرون میآید. نمیتوان از بازیکن آن چیزی را توقع داشت که درباره آن آموزش ندیده است.
وی افزود: این روزها فقط درباره پول و قرارداد صحبت میشود، در حالی که در همه جای دنیا غیر از کره شمالی که کم و بیش فوتبالیستها پول میگیرند و این به تنهایی به معنای حرفهای گری نیست. مشکل اصلی این است که ما از کسی که دوره راهنمایی و دبیرستان را پشت سر نگذاشته است، مدرک لیسانس میخواهیم.
مهاجم پرسپولیس ادامه داد: اینجا بر خلاف اروپا است و همه چیز از پائین به بالا دیده میشود. در حالیکه حرفهایگری از بالا به پائین منتقل خواهد شد. در اروپا از مدیر گرفته تا مربی و بازیکن آموزش میبینند. در آنجا بعد از تمرین باید روی کارهایت تمرکز و یکسری اصول را رعایت کنی. در اینجا قبل و بعد از تمرین کسی به فوتبال کاری ندارد و افراد تازه وقتی پیشکسوت میشوند، حسرت میخورند و همه اینها نشان میدهد، سیستم آموزشی فوتبال ما مشکل دارد.
ملی پوش سابق کشورمان اضافه کرد: در ایران بازیکن حتی وقتی که به تیم ملی میرسد، یک برگه کاغذ درباره سوابقش ندارد. پس ضعف و قوت فنی و اخلاقی بازیکن چگونه باید مشخص شود. اینکه کجا بوده و چه مسائلی را پشت سر گذاشته است. حتی اخطاری که بازیکن در ردههای پایه گرفته است، باید معلوم شود که فنی بوده یا اخلاقی. در اینجا استفاده از روانشناس هم گاهی یک ژست است، در حالی که در تیمهای پایه بیشتر به این مسئله نیاز است، چون شخصیت بازیکن در این دوره شکل میگیرد.
بازگشت مصدومان و استیلی به تمرین پرسپولیس
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۱ صبح امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد.
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس ابتدا بدن های خود را گرم کردند و سپس به حفظ توپ و پرسینگ و عبور از روی موانع به مدت ۲۰ دقیقه و فوتبال پرداختند.
* حمید استیلی پس از انتخاب به عنوان مربی اخلاق امروز به تمرین پرسپولیس برگشت. بازیکنان کادر فنی و پروین به وی تبریک گفتند.
* علی پروین پس از گذشت ده دقیقه در کنار زمین حضور پیدا کرد و با محمود خوردبین به گفت وگو پرداخت، سپس به استیلی اعلام کرد که فردا در بازی تیم پیشکسوتان لهستان و پیشکسوتان ایران حضور پیدا کند. به همین دلیل تمرینات فردای قرمزپوشان از ساعت ۱۱ به ساعت ۱۵ با دستور پروین تغییر پیدا کرد.
* علی کریمی به صورت اختصاصی به تمرین پرداخت. وی دقایقی نیز یخدرمانی کرد.
* میثاق معمارزاده و فشنگچی با رفع مصدومیت در تمرینات گروهی حضور پیدا کردند.
* تنها چهار هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
* موفقیت وزنهبرداران کشورمان نیز سوژه اصلی تمرین پرسپولیسیها بود. پروین از موفقیت تیم ملی وزنهبرداری کشورمان بارها طرح و تمجید کرد. وی اعتقاد داشت که بهزاد سلیمی در دو ضرب سومین وزنه خودش را نخواست که بالای سر ببرد چون برای المپیک سورپرایز داشت.
وحید هاشمیان یک ماه خانه نشین شد
دکتر وجیه الله چشمه سری پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص مصدومیت وحید هاشمیان گفت: پس از اینکه هاشمیان در تمرین 2 روز پیش از ناحیه کشاله دچار مصدومیت شد بررسیهای اولیه را روی پای این بازیکن انجام دادیم و تشخیص ما مشخص شد. با این حال برای اینکه جای وضعیت او را بیشتر بررسی کرده باشیم، هاشمیان به کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس که چند متخصص در آن حضور دارند رفت. با بررسی های انجام شده مشخص شد نظر من درست بود و وحید هاشمیان به دلیل کشیدگی شدید از نوع درجه یک حداقل 3 تا 4 هفته قادر به همراهی پرسپولیس نیست.
وی افزود: این بازیکن تحت درمان قرار میگیرد و با فیزیوتراپی و آب درمانیهای که روی پای هاشمیان انجام می دهیم سعی خواهیم کرد شرایط او را دقیقا زیر نظر داشته باشیم.
پزشک پرسپولیس در مورد عدم حضور نوروزی در تمرین امروز گفت: نوروزی از ناحیه مچ پا کمی آسیب دیده بود و احساس درد داشت. به همین دلیل با کادر فنی جلسه گذاشتیم و تصمیم گرفتیم امروز استراحت کند و به آب درمانی بپردازد. او از فردا در تمرینات گروهی شرکت میکند.
چشمه سری در مورد مصدومیت غلامرضا رضایی نیز گفت: وقتی مطلع شدیم رضایی در بازی با اندونزی دچار مشکل شده ارتباطی با او برقرار کردیم که متوجه شدیم او مشکل خاصی ندارد و با فیزیوتراپی و برخی از کارهای اولیه میتواند در بازی روز شنبه با سپاهان پرسپولیس را همراهی کند. البته نظر دقیقتر درباره رضایی را فردا پس از معاینه اعلام خواهیم کرد.
استیلی: امیدوارم بدون استرس به جام جهانی برویم
حمید استیلی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد بازی تیم ملی با اندونزی و صعود به مرحله بعد اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که تیم ملی با شکست اندونزی حکم صعود خود را به مرحله بعد امضا کرد. اندونزی تیمی نبود که مقابل ما بایستد اما با توجه به اینکه فوتبال غیر قابل پیش بینی است و حریف هم همه چیز را از دست داده بود کمی نگرانی وجود داشت که خوشبختانه با یک نتیجه خوب همه چیز به نفع ما تمام شد.
وی افزود: از همین امروز باید به فکر دور بعد باشیم و باید خیلی بهتر باشیم. خوشبختانه کیروش با فوتبال ما آشنا شده و بازیکنان هم از کیروش شناخت خوبی پیدا کردند. با این شرایط باید در مرحله دوم با بازیهای زیبا راهی جام جهانی شویم.
استیلی تصریح کرد: باید بدانیم که تیمها در مرحله اول غربال شدهاند و هر تیمی که در مرحله دوم حضور دارد برای جام جهانی برنامه ریزی کرده است. انشاءالله بدون مشکل و استرس بتوانیم با کمک هواداران موفقیتهای خود را در مرحله دوم ادامه دهیم و راهی جام جهانی شویم. این آرزوی من و همه ایرانیها است.
وی در ادامه گفتوگو با فارس در خصوص شرایط پرسپولیس گفت: هنوز بازیکنان ملی پوشمان نرسیدهاند. یک خبر بد هم برای ما مصدومیت غلامرضا رضایی بود که جای خودش را به بازیکنان دیگری در بازی با اندونزی داد. باید فردا بازیکنانمان بیایند و وضعیت آنها را بررسی کنیم. امیدوارم رضایی مشکلی نداشته باشد و بازیکن مصدوم ملی پوش نداشته باشیم.
استیلی تاکید کرد: سپاهان تیم بسیار خوبی است که کادر فنی، مدیریت و بازیکنان خوبی دارد. در مقابل آنها ما کاستیهایی داریم و دو بازیکن محروم ما هنوز تکلیفشان مشخص نیست اما محکوم به برد هستیم و شک نکنید با تمام توان سعی خواهیم کرد از دروازه خود حفاظت و دروازه حریف را باز کنیم.
وی افزود: معتقدم پرسپولیس با هوادارانش همیشه زنده است. امیدوارم آنها روز شنبه آینده ما را در بازی با سپاهان حمایت کنند. من توقع دارم 90 دقیقه هواداران پشت پرسپولیس باشند. هواداران مشکلات ما را میدانند اما اگر پشت سر ما باشند هر کار غیر ممکنی ممکن میشود.
وی در خصوص حضور کریم باقری در تمرینات پرسپولیس گفت: حضور ایشان به پرسپولیس کمک کرده است. کریم الگوی مناسبی برای بازیکنان جوان ما است و بچهها هم او را خیلی دوست دارند. او پا به پای سایر بازیکنان تمرین میکند و دلسوزانه برای موفقیت پرسپولیس در حال زحمت کشیدن است. من از باقری تشکر و از اینکه او به دنبال کمک به این تیم است قدردانی میکنم. امیدوار هستم تاثیرات حضور او را در آینده ببینیم.
به دلیل انتخاب به عنوان مربی و بازیکن برتر اخلاق
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، به مناسبت قرار گرفتن نام حمید استیلی و وحید هاشمیان در جمع برترینهای اخلاق، باشگاه پرسپولیس از آنها تقدیر کرد و به هر یک هدیه ای ویژه (یک دستگاه پژو پارس) اهدا میکند.
محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با ابراز خرسندی از این اتفاق اعلام کرد: باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس ضمن تبریک به مجید جلالی و منصور ابراهیم زاده به عنوان مربیان برگزیده اخلاق، از حمید استیلی تجلیل و تشکر میکند. انتخاب حمید استیلی و وحید هاشمیان در زمره برترینهای اخلاق مایه فخر و مباهات خانواده پرسپولیس بوده و نشانگر حاکم بودن ارزشهای اخلاقی در فوتبال است که مورد توجه و قدردانی ویژه هیئت مدیره باشگاه نیز قرار گرفته است.
در این راستا هر چند ارزشهای اخلاقی با هیچ متاع دنیوی قابل سنجش و مقایسه نیست ولی به جهت قدردانی از آنها و تکریم اخلاق مداری در مجموعه پرسپولیس هدیه ویژهای (یک دستگاه خودروی پارس) برای این عزیزان در نظر گرفته شده است که تقدیم این عزیزان میشود.
در پایان برای مربیان؛ حمید استیلی، مجید جلالی و منصور ابراهیم زاده و بازیکنان؛ وحید هاشمیان، مهدی مهدوی کیا و ابراهیم صادقی، برگزیدگان اخلاق فوتبال کشورمان آرزوی موفقیت داشته، امیدواریم اخلاق در جای جای فوتبال ایران بیش از پیش گسترش یافته و در کنار ایجاد بستری مناسب برای توسعه فوتبال حرفهای و اخلاق مدار، برای جوانان کشورمان که دوستدار فوتبال هستند، الگوهای مناسب و شایسته ترسیم کنیم.
خداحافظي هواداران پرسپوليس با استيلي
در پايان ديدار پرسپوليس و سپاهان، هواداران تيم تهراني باز هم عليه سرمربي تيمشان شعار دادند.
از 5 دقيقه آخر بازي هواداران پرسپوليس شعار دادند "استيلي متشکريم" و بعد از پايان بازي شعار "استيلي جون مادرت برو" را سر دادند.
همچنين در پايان همه تماشاگران حاضر در ورزشگاه گفتند "خداحافظ استيلي" و از وي خواستند که اين تيم را ترک کند.