دیدید که کهکشانیها را رو کردیم
مهدی امیرآبادی پس از برتری 3 بر 2 استقلال مقابل شاهین گفت: دیدید که کهکشانیها را رو کردیم و همین کهکشانیها بازی را در آوردند. فقط روی اشتباه گل خوردیم اما خدا را شکر جباری کاری کرد تا هر سه امتیاز را به دست بیاوریم.
امیرآبادی تأکید کرد: در یک صحنه با بازیکن حریف پیش رفتیم که او میخواست برای داور ادا در بیاورد تا یک پنالتی بگیرد.
وی در مورد اینکه هنوز هم به تیم ملی فکر میکند یا خیر گفت: اگر 32 سالگی سن پیری بازیکن است که 35سالهها هم به تیم ملی دعوت شدند. من هنوز هم برای تیم ملی انگیزه دارم و سرحال و آماده هستم. مطمئنم چشم مربیان تیم ملی هم باز میشود تا من را ببینند. بازیکنی هستم که در دو پست دفاع راست و چپ بازی میکنم.
وی در پایان گفت: اگر هواداران استقلال قهرمانی میخواهند به ورزشگاه بیایند.
تیموریان باید تعویض میشد
مجتبی جباری پس از برتری 3 بر 2 استقلال مقابل شاهین در مورد اینکه چگونه این فصل تا این اندازه متحول شده گفت: مصدومیت همیشه جلوی من را میگرفت و اجازه نمیداد این اندازه بازی کنم. آسیب دیدگی برایم مانعی بود تا نتوانم به موفقیتهای بیشتر برسم اما امسال اینطور نیست و در آینده بهتر هم خواهم شد.
وی در مورد اینکه پس از دریافت گل دوم فکرش را میکرد که استقلال پیروز میدان شود تصریح کرد: سخت بود اما فکر میکردم میتوانیم باز هم گل بزنیم. در مجموع بازی خوبی انجام دادیم اما در نیمه دوم با از دست دادن دقایقی از بازی دو گل دریافت کردیم.
جباری در مورد تعویض تیموریان یادآور شد: آندو سرما خورده بود و از ناحیه پشت عضله پا هم مصدوم بود و معتقدم باید تعویض میشد تا مصدومیت وی بیشتر نشود. مظلومی به ناچار وی را تعویض کرد تا برای بازیهای بعدی تیموریان را داشته باشد.
در اروپا به داور فحش میدهند اما داور کاری نمیکند!
میلاد میداودی پس از برتری 3 بر 2 مقابل شاهین بوشهر گفت: بازی خوبی انجام دادیم و فرصتهای زیادی را روی دروازه حریف ایجاد کردیم. در نیمه دوم میتوانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم.
وی ادامه داد: دو گل دریافت کردیم با این حال خدا را شکر میکنم که در لحظات آخر توانستیم به هر سه امتیاز برسیم.
میداودی در مورد اعتراضاش به داور که منجر به گرفتن کارت زرد شد گفت: به داور گفتم توپ به دست بازیکن شاهین برخورد کرده که وی در جواب به من گفت حرف نزنم. نمیدانم چرا همیشه بازیکنان مقصر هستند و چه زمان داور مقصر است. داور کارت میدهد، هر جور دلش میخواهد صحبت میکند و بعد اگر ما هم حرفی بزنیم باید به کمیته انضباطی برویم در حالی که به نظرم داور باید احترام خودش را نگه دارد.
وی خاطرنشان کرد: در اروپا امکان دارد بازیکن به داور حتی فحاشی کند اما در مقابل داور هیچ کاری انجام نمیدهد و در این مورد همیشه بازیکنان مقصر هستند.
استقلالیها به ماشینهای مدل پایین رو آوردهاند
مظلومی:کمک 2 میلیاردی قطرهای بود در دریا
پرویز مظلومی که در برنامه ورزش و مردم حضور پیدا کرده بود در ابتدای صحبتهایش با اشاره به اینکه جز مربیان با اخلاق فوتبال ما محسوب میشود، گفت: من هنوز شاگردی میکنم و به آن حد نرسیدهام که بخواهم مربیان دیگر را نصحیت کنم. در یکی دو سالی که در استقلال حضور داشتم روشم این بوده که بازیکنانم را دوست داشته باشم و در عین حال نظم و انضباط را سر لوحه کار خود قرار دادم.
وی افزود: شاید در بعضی از زمانها بازیکن عصبی شود و یا احساسات او را فرا بگیرد، اما همیشه تعامل خوبی با همکارانم داشتم و استاد بزرگی به نام پور حیدری دارم و سعی و تلاشم این است که داشتههایم را به شاگردانم منتقل کنم.
وی در خصوص بازی با شاهین بوشهر گفت: اگر این دیدار مساوی میشد عدالت فوتبال زیر سؤال میرفت ولی به بازیکن حریف به خصوص که گل اول را زد تبریک میگویم زیرا او به یکی از با اخلاقترین و فنیترین گلرهای ایران گل زد.
سرمربی تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که چطور فتح الله زاده هر روز برای شما یک آلترناتیو رو نمیکند گفت: شاید بعضی مواقع مدیریت بخواهد به یک تیم شوک وارد کند اما من و فتح الله زاده از قدیم با هم رفاقت داریم و زمانی که به استقلال آمدم ایشان گفته بود که دوست داشت کار کردن با من را تجربه کند.
وی تاکید کرد: فتح الله زاده با وجود مریضی برای تامین بودجه بچهها تلاش و صبر و حوصله زیادی میکند و فکر میکنم او باید ساختمان روزنامهاش را بفروشد تا بدهیها را تسویه کند.
مظلومی در خصوص کریهای قبل از مسابقه شاهین و استقلال با فیروز کریمی گفت: ایشان همیشه کری میخواند. ولی به خاطر صحبتهای ایشان ما هم کری خواندیم ولی میدانم کریمی زحمات زیادی برای استقلال کشیده است.
وی در خصوص آخرین وضعیت مجتبی جباری و فرهاد مجیدی که از آمادهترین بازیکنان استقلال هستند، گفت: جباری یکی از بازیکنان خوب فوتبال ما است که روند تاثیر گذاری در تیم ما دارد. البته فرهاد مجیدی نیز در این چند سال آمادگی بسیار بالایی داشته و معتقدم او میتوانست به تیم ملی کمک کند ولی تصمیم گرفت در دو جبهه نباشد و در تیم باشگاهی فوتبالش را دنبال کند.
سرمربی تیم استقلال با انتقاد از گزارشگر بازی استقلال و شاهین بوشهر گفت: امیدوارم که گزارشگران کارشناسی نکنند و کار خود را انجام دهند چون شنیدهام که دیروز گزارشگر بازی استقلال یک طرفه قضاوت کرد و بهتر است به جای کارشناسی آنها اجازه دهند تا اهل فن نظرات خود را بیان کنند.
مظلومی در خصوص اینکه تعویض تیموریان کاملا اجباری بوده گفت: مردم در جریان نیستند و فکر میکنند مربی بیدلیل تعویض انجام میدهد. تیموریان چند روز مریض بود و در بین دو نیمه از ناحیه کشاله ران دچار آسیب دیدگی شد و با ریسک نکردیم و مجبور شدیم او را تعویض کنیم. اما در میان میدان ما برای چند دقیقه خلل وارد شد. ولی با تعویضهای که انجام دادیم بازی را کنترل کرد، نباید فراموش کرد که شاهین بهترین خط دفاع لیگ را دارد اما به اعتقاد من در بعضی از زمانها اعتراض هواداران غیر منطقی است. البته من از کانون هواداران استقبال و تشکر میکنم. اما اعتقاد دارم یکسری از تماشاگران تحت هر شرایطی مخالفت میکنند.
سرمربی استقلال در پاسخ به مجری برنامه ورزش و مردم مبنی بر اینکه تا به حال 3 بار در دربی برنده شدید و دربی چهارم در لیگ برتر را چگونه میبینید، گفت: از حال نمیخواهیم برای پرسپولیس کری بخوانیم ولی روند پیروزیهایمان را ادامه میدهیم.
وی در خصوص شرایط محمد رویانیان نیز تصریح کرد: هر چند میگویند این مدیر ورزشی نیست اما من اعتقاد دارم ورزشی بودن و نبودن چندان اهمیت ندارد و مدیریت مهم است. از زمانی که ایشان به پرسپولیس آمد نتایج بهتری گرفت ضمن اینکه باید از زحمات کاشانی در پرسپولیس تقدیر کرد.
مظلومی با اشاره به اینکه مشکلات مالی در استقلال هنوز پا بر جا است گفت:2 میلیارد تومان قطرهای بود در دریا و کادر فنی هنوز مطالبات سال گذشته خود را دریافت نکرده است. هر زمان پول به باشگاه میآید فتح الله زاده دست و پایش میلرزد که چگونه آنها را تقسیم کند. آنقدر بدهی داریم که وقتی بحث پول میشود طلبکاران مقابل باشگاه صف میکشند.
وی در خصوص اینکه شرایط برای استقلال با برخی تیمهای دیگر متفاوت است، گفت: من روزهای سختی را در تمرینات دارم و از بس که بازیکنان غرغر میکنند کلافه میشوم. 9 بازی بردهایم اما یک ریال هم پاداش نگرفتهایم البته این بازیکنان به عشق هوادار بازی میکنند ولی برخی تیمهای دیگر هستند که زیر نظر وزارت ورزش کار میکنند ولی به آنها پاداشهای آنچنانی داده میشود.
وی تاکید کرد: فتح الله زاده 4 میلیارد از تیم 2 سال پیش بدهکار است و البته مدیریت قبل نیز به همین صورت از دوران مدیریت قبل بدهی دارد. اگر فوتبال ما حرفهای است باید حق آنها داده شود و جوری نباشد که انگار لطف کردهاند و 2 میلیارد به استقلال دادهاند. حالا بازیکنان هم زرنگ شدهاند و زمانی که قرار داد میبندند بندی در آن اضافه میکنند که بلافاصله وقتی با پیشنهاد خوب مواجه شدند تیم را ترک کنند.
سرمربی استقلال افزود: خیلیها میگویند بازیکنان ماشینهای گران قیمت سوار میشوند البته آنها با چک این ماشینها را تهیه میکنند و وقتی باشگاه نمیتواند چکها را پاس کند آنها را پس میدهند! حتی خیلی از بازیکنان استقلال به ماشینهای مدل پایین روی آوردند.
مظلومی در خصوص شرایط استقلال در ادامه راه گفت: رقابت سخت است اما شرایط به گونهای است که با حرف زدن نمیشود قهرمان شد. بنابراین همه تیمها با توان چند برابر به مصاف ما میآیند و باید مراقب باشیم تا روندمان را حفظ کنیم.
وی در پایان در خصوص اینکه آیا امسال سال آخر فرهاد مجیدی در استقلال خواهد بود، گفت: او هنوز چیزی به ما نگفته است و بی سر و صدا کار خودش را انجام میدهد و روند موفقیت آمیزی داشته است.
عمرانزاده: از این پس گلهایم را به آندو تقدیم میکنم
حنیف عمرانزاده پس از برتری استقلال مقابل شاهین در مورد آشتیکنانش با تیموریان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من با تیموریان مشکلی ندارم و از این به بعد گلهایم را به تیموریان تقدیم میکنم.
آندرانیک تیموریان نیز در مورد این بازی گفت: پس از اینکه گل دوم را دریافت کردیم، فکر نمیکردم بتوانیم با پیروزی بازی را پشت سر بگذاریم. با این حال استقلال باهوش بازی کرد و توانست 3 امتیاز را کسب کند.
برهاني: کاش مشکل فقط نداشتن ماشين بود
مهاجم استقلال با اشاره به مشکلات مالي بازيکنان گفت: در اين شرايط که ما باشگاه را درک کرديم توقع داريم باشگاه نيز ما را درک کند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00001542.jpg
آرش برهانی در گفتوگوی تفصیلی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص مشکلات مالی استقلال، وضعیت آمادگی خود و دیگر مسائل مختلف فوتبال صحبتهای را انجام داده که در زیر میخوانیم.
* ظاهرا از مصاحبهای که پس از بازی با شاهین انجام داده بودی پشیمان شدی و گفتی نباید آن حرفها را میزدی؟
بعد از بازی کلی فکر کردم، حتی مظلومی به من گفت که از بازیام خیلی راضی است. تصور کردم این دوندگیها و تلاشهایم را کسی نمیبیند. وقتی روز گذشته در تمرین با مظلومی صحبت کردم ایشان گفت که من تلاش زیادی داشتم و تلاشم به چشم او آمده است. احساس کردم در این شرایط که کسی به فکر استقلال نیست نباید این حرفها را میزدم.
* بیشتر توضیح میدهی؟
فکر کردم که چرا خودمان باید تیم را وارد حاشیه کنیم به همین خاطر گفتم که نباید در ناراحتی صحبت میکردم.
* منظورت از اینکه کسی به فکر استقلال نیست، چیست؟
ما این همه مشکل داریم ولی هیچ کس به فکر ما نیست. نیم فصل در حال تمام شدن است و سختیهای زیادی را در این چند وقت تحمل کردم. در این شرایط که ما باشگاه را درک کردیم توقع داریم حالا باشگاه ما را درک کند.
* چطور؟
اوایل فصل شرایط استقلال را درک کردیم ولی حالا شرایط بسیار سخت است و مشکلات آنقدر فشار آورده که ممکن است در کار فنی بازیکنان هم تاثیر بگذارد. حیف است که تیم ما، این شرایط خوب و صدرنشینی را به خاطر مسائل حاشیهای از دست بدهد.
* یعنی همه مشکل مالی دارند؟
شما از هر کسی بپرسید مشکل دارد. همه شرایط خیلی سختی دارند و از این موضوع خیلی ناراحت هستند. ابتدا گفتند تکلیف وزارت ورزش مشخص میشود و پول میآید اما خبری نشد، بعد گفتند هیئت مدیره مشخص شود آن وقت پول میدهیم که خبری نشد و سپس 2 میلیارد به باشگاه دادند. حتی پس از آن 30 درصد مبلغ مورد نظرم را هم به من ندادند. به جای آنکه مشکلم حل شود بدتر به داخل مشکلات رفتم! به خیلیها قول داده بودم اما بد قولی شد و خیلیها از دستم ناراحت شدند.
* مظلومی هم گفته بود که 2میلیارد قطرهای در دریا بود...
دقیقا همینطور است. خیلی گفتند پول می آید، پول می آید اما ای کاش نمی گفتند.
* سرمربی استقلال اعلام کرد بازیکنان به ماشین های مدل پایین رو آوردند...
این هم یکی از مشکلات است، ای کاش همه مشکلات ما با آژانس آمدن و ماشین نداشتن بود. خیلی بد است که قول بدهیم و عملی نکنیم. من هنوز پول امسالم را هم نگرفته ام. حداقل روی 40 درصد پول امسالم که حق داشتم حساب کنم. 6 ماه گذشته و این اتفاق نیفتاده است. ما هنوز پاداش هایمان را هم نگرفته ایم.
* ظاهرا مدیرعامل استقلال قبل از سفر به مالزی قول داده بود مشکلات را حل کند؟
قرار بود تا دیروز به ما پول بدهند اما خبری نشد.
* حالا چرا تو در مقام اعتراض بر آمدی؟ این حرف ها برایت دردسر ساز نمی شود؟ چرا بقیه این حرف ها را نمی زنند؟
این مشکل همه است. آنها هم به نوبه خود صحبت کرده اند و حتی دیروز قبل از تمرین همه بچه ها شکایت خود را به مظلومی گفتند. فتح الله زاده و کسانی که در باشگاه هستند می دانند که ما مشکل داریم. چرا باید این حرف ها برایم دردسر شود؟
* اما یکی دو ماه پیش هم این حرف ها را زدی و ممنوع المصاحبه شدی....
نه اشتباه نکنید. من خودم نخواستم مصاحبه کنم و فکر نکنم اینگونه باشد که به خاطر زدن حرف حق از ما ناراحت شوند. این حق ما است که مطالباتمان را بخواهیم. یکی باید این دردهای ما را متوجه شود. هنگامی که استقلال می خواست بازیکن بگیرد ما فشار نیاوردیم که استقلال ضربه نخورد و خیلی از بچه ها از حق طبیعی خود گذشتند تا فتح الله زاده بازیکنان مورد نظر خود را برای استقلال بگیرد و حالا هم باید به فکر ما باشند.
* شاید دست فتح الله زاده بسته و او برای اداره این تیم با خیلی از مشکلات رو به رو است...
قبول دارم. روزی نیست که در تمرین استقلال حرف از پول و مشکلات مالی نباشد. مظلومی می گوید فتح الله زاده تلاش می کند ولی تا یک جایی می تواند پول تهیه کند. باید فکری اساسی شود تا مشکلات ما برطرف شود. همه می دانند مشکلات مالی استقلال چگونه است اما من می خواهم به مسئله ای اشاره کنم.
* چه موضوعی؟
فتح الله زاده چندین سال تجربه مدیریتی در استقلال دارد و در ابتدای فصل با دست خالی تیم خوبی را برای استقلال جمع و جور کرد. تا همین جا هم خیلی زحمت کشیده و حتی طلب ۵۰ درصدی سال گذشته من را هم پرداخت کرده است. هر چند که امسال هیچ پولی نگرفتم. خیلی حیف است که چنین انسانی در این گرفتاری ها بیفتد، باید از او حمایت کرد. وقتی استقلال اینگونه بسته می شود می توانیم تیم ملی خوبی داشته باشیم و در آسیا برای خودمان اعتبار کسب کنیم.
ما همیشه خودمان را بالاتر از فوتبال امارات و قطر می دانیم اما همین مسائل کوچک است که به آن توجه نمی کنیم و ما را عقب می اندازد. کسی که این همه سابقه و تجربه دارد و یک استقلالی اصیل است باید یک تنه جور همه چیز را بکشد.
خدا شاهد است که فتح الله زاده بعضی مواقع از جیبش می زند و مشکلات بازیکنان را حل می کند و خدا وکیلی خیلی دست تنهاست. خودتان هم می دانید او چقدر برای استقلال زحمت کشیده است. چرا باید شرایط را طوری کنیم که او از فوتبال زده شود. نباید این گونه آدم ها را از دست بدهیم. باید از فتح الله زاده حمایت کنند. با این همه مشکل مالی تیم در صدر جدول است و یقین بدانید این به مدیریت بستگی دارد. همین گونه نیست که برویم و نتیجه بگیریم، این مسائل مدیریت شده است.
* بگذریم، حالا از عملکرد خودت در بازی با شاهین راضی بودی؟
باید به نکاتی اشاره کنم. وقتی پشت مهاجمان بازی میکنم شرایط فوتبال من فرق میکند. به طور مثال دوندگی ام بیشتر است و باید بیشتر به خط هافبک برگردم و به مهاجمان نیز کمک کنم. به همین خاطر چند بازی طول میکشد تا در آن پست جا بیفتم و از همین رو فکر میکنم که در مسابقه با شاهین تلاش زیادی انجام دادم و عملکرد مناسبی داشتم و همان طور که اعلام کردم مظلومی از من راضی بود.
* فردا هم که در جام حذفی با سایپا مهر کرج بازی دارید؟
سال گذشته پرسپولیس با ۵ بازی آسیایی شد. امسال هواداران خیلی از ما انتظار دارند و باید روی هر دو جام حذفی و لیگ برتر تمرکز کنیم. در بازی های آسیایی نیز که هدف و استحقاق بهترین نتایج را داریم.
طالبلو باید به تیم ملی دعوت شود
غلامحسین مظلومی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اذعان کمیته داوران به اشتباههای تاثیرگذار داور و کمک داور بازی شاهین و استقلال گفت: خیلی خوب است که حسین عسگری اشتباهات داوران را بیان میکند و آن اشتباهها را تایید و یا کتمان نمیکند. این مسئله خیلی مهم است هرچند اتفاقی برای تیم ما رخ نمیدهد.
وی در مورد دیدار روز دوشنبه با ابومسلم مشهد در جام حذفی گفت: به خداداد عزیزی تبریک میگویم که سرمربی ابومسلم شده و تیمش نیز تا این مرحله صعود کرده است. با این حال ما میخواهیم با یک پیروزی خوب دل هوادارانمان را شاد و باخت برابر استقلال را فراموش کنیم. البته آن شکست هیچ چیز از ارزشهای بازیکنان شاهین کم نکرده است. استقلال یک تیم پرمهره است که حتی روی نیمکت ذخیرههایش نیز بازیکنان خوب و کادر فنی خوبی دارد. پرویز مظلومی و پورحیدری از پیشکسوتان فوتبال ایران هستند.
مظلومی در مورد گرفتن بازوبند کاپیتانی از وحید طالبلو گفت: مسایل فنی به فیروز کریمی مربوط میشود و هر تصمیمی که ایشان بگیرد پذیرفتنی است. طالبلو از دروازهبانهای خوب و بزرگ ایران است که جایش در تیم ملی خالی است و تصور میکنم او همچنان کاپیتان شاهین باشد. علیرضا دلیخون مربی دروازهبانی شاهین خیلی تلاش کرد طالبلو به اوج آمادگی برسد. او باید به تیم ملی دعوت شود.