اگر میشه منم میخام مدیر بخش بازی های کامپیوتری بشم
البته اگه دوستان صلاح بدونن
:from me :
Printable View
اگر میشه منم میخام مدیر بخش بازی های کامپیوتری بشم
البته اگه دوستان صلاح بدونن
:from me :
به نام خدا
دوست عزیز اگر پست اول را مطالعه کرده باشید متوجه میشید که برای مدیر شدن 5 شرط اصلی وجود داره که خوشبختانه شما چهار شرط اون را به طور کامل دارید ولی شرط پنجم را به هیچ وجه و اصلا این مورد را رعایت نمیکنید .
فعالیت شما فقط برای مستقیم کردن فایلهاتون هست و متاسفانه در زمانی که فایلی برای مستقم کردن دارید فعالیت خود را به صورتی کاملا عالی ادامه میدید و همین که فایل مستقیم را دریافت کردید تا بازگشت دوباره شما از فعالیت شما خبری نیست و این مورد را در صورتی که طی دو هفته آینده هم ادامه بدید متاسفانه مجبور به لغو مدیریت هستیم .
این نکته نه شامل شما که شامل تمامی دوستان میشود و دوستان توجه کنند که هدف این انجمن اموزش و اشتراک گذاری دانسته ها و به طوری هست که تمامی مدیران فقط به دلیل کمک به هموطنان در حال فعالیت هستند و در این بین از تمامی کسانی هم که خواستار همکاری هستند تقاضا داریم اول هدف خود را آموزش بگذارند و بدانند همکاری به این معنی نیست که دوستان و همکارانشان موظف به دادن خدمات اضافی هستند .
مدیریت شما برای مدت دو هفته فعال میگردد .
به جمع همکاران ما خوش آمدید :^:
با سلام خدمت دوستان خوبم اگه میشه می خواستم مدیر بخش بازی های کامپیوتری بشم
به نام مهربانترین
با توجه به تعداد پست ها شما کاندید شدید و در صورتی که تا دو هفته فعالیت مستمر و مفید داشته باشید به جمع دوستان خواهید پیوست . دوستان با توجه به افزایش تعداد عزیزانی که در بخش بازی در حال فعالیت هستندذ انتظار میره که اون بخش را به یکی از فعالترین و پویاترین بخش ها تبدیل کنند و از انجمن های تخصصی بازی چیزی کمتر نباید داشته باشه
شاد و پیروز باشید
به جمع همکاران ما خوش آمدید :^:
با عرض سلام
عضو جدید هستم خواستم بگم اگه بتونم تو بخش اخبار سینما کمکتون کنم
سلام دوستان عزیزم
من دوست دارم در بخش خبر های اجتماعی شرکت کنم در صورت امکان جواب بدید