با سلام
میگم آقا محمد با گروه آشیانه مشورتی بکنین و این گروه هم کارش همینه . مثل اون سایت که به پیامبر گرامی اسلام ( ص ) توهین کرد و گروه آشیانه اونو هک کردند.
Printable View
با سلام
میگم آقا محمد با گروه آشیانه مشورتی بکنین و این گروه هم کارش همینه . مثل اون سایت که به پیامبر گرامی اسلام ( ص ) توهین کرد و گروه آشیانه اونو هک کردند.
مهرداد جان چه پیشنهادی دادی ان هم با گروه اشیانه :gah9:فکر کنم کل مجموعه هک بشه بهتر تا با انها همکاری کنیم:pi8:
سلام به وستان خوبم
آقا محمد، با خدا باش و بدان که بعد از او ما با شماییم.
آنها احمق، ابله و مزخرف هستند. از ین کاملتر و جمع و جورتر نداشتم که بگم!
حقیقت چون آفتاب درخشان و نمایان است.
سپاس
:gah9::gah9:نقل قول:
گروه آشیانه
اقا مهرداد اعضای این گروه برابر عرب ها هستند
سلام
من در سایت دانلود نرم افزار ، بازی و کارتون ثبت نام کردم و بعد از فعالسازی از طریق ایمیل و ورود به سایت و ورود به حساب کاربری و رفتن در صفحاتی دیگر باز میبینم که به عنوان کاربر ثبت نام نشده هستم و دوباره برای نظر دادن باید نام و ایمیل رو پر کنم ؟ اگر ثبت نام شدم و لوگین کردم دیگه نباید به عنوان مهمان باشم و باید به عنوان کاربر ثبت نام شده باشم ؟
یعنی برای نظر دادن اون فیلدها دیگه نباید برای من وجود داشته باشه :دی و فقط گزینه نظر شما باشه ؟
ممنون
به نام خدا
والله به خاطر اسپم این روبات ها ثبت نام هم گذاشتم ، کد امنیتی هم گذاشتم فایده نداشت
اومدن ثبت نام هم کردند
یک نگاه به یک صفحه بیاندازید
روزانه بالای دو هزار اسپم داریم
http://www.pic.p30ask.com/images/924...0000111259.png
پ . ن.
راستی یادم رفت بگم شما وارد که شدید اولا لازم نیست اون گزینه ها را پر کنید و دابل کلیک که کنید برای دفعات بعد باید خودش پر بشه و در ضمن اگر اشتباه هم پر کنید باز با اسم خودتان نظر ثبت خواهد شد و تنها کادرها باید پر بشه تا ربات ها نتونند اسپم بدند و اسپم فقط مخصوص آقا حسین و نیما هستش :دی