وقتي ازت دورم احساس دلتنگي ميكنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتي پيشم ميای احساس دلتنگي ميكنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خاك بر سرت كه بود و نبودد فرقي نميكنه
Printable View
وقتي ازت دورم احساس دلتنگي ميكنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتي پيشم ميای احساس دلتنگي ميكنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خاك بر سرت كه بود و نبودد فرقي نميكنه
بچه:مامان اون آقاروببين كچله!!!! مامان: هيس...ميفهمه بچه: اه...مگه تا حالا نفهميده
ميدونيد پر بيننده ترين سايت تو ايران چه سايتيه؟جواب: مشترك گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نمي باشد
تستهاي كنكور تربيت بدني : مربي و بازيكن اسبق پرسپوليس ؟ ۱-علي پروين 2-علي شهين! 3-علي مهين! 4-علي دمبه! كشتي گير گردن كلفت ايران؟ ۱-عباس جديدي 2-عباس قديمي! 3-عباس نيو! 4-عباس آپ توديت! باشگاه انگليسي؟ 1- ميدلزبرو 2- ميدلز بيا 3- ميدلز بودي حالا ! 4- ميدلز پا شو برو گمشو! مهاجم سابق منچستر؟ 1- اندي كول 2- اندي سر شانه! 3- اندي پشت بازو ! 4- اندي مرسي هيكل !
دوست دختر غضنفر بهش میگه: اگه توجه کنی میبینی که نگاهم باهات حرف میزنه.غضنفر میگه:اینقدر پلک نزن،صدات قطع و وصل میشه
تيکه ي جديددخترها به پسرها: اين روزها همه از من شماره مي خواهند، شما چطور؟
بنده خدا ميره كله پاچهاي، يارو ميگه: چشم بزارم؟ بنده خدا ميگه: آخه احمق، تو اين يه ذره جا، من كجا قايم بشم؟
بنده خدا ميره كله پاچهاي، يارو ميگه: چشم بزارم؟ بنده خدا ميگه: آخه احمق، تو اين يه ذره جا، من كجا قايم بشم؟
دوست دختر بچه مثبته براش بوسه ميفرسته، يارو جا خالي ميده!
یکی مي ره تظاهرات مي بينه شلوغه بر مي گرده
تو مراسم ختم یه بنده خدایی می گن: مرحوم وصیت کرده سیاه نپوشین. یکی داد می زنه: مرحوم غلط کرده! ما به احترامش می پوشیم!
يارو ريش پروفسوري داشته، ميره پيش رفيقاش و ميگه: هر سوالي دارين امروز بپرسين، فردا ميخوام ريشهامو بزنم!