-
فتحاللهزاده: پرسپوليس سهتا سهتا ميخورد اما هوادار پاي تيمش ميايستد
علي فتحالله زاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره شرايط استقلال قبل از ديدار برابر النصر عربستان اظهار داشت: شرايط تيم خوب است. خوشبختانه ديروز خوب تمرين كرديم و امشب هم در زمين اصلي تمرين ميكنيم. اميدوارم فردا بازي خوبي انجام دهيم.
وي درباره نحوه نمايش استقلال و انتقادهايي كه به اين تيم بعد از بازي با سايپا توسط از سوي هواداران استقلال صورت گرفت، عنوان كرد: پرسپوليس در آخرين بازي خود مقابل شهرداري تبريز مساوي كرد. تساوي مقابل تيمي مثل سايپا آخر زمان نيست. همين سايپا در اصفهان مقابل ذوبآهن به تساوي رسيد. اگر قرار باشد در فوتبال همه تيمها را ببريم كه بايد قهرمان شويم. آنچه مسلم است هوادار بايد تا آخرين روز ليگ از تيمش حمايت كند.
سرپرست باشگاه استقلال ادامه داد: پرسپوليس در چند بازي مقابل تيمهاي ضعيف سه تا سه تا و چهار تا چهار تا گل خورد اما هوادار به پاي اين تيم ايستاد. ما نبايد فراموش كنيم استقلال چه طور آماده شد و در چه شرايطي بازيكن جذب كرديم. در جريان مسابقات مصدوم هم داديم. ميلاد ميداودي كم بازيكني نيست اما از دستش داديم. با همه اينها هنوز بالاي جدول هستيم.
وي تصريح كرد: هوادار حق دارد هر موقع بخواهد از تيمش انتقاد كند. ما هم به نظر هواداران خود احترام ميگذاريم اما فكر نميكنم آن چند نفر هواداري كه در بازي با سايپا شعار دادند، هوادار واقعي بودند. مگر ما چندم جدول هستيم كه بايد اين انتقادها را بشنويم. از رقيب خود بالاتريم و با تفاضل گل سوم جدول هستيم.
فتحالله زاده در ادامه به فارس گفت: ميدانيم چه كساني در آستانه بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا ميخواهند استقلال را به حاشيه ببرند. آنها حتي مليت خود را فراموش كردهاند و حملات شديدي را عليه استقلال آغاز كردند. ما اين حركتها را بيجواب نميگذاريم. اگر اختلافي با سرمربي دارند، بايد بدانند استقلال براي سرمربي نيست. اين تيم براي ايران بازي ميكند. متاسفانه هر روز با صحبتهاي خود استقلال را اذيت ميكنند اما بچهها با همه وجود تلاش ميكنند تا اين نامهربانيها را جواب دهند.
سرپرست باشگاه استقلال درباره حاشيهسازي براي دسوزا بازيكن برزيلي اين تيم مبني بر اينكه وي مجوز كار ندارد تاكيد كرد: آنهايي كه چنين خبرهايي را منتشر ميكنند نبايد صحت اين خبر را از باشگاهها بپرسند. بايد اين خبر را از كساني كه ميخواهند استقلال را وارد حاشيه كنند، بپرسند؟ دسوزا اگر مشكل خروجي داشت چه طور با ما به عربستان آمده است. مگر ميشود با تعهد دادن كاري انجام داد. حتي اگر تعهد هم داده باشيم دسوزا اكنون پيش ماست. پس اين چه ايرادي است كه به استقلال و اين بازيكن گرفتهاند؟
فتحالله زاده با اشاره به اينكه پس از بازگشت از عربستان از رسانهاي كه اين خبر را منتشر كرده، شكايت ميكند، گفت: به طور حتم اين موضوع را پيگيري ميكنم. اين جوسازيها چه معني دارد. چرا مسائل شخصي را به استقلال ربط ميدهند. اين اتفاق به ناحق است. ما يك قدم از اين قضيه عقبنشيني نميكنيم چون قضيه دسوزا را بيجهت بزرگ كردند. براي من عجيب است كه چه طور يك سايت خبري هر دروغي كه دلش بخواهد مينويسد. آنها بايد در دادگاه جوابگوي دروغپردازيهاي خود باشند. آنها حتي وطن خود را ناديده ميگيرند.
سرپرست باشگاه استقلال درباره اينكه آيا از شركت هواپيمايي الامارات شكايت ميكنند، يا خير، اظهار داشت: من با مديريت اين شركت چه در تهران وچه در امارات صحبت خواهم كرد كه چرا چنين كم لطفي در حق باشگاه استقلال انجام دادهاند به خصوص اينكه مدير شيفت آن شب اين شركت برخورد نادرستي با ما داشت.
فتحالله زاده درباره ديدارش با سفير ايران در رياض و اينكه آيا بحث انگشتنگاري از كاروان استقلال مطرح شد يا خير، به فارس گفت: ما بحث انگشتنگاري را مطرح نكرديم. اين مسئله در عربستان يك قانون است و اين قانون 25 روز پيش تصويب شده است. همراه استقلال در اين پرواز از هر كجاي دنيا كه بودند، انگشت نگاري شدند. انگشتنگاري هم به اين معنا نبود كه استمپ بياورند و دستان ما رنگي شود بلكه با سيستم اسكنر و بدون معطلي اين اتفاق صورت گرفت. هر كشور قانوني دارد. بايد به آن احترام گذاشت و نبايد آن را به چالش كشيد.
وي در مورد بازي فردا مقابل النصر خاطرنشان كرد: من به كسب امتياز در بازي فردا خيلي اميدوارم و اين مسئله دور از دسترس نيست.
سرپرست باشگاه استقلال در پايان گفتوگو با فارس درباره اينكه نبودن مجتبي جباري ممكن است به اين تيم مقابل النصر ضربه وارد كند، تصريح كرد: كادرفني يك مسئوليتهايي دارد و وقتي تصميمي گرفته ميشود اگر قرار باشد آن را اجرا نكنيم، سنگ روي سنگ بند نميشود. وقتي به سرمربي تيم توهين ميشود و تواناييهاي او زير سؤال ميرود بايد كميته انضباطي تصميمگيري كند. بعد از برگشتن از عربستان براي جباري و كوشكي به كميته انضباطي تشكيل ميدهد.
-
خبرهايي از استقلال
امين نوروزي پزشک استقلال اعلام کرد که اين تيم براي ديدار حساس مقابل پرسپوليس بازيکن مصدومي ندارد. نوروزي در خصوص آخرين وضعيت اميرحسين صادقي ميگويد:«اين بازيکن از ناحيه بالاي ابرو دچار شکافتگي شد ولي خدا را شکر براي دربي مشکل خاصي ندارد و ميتواند استقلال را همراهي کند. ما قبل از بازي بخيههاي او را ميکشيم و او مشخص خاصي براي اين ديدار نخواهد داشت.
ميلاد ميداودي مهاجم جنوبي استقلال از روز شنبه دويدن با توپ را آغاز کرد. او که از چند روز پيش نرمدوي را آغاز کرده بود، با تشخيص تيم پزشکي استقلال از روز شنبه در ورزشگاه نوبنياد حاضر شد و دويدن با توپ را آغاز کرد. به گفته امين نوروزي پزشک استقلال اين بازيکن وضعيت اميدوارکنندهاي دارد و انتظار ميرود ميداودي تا چند هفته ديگر شرايط بازي را پيدا کند.
-
استقلال بازی مقابل پاختاکور خیلی خوب بازی کرد.
-
اخبار كوتاه از آبيپوشان
تيم استقلال صبح امروز به تهران بازگشت. در اين سفر چند بازيکن شاهين در هواپيما در کنار آبي پوشان حضور داشتند. عماد رضا، مهدي نوري، علي سلماني، سعيد عزيزيان و داوران بازي ديروز نفراتي بودند که همزمان با کاروان استقلال به تهران برگشتند.
* قبل از پرواز استقلال به تهران يکي از هواداران اين تيم که از شيراز به بوشهر آمده بود منتظر شد تا بازيکنان از هتل دلوار بيرون بيايند و با آنها عکس يادگاري گرفت.
* در طول پرواز امير حسينصادقي و سيدمهدي سيد صالحي از هدايت ممبيني سوال مي پرسيدند که چرا به آنها کارت زرد نشان داده است.
*مدد جباري مسوول تدارکات استقلال به محض اطلاع از خبر حمله قلبي مسئول تدارکات ذوب آهن با نزديکان وي تماس گرفت و حال او را جويا شد. علي مهوريان مسئول تدارکات ذوب آهن شب گذشته از بيمارستان مرخص شد.
-
عمرانزاده: اخراج هم نميشدم سر تمرين نميرفتم
حنيف عمران زاده در ديدار روز گذشته مقابل شاهين در اعتراض به نيمکت نشيني خود به جايگاه ويژه رفت و روي نيمکت ننشست. اين مسئله باعث شد کادرفني استقلال به اين بازيکن پيغام دهند که امروز در تمرين شرکت نکند.
عمران زاده در خصوص تصميم کادرفني مبني بر حضور وي در کميته انضباطي و اينکه حق ندارد تا مشخص شدن تکليفش در تمرينات استقلال حاضر شود، اظهار داشت: فقط اين را بگويم که اگر اخراجم هم نمي کردند خودم سر تمرين نمي رفتم.
وي افزود: تمام صحبت هايم را با فتح الله زاده انجام مي دهم و مشکلاتم را با او در ميان مي گذارم.
-
سيد جلال حسيني با تيم فوتبال استقلال به توافق رسيد
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان براي حضور در يازدهمين دوره رقابت هاي ليگ برتر با باشگاه استقلال به توافق رسيد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023573.jpg
سیدجلال حسینی که فصل گذشته در خط دفاعی سپاهان یکی از مردان ثابت بود عصر امروز دوشنبه پس از مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه استقلال برای حضور در یازدهمین دوره رقابت های لیگ برتر با این تیم به توافق رسید و قرار است قرارداد یکساله وی بزودی در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت برسد.
قبل از این باشگاه استقلال با سید مهدی رحمتی دروازبان فصل پیش تیم فوتبال سپاهان و مرد شماره یک تیم ملی فوتبال ایران به توافق رسیده بود.
-
كيانوش رحمتي: با اين بازيكنان بايد قهرمان شويم
بازيکن مياني تيم فوتبال استقلال گفت: امسال شرايط تيم خوب است و بايد طوري نتيجه بگيريم که اميد را در دل هوادار زنده کنيم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005214.jpg
کيانوش رحمتي درباره آغاز تمرينات تيم استقلال اظهار کرد: از ابتداي هفته تمريناتمان را آغاز کرديم، اما تعدادي از بازيکنان ملي پوشمان از امروز بايد به اردوي تيم ملي بروند و با گروهي نيز در حال مذاکره هستند، بنابراين فکر ميکنم تا چند روز آينده تکليف مشخص شود و با يک تيم کامل تمرينهايمان را پشت سر بگذاريم.
رحمتي ادامه داد: در حال حاضر بيشتر زير نظر مولايي کارهاي بدني را انجام ميدهيم، مولايي بدنساز بسيار خوبي است و در هر تيمي که بوده، موفق عمل کرده است. اغلب تمرينات زير نظر او برگزار ميشود و بيشتر روي کارهاي بدني تمرين ميکنيم . فکر ميکنم تا هفته دوم اين روال را بگذاريم و پس از آن به کار با توپ و شرايط تاکتيکي بپردازيم.
بازيکن تيم استقلال درباره عملکرد اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات عنوان کرد: بازيکناني که جذب کردهايم بازيکنان بسيار خوبي هستند و انشاءالله به استقلال کمک کنند، چون امسال با نفراتي که داريم و افرادي که در ادامه به ما اضافه ميشوند، قصد گرفتن جام را داريم. بايد تيمي را روانه ميدان کنيم که اميدها را به هواداران بدهد و بتوانيم به جام دست پيدا کنيم.
کيانوش رحمتي در ادامه عنوان کرد: سال گذشته تيم ما دير جمع شد، اما امسال شرايط خوبي داريم و همه چيز آماده است. فقط بايد طوري عمل کنيم و نتيجه بگيريم که اميد در دل هواداران زنده شود و بدانند که بهترين تيم ايران باشيم.
او درباره شرايط خود نيز گفت: امسال آخرين سال قرار دادم با استقلال است و فعلا در خدمت اين تيم هستم، اميدوارم بتوانم بهتر از فصل قبل کار کنم.
-
سرپرست باشگاه استقلال شرایط فعلی را برای خصوصی کردن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مناسب ندانست. به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا پولادگر رئیس کمیسون اصل 44 مجلس در نشست صنعت و ورزش چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد بر خصوصی کردن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پس از باشگاه راه آهن در سال 90 خبر داد.
علی فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص این مسئله ضمن بیان مطلب فوق گفت: ما در این مدت جلساتی در این خصوص داشتیم اما به عقیده من فصل مناسبی برای خصوصی کردن استقلال و پرسپولیس نیست زیرا تا چند روز دیگر بازیهای لیگ آغاز می شود و چنین اقدامی در این روزها فقط باعث تضعیف این دو تیم خواهد شد.
وی اضافه کرد: مسئولان بهتر است طوری برنامه ریزی کنند که پس از پایان فصل و مسابقات دو تیم در رقابتهای داخلی و بین المللی پروسه خصوصی شدن آنها انجام شود تا فرصت لازم برای آماده سازی این تیم ها جهت حضور در رقابتهای فصل بعد وجود داشته باشد.
سرپرست باشگاه استقلال اضافه کرد: الآن خیلی دیر شده است و قطعا اگر باشگاه خصوصی شود آن کسی که می آید چه کاری می تواند برای دو تیم استقلال و پرسپولیس انجام دهد.
فتح الله زاده در پاسخ به این سئوال که آیا خودش هم سهام باشگاه را خواهد خرید، تاکید کرد: من نمی توانم چون پول آنچنانی ندارم اما امیدوارم کسی که سهام این دو باشگاه خصوصا استقلال را می خرد طرفدار این تیم بوده و با تمام وجود کار کند تا دل هواداران شاد شود.
وی در پایان در خصوص خبر مذاکره با وحید هاشمیان گفت: ابتدا کادر فنی باید در خصوص این بازیکن نظر مثبتی بدهد و پس از آن باشگاه اقدامات لازم را برای جذبش انجام می دهد. من خودم به شخصه علاقمند به جذب هاشمیان هستم و بازی اش را قبول دارم اما باید دید کادر فنی چنین بازیکنی را می خواهد که در صورت مثبت بودن این موضوع شرایط را برای جذبش فراهم می کنیم.
-
گزارش تصویری/ رونمایی از پیراهن فصل جدید تیم فوتبال استقلال رونمایی از پیراهن فصل جدید تیم فوتبال استقلال عصر امروز یکشنبه با حضور مدیر عامل ،مربیان و بازیکنان تیم استقلال در موسسه اطلاعات برگزار شد. عکس/ محمدرضا عباسی
-
عمران زاده: خيال همه راحت، رابطه من و مظلومي خوب است
عمران زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: شرايط استقلال ايده آل است، و ما براي مسابقات ليگ آماده مي شويم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00018694.jpg
حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال، در تمرينات تيم شرکت مي کند وي معتقد است که سوء تفاهمان فصل پيش اين بازيکن را از شرايط ايده آل خود دور کرد اما اين اتفاقات براي وي تجربه بزرگي شد.
وي افزود: من مشکلي در استقلال ندارم فصل پيش سوء تفاهماتي بوجود آمد که باعث شده از ترکيب خارج شده و دچار مشکلاتي شوم که به نفعم نبود. اما اين مسائل تغيير کرده است.
عمران زاده تصريح کرد: خيال همه راحت باشد، رابطه من و مظلومي حسنه است و هيچ مسئله اي نيست.
مدافع آبي ها اظهار داشت: مسائل اين فصل نمي تواند در کار ما تاثيرگذار باشد، و من هم کاري انجام نمي دهم که حاشيه اي بوجود بيايد.
-
شيرزاد: دقت ميكرديم سپاهان را در اصفهان ميبرديم
جواد شيرزاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص تساوي يك بر يك استقلال برابر سپاهان گفت: بازي بسيار خوبي انجام داديم و اگر از موقعيتهايمان استفاده ميكرديم سپاهان در خانهاش شكست ميخورد.
وي با تاكيد بر اينكه استقلال در هر دو نيمه از حريف سرتر بود، گفت: در دو نيمه چند موقعيت گل به دست آورديم و ميتوانستيم هر 3 امتياز را بگيريم اما قسمت نبود برنده از زمين خارج شويم.
شيرزاد تاكيد كرد: در اين فصل همه تيمها انگيزه دارند ولي امسال مدعي اصلي قهرماني بدون شك استقلال است.
وي در پايان در خصوص ديدار روز دوشنبه آبيپوشان مقابل داماش گفت: تمام بازيها سخت است و حكم فينال را دارد اما بايد تمام تلاشمان را انجام دهيم تا اولين 3 امتياز را مقابل هواداران كسب كنيم.
-
شريفات: گريه كردم چون مستحق اخراج نبودم
اسماعيل شريفات در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص تساوي يك بر يك استقلال و سپاهان اظهار داشت: براي بازي اول فوتبال خوبي ارائه كرديم و تيم ما كاملا سرتر از حريف بود. در نيمه اول بايد 3 يا 4 توپ را وارد دروازه ميكرديم و در اوايل نيمه دوم فرصتهاي خوبي را از دست داديم. شايد كمي سپاهان در نيمه دوم صاحب توپ بود ولي در كل بايد بازي را 4 بر يك ميبرديم.
اين بازيكن با تاكيد بر اينكه اگر مهاجمان از موقعيتها استفاده ميكردند استقلال راحتتر برنده ميشد، گفت: در اين مسابقه با بدشانسي مواجه شديم. هر زمان استقلال در اصفهان بازي ميكرد شايد كمي دچار مشكل ميشد اما اين بازي يكي از بهترينبازيهاي چند سال اخير استقلال مقابل سپاهان بود.
شريفات در خصوص صحنهاي كه با كارت قرمزي داور روبهرو شد، تصريح كرد: اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است و داور در آن صحنه دچار اشتباه شد. توپ در آن صحنه ارتفاع زيادي داشت و شايد در آن زاويهاي كه من قرار گرفته بودم ديد محسن قهرماني بد بود. در آن صحنه اصلا مستحق اخراج نبودم و توپ كاملا با سرم برخورد كرد.
وي ادامه داد: متاسفانه براي بازي آينده محروم شدم و خيلي ناراحتم. تمام گريههايي كه كردم به خاطر اين بود كه در اولين بازي ليگ چنين اتفاقي براي من افتاد. در اوج دوران آمادگي هستم و نبايد از يك بازي اين چنين محروم ميشدم.
شريفات در خصوص اينكه آيا استقلال ميتواند با اين نفرات قهرمان شود، تاكيد كرد: فكر ميكنم در هر پستي بهترين بازيكنان را در اختيار داريم و لقب كهكشاني كه به ما دادند، برازنده استقلال است. با اين بازيكنان و كادرفني مطمئن باشيد كه شانس اول قهرماني در ليگ يازدهم هستيم.
-
برهاني: اميدوارم هميشه استقلالي باشيم كه در اصفهان بوديم
آرش برهاني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص ديدار استقلال مقابل سپاهان و شرايط اين تيم صحبتهايي را انجام داد كه در زير ميخوانيد:
فارس: باز هم مثل فصل گذشته با سپاهان مساوي كرديد.
بازي خوبي انجام داديم و ميتوانستيم 3 امتياز را بگيريم ولي اعتقاد دارم گل مفتي دريافت كرديم و موقعيتهاي زيادي را هم از دست داديم. قبل از اينكه گل بخوريم ميتوانستيم چند گل بزنيم كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.
فارس: در جريان بازي چند بار تغيير پست دادي، درست است؟
هنگامي كه مجيدي وارد زمين شد، به جناح چپ رفتم اما وقتي كه گل را دريافت كرديم دو مهاجمه شديم و ديديد كه در نهايت گل هم زدم.
فارس: گل را در كدام پست به ثمر رساندي؟
هنگامي كه چپ بازي ميكردم گل زدم. قبل از آن هم خوب بازي كرده بودم و خودم را در موقعيت قرار ميدادم. در چندين نوبت هم بازيكنان را در موقعيت گل قرار دادم. خودم اعتقاد دارم به عنوان مهاجم نوك راحتتر كار ميكنم ولي باز هم به نظر مربيان احترام ميگذارم و هرجا بگويند بازي ميكنم.
فارس: چقدر براي خودت شانس آقاي گلي قائل هستي؟
امسال در خط هافبك نفرات بسيار خوبي داريم و خيلي بهتر ميتوانند مهاجمان را در موقعيت گلزني قرار دهند. بيشتر از هر سالي به آقاي گلي اميدوار هستم ولي به شرط آنكه در نوك حمله بازي كنم.
فارس: قبول داري استقلال در آستانه يك شكست بود و از آن فرار كرد؟
اگر از لحاظ اتفاقات فوتبال بگوئيد درست است ولي ما خيلي زودتر از دقيقه 86 ميتوانستيم گل بزنيم و خوشحال هستم كه توانستيم يك امتياز از اصفهان بگيريم.
فارس: بازي روز دوشنبه با داماش را چطور ميبيني؟
بازي بسيار سختي پيشرو داريم. اميدوار هستم هميشه همين استقلالي باشيم كه در اصفهان بوديم و فكر ميكنم همه بهترين بازي هفته را تماشا كردند. اميدوارم استقبال خوبي از بازي با داماش شود و تماشاگران انگيزه بيشتري به بازيكنان استقلال بدهند.
-
نظريجويباري: تاكنون سپاهان را اين طور تحت سيطره استقلال نديده بودم
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، علي نظري جويباري در مورد اولين بازي مقابل سپاهان و تساوي يك بر يك گفت: براي اولين مسابقه و با عنايت به فصل بدنسازي و غيبت چندين مهره كليدي يكي از بهترين بازي هاي چند سال اخير استقلال در فولادشهر را ديديم. در تاريخ ليگ برتر جداي از كسب نتيجه هرگز به ياد نمي آورم سپاهان تا اين حد تحت سيطره استقلال قرار گرفته باشد.
وي ادامه داد: جداي از بحث داوري كه فكر مي كنم از آن ضرر كرديم حريف تا هنگام به ثمر رسيدن گل سپاهان حتي يك توپ را هم روي دروازه استقلال نياورد و اگر بدشانس نبوديم در همان يك ساعت اول بازي بايد چند گل به حريف مي زديم.
معاون باشگاه استقلال افزود: اين گوشه اي از قدرت استقلال بود و با گذشت زمان و اضافه شدن نيروهاي نخبه اي مثل زندي، حيدري، جاسم كرار، وليد علي، تيم با قدرتي بيشتر ظاهر خواهد شد. استقلال امسال مدعي جدي قهرماني است و نام حريف و اينكه در كجا بازي مي كند نبايد برايش تفاوت داشته باشد.
وي در انتها گفت: نبايد فراموش كنيم تيمي كه در برابر استقلال اين چنين از شكست گريخت تيمي است كه دو سال است قهرمان ليگ شده و در ليگ قهرمانان آسيا بهترين تيم منطقه غرب بوده و با شكست تيمهاي بزرگي همچون الهلال، الغرافه و بنيادكار به جمع 8 تيم برتر آسيا راه يافته است و عليرغم از دست دادن چند مهره در سال جاري نيروهاي خوبي را گرفته تا جائيكه روي نيمكت اين تيم در روز مسابقه شاهد حضور بازيكنان بزرگي بوديم.
-
عمرانزاده: اينگونه بازي كنيم هيچ تيمي حريفمان نخواهد شد
حنيف عمرانزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص تساوي يك بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: همه ديدند كه چه بازي خوبي انجام داديم. با اينكه مليپوشان ما دير اضافه شدند و همه ميگفتند هماهنگ نيستيم اما در مجموع يك بازي روان را ارائه كرديم.
وي ادامه داد: در نيمه اول توپي روي دروازه رحمتي نيامد و حتي ميتوانستيم بازي را 4 بر يك به نفع خود تمام كنيم. درست است كه در نيمه دوم 10 دقيقه از بازي در اختيار آنها بود، اما با تعويضهاي خوبي كه داشتيم ورق برگشت و بازي را در دست گرفتيم.
مدافع استقلال با تاكيد بر اينكه در اين چند ساله حربه سپاهان پرتابهاي بلند بوده، تصريح كرد: در صحنه گل روي رفت و برگشت دروازهمان باز شد. رحمتي فشار زيادي را تحمل ميكرد چون تماشاگران جواب او را طوري دادند كه ما هم شرمنده شديم. او دو بار با اين قهرمان شده بود اما آنها در حقش بيانصافي كردند و شعارهايي سر دادند. با اين وجود سپاهان همان يك موقعيت را داشت كه تبديل به گل شد.
عمرانزاده در خصوص بازي با داماش و روند اين تيم براي ادامه راه گفت: در بين دو نيمه با يكديگر صحبت كرديم و گفتيم كه اگر به همين شكل بازي كنيم هيچ تيمي حريفمان نخواهد شد. اميدوارم در بازي دوشنبه با نفرات كاملتر به ميدان برويم و از هواداران توقع داريم كه به ورزشگاه بيايند و به بازيكنان روحيه دهند.
-
وليد علي: بازيكنان كويتي ميدانند شبكه سه بازيهاي زيادي را نشان ميدهد
وليد علي بازيكن تيم ملي كويت كه در اين فصل به جمع آبيپوشان اضافه شده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، صحبتهاي زير را مطرح كرد.
فارس: سابقه حضور در چه تيمهايي را داري؟
در سال 2004 به باشگاه الكويت آمدم و 9 قهرماني با اين باشگاه به دست آوردم. از سال 2002 در تيم ملي كويت حضور پيدا كردم و در مسابقات غرب آسيا عنوان قهرماني را به دست آورديم. يكي از بازيكناني هستم كه بيش از 100 بازي ملي در كارنامهام است و 8 گل براي تيمم به ثمر رساندم.
فارس: در حالي كه بيشتر بازيكنان ايراني به كشورهاي حوزه خليج فارس ميروند چطور شد كه به ليگ ايران آمدي؟
ميدانم كه ليگ ايران حرفهاي است و قرارداد حرفهاي در آن بسته ميشود. در كويت باشگاهها مالك بازيكنان هستند و نميتوانند قرارداد حرفهاي ببندند. در اين يكي دو سال اخير چند بازيكن از كويت به كشورهاي ديگر رفتند و موفق شدند و باشگاههاي كويتي متوجه شدند كه بازيكنان اين كشور ميتوانند در ليگهاي ديگر موفق شوند.
فارس: چطور شد به استقلال آمدي؟
هنگامي كه پيشنهاد به من رسيد، آن را بررسي كردم. ميدانم كه فوتباليستهاي ايراني فيزيكي هستند و از لحاظ فني باعث پيشرفتم خواهند شد. بازيهاي ليگ ايران را در اين چند ساله تماشا كردم و اين مسابقات بازتاب زيادي در كشورهاي آسيايي دارد. به همين خاطر ترجيح دادم امسال را در ايران و استقلال بازي كنم.
فارس: مشكل itc شما حل شد؟
هنوز حل نشده و به همين خاطر نتوانستم در بازي اول به ميدان بروم.
فارس: شنيدهاي كه استقلال بازيكنان بزرگي دارد و اين تيم براي قهرماني بسته شده است؟
ميدانم كه استقلال باشگاه بزرگي است و بازيكنان بزرگي دارد. به همين خاطر است كه به اين تيم آمدم و تجربه جديدي را امتحان ميكنم.
فارس: فكر ميكني بازيكن ديگري از كويت به ايران بيايد؟
مطمئن باشيد بازيكنان كويتي ديگري به ليگ ايران خواهند آمد. حتي آنها ميدانند كه شبكه سه ايران مسابقات فوتبال را پخش ميكند. آنها از من ميپرسند كه ليگ ايران چگونه است و من هم اطلاعات خوبي در اختيار آنها قرار دادم.
-
حمودي: حضور من و خسرو حيدري به نفع استقلال است
علي حمودي در خصوص ديدار هفته اول استقلال مقابل سپاهان و تساوي يك بر يك در اين بازي اظهار داشت: برخلاف تصور آنهايي كه فكر ميكردند بازي سردي را ميبينند يك بازي روان ارائه كرديم و حتي ميتوانستيم برنده از زمين خارج شويم. استقلال اولين تيمي بود كه در فصل بدنسازي استارت زد و معمولا تيمهايي كه تمريناتشان را زود شروع ميكنند، زودتر هم هماهنگ ميشوند.
مدافع استقلال در خصوص اينكه از عملكردش در اين مسابقه راضي است يا خير، گفت: كارشناسان بايد در اين باره نظر بدهند اما حس ميكنم بايد بهتر از اين بازي كنم. در تيم استقلال هميشه بايد بهترين باشيم و من هم سعي ميكنم بهترين بازيهايم را ارائه دهم.
حمودي درباره اينكه آيا استقلال با اين نفرات ميتواند قهرمان شود، گفت: اگر حساب كنيد 60 درصد تيم ما در اين مسابقه حضور نداشت كه اگر آنها به جمع ما اضافه شوند مدعي اصلي قهرماني خواهيم بود.
وي كه امسال به جمع آبيپوشان اضافه شده در خصوص رقابتش با خسرو حيدري در استقلال گفت: حيدري يك بازيكن ملي است و هر دو در يك جناح بازي ميكنيم اما مطمئن باشيد كه حضور حيدري و من ميتواند براي استقلال مفيد و مؤثر باشد. حال اينكه كادر فني چه تشخيصي ميدهد در حيطه وظايف من نيست و به عنوان يك بازيكن تمام تلاشم را براي حفظ آمادگيام انجام خواهم داد.
حمودي در پايان در خصوص بازي روز دوشنبه مقابل داماش گفت: اميدوار هستم مثل ديدار با سپاهان يك بازي خوب ارائه كنيم و اگر ميخواهيم قهرمان شويم بايد 3 امتيازها را جمع كنيم. مطمئن هستم دوشنبه با ارائه يك بازي خوب ميتوانيم در حضور هواداران به برتري برسيم.
-
حاشيه ديدار تيمهاي استقلال و داماش
ميثم عليپور يكي از اعضاي كادر پزشكي فصل گذشته استقلال كه پس از جدايي امين نوروزي، مدير گروه پزشكي استقلال از جمع آبيپوشان خود نيز جدا شده بود، 10 روزي را در جمع پرسپوليسيها سپري كرده بود حالا به داماش پيوسته و در ديدار امشب روي نيمكت تيم گيلاني قرار دارد.
* ناصر حجازي همچنان محبوب هواداران استقلال است. استقلاليها با سر دادن شعارهاي متعدد مرحوم حجازي را تشويق كرده و خاطره دروازه بان سابق تيم ملي را زنده كردند.
* در نيمه دوم تعداد تماشاگران استقلال به حدود 70 هزار نفر رسيد.
* خبرنگاران زيادي براي پوشش اين ديدار در ورزشگاه آزادي هستند. به طوري كه در جايگاه خبرنگاران ديگر جايي براي نشستن نيست.
* در يك صحنه نيمكتنشينان استقلال زماني كه فرهاد مجيدي كاپيتان اين تيم در محوطه جريمه داماش متوقف شد به نشانه اعتراض از روي نيمكت بلند شدند كه با وساطت منصور پورحيدري به اين كار خود پايان دادند.
* عزيز محمدي و علي اميري از جايگاه ويژه مشغول تماشاي اين بازي هستند. در بين دو نيمه محمد محمدي باز هم مورد حمايت هواداران استقلال گرفت. وي با بوسيدن زمين وارد دروازه داماش شد.
* پژمان منتظري و ابوذر رحيمي مدافعان دو تيم در حالي كه براي آغاز نيمه دوم به زمين مسابقه ميآمدند خوشوبش گرمي را انجام دادند كه احوالپرسي آنها تا وسط زمين طول كشيد.
* محمد غلامي كه در دقيقه 58 تعويض شد و از آنسوي زمين بيرون رفت و زماني كه به سمت نيمكت داماش حركت ميكرد با پرويز مظلومي دست داد و اين در حالي بود كه مهدي دينورزاده سرمربي داماش براي دست دادن به سمت وي رفت.
* مهدي مهدويكيا كه بازي خوبي را از خود ارائه ميكرد در دقيقه 60 از زمين بازي تعويض شد. وي در زماني كه زمين بازي را ترك ميكرد توسط هواداران استقلال مورد تشويق قرار گرفت كه در اين هنگام هافبك سرشناس داماش براي آنها دست تكان داد و سر تعظيم فرود آورد.
-
جباري: استقلال و داماش براي پيروزي وارد ميدان شدند
مجتبي جباري پس از برتري يك بر صفر استقلال مقابل داماش گفت: دو تيم آمده بودند تا در اين مسابقه با برتري ميدان را ترك كنند. در نيمه دوم استقلال بهتر شد و خوشبختانه به هر 3 امتياز رسيد، اما تلاش داماشيها جاي تقدير دارد.
وي ادامه داد: خوب بازي كرديم، اما به لحاظ بدني كمي خسته بوديم چرا كه فاصله زماني بين دو ديدار استقلال با سپاهان و استقلال و داماش بسيار كم بود.
جباري تأكيد كرد: البته در مسابقه امشب كمي هم ناهماهنگي داشتيم. ما چند بازيكن را از دست داده و چندين بازيكن جديد را جايگزين آنها كرده بوديم. باز هم خدا را شكر كه نتيجه بازي به سود استقلال شد.
-
مجيدي: از هواداران عذرخواهي ميكنم، قول ميدهم در بازيهاي بعد بهتر باشيم
فرهاد مجيدي پس از برتري يك بر صفر استقلال كه با گلزني اين بازيكن مقابل داماش حاصل شد، در جمع خبرنگاران گفت: از هواداران عذرخواهي ميكنم كه زياد خوب نبوديم، از آنها ممنونم كه به ورزشگاه آمدند و اين قول را ميدهم كه حتماً در بازي بعدي استقلال بهتر بازي كند.
وي ادامه داد: 50 درصد تيم عوض شده است و به همين دليل مشكلاتي به وجود آمده كه به مرور زمان رفع خواهد شد.
مجيدي در مورد هواداراني كه امروز او را تشويق كردند، گفت: از آنها سپاسگزارم كه با زبان روزه به ورزشگاه آمدند و اين وعده را ميدهم كه در بازيهاي بعدي بهتر بازي كنيم و نتايج قابل قبولتري را به دست بياوريم.
كاپيتان استقلال در پاسخ به اين سؤال كه چه رمز و رازي دارد كه مانند جوان 17 ساله بازي ميكنند، تأكيد كرد: سعي ميكنم تا وقتي پيراهن استقلال را ميپوشم با تمام سعي و تلاش براي اين تيم به ميدان بروم.
وي در مورد صحبتهايي كه در چند روز اخير از وي در روزنامهها چاپ شده بود كه مبني بر تأكيد حرفهاي محمد مايليكهن مديرفني پرسپوليس بود، از توضيح اضافه به خبرنگاران خودداري كرده و در اين مورد گفت: صحبتهايم را با روزنامهها كردم و هيچ پاسخ اضافهاي در اين خصوص ندارم.
-
فتحاللهزاده: مايليكهن به استقلال تهمت زده؛ اميدوارم استغفار كند
علي فتحاللهزاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال برابر داماش در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از حضور بالاي هواداران تشكر ميكنم. تماشاگران بايد اين گونه به ورزشگاه بيايند و تيم محبوب خود را تشويق كنند.
وي با اشاره به اينكه حدود 80 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند، خاطرنشان كرد: معمولا هميشه ورزشگاه 10 هزار نفر را كمتر اعلام ميكند و در اين ديدار به جاي 70 هزار هوادار 80 هزار حضور داشتند.
سرپرست باشگاه استقلال تصريح كرد: داماش تيم خوبي دارد و در دقايق پاياني فشار زيادي روي دروازه ما آورد. به عابديني براي داشتن چنين تيمي تبريك ميگويم. من از تمام بازيكنانم تشكر ميكنم كه صادقانه تا دقايق پاياني تلاش كردند.
فتحاللهزاده درباره مظلومي يادآور شد: از سرمربي استقلال تشكر ميكنم كه با توجه به اينكه تيم دچار تغييرات زيادي شد، بازيهاي زيبايي انجام ميدهد. مطمئنم در بازيهاي آينده با حضور خسرو حيدري و جاسم كرار تهاجميتر خواهيم شد و بازيهاي بهتري انجام ميدهيم.
وي افزود: از تمام بازيكنان راضي هستم و از نتيجه به دست آمده نيز رضايت دارم. اميدوارم كه به همينگونه در ساير ديدارها نيز ظاهر شويم و در آينده بتوانيم به موفقيت دست يابيم.
فتحاللهزاده درباره صحبتهاي محمد مايليكهن يادآور شد: من ايشان را دوست دارم و يكي از طرفداران او هستم. او نيز خود اين موضوع را ميداند. نميدانم چگونه مايليكهن اين حرفها را زده است! او به يك باشگاه تهمت زده و اميدوارم در اين ماه رمضان به خاطر اين حرف خود استغفار كند. از ايشان بعيد بود كه به اين راحتي چنين حرفهايي را مطرح كند.
سرپرست باشگاه استقلال درباره قرارداد خسرو حيدري تأكيد كرد: فردا و نهايتاً تا چهارشنبه وضعيت حيدري نهايي خواهد شد و در بازيهاي آينده او را در اختيار خواهيم داشت. من به آينده استقلال خوشبين هستم و با داشتن چنين هواداراني ميتوانيم نتايج بهتري در ديدارهاي آينده كسب كنيم.
وي درباره صحبتهاي پورحيدري با موبايل در نيمكت ذخيره گفت: پورحيدري يك اسطوره است و افتخار ميكنم كه وي را در نيمكت استقلال در اختيار داريم. با پيوستن حسن روشن به عنوان مدير كميته فني كه جانشين حجازي شد جمع استقلاليها كامل شد. در اصل استقلال مال اين افراد است و ما در اين باشگاه خدمت ميكنيم.
او در پاسخ به اين سؤال كه پورحيدري با چه كسي صحبت ميكرد، عنوان كرد: نميدانم وي با چه شخصي صحبت ميكرد من در نيمكت نبودم و اطلاعي از اين موضوع ندارم.
-
درخواست فتحاللهزاده از مجيدي و حضور سرپرست كنار رئيس كميته انضباطي
علي فتحاللهزاده سرپرست باشگاه استقلال در حالي پيروزي تيمش را در جايگاه ويژه نظارهگر بود كه حسنزاده، رئيس جديد كميته انضباطي در كنار وي حضور داشت.
* ميلاد زنيدپور، بازيكن تعويضي سوم داماش پس از اينكه از زمين خارج شد روي نيمكت تيمش مستقر شده و جالب اينكه دينورزاده به سمت وي رفت تا به او خسته نباشيد بگويد. اين بازيكن به همراه غلامي دقايقي پس از تعويض راهي رختكن شدند.
* تماشاگران استقلال با توجه به بازي سرد اين تيم در نيمه دوم در دقايق پاياني اين نيمه ورزشگاه را ترك كردند.
* ميلاد ميدوادي كه پس از مدتها مصدوميت سرانجام براي استقلال بازي كرد از تمام بازيكنان اين تيم در جريان اين مسابقه بيشتر تشويق شد.
* جاسم كرار مهاجم عراقي استقلال كه از حضور در ميادين محروم است با لباس شخصي از جايگاه ويژه بازي را تماشا كرد.
* بهتاش فريبا مربي استقلال نيز كه نميتواند روي نيمكت استقلال بنشيند او نيز از جايگاه ويژه به تماشاي اين مسابقه پرداخت.
* علي فتحاللهزاده در پايان مسابقه در راهروهاي ورزشگاه با فرهاد مجيدي كاپيتان تيمش صحبتهاي را كرد. پيش از اين صحبتها خبرنگاران در گفتوگوهايشان با فتحاللهزاده از او سؤال ميكردند كه چرا مجيدي با تأكيد حرفهاي مايليكهن روي صحبتهايش ايستاده است كه سرپرست باشگاه استقلال اين موضوع را تكذيب كرد.
مشخص بود كه فتحاللهزاده در گفتوگو با مجيدي بر سر اين موضوع صحبت ميكند و گويا خواستار اين بوده است تا در گفتوگو با خبرنگاران آن صحبتها را تكذيب كند.
-
مظلومي: دستمان براي انتخاب بازيكن در استقلال بسته است
پرويز مظلومي پس از پيروزي يك بر صفر استقلال برابر داماش عنوان كرد: قبل از هر چيز بايد روز خبرنگار را تبريك بگويم و اميدوارم خبرنگاران در تمام طول زندگي موفق باشند. در مورد بازي بايد بگويم دو نيمه متفاوت داشتيم در نيمه اول خوب ظاهر شديم و پس از به ثمر رساندن گل چندين موقعيت ديگر به دست آورديم. يك صحنه مشكوك نيز روي فرهاد مجيدي به وجود آمد كه به نظرم پنالتي بود.
وي ادامه داد: بازيكنان ما در نيمه دوم يك مقدار كم آوردند و اين موضوع به اين دليل بود كه تمرينات فشردهاي را انجام داديم. بازيكنان فشار زيادي را در بازي با سپاهان تحمل كردند و زمان كمي بين اين دو بازي وجود داشت. تيم داماش نيز در نيمه دوم خوب ظاهر شد و فشار زيادي را روي دروازه ما به وجود آورد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: مهم 3 امتياز بازي بود ما در اين ديدار با كمبود نفرات به ويژه در خط ميانه مواجه بوديم. آندرانيك تيموريان را به زور به اين بازي رسانديم و در زمين قرار داديم اما خوشبختانه او همچون هفته گذشته تمام تلاش خود را انجام داد و از وي تشكر ميكنم.
مظلومي افزود: دست ما براي تعويض بازيكنان بسته بود و براي حضور افراد در زمين مشكل داشتيم. ما در دقايق پاياني متوجه شديم كه نميتوانيم خسرو حيدري را در اختيار داشته باشيم و سريعاً جايگزيني براي او انتخاب كرديم. خوشبختانه در هفتههاي آينده با اضافه شدن كرار و چندين بازيكن ديگرمان تيم كاملي خواهيم داشت و ميتوانيم بهتر بازي كنيم و نتايج بهتري به دست بياوريم. از تمام تماشاگران كه در ورزشگاه حاضر شدند تشكر ميكنم زيرا كه حضور پرشور آنها انگيزه بازيكنان را دو برابر خواهد كرد.
وي درباره خسرو حيدري يادآور شد: دو باشگاه استقلال و سپاهان صحبتهاي خود را انجام ميدهند و همانطور كه فتحاللهزاده اعلام كرد فردا حيدري در اختيار ما خواهد بود و به تمرينات اضافه ميشود و مشكل خاصي وجود نخواهد داشت.
سرمربي استقلال تصريح كرد: تمام بازيكنان ما در نيمه دوم خسته شده بودند و اين موضوع ممكن است در يكي دو بازي آينده ادامه داشته باشد. من معمولاً پس از ريكاوري يك روز به بازيكنان استراحت ميدهم اما به علت فشردگي بازيها مجبور شدم اين امر را انجام ندهم.
وي در مورد عملكرد مهدي رحمتي دروازهبان استقلال عنوان كرد: رحمتي مثل ساير بازيكنان بود و زحمت خود را در اين ديدار كشيد.
مظلومي در مورد فشردگي بازيها تأكيد كرد: زماني كه بازيها با فاصله بيشتري برگزار شود چنين فشاري روي بازيكنان نخواهد آمد. ما بازيكن جايگزين در اين ديدار نداشتيم و دستمان بسته بود اما در هفتههاي آينده اين موضوع حل خواهد شد.
وي درباره حضور بازيكن كويتي در تركيب استقلال گفت: او اولين بازياش را انجام داد و اين بازيكن عضو تيم ملي كويت است و بازيهاي خوبي انجام داده است و در اين ديدار يك مقدار جو ورزشگاه او را گرفته بود و نتوانست بازي خود را ارائه كند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال درباره حضور ميداودي نيز عنوان كرد: سعي كردم براي روحيه دادن به ميدوادي او را وارد زمين كنم. وي 8 ماه دور از ميادين بود و هدفم اين بود كه پس از چند دقيقه بازي كردن بتواند شرايط روحي خوبي كسب كند.
مظلومي در مورد داور مسابقه خاطرنشان كرد: داوري زحمت خود را كشيد و به او خستهنباشيد ميگويم. كارشناسان بايد در اين زمينه اظهارنظر كنند اما فكر ميكنم در صحنهاي كه فرهاد مجيدي متوقف شد پنالتي صورت گرفت. در هفته گذشته نيز صحنه مشكوكي روي آرش برهاني رخ داد كه هيچگاه اين صحنه به نمايش گذاشته نشد.
-
عمرانزاده: استقلال واقعي را از هفته پنجم ببينيد
حنيف عمرانزاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل داماش عنوان كرد: بازي خوبي در نيمه اول ارائه كرديم. قبول دارم كه در بعضي دقايق نيمه دوم خوب نبوديم اما تازه دو هفته از ليگ گذشته و استقلال شرايط بهتري پيدا ميكند.
وي افزود: مليپوشان فقط 8 جلسه با تيم تمرين كردند. از هفته پنجم استقلال واقعي را ميبينيد. با يك فوتبال خوب و آمادگي كه هفته به هفته به دست ميآوريم خود را براي دربي پايتخت آماده ميكنيم.
عمرانزاده در خصوص ليست ارائه شده از سوي سازمان ليگ كه همراه با شماره شناسنامه و نام پدر بازيكنان بود گفت: نميدانم چه كار به اسم پدر و شناسنامه ما بازيكنان دارند؟ شايد ميخواهند ما را مثل بازيكنان عربي صدا كنند و بگويند حنيفبن حجت. به نظر من رويه قبلي بهتر بود.
-
تيموريان: خسته بوديم اما بهتر ميشويم
آندرانيك تيموريان پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل داماش گفت: بازي خوبي انجام داديم و خدا را شكر توانستيم 3 امتياز را بگيريم. به عنوان يك بازيكن كوچك در استقلال كه تازه به اين تيم آمدهام از تمام تماشاگراني كه به ورزشگاه آمده بودند و در اين وقت شب خانواده خود را تنها گذاشتند تشكر ميكنم و مثل آنها خوشحالم.
وي درباره كيفيت بازي آبيپوشان اظهار داشت: بازي زياد خوبي انجام نداديم چون بدن بچهها سنگين بود و اين هم به دليل فشاري است كه در دوران بدنسازي به بازيكنان آمده است. خسته هستيم و استراحت كامل نداشتيم اما مطمئن باشيد هفته به هفته بهتر ميشويم.
-
پورحيدري: بارها گفتهام فقط پشت فرمان ماشين با موبايل صحبت نميكنم
منصور پورحيدري كه در جريان بازي با داماش با موبايل خود صحبت ميكرد در اين باره گفت: من گفتهام موبايلم هميشه روشن است و مدام با آن حرف ميزنم حتي روي نيمكت. بارها هم تأكيد دارم فقط زماني كه پشت فرمان هستم با موبايلم صحبت نميكنم. اگر كسي زنگ بزند و نياز باشد حتما جواب ميدهم.
وي درباره اينكه بازيكنان استقلال پس از بازي با داماش بدون ايجاد مانع با خبرنگاران صحبت كردند گفت: اينكه خبرنگاران با بازيكنان صحبت كنند هيچ ايرادي نيست ولي طبق قانون بازيكنان اول بايد به رختكن بروند، دوش بگيرند و سپس مصاحبه كنند اگر بازيكن دوش بگيرد از ساعت يك تا پنج صبح هم حرف بزند هيچ ايرادي نيست.
-
بياني به عنوان آناليزور در استقلال ماندني شد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، گروه آناليز باشگاه استقلال براي ليگ يازدهم مشخص شد. بر اين اساس و با نظر كادر فني رضا رجبي، شاهرخ بياني و مهدي ارژنگي نيا گروه آناليز استقلال را به مديريت رضا رجبي تشكيل مي دهند.
-
فتحاللهزاده: بخش حقوقي باشگاه پرسپوليس ميخواهد بگويد مردم نميفهمند
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره وضعيت استقلال، مشكلات مالي و اتفاقات حاشيهاي اخير اين تيم بعد از بازي با داماش صحبتهاي زير را مطرح كرد.
فارس: كسالتتان برطرف شد؟
هنوز كسالت دارم و خستهام و خستگي از تنم بيرون نيامده است.
فارس: اولين پيروزي استقلال هم خستگي را از تنتان خارج نكرد؟
اين برد براي هواداران بود و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.
فارس: قبول داريد استقلال بايد بهتر از اين بازي كند؟
در اين بازي دست مظلومي بسته بود و حتي براي تعويض مجبور بود به بازيكنان اميد رو بياورد. از طرفي چون تيم از اصفهان با اتوبوس به تهران برگشته بود، بچهها خسته بودند. داماش را هم نبايد دست كم گرفت. آنها تيمي بسيار خوب با كادر فني خوب و مديريت فني بزرگي هستند. به هر حال اوايل ليگ مهم اين است كه ببري و امتيازات را جمع كني.
فارس: با اين همه سر و صدايي كه براي جذب رحمتي داشتيد، او توانست شما را روسفيد كند؟
رحمتي خيلي جاها به كار ما ميآيد. او بهترين گلر آسيا است.
فارس: از پول چه خبر؟
هنوز خبري نيست.
فارس: اگر پول نرسد واقعا از استقلال ميرويد؟
شك داريد به اين مسئله؟ چارهاي جز اين ندارم.
فارس: چه طور ميشود باور كرد براي تيمي كه زحمت كشيديد، از آن دست بكشيد؟
درست است براي تيم زحمت كشيدهام اما با چه رويي به بازيكنان نگاه كنم؟ تاسف ميخورم براي بعضي از روزنامهها به خصوص براي آنها كه نوشته بودند من "لم " دادم و فقط گله ميكنم. آقاي عزيز! تا به حال يك ميليارد و 700 ميليون تومان پول به بازيكنان دادم. مگر اضافهخواهي كردم؟ انصاف داشته باشيد. فارس: اين مدت مصاحبههاي زيادي انجام داديد، چه طور ميشود هيچ يك از مسئولان ورزشي حاضر نيستند براي پرسپوليس و استقلال كاري انجام دهند؟
خدا ميداند كه شبها خواب ندارم. امروز بعد از سحر نتوانستم بخوابم. در حالي كه به شدت به خواب نياز دارم در استرس و اضطرابم. 4 روز است به باشگاه نرفتم. چون به بچهها قول دادم آنوقت ميگويند چرا شكوه ميكنم.
فارس: متولي باشگاه استقلال وزارت ورزش است يا سازمان خصوصيسازي؟
وزير تازه سر كار آمده و براي حل و فصل امور زمان ميخواهد. هم او حق دارد، هم ما. بالاخره بايد يكي را به عنوان عليالحساب به ما معرفي كنند. نميدانم شايد مشكلشان با ماست و دوستمان ندارند. سازمان خصوصي سازي كه در بدترين شرايط ميگفت بايد تيم فروخته شود ولي اكنون چيزي نميگويد. روشي كه در پيش گرفتهاند درست نيست.
رئيس جمهور صراحتا بارها گفته كه بايد به پرسپوليس و استقلال كمك شود. آقاي احمدينژاد خودش هزار مسئله و گرفتاري دارد و نميتواند هر روز درباره استقلال و پرسپوليس صحبت كند.
ناديده گرفتن شرايط استقلال و پرسپوليس كم لطفي است. تيم خوبي بستهايم ولي انگار براي مسئولان مهم نيست. مقابل داماش 80 هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند. آيا اين شادي و نشاط اهميتي ندارد؟ هواداران جواب زحمتهايم را با قدردانيهايشان دادند چون ميدانند مجموعه باشگاه استقلال چه زحمتي كشيده است.
فارس: بگذريم. امروز در مصاحبهاي گفتهايد اگر سپاهان خسرو حيدري را به سپاهان ندهد، قرارداد سال گذشته او را روي سايت باشگاه ميگذاريد؟
متاسفم كه بعضيها فقط با عناد مينويسند و با اين مصاحبهها ميخواهند باشگاه سپاهان را عصباني كنند. اين مصاحبه را تكذيب ميكنم. به هيچ وجه چنين صحبتي نكردم. متاسفانه بعضي آقايان شيطنت ميكنند و حتما اين مورد را به صورت حقوقي پيگيري ميكنم. چاپ اين مصاحبه از انسانيت به دور است. چند روز قبل با شما صحبت كردم و گفتم نميخواهيم قرارداد خسرو حيدري را روي سايت باشگاه بگذاريم. اتفاقا بايد بگويم مذاكراتمان با باشگاه سپاهان خوب پيش رفته است و سر يك مبلغي با هم به توافق رسيدهايم.
جا دارد از تلاشهاي ساكت تشكر كنم. درست است در اين مدت سر خسرو حيدري با هم چالشهايي داشتيم اما دليل نميشود تواناييهاي اين مدير را ناديده بگيرم. اميدوارم فدراسيون فوتبال اكنون كه ساكت از مديريت سپاهان استعفا كرده از نظرات او استفاده كند. به رحيمي هم به عنوان مديرعامل جديد اين باشگاه تبريك ميگويم و اميدوارم در كارش موفق باشد. باز هم تاكيد ميكنم كه مشكل خسرو حيدري حل شده است.
فارس: روز گذشته در سايتهاي مختلف عكسي از هواداران استقلال منتشر شده بود كه پارچه نوشتهاي در حمايت از فرهاد مجيدي در آن درج شده بود. استفاده از شعار انقلابي در اين پارچه نوشته سبب شده خيليها به كميته فرهنگي باشگاه استقلال ايراد بگيرند.
سايتهايي كه انصاف را رعايت نكردند ديدارشان را به قيامت واگذار ميكنم. وقتي جمعيت 80-90 هزار نفره به ورزشگاه ميآيد آيا باشگاه استقلال ميتواند همه آنها را بگردد؟ باشگاه استقلال در ورزشگاه آزادي چه اختياري دارد؟ مگر استاديوم در اختيار ماست؟ اين اتفاقي كه افتاده 5 دقيقه هم طول نكشيده و بچههاي ما سريعا اين پارچه نوشته را جمع كردند. انسان بايد واقعبينانهتر به قضايا نگاه كند. متاسفانه اين عكاس اين صحنه را ديده و سريع عكس گرفته و بقيه هم آن را به حساب باشگاه استقلال گذاشتند. طبيعي است چنين چيزي مورد تائيد ما نيست اما بعضيها براي خراب كردن استقلال و پرسپوليس از هيچ تلاشي فروگذار نيستند. ما حاضريم براي نظام جانمان را بدهيم. بعضي افراد را هم به خدا واگذار ميكنيم.
فارس: اين روزها بحثهايي درباره تبليغات پشت پيراهن استقلال است و از اينكه نظري جويباري معاون باشگاه اين تبليغات را به عهده گرفته، خرده گرفتند؟
اينكه نظري جويباري شركت دارد و لطف ميكند به استقلال تبليغات ميدهد، چه اشكالي دارد؟ من دست او را ميبوسم. اگر كساني كه چنين ايرادي گرفتهاند مرد هستند بيايند و براي استقلال اسپانسر بياورند. مگر نظري جويباري مجاني اين كار را كرده است؟ كساني كه چنين ايرادي گرفتهاند دين ندارند و اذيت ميكنند.
همان كسي كه چنين بحثي را مطرح كرده اگر مرد است اسپانسر بياورد. من حاضرم 10 درصد زير قيمت پولي كه نظري جويباري ميدهد اين اسپانسر را قبول كنم. به نظر شما اگر استقلال بدون اسپانسر به زمين برود، خوب است؟
فارس: معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در مصاحبهاي اعلام كرده مايليكهن در مورد اتفاقات رخ داده در يكي از فينالهاي جام حذفي اسمي از تيمي نياورده و باشگاه استقلال به خودش گرفته است.
به اين آقاي حقوقي بگوييد مردم هيچي نميفهمند! درست است آقاي مايلي كهن اسم نياورده اما حتما يك تيمي اين كار را انجام داده پس اسمش را بياورد. آقاي حقوقي خودتي! من متاسفم براي بخش حقوقي باشگاه پرسپوليس به جاي اينكه بابت تهمت زده شده عذرخواهي كند، ميخواهد به مردم القا كند كه ما متوجه نيستيم. برادر من، مردم همه چيز را خوب ميفهمند.
-
شريفات: براي بازي با مس مشكلي ندارم
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، اسماعيل شريفات گفت: بازي با داماش شرايط خاص خودش را داشت. كسب 3 امتياز آن براي ما حياتي بود، البته قبول دارم كه نسبت به بازي اول از لحاظ بدني ضعيفتر بوديم هر چند به مرور زمان اين مشكل مرتفع خواهد شد.
وي ادامه داد: مصدوميتم بهبود يافته و با تيم تمرين مي كنم و مشكلي براي بازي روز جمعه با مس ندارم ولي همه چيز منوط به نظر كادر فني است.
شريفات گفت: بايد در كرمان برنده شويم. براي تيم بزرگي مثل استقلال بازي خانگي و خارج از خانه تفاوتي نبايد داشته باشد. اگر در اين بازي به ميدان بروم سعي مي كنم مانند بازي با سپاهان موثر ظاهر شوم.
-
رضايت نامه حيدري براي استقلال صادر شد
پس از كش و قوسهاي فراوان سرانجام خسرو حيدري مجوز بازي در تيم استقلال را گرفت.
علي فتح اللهزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزش خبرگزاري فارس با اعلام اين خبر اظهار داشت: توانستيم پس از مذاكره با باشگاه سپاهان رضايتنامه خسرو حيدري را بگيريم.
اين بازيكن فردا مي تواند مقابل مس كرمان به ميدان برود.
به گزارش فارس خسرو حيدري در آخرين روز نقل و انتقالات و در ساعات پاياني بدون داشتن رضايتنامه از باشگاه سپاه در هيئت فوتبال تهران قرار داد 2 ساله اي با استقلال امضاء كرد. او به دليل اختلاف با باشگاه سپاهان بر سر صدور رضايتنامه دو هفته اول ليگ برتر را از دست داد.
-
شکستن تخم مرغ قبل از تمرین استقلال؟!
آگاهان پیش بینی کردند از این پس قبل از تمرین های تیم استقلال چندین شانه تخم مرغ برای بازیکنان این تیم خریداری شده و روی سر هر کدام چندتایی تخم مرغ بشکانند و بعد از تمرین نیز اسپند دود کنند تا چشم حسود بترکد! قبل از هر بازی هم به دلیل اینکه بازی ها بخش تلویزیونی می شود و احتمال چشم خوردن بازیکنان استقلالی بالا می رود، یک گاو نیز سربریده شود!
همه ی این کارها به دلیل این است که مظلومی گفته است تیمش چشم خورده و بایستی گاو قربانی کنند!
البته ایشان همچنین گفته اند: "زندگی امروز ورزشکاران ما حرفه ای نیست!"؛ آگاهان بر این عقیده هستند ایشان به نکته ی مهمی اشاره کرده اند و اگر این ورزشکاران حرفه ای بودند خودشان صبح به صبح برای خودشان یک تخم مرغ می شکاندند و اینقدر تیپ نمی زدند که چشم بخورند و زودی مصدوم شوند و تیم به این روز بیفتد!
* استیلی پس از شکست تیمش گفت: "پرسپولیس را از هفته ی پنجم ببینید."؛ در همین راستا یکی از فوتبالدوستان گفت: "یعنی قراره تا هفته ی پنجم اوضاع پرسپولیس همین طور باقی بمونه؟!"
یکی از آگاهان نیز از استیلی خواست از همین الآن مشخص کند که منظورش از "هفته ی پنجم" هفته ی پنجم بازی های لیگ در دور رفت است یا هفته ی پنجم بازی ها در دور برگشت؟! یا هفته ی پنجم لیگ 92-91؟!
* سرمربی داماش گفت: "به تیم داماش نگویید ستاره!"؛ ایشان همچنین گفت: "اصطلاح آسانسور برای داماش درست نیست!"
در همین راستا از دينورزاده تقاضا می کنیم بگوید که ما به تیمش چه بگوییم و چه اصطلاحی برای داماش درست است؟! مثلاً اگر به جای ستاره بگوییم خورشید یا ماه خوب است و یا اینکه اصطلاح پله برقی برای داماش مناسب است؟! یا خیر؟!
یکی از آگاهان نیز خاطر نشان کرد: "مگه کسی بهتون گفته ستاره که می گید نگیم ستاره؟!"
سرمربی داماش همچنین گفت: "به هيچ عنوان به دنبال قهرماني نيستيم."؛ در همین راستا یکی از کارشناسان پرسید: "منظورتون محسن قهرمانی هست یا قهرمانی در لیگ برتر؟!"، ایشان همچنین گفت: "مگه کسی گفته شما دنبال قهرمانی هستین که اینقدر شدید تکذیبش می کنین؟!"
* مصطفي هاشمي طبا گفت: "رييس فدراسيون در 75 درصد ضعفها نقش دارد." در همین راستا یکی از خوانندگان سایت عصرایران ورزشی پرسید: "خب یعنی ایشون در 25 درصد ضعف ها نقشی ندارن؟!" که یکی از کارشناسان ما پاسخ داد: "ایشون توی اون 25 درصد نقش ندارن، بلکه کلاً کارگردانش هستن!"
رييس اسبق سازمان تربيت بدني همچنین گفت: "تا وقتي دخالت دولتيها باشد پيشرفت نميكنيم."؛ یکی از آگاهان با دعوت هاشمی طبا به رعایت انصاف گفت: "این چه حرفی است؟! نگاهی به دور و برتان بیندازید؛ کلاً هرجا دخالت دولتی ها بوده اند پیشرفت صورت گرفت. از ورزش گرفته تا وضعیت مسکن و اشتغال و ... ."
-
يخ درماني رحمتي و ابهام در حضور منتظري و زندي مقابل فجرسپاسي
دكتر اكبر رضايي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد مصدوميت مهدي رحمتي اظهار داشت: مهدي از ناحيه آرنج دست احساس ناخوشايندي داشت و به همين دليل به يخ درماني پرداخت. او مشكل ديگري ندارد. قرار شد رحمتي بعد از ماه رمضان به كلينيك بيايد تا يك چكاب كامل شود.
وي در خصوص اينكه گفته مي شود شب گذشته رحمتي از ناحيه مچ پا نيز يخ درماني كرده، گفت: يخ درماني به معناي مشكل داشتن نيست.
پزشك استقلال در ادامه در مورد آخرين وضعيت زندي گفت: وضعيت او بهتر شده اما اينكه به بازي چهارشنبه شب مقابل فجر برسد يا نه در ابهام است.
رضايي در ارتباط با وضعيت پژمان منتظري تصريح كرد: پژمان از ناحيه مچ دچار كشيدگي شده اما بايد از اين مچ عكسبرداري كند. فعلا فيزيوتراپي خود را آغاز كرده و بايد احتياط كند. بازي كردن او مقابل فجر هم مشخص نيست.
-
فريدون زندي: محکوم به برد هستيم
به نقل از سايت باشگاه استقلال، هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: مشغول فيزيوتراپي هستم و تمام برنامه هاي تمرينيام زير نظر مستقيم پزشک تيم است و زير نظر بدنساز، اختصاصي کار ميکنم. هر روز نسبت به روز قبل بهتر ميشوم و امروز (دوشنبه) مشخص مي شود که به بازي فجر سپاسي خواهم رسيد يا خير.
وي ادامه داد: کسب 7 امتياز از 3 بازي فوق العاده است و اگر چهارشنبه هم برنده ميدان باشيم فکر ميکنم تا قبل از هفته هفتم صدرنشين مطلق ليگ يازدهم شويم. فجر تيم خوبي است که بيشتر متکي بر فوتبال فيزيکي است و فکر ميکنم کادر فني هم روي اين نکته تاکيد کند که يک بازي فيزيکي را در دستور کار خود قرار دهيم.
زندي افزود: احساس مي کنم بازي با مس کرمان فشار زيادي روي تيم آورده و سفر بچه ها به کرمان هم مزيد بر علت است. اما تمام اين موارد نمي تواند و نبايد براي تيم بزرگي مثل استقلال ايجاد مشکل کند. در زمين خودمان و در جلوي ديدگان هواداران خود محکوم به برد هستيم، هرچند حريف خوبي را پيش رو داريم.
هافبک اسبق کايزرسلاترن در پايان گفت: مي دانم که هواداران همچون بازي با داماش سکوها را پر خواهند کرد. اگر به اين بازي نرسم من هم مثل يکي از آنها تيم محبوبم را تشويق خواهم کرد. وجود تماشاگران در بازي با فجر برگ برنده استقلال خواهد بود.
-
مراسم معارفه روشن پنجشنبه برگزار ميشود
قرار بود در تمرين روز گذشته استقلال مراسم معارفه حسن روشن به عنوان رئيس كميته فني باشگاه برگزار شود اما به دليل خستگي تيم و درخواست پرويز مظلومي مراسم معارفه وي به روز پنجشنبه موكول شد.
روشن در اين خصوص به خبرنگار ورزشي فارس گفت: با توجه به اينكه تيم خسته بود تصميم گرفتيم بازيكنان را بيشتر از ساعت تمرين نگه نداريم و به همين دليل در تمرين ديروز شركت نكردم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه سرانجام تكليف حضور منصوريان براي حضور در كميته فني استقلال مشخص شد يا خير عنوان كرد: منصوريان به دبي رفته و از حاجيلو خواستيم او را پيدا كند. اگر او وقت حضور در جلسات كميته فني و اجراي مسئوليت هايش را داشته باشد در كميته فني مي ماند اما اگر نتواند احتمالا منصور رشيدي جايگزين او مي شود.
-
نظريجويباري: بعضي از بازيكنان شرايط استقلال را درك نميكنند
علي نظري جويباري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد غيبت هاي مجتبي جباري در تمرينات و اينكه گفته مي شود او به دليل مسائل مالي قهر كرده است، اظهار داشت: روز گذشته پرويز مظلومي به من زنگ زد و گفت دو سه روز است كه جباري سر تمرين نمي آيد و دليلش را هم نمي داند. من بايد امروز اين مسئله را بررسي كنم كه چرا در تمرينات حاضر نمي شود.
وي افزود: همه شرايط مالي باشگاه استقلال را مي دانند و نمي دانم چرا برخي بازيكنان اين را مطرح مي كنند. البته بازيكنان بايد گرفتن مطالباتشان حق دارند اما بايد بدانند كه وزير ورزش تازه مشخص شده و تا بخواهد شرايط را بسنجد بايد تحمل داشته باشيم.
معاون باشگاه استقلال در اينباره كه جباري دو هفته قبل از باشگاه پول گرفته و چرا دوباره نسبت به اين مسئله معترض شده، عنوان كرد: دست بازيكنان در تاريخ هاي مختلف چك است و موعد چك ها هم نزديك است. همه بازيكنان اين شرايط را دارند اين مشكل فقط براي جباري نيست. 90 درصد بازيكنان طلبكار هستند و در باشگاه هم همه تلاش مي كنند تا بتوانند راه منابع مالي را به باشگاه باز كنند. من مي گويم در اين شرايطي كه استقلال توانسته 7 امتياز بگيرد چرا بايد اين مسئله مطرح شود. بعضي از بچه ها يا شرايط استقلال را درك نمي كنند و يا واقعا از وضعيت خبر ندارند.
نظري جويباري يادآور شد: تيم هزينه هاي مختلفي دارد. مي خواهيم در يك هتل حضور پيدا كنيم بايد 10 ميليون تومان پرداخت كنيم. بايد هر چه زودتر تكليف اين شرايط مالي استقلال روشن شود. علي فتح الله زاده هم در خانه ننشسته، او مدام در جلسات مختلف است تا مشكلات مالي را حل كند. يكي بايد بگويد كه استقلال امسال بايد هزينه هايش را از كجا تامين كند.
وي تاكيد كرد: اكنون تنها دغدغه مظلومي مسئله مالي بازيكنان است. اگر تحمل كنيم و اين بحران را پشت سر بگذاريم ديگر مشكلي نيست. ما نمي خواهيم اعتماد بين ما و بازيكنان از بين برود.
-
منتظري دچار كشيدگي رباط شده است
با اعلام دكتر اكبر رضايي پزشك تيم استقلال پژمان منتظري با كشيدگي از ناحيه رباط روبهرو است و قطعا به بازي فردا شب برابر فجرسپاسي نخواهد رسيد.
رضايي در گفتوگو با فارس در پاسخ به سؤال كه طول درمان منتظري تا چه زماني طول مي كشد، گفت: فعلا نمي توانم اظهار نظر كنم اما درمان را شروع كرديم و به زودي او را به ساير مسابقات مي رسانيم.
پزشك استقلال در مورد فريدون زندي گفت: اگر كادرفني صلاح بداند مي توانيم از طريق تكنيك هاي پزشكي او را به بازي با فجر برسانيم. وضعيت او رو به بهبودي است.
-
منتظري: هواداران نگران نباشند، به دربي ميرسم
پژمان منتظري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره مصدوميتش گفت: شب گذشته از زانويم mriگرفتم و مشخص شد كه رباط داخليام دچار كشيدگي شده است. با بدشانسي رو به رو شدهام و حداقل چهار هفته نميتوانم در تركيب استقلال باشم.
وي افزود: رباط خارجي ام ضربه خورده اما مشكلي نيست. باز هم شانس آوردم كه با مصدوميت جديتري رو به رو نشدهام. در حال حاضر بايد فيزيوتراپي كنم.
مدافع استقلال تاكيد كرد: دوست داشتم در فصل جديد مسئلهاي پيش نيايد تا در همه بازيها در خدمت استقلال باشم اما قسمت اينگونه بود و اميدوارم براي تيم مشكلي پيش نيايد.
منتظري در پاسخ به اين سؤال كه آيا با اين مصدوميت دربي كه در هفته هفتم و 25 شهريور برگزار ميشود را از دست داده يا نه گفت: بعد از بازي هفته پنجم مقابل فولاد ليگ 17 روز تعطيل است و من تا بازي با پرسپوليس ميتوانم خودم را برسانم، بنابراين هواداران نگران نباشند.
-
12 بازيكن به رجبي پول دادند تا در استقلال بازي كنند
يك سال گذشته درباره فعاليتهاي صورت گرفته در آكادمي باشگاه استقلال حرف و حديثهاي زيادي مطرح شد، اما پيگيري در مورد اين وضعيت هرگز به صورت جدي از سوي مسئولان اين باشگاه صورت نگرفت.
با پذيرش پست رياست كميته فني باشگاه استقلال توسط حسن روشن اين بازيكن سالهاي دور استقلال كه سابقه رياست آكادمي اين باشگاه را برعهده دارد با توجه به وظايفي كه براي او تعريف شده، نظارت بر عملكرد دو سال اخير آكادمي فوتبال استقلال را برعهده گرفت. در همين راستا روشن در اولين اقدام در حكمي به مربيان اميد و جوانان استقلال از آنها خواست 12 بازيكن اين دو تيم اخراج شوند.
حسن روشن در گفتوگو با خبرنگار ورزشي فارس، درباره اين تصميم گفت: هنوز رضا رجبي براي توضيحات نيامده و او فعلا كسي را قبول ندارد. پنجشنبه كه جلسه معارفه برگزار شود براي روز يكشنبه يا دوشنبه آينده او را براي توضيح دادن ميخواهيم اما فكر نميكنم بيايد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چطور ميشود در زمان فعاليت رجبي تخلفاتي صورت گرفته باشد اما از او به عنوان مدير آناليزورهاي استقلال ياد شود، گفت: اين مسائل مربوط به كادر فني است و به ما ارتباطي ندارد. وظيفه كميته فني حمايت از كادر فني است و اگر ما خطايي ببينيم ميتوانيم دليل بروز اين خطا را از كادر فني بپرسيم ولي نميتوانيم در كارشان دخالت كنيم.
رئيس كميته فني باشگاه استقلال تصريح كرد: طبق اختياراتم در كميته نظارت بر آكادمي فوتبال را برعهده دارم. براي من مداركي آوردهاند كه 12 بازيكن به آكادمي استقلال پول دادند تا بازي كنند. پدران و مادران اين بازيكنان به حالت شكايت اين مسائل را مطرح كردند اما حاضر نيستند به صورت علني اين مسئله را بازگو كنند. من هم به آنها گفتم يا شما راست ميگوئيد يا رضا رجبي. به مربيان تيمهاي جوانان و اميد استقلال هم گفتم اين 12 بازيكن كه 99 درصد فوتباليست هم نيستند، را اخراج كنند.
روشن ادامه داد: پدر يكي از اين بازيكنان ميگويد پول قرض كرده تا بتواند مبلغ مورد نظر را به آكادمي استقلال بدهد. در بين اين بازيكنان مبالغ 7، 10 و 25 ميليون تومان به آكادمي پرداخت كردهاند. البته برخي از پدران و مادران به من گفتند دو ماه پيش قضيه را به نظري جويباري اطلاع دادند و او هم گفته به اين مسئله رسيدگي ميكند، اما خبري از رسيدگي نشده است.
وي خاطرنشان كرد: بحث در مورد فعاليتهاي آكادمي زياد است. مربيان هم شاكي هستند و ميگويند در اين يك سال حق و حقوق خود را نگرفتند و همچنين رضا رجبي در كارشان دخالت ميكند. من به آنها گفتم حرفتان را باور نميكنم چون نميخواهم يك طرفه با قاضي بروم. به جز علي چيني ساير مربيان ردههاي پايه در طوماري نوشتند مشكلاتشان را در آكادمي نوشته بودند و حتي رضا رجبي بابت امضاي اين طومار به آنها خرده گرفته بود.
روشن در ادامه به فارس گفت: در گزارشي كه به من داده شده آمده از يك بازيكن به بهانه خريدن مكمل غذايي 7 ميليون تومان گرفته شده درحالي كه يكي از مربيان در گزارشش آورده كه حتي آب هم سر تمرين نبوده و يك روز مجبور ميشوند از سطل زباله يك بطري پيدا كنند تا از اين طريق به بچهها آب بدهند.
وي تاكيد كرد: 6 بازيكن اميد و 6 بازيكن جوانان با حكم حق شركت در تمرينات را ندارند تا مشخص شود اين پولهاي گرفته شده كجا رفته است. قطعا اين نفرات هم بازيكنان خوبي نيستند چون اگر بازيكنان خوبي بودند پول نميدادند.
-
مدافع استقلال:از تساوي پرسپوليس ناراحت شدم
حنیف عمران زاده با اشاره به بازی استقلال و فجر سپاسی می گوید:« بازی سختی بود،فکرش را نمی کردیم فجر سپاسی تا این اندازه قوی باشد ما فقط تعریف این تیم را شنیده بودیم.آنها خیلی خوب بازی کردند و باید اعتراف کنم که خیلی استقلال را اذیت کردند.»
وی در پاسخ به این سوال که آیا استقلال در این بازی فقط نتیجه گرفت و مسابقه آنها کیفیت چندانی نداشت می گوید:«در این بازی ما همه کار کردیم.دو گل زدیم،خوب بودیم و سه امتیاز را هم گرفتیم.البته نبود پژمان کاملا در این بازی احساس شد اما میثم حسینی هم با اینکه در پستی غیر تخصصی بازی می کرد عملکرد خوبی داشت.»
او در پایان در مورد پرسپولیس و اینکه رقیب سنتی آنها در انتهای جدول قرار دارد می گوید:«ما دوست نداریم که پرسپولیس این طور نتیجه می گیرد.هواداران این تیم باید خوشحال باشند.باور نمی کنید شب بازی این تیم با مس سرچشمه برای نخستین بار ناراحت شدم که پرسپولیس بازی را مساوی کرد.آنها سرمربی خوبی دارند و فکر می کنم بی انصافی است که برخی از هواداران این تیم از همان دقایق اول بازی شعار حیا کن،رها کن را سر می دهند.فکر می کنم باید آنها کمی صبور باشند.»
-
حیدری: استقلال تیم کهکشانی نیست
خسرو حیدری پس از برتری 2 بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم فجر بازیکنان با انگیزهای داشت و آنها نیز خوب بازی کردند. خدا را شکر میکنم که از موقعیتهایی که داشتیم استفاده کردیم و توانستیم 3 امتیاز را کسب کنیم. مهم نتیجهگیری تیم است ما در آینده بهتر و کاملتر میشویم. وی در مورد اینکه پس از 400 روز در ورزشگاه آزادی برای استقلال بازی کرد گفت: من در بازی هفته گذشته برای استقلال بازی کردم که پیروز شدیم. در بازی با فجر نیز پس از یک سال برابر تماشاگران استقلال به میدان رفتم که بازی بدی انجام ندادم. خوشبختانه توانستیم در حد و نام استقلال بازی کنیم. حیدری در مورد اینکه قول قهرمانی استقلال را میدهد یا نه گفت: ما بازیکنان خوبی داریم اما اینکه میگویند ما کهکشانی هستیم درست نیست. ستارههای لیگ بین تیم تقسیم شدهاند آنچه که میتواند یک تیم را به قهرمانی برساند تلاش و کوشش بازیکنان است و همدلی بازیکنان یک تیم میتواند تیم را قهرمان کند.