آواتارش نشون میده به حیوونا علاقه خاصی داره
امضاشم که دیگه آخر بچه مثبتاست:gah9:
Printable View
آواتارش نشون میده به حیوونا علاقه خاصی داره
امضاشم که دیگه آخر بچه مثبتاست:gah9:
آواتار و امضاش نشون میده که هنوز بزرگ نشده ( هنوز دهنش بوی شير ميده !:d: ) ، توی همون دوران کودکی باقی مونده .
اواتارش که عالیه
امضاش هم پیامش اموزنده هست و در کل خودش هم اقاست
اواتارش قشنگه ولی دخترونه است
امضاشم که تبلیغات سایته!
امضا و اواتارش همون عکس هایی که تازگی ها روی دفتر چاپ میکنند تا مشتری جلب کنه!
کج سلیقه به این میگن عکس فانتزی دخترونه اگه سلیقه میداشتی اینو نمیگفتی:khe::khe::khe:
حالا خودت چی همش تبلیغ باغ وحشو میکنی!:g:
به نظر من این اواتار و امضا خیلی قشنگه و برا یه دختر مناسبه
مرسی ایول به اقا بهزاد اواتار شما هم خیلی قشنگه:from me :
تبانی نکنید با هم
من نظرم رو گفتک که این جور عکس ها رو رو دفتر ها چپاپ میکنند بهشم میگند دفتر های فانتزی
وقتی میگم سلیقه نداری همینه دیگه!:g::g::g::g:
هی تبلیغ باغ وحش رو میکنی!
آقا رضا ناراحت نشو ایشون چون اهل نیشابور هستند معنیه بوزگوردو نمیدونند.:yeah::yeah:
از امضا و آواتارش معلومه عاشق کارتون و فانتزی بازیه:nish::nish:
آواتارش که حرف اول اسمشه
امضا شم حرف نداره هر کی عقل داشته باش میفهمه که این جمله یک دنیاست
فکرکنم معنیش گرگ خاکستری باشه :g::ch0m:
آواتارش آدمو یاد دختر کوچولو های شیطون و بازیگوش میندازه و امضا هم که هیچی............
از آواتارش معلومه آدم احساساتی و لطیفیه
امضاشم آدمو یاد پاکی و صداقت میندازه!
آواتارشون منو یاده فردی که تو سایه است میندازه و و علاقه شون به طراحی رو نشون میده امضاشون هم امید به خدا
آواتارش، آدم سرشار از هیجان رو نشون میده و امضاش هم که یه واقعیتی که میشه بهش پایبند بود رو یادآوری میکنه
اواتارش که حرف نداره امضاش خیلی ارامش بخشه
اوتارش تکراریه امضاشم خوبه.
از آواتار infernal جان چیز خواصی دریافت نمی کنم غیر از این که علاقه به شخصیت های کارتونی دارن.که بد نیست.(البته این نظر منه infernalجون)
اما در مورد امضا که باز شخصیتهای محیط های بازی و خواننده ی hip hop که emin3m هست نشان میده که ایشون عاشق بازی های کامپیوتری و موسیقی رپ و هیپ هاپ هستن.(که من هم از تنها خواننده ی رپی که دوست دارم همین eminem هست)
اما یه چیز دیگه که من خودم از اون زیاد خوشم اومد جملات زیبایی هست که هممون اینا رو هر روز میبینیم و میشنویم اما ای کاش اینا رو تو زندگی مون پیاده کنیم.(فعلا که من خودم نتونستم موفق بشم.)
آقا یکی ترجمه کنه ببینم چند نفر تو این سایت زبانشون قویه !
ولی آواتارش خوبه قشنگه داره چشم بسته دنبال من میگرده!
امضاشم که حرف نداره با اینکه.....
آوتارت من که می ترسم این گرگ داره دوستاشو صدا می کنه بیان تو انجمن:khe:
امضات که ایشالله خدا از تنهایی درت بیاره:cha40:
نترس این از اون گرگ ها نیست این بزگورد خودمونه!
آواتار که حجابش رو رعایت نکرده!استغفرالله و دندونهاش هم از 32 تا بیشتره!
امضاشم ای کاش من هم تو اون دوره بودم!
آواتارش نشون میده که آدم اصیلیه و به نژادش خ احترام میذاره
امضاشم نشون میده از تنهایی خسته شده و منتظر یه همراهه! البته این نظر منه شاید غلط باشه!
آواتارش نشون میده به نقاشی خیلی علاقه داره
امضاشم نشان از آرزو های بلنده
خوبه من یه چیزی گفتم همتون استفاده کردین
اواتارش که یه حیوون درنده هست
امضاشم که کلا ریاست اونقدر دورش ادم هست که نگو:دی
نه تو برو آواتار خانوم ها رو بزار!:n00:
امضا شم که ریاست!
:nish:آخه من چقدر بگم این آواتار شما باعث امنیت انجمنه کاربرای جدید می بینن این آواتارو با عنوان مشاور سایت دیگه حساب میاد دستشون:gah9::gah9:امضا تون که هنوز تنهایی من میرم میام باز تنهایی غصه نخور یا خودش میاد یا نامه اش:cha40:
این آواتارات فکر کنم دندونش درد میکنه ، دردش اونقدر زیاده که سرش رو هم به درد آورده.:nish:
این بچه ی توی امضات داره به یه راه حل برای درد دندون آواتارت فکر میکنه.:yeah:
اوتارش بازیگر مورد علاقشه
و امضاش این که از ویندوز بدش میات و لینوکس را به جاش ترجیح میده .
آواتارش جالبه
امضاش آقا سر گیجه گرفتم خیلی شلوغه ها همه اطلاعات در این امضا وجود داره
این آواتارش فکر کنم داره اذان میگه!
امضا شم به اذان فکر میکنه که این چطور اذان دادنیه؟
آواتارش که داره گرگه داد و قال میکنه.نشون میده خیلی گشنشه....امضاشم همون امضا قدیمیه است ولی عکس امضاش دلگیره
دوست من اقای behi09 پست شما حذف گردید
من هم ترک هستم ولی به خودم اجازه ی توهین به هیچ قشری رو نمیددم درضمن ارسال هرگونه پست سیاسی نژاد پرستی و... که مغایر با قوانین میباشد ممنوع است
اینجا همه ی ماباهم دوست وبرادریم و همه ایرانی هستیم
لطفا دیگه همچین پستی ارسال نفرمایید
سلام دوست عزیز
من این آواتار رو برای گفته های شما انتخاب نکردم چون همه ی انسان ها یکی و همه ی ایران سرای من است!
من این اواتار رو انتخاب کردم که چون این حییون اصلا تسلیم نمیشه . اگه هم بمیره رام نمیشه!من هم اینو انتخاب کردم که هرگز ما تسلیم نمیشیم ما ملت ترک
دوما اینجا جای خوبی برای این بحث نیست!
شاید پست دادن اینجا درست نباشه.اما من از اینکه اینجا عضو هستم و حضور دارم در کنار دوستان آذری خیلی خوشحالم.صمیمیتی که اینجا موج میزنه رو به جرات میتونم بگم جای دیگه ندیدم واین اجازه رو هم نمیدیم که هر کسی توهین کنه.
آواتار خوبیه اما دختره اگه به دیوار نخوره بهتره چون اگه با چشم بسته بره تو دیوارbehi09 دیگه بی آواتار میشه
:goal7195:
معلومه که عاشق ff هستش و از IE متنفره(خوبه - چون از یه نرم افرار رایگان استفاده میکنه).
از امضاش که چیزی نفهمیدیم.
آواتارش که نشون میده یه فرد ورشکسته هست چون از لینوکس استفاده میکنه
امضاشم که بد آموزی داره