ببخشید استاد منظورم تهیه فایل shirin هست که اصلا فرمتش هم معلوم نیست ودوم اینکه فایل grldr رو میشه ویرایش کرد واصلا کارش چیه
Printable View
ببخشید استاد منظورم تهیه فایل shirin هست که اصلا فرمتش هم معلوم نیست ودوم اینکه فایل grldr رو میشه ویرایش کرد واصلا کارش چیه
سهند جان
ساخت منوی گرافیکی برای این برنامه مقداری سخت است.
برای اینکه این برنامه یک برنامه لینوکس است و فایل های گرافیکی مربوط به آن هم بایستی در لینوکس درست شوند.البته
عده ای برنامه هائی درست کرده اند که بشود این کار را در داخل ویندوز هم انجام داد. ولی متاسفانه این محدود برنامه ها
اکثرا" به زبانی غیر از انگلیسی بوده و قابل درک نیستند. سعی میکنم که در روز های آینده یکی از این برنامه ها را تهیه و
چگونگی کار را توضیح دهم.
اما در رابطه با فایل grldr باید بگویم که قسمت بوتیبل سی دی یا فلاش بعد از بوت دنبال فایلی بنام grldr میگردد و اگر آن
را پیدا نکند بوت نمیشود و اگر پیدا کند آن را اجرا میکند.
در نتیجه اجرای فایل grldr ، این فایل هم دنبال فایلی بنام menu.lst میگردد و دستورات داخل آن را با انتخاب کاربر اجرا می نماید.
میشود هم فایل menu.lst و هم فایل grldr را هک کرد. ولی در این مرحله بهتر است فقط طرز کار این برنامه را درست یاد بگیرید
درود
استاد یه ویندوز لایو xp با حجم 60 مگی دانلود کردم واسه پاک کردن یه سری فایل اما توی محیط لایو دسترسی به my computer و درایو ها ندارم .
لینک ویندوز لایو xp با امکانات بیشتر لطفا معرفی کنید .
به لینک زیر مراجعه فرمائید
http://ariadl.ir/post332333.html#post332333
با عرض سلام و تشکر و قدر دانی خدمت جناب استاد شیرین زبان:ta4:
من چند سالی است که با علاقه شدید به موضوعاتی مانند ویندوزهای لایو و بوت لودرها ، در انجمن های مختلف مطالعه مینمایم و واقعاً بدون اغراق باید بگویم هیچ استادی مانند شما در سایتها ندیدم که چنین دلسوزانه و بدون هیچ چشم داشت مادی ، به سوالات چنین مو شکافانه و دقیق جواب دهد .:Şflower658Ş:
ضمناً من زبان انگلیسی بسیار کم میدانم و از برنامه مترجم گوگل برای ترجمه سایتهای خارجی استفاده میکنم و در جستجو های مکرر در انجمنها و سایتهای خارجی با کمال تعجب به مطالب شما در این سایتها برخوردم که چگونه عالمانه به سوالات پاسخ میدهید و واقعاً باغرور به ایرانی بودن شما استاد معظم افتخار میکنم و شاد هستم که هنوز قلبهایی چنین مهربان به پاسخ گویی وجود دارد .
و برای شما آرزوی سلامتی و طول عمر بابرکت مینمایم
از محبتتان صمیمانه سپاسگزاری میکنم
حقیقتش بعللی دلم گرفته بود ، با جملات زیبای خود ، غصه های دلم را به شادی تبدیل کردید.
سپاسگزارم
سلام - اگه بی احترامی نباشه میتونم نظرتون رو برای ویرایش فایلهای gfxmenu با برنامه (RIPPER-GFX (GUI را بدونم . من برای ویرایش این فرمت که لینوکسی هست تو یک سایت روسی این ویرایشگر رو پیداکردم و با کلی دردسر دانلودش کردم . آیا برنامه بهتری برای ویرایش فایلهای gfxmenu هست .
http://www.worldup.ir/images/8kmmw47fa61esqacp21.jpg
(ویرایش جدید) برای دوستان در این محل آپلودش کردم :
http://up.worldup.ir/uploads/SetupRI...v3-03-1011.rar
برنامه ای که دانلود کرده اید خوب است
برنامه ساده ای هم بنده درست کرده ام که تصویرش را در زیر مشاهده میکنید:
http://www.worldup.ir/images/77tx5tjq7nf4b5bqeafz.png
به کاملی برنامه ایکه شما دانلود کرده اید نیست ولی تمام نیاز های ما را میتواند برآورده کند
که سعی میکنم فردا برنامه را جائی آپلود کرده و توضیح دهم
البته این برنامه ( ripper-gfx ) برنامه کاملی هست و نویسنده آن زحمت زیادی کشیده ولی متاسفانه در بیشتر مواقع برنامه پایدار نیست و با کوچکترین خطایی از برنامه خارج میشود .
مشتاقانه منتظر راهنمایی شما استاد گرامی در روز بعد هستیم . با تشکر
در طول این آموزش منو های گرافیکی مختلفی را مشاهده کردید.
در تمام موارد در روت سی دی فایلی بدون پسوند بنام shirin را مشاهده کردید و در منوی خود یعنی فایل menu.lst
سطر زیر را داشتید:
gfxmenu /shirin
در حقیقت با نوشتن سطر بالا درفایل menu.lst ، ما به grub4dos میگوئیم که از منوی گرافیکی استفاده کند و در این
منوی گرافیکی ، تصاویر و مختصات موجود در فایل shirin را بکار ببرد.
فایل shirin که تصاویر و مشخصه های منوی بوت را در خود دارد یک فایل لینوکسی فشرده شده هست که محتویات
آن را نمیتوانیم بطور عادی در داخل ویندوز تغییر بدهیم.
در بحث امروز چگونگی دسترسی به محتویات فایل shirin و دادن تغییرات دلخواه در آن را بحث میکنیم.
من برای راحتی کار شما ، برنامه ساده ای درست کرده ام که توسط آن براحتی میتوانید اینکار را انجام بدهید.
برنامه را با حجم 3 مگا بایت از لینک زیر دانلود کرده و از فشردگی در بیاورید:
grub4dos GFX Menu
فایل grub4dos GFX Menu.exe را اجرا کنید. صفحه ای مانند صفحه نشان داده شده در پست قبلی باز خواهد شد.
تذکر:
ممکن است بخاطر طرز ساخت بخصوص این فایل ، ضد ویروس شما به آن مشکوک شود ، نگران نباشید و بطور عادی
اجرایش نمائید.
1. اول روی کلید Create Needed Files کلیک کنید. با این کار برنامه پوشه ای بنام GFX در روت درایو C ساخته و فایل
های لازم برای ساخت فایل منوی گرافیکی را داخل آن قرار خواهد داد و بعد از انجام اینکار پیغام زیر را نشان خواهد داد:
http://www.worldup.ir/images/puxillinvuk6deg46qw.png
روی دگمه OK کلیک کنید تا پیغام بسته شود.
2. داخل پوشه GFX که در بالا ساخته شد فایلی بنام shirin وجود دارد که تمام تصاویر و تنظیمات منو در داخل آن قرار
دارد. و نیز در همین محل پوشه ای خالی با نام mcs وجود دارد.
اکنون در منوی برنامه روی دگمه Unpack GFX File کلیک کنید. با این کار ، برنامه محتویات فایل shirin را استخراج کرده
و داخل پوشه mcs قرار خواهد داد.
بعد از انجام این کار ، برنامه دوباره پیغامی شبیه پیغام بالا خواهد داد. دوباره روی روی دگمه OK کلیک کنید تا پیغام
بسته شود.
3. اکنون ما میتوانیم وارد پوشه C:\GFX\mcs شده و فایل های داخل فایل shirin را مشاهده کنیم و آن ها را مطابق
دلخواه تغییر دهیم. برای اینکار ، در منوی برنامه روی کلید Open Working Folder کلیک کنید.
با این کار پوشه mcs باز خواهد شد. حال شما میتوانید تغییرات دلخواهتان را در این فایل ها بدهید.
تذکر اینکه ، فرضا" اگر میخواهید فایل تصویری back.jpg را در داخل پوشه mcs عوض کنید باید فایلی با همین سایز و
همین نام و پسوند در اینجا قرار دهید.
4. کارتان که تمام شد مثلا" تصاویر را عوض کردید ، در منوی برنامه روی کلید RePack کلیک کنید. برنامه شروع بکار
کرده و تغییرات دلخواه شما را در فایل shirin اعمال خواهد کرد و دوباره در پایان کار با پیغامی مثل پیغام بالا نتیجه را
اعلام خواهد کرد
اکنون میتوانید برنامه را ببندید.
حال میتوانید در منوی grub4dos خودتان از این فایل shirin که حاوی تصاویر خودتان است استفاده کنید
موفق باشید
با تشکر از استاد برای ارائه برنامه جالبشان
استاد من فایل شمارو تست کردم و جواب گرفتم و برای آزمایش یه فایل داشتم که در تعداد سطرهای قابل مشاهده محدودیت نداشت و اون رو جایگزین فایل تست شما نمودم و بخوبی باز شد و بعد از ویرایش تصویر پس زمینه مجدداً RePak نمودم ولی فایل ساخته شده حجم زیادی پیدا کرد و اجرا نشد .
من فایل رو ضمیمه کردم اگر زحمتی نیست راهنمایی فرمایید :
http://up.worldup.ir/uploads/ghadami.rar
تست کرده و بعد جواب می دهم
===============
تست شد
شما فایل back.psd را با حجم 4.51 مگا بایت داخل پوشه mcs جا گذاشته اید
این فایل را حذف و تست کردم سالم بود
از پیوست نمونه ساخته شده را دانلود کنید
لطفا" نتیجه را اعلام فرمائید
مجدداً سلام
خیلی برنامه جالبی ساختید استاد :ta4: با سادگی که داره توانایش خوبه .
باید منو ببخشید از شوق علاقه به موضوع برنامه شما ، با عجله تست کردم و این موضوع بالا پیش اومد ، برام درسی شد که با حوصله کارکنم .
توجه داشته باشید که اگر فایل گرافیکی دیگری برای grub4dos با نامی دیگر در سایت های دیگر پیدا کردید کافی است که در
برنامه حقیر بعد از مرجله اول ، فایل C:\GFX\shirin را دیلیت کرده و بجایش فایل دانلود شده را به shirin تغییر نام داده و بگذاری
جناب استاد سوالی داشتم ؟
چرا منوهای گرافیکی ساخته شده برای این برنامه دارای 8 سطر قابل مشاهده بوده و بقیه قابل مشاهده نیستند و دیگر این که آیا راه ساده ای برای ویرایش تعداد سطرهای قابل مشاهده هست . متشکرم
همانطور که قبلا" گفتم فایل گرافیکی (در این مثال shirin ) دارای فایل های گرافیک و نیز مختصات برنامه است
فایل های دیگر هم در چگونگی اجرای منو موثرند.
سعی میکنم فردا واضحتر توضیح دهم
من عقیده دارم که:
__ منو بایستی واضح و گویا باشد.
__ نباید در یک منو بیشتر از 5 یا 6 گزینه وجود داشته باشد چون وجود گزینه های بیشتر باعث سردرگمی کاربر خواهد شد.
__ اگر ما نیاز داریم که در یک منو گزینه های خیلی زیادتری داشته باشیم ، راهش این نیست که همه این گزینه ها را در یک
صفحه نشان بدهیم. راه درست و استاندارد این است که مطالب گزینه هایمان را دسته بندی کنیم و برای هر گروه منوی
دیگری داشته باشیم.
فرض کنید که ما یک دی وی دی بوتیبل درست کرده ایم که دارای موارد زیر است:
تعداد 4 برنامه پارتیشن بندی
تعداد 6 برنامه ریکاوری
تعداد 4 نوع ویندوز برای نصب
تعداد 8 نوع برنامه برای کرک کردن پسورد
وووو............
اگر ما بخواهیم برای مثال بالا منو درست کنیم ، هم تمام گزینه ها در یک صفحه جا نخواهد گرفت و هم منو شلوغ و گیج
کننده خواهد بود و........ در کل کاربر را گیج خواهد کرد.
پس راه درست کدام است؟
راه درست و استاندارد برای مثال بالا بشرح زیر است:
1. می بینیم که دی وی دی ما در مثال بالا دارای چهار موضوع متفاوت است که عبارتند از پارتیشن بندی ، ریکاوری ،
نصب ویندوز ، و پسورد.
بنابر این ما می آئیم و اول یک منو با گزینه های زیر می سازیم:
حالا وقتی کاربر با این دی وی دی بوت کند با منوی واضحی روبرو خواهد شد و راحت خواهد توانست گزینه دلخواهشکد:1. Partitioning Tools
2. Recovery Tools
3. Windowses
4. Password Tools
Restart
را انتخاب کند
2. برای هر گروه از برنامه های موجود در دی وی دی منوی دیگری با شکل دیگری درست میکنیم فرضا" برای برنامه
های پارتیشن بندی منوی زیر را درست میکنیم:
در این منو کاربر یا گزینه دلخواهش را اجرا میکند و یا اگر نیازش را در این منو پیدا نکرد ، با انتخاب گزینه Back to 1st pageکد:1.AAAAAAAAAAAA
2.BBBBBBBBBBBB
3.CCCCCCCCCCCC
4.DDDDDDDDDDDD
Restart
Back to 1st page
دویاره به منوی اصلی برنامه بر میگردد.
توضیح:
نظرات خود را اعلام بفرمائید تا بحث کنیم
در ضمن در جلسه بعدی در مورد سوال دوست ارجمندمان ( ghadami ) هم صحبت خواهم کرد
استاد موضوع را خیلی جالب توضیح داده اید
و به درک ما از برنامه قدرتمندgrub4dos کمک کردید که جای تشکر دارد .:Şflower658Ş:درمبحث های قبلی سفارش نموده بودید که از فایل راهنمای Grub4dos Guide.chm استفاده کنیم
من در مورد راهنمایی شما در مورد منوهای تودر تو در فایل راهنما کمی مطالعه کردم
و فکر کنم باید از فرمان Using Submenus استفاده کنیم :
کد:
title Boot Options
lock
find --set-root /submenu.lst
configfile
/submenu.lstلطفاً درصورت امکان یک مثال ساده از کد سوئیچ کردن بین دو منو بفرمایید .
ghadami عزیز
درمورد چگونگی دادن دستورات لازم برای مثال بالا ،در جلسه بعدی توضیح خواهم داد.
اما در مورد سوال شما در باره چگونگی تعداد سطر ها:
-----------------------------------------------------------
اول فایل خودت را با برنامه بنده UnPack کن
داخل فابل های UnPack شده فایلی بنام gfxboot.cfg خواهی دید.
فایل gfxboot.cfg را توسط برنامه ++NotePad باز کن
در سطری نوشته زیر را خواهی دید :
بعنی در این منو حداکثر تعداد 14 عنوان میشود استفاده کردکد:mainmenu.entries=14
با مطالعه سطور دیگر متوجه مطالب بیشتری خواهی شد
در جلسات قبل از دی وی دی مالتی بوتی صحبت کردیم که نیاز داشت تا دارای منوئی با صفحات مختلف باشد.در بحث
این جلسه دستورات استفاده از منو های مختلف را یاد میگیریم
در مثالی که قبلا" توضیح داده شد دیدیم که دی وی دی ما دارای بخش های زیر است:
__ برنامه های پارتبشن بندی
__ برنامه های ریکاوری
__ نصب ویندوز
__ برنامه های پسورد
ما برای استفاده عادی از grub4dos ، دستورات لازم را داخل فایلی بنام menu.lst تایپ میکردیم. حالا نیز همین کار را
انجام می دهیم ولی با یک تفاوت جزئی:
یک فایل menu.lst درست کرده و در داخل آن فقط دستورات اجرای برنامه های پارتیشن بندی را تایپ می کنیم. ولی
در پایان کار نام menu.lst را به فرضا" part.lst تغییر می دهیم.
همین کار را در رابطه با برنامه های ریکاوری انجام داده و در انتها نام آن را rcov.lst میگذاریم.
و همین کار را در رابطه با بخش نصب ویندوز و برنامه های پسورد تکرار کرده و در انتها نام آن ها را wins.lst و pass.lst
می گذاریم.
تا اینجای کار ما دستورات لازم برای اجرای کلیه برنامه های داخل دی وی دی را داریم ولی دی وی دی ما کار نخواهد
کرد چون grub4dos نمیداند ما چکار کرده ایم . لذا اکنون باید آن ها را به grub4dos معرفی کنیم.
grub4dos در حالت استاندارد ، در زمان بوت دنبال فایلی بنام menu.lst میگردد.
بنابر این ما صفحه اصلی منوی خود را با نام menu.lst درست می کنیم و در داخل آن برای مثال بالا دستورات زیر را
تایپ میکنیم :
فایل های ساخته شده قبلی (part.lst وrcov.lst و wins.lst و pass.lst ) راکنار فایل menu.lst قرار داده و ایزوی مربوطه راکد:color yellow/blue blue/light-gray
timeout 30
default 0
gfxmenu /shirin
title 1. Partition Tools
configfile /part.lst
title 2. Recovery Tools
configfile /rcov.lst
title 3. Windowses
configfile /wins.lst
title 4. Password Tools
configfile /pass.lst
درست می کنیم
با دستورات بالا ، بعد از بوت ، کاربر خواهد توانست براحتی وارد بخش نرم افزاری دلخواهش بشود
سلام
ضمن تشکر و قدر دانی فراوان از استاد ارجمند ...:^:
استاد فرضا دستورات مربوط part.lst را نوشتیم دستور مربوط به برگشت به منوی اصلی(Back to 1st page) را چه باید بنویسیم؟!
مدتی است از مباحث دور بوده ام اگر سوال ساده ای پرسیدم یا در پست های پیشین با ارزش این تاپیک توضیح داده شده است عذر خواهی می کنم کم کاری از بنده است::w8:
در صفحات فرعی دستور زیر را اضافه نمائید
کد:title Back to First Page
find --set-root /menu.lst
configfile /menu.lst
با تشکر فراوان از استاد .
من فرامین آموزش داده شده برای چند صفحه با تصویر گرافیکی متفاوت را تست کردم و کامل جواب داد .
جناب استاد آیا فرمانی وجود دارد که هنگام سوئیچ بین صفحات خط فرمان مخفی گردد . بعنوان مثال جمله Please Wait نشان داده شود .
ممنون از راهنمایی شما .
حقیقتش من منظور شما را درست متوجه نمیشوم
چون در نمونه ای که همین الان درست کردم (لینک زیر) مشکلی وجود ندارد
Multipage menu.rar
http://www.worldup.ir/images/ns4rdstoj130cma8zpde.png
با تشکر از استاد برای ارسال فایلهای نمونه که بسیار جالب بود :Şflower658Ş:
ضمناً منظور من این بود که وقتی فرامین grub4dos اجرا می شود ، قبل از این که تصویر گرافیکی فایل shirin نمایش داده شود برای مدت بسیار کوتاهی فرامین مانند خط فرمان داس برروی مانیتور نمایش داده می شود .
سوال من اینجاست که آیا مانند فرمان echo off در سیستم داس میتوان از نمایش اجرای فرمانهای grub4dos برروی صفحه نمایش جلوگیری کرد ؟
در سیستم من تغییر صفحات منو ، آنی و بدون نشان دادن پنجره خط فرمان اجرا میشود ، لذا چون با مشکل روبرو نیستم
نمیتوانم نظری بدهم.
جناب استاد ، این فرمان echo off@ در فایل Help برنامه grub4dos کارش چیه ؟
فایل پیوست 11101
ghadami عزیز
این قسمتی که نشان داده اید جزو برنامه grub4dos نبوده و مربوط به چگونگی ساخت منوی گرافیکی برای grub4dos است
که بنده هم در فایلی که برای منوی گرافیکی درست کردم و لینکش را گذاشتم ، در حقیقت دقیقا" از مطالب همین بخش
استفاده کرده ام.
درود
استاد من ایزوی مالتی بوتی شامل بعضی از نرم افزار های اکرونیس را دانلود کردم که اطلاعات منوی آن به صورت زیر استمی خواستم بدانم این فایل های krn وfs دقیقا چه هستند و چگونه ساخته شده اند و چگونه می توان نسخه های دیگری از اکرونیس را به این نحو در آورد و استفاده کرد؟؟؟
کد:
title Acronis Disk Director Server 10.0.2288 Full + Safe version
map /ADDS10/ADDS10.iso (0xff)
map --hook
root (0xff)
chainloader
title Acronis Disk Director Advanced 11.0.12077
kernel /ADDA11/1.krn vga=788 quiet
initrd /ADDA11/1.fs
title Acronis Snap Deploy Server 3.0.3501 Master Image Creator
kernel /ASDS3/1.krn vga=788 quiet
initrd /ASDS3/1.fs
title Acronis Snap Deploy Server 3.0.3501 Standalone deployment
kernel /ASDS3/3.krn vga=788 quiet
initrd /ASDS3/3.fs
title Acronis Snap Deploy Server 4.0.540 Master Image Creator
kernel /ASDS4/2.krn vga=788 quiet
initrd /ASDS4/2.fs
title Acronis Snap Deploy Server 4.0.540 Standalone deployment
kernel /ASDS4/1.krn vga=788 quiet
initrd /ASDS4/1.fs
title Acronis True Image Home 2012 Plus Pack 15.0.7133
kernel /ATIH2012/1.krn vga=788 quiet
initrd /ATIH2012/1.fs
title Acronis True Image Home 2013 Plus Pack 16.0.6528
kernel /ATIH2013/1.krn vga=788 quiet
initrd /ATIH2013/1.fs
title Acronis True Image Home 2014 Premium 17.0.6673
kernel /ATIH2014/1.krn vga=788 quiet
initrd /ATIH2014/1.fs
title Acronis Backup & Recovery 10.0.13762 with UR
kernel /ABR10/1.krn vga=788 quiet
initrd /ABR10/1.fs
title Acronis Backup Advanced 11.5.38573 with UR
kernel /ABA11.5/1.krn vga=788 quiet
initrd /ABA11.5/1.fs
title Acronis Small Office: Server Cloud Backup #5024
kernel /ASO/1.krn vga=788 quiet
initrd /ASO/1.fs
title Acronis Backup for VMWare 9.0.10007
kernel /ABvm9/1.krn vga=788 quiet
initrd /ABvm9/1.fs
title Reboot
reboot
title Halt
halt
البته فکر کنم هر چه که هستند مربوط به لینوکس باشندugly2
متاسفانه تاکنون با این فرمت ها روبرو نشده و آشنائی ندارم.
بهر حال فایل های ویندوز نیستند.
من ایزوئی را با نام ABDVD2014_g4d_v.11_en-US.iso دانلود کردم که مشخصات مورد نظر شما را دارد و مطالعه کردم.
فایل ها توسط لینوکس ساخته شده اند.
فایل های krn چگونگی بار کردن گرافیکی را مشخص کرده و فایل های fs فایل های اصلی برنامه هستند که میتوانی
محتوای آن ها را توسط برنامه 7zip مشاهده کنی.
استاد چندوقت پیش همینا رو من دانلود کرده بودم ایا میشه این ایزو رو ویرایش کرد وچیزهایی ازش کم کرد یا اضافه کرد
بله ، فقط کافی است که نسبت به تغییرات مورد نظرمان ، فایل menu.lst موجود در روت دی وی دی را تغییر دهیم
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی . استاد عزیز با پست های قبلی شما رو که خوندم و بی نهایت سپاسگزاری از مبحت عالی و اموزش های خوبتون و واقعا ممنون بابت وقتی که می زارین . یک سوال داشتم اینکه من دو مجموعه بوت که فایل های ایزو اونها رو دارم و برا بوتشون باید هر کدوم رو جداگانه بر روی سی دی رایت کنم . Acronis.True.Image.Premium.2014.17.Build.6688.iso Paragon.Hard.Disk.Manager.14.Premium.10.1.21.471.i so ایا این ذو مجموعه رو می تونم رو هایرن براش یه منو بوت بزارم و سه تاشو بر روی dvd داشته باشم و بدون مشکل برام کار کنه . خیلی ممنون .
ضمن تشکر از محبت جنابعالی
اجازه بدهید تست کنم و سعی میکنم در همین یکی دو روزه جواب دهم
خیلی ممنون از بابت وقتی که برا اموزش هاتون می زارین و برا افزایش سطح دانش دوستان این مرزو بوم دل می سوزونین . من مباحث شما استاد گرامی رو در سایت های خارجی دنبال می کردم خیلی راضی کننده و مفید بودند . استاد گرامی با توجه به اینکه مباحث بوت این روزا بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند و سعی بر اینکه شرکت های بزرگ هم از بوت مخصوص خودشون به صورت مجزا استفاده کنند و با افزایش محصولات و رایت هر کدوم از اونها به صورت مجزا بر روی سی دی ممکنه مقرون به صرفه و مشکل نگهداری نیز باشد . ازتون خواهش می کنم اگه امکان داشته باشه این مبحث رو بیشتر توجه بهش کنین . با تشکر از وقتی که می گذارین . یه مجموعه دیگر هم بود EaseUS Partition Master 10.0 Bootable CD.iso استفادش برا پارتیشن بندی زیاده . بی زحمت این رو هم تست می کنین .
دوست عزیز جهت ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه فرمائید:
ساخت دی وی دی مالتی بوت (2)
با سلام خدمت استاد magsoud . من یه مدتی به دلیل مشغله کاری و تحصیل در انجمن حضور نداشتم . ولی دیگه این تاپیک از طرف دوستان جدی گرفته نمی شود . و مطالب جدیدی از اون موفع به بعد اضافه نشده .
استاد اگه امکان داشته باشه یه سناریو ایجاد کنین تا ما هم بتونیم از تجربیات ارزشمندتون استفاده کنیم .
با تشکر
سلام
دوست خوبم، رونق انجمن به حضور و مشارکت تک تک اعضاء بستگي داره.
خُب، وقتيکه شما که يکطرف اين قضيه هستيد، به هر دليلي نميتونيد شرکت داشته باشيد، همين ميشه که فرموديد!
اميدوارم شما هم مطلب با ارزش بفرستيد و در بحثها مشارکت بيشتري داشته باشيد.
تازه فکر کنم اين مطلب و گله رو توي بخش گفتگوي آزاد ميزاشتيد بهتر بود، چون هيچ ارتباطي با موضوع تاپيک نداره!
سپاس
توضیحاتی در مورد برنامه Grub4dos و برنامه های زیر کمکی که جهت تکمیل کردن پروزه هایی و مشکلات احتمالی که ممکنه باهاش روبرو شین .
بنده به شخصه از زحمات و دلسوزی های مدیر ارجمند Magsoud که جهت بالا بردن اطلاعات و دانش این مرز و بوم زحمت می کشن و پاسخگوی خوبی برا مشکلات دوست داران علوم و فنون کامپیوتر هستند کمال تشکر و قدردانی رو دارم .
بنده برنامه رو از سایت Index of /grub4dos دانلود کردم و در سایتی که قرار داده بودن نسخه های مختلف برنامه و پروژه هایی که ساخته بودن قرار داشت . اخرین نسخه ای که در سایت قرار گرفته بود نسخه grub4dos-0.4.4 ممکنه شما عزیزان دوست داشته باشین از سایت رسمی دانلود کنین و ازش استفاده کنین
وقتی فایل دانلودی رو استخراج می کنین اجازه اجرا در ویندوز رو بهتون نمی ده چون پروژه ساخت گراب 16 بیتی می باشد و واسطه کاربری برا استفاده نداره یعنی چی . یعنی شما در پروژتون فقط با دو فایل menu.lst و grldr سر و کار دارین که فایل اولی یعنی menu.lst دستورات لازم برا استفاده و راه اندازی های مختلف فایل های iso , img و... هستش .
به طور مثال
https://github.com/thuandt/multiboot...os/acronis.lst
خوب سوال . ما فایل menu.lst رو ویرایش کردیم و فایل های iso رو داشتیم چطور می تونیم اون ها رو در داخل dvd یا فلش بوت کنیم .
برا ساخت dvd که تو راهنمای Grub4dos توضیح داده شما نیاز به فایل mkisofs دارین که می تونین در سایت Cdrtools (Cdrecord) release information زیر دانلود کنین و به پروژتون اضافه کنین فقط لازمه فایل دانلودی رو در پوشه grub4dos-0.4.4 بریزین و دستورات لازم برا بوت کردنش هم mkisofs -R -b grldr -no-emul-boot -boot-load-size 4 -o grldr.iso iso_root که iso_root مربوط به فولدری است که شما این فولدر رو در grub4dos-0.4.4 ایجا کردین و پروژتون قرار داره می تونین راحت یه فایل bat در همون فولدر بسازین و دستوراه رو کپی کنین و به محض اجرا براتون فایل ایزو می سازه
چطور بتونین پروزمون رو تو فلش بریزیم و بوت کنیم . برا این کار grubinst_gui.exe یا RMPrepUSB استفاده کنیم . که توضیحات تکمیلی اون در پست 11 که توسط استاد Magsoud اموزش دادن هست . فقط برا بالا بردن اطلاعات دوستان نحوه فلش بوت با RMPrepUSB رو توضیح می دم
فقط کافیه برنامه رو از سایت Latest RMPrepUSB versions + downloads - RMPrepUSB دانلود کنین و فلشتون رو با راهنمایی که هست بوت کنین و پروزتون رو داخل فلش انتقال بدین
فایل پیوست 11219
برا راحتی دوستان فایل کامل grub4dos-0.4.4 به همراه برنامه های برا ساخت بوت dvd و usb که ممکنه به دردتون بخوره رو داخل پروژه قرار دادم فقط کافیه فایل هاتون رو به فولدر Project ریخته و menu.lst رو ویرایش کنین .