سلام به دوستان خوبم
استاد، من عاشق اینجور تکنیکها هستم. الهی که خیر ببینید، بازم منتظر این فوت و فنها هستیم.
سپاس
Printable View
سلام به دوستان خوبم
استاد، من عاشق اینجور تکنیکها هستم. الهی که خیر ببینید، بازم منتظر این فوت و فنها هستیم.
سپاس
درود
در مورد اون HJSplit.exe نمی دونم درست جواب میده؟ یعنی برنامه های این دست رو میشه به این روش تک فایل کرد؟
من رو یه برنامه دیگه تست کردم ارور داد!
این فایل xStudio.exe من حدس می زنم از طریق خط فرمان داس هم همین کارهایی رو که Spoon انجام میده رو میتونه انجام بده!
یعنی ممکنه Studio.exe برای محیط گرافیکی و xStudio.exe برای محیط غیرگرافیکی داس باشه؟! با توجه به حجم ها هم قابل توجیه هستش! و همچنین اینکه با حذف اون اتفاق خاصی نمیافته!
عکس زیر رو ببینین تو منوی تنظیمات:
به نظر می رسه اگه اون تیک رو بزنیم میشه از طریق خط فرمان داس هم فایل ذخیره شده برنامه با پسوند xappl رو ویرایش کرد یا ...
یه مورد که دوست داشتم بهتون بگم در مورد ساخت برنامه های پرتابل به کمک Spoon اینه که سعی کنین رجیستری و فایل های مورد نیاز برای برنامه رو تشخیص بدین تا راحت تر بتونین فایل غیر ضروری رو از اسکن حذف کنین! چون موقع اسکن اول و دوم همیشه دیدم که فایل غیرضروری تو برنامه وارد میشه ولی اگه با برنامه Total Uninstall برنامه رو مانیتور کنین دقیقا می تونین بفهمین برنامه چیکار می کنه؟!... این مورد توی thinapp هم وجود داره!
بنام دوست
برهان جان ، برنامه HJSplit.exe در مورد فایل های Studio.exe و xStudio.exe اینکار را انجام داد ،چون این دو تا فایل
با هم یکی هستند.
ولی مسلما" در مورد موارد دیگر عمل نخواهد کرد.
من میگویم دو تا فایل مذکور یکی هستند ، یکی از دلایلم را میتوانید به شرح زیر امتحان کنید:
اگر بخواهی Studio.exe را توسط سون زیپ Extract کنی و به Log های سون زیپ دقت کنی می بینی میگوید فایل
یا فایل های فلان ناقص هستند
و همین مسئله در رابطه با Extract کردن Xstudio.exe هم صادق است.
و جالب تر اینکه فایل هاییکه خراب اعلام میشوند نام فایل هایی هستند که در داخل هر دو فایل بالا وجود دارند.
بنابر این فایل هایی که خراب اعلام میشوند ، در اصل خراب نیستند بلکه دو تکه شده و در داخل دو فایل متفاوت
قرار گرفته اند.
پس اگر فایل های مورد نظر دو تکه شده و در دو فایل قرار گرفته اند ، پس احتمال اینکه کل دو فایل اصلی یکی باشند
تقویت میشود.
و برای همین است که در اینمورد برنامه HJSplit.exe میتواند عمل کند.
درود
این روش HJSplit.exe رو برای mp3 استفاده کردم به هم چسبوند!
در کل من حدس م رو در مورد xStudio.exe دادم که شواهد نشون میده تحت داس همون spoon.exe باید باشه! به همون دلایلی که بالا گفتم و دلایلی که جناب شیرین زبان فرمودند! (به نظر من)
هنوز مسئله رجیستری سریال برنامه مونده!
برنامه حرفه ای هستش و جای کار زیادی داره ...
سلام به دوستان خوبم
این متن رو بخونید! آیا ممکنه xStudio ایکه ما در مورد اون صحبت میکنیم، قرابتی با این مطلب داشته باشه؟ یعنی یک ارور ویندوزه یا ویروس!!!
? What is XStudio.exe
XStudio.exe is a Windows 32 application that may lead to system malfunction if your computer is infected with XStudio.exe or missing the necessary components of XStudio.exe.
How to Fix XStudio.exe Error
XStudio.exe error can be fixed either by re-installing the associated program and then reboost your computer. You can also simply copy the same XStudio.exe file from another same operating system and replace the missing/broken file. However, due to the nature of your computer environments, the XStudio.exe related Registry entries may have been invalid/broken or even infected by malware or virus, leaving the XStudio.exe error messages unresolved. Please follow
the instructions below to fix XStudio.exe error
and remove the infections with the tools provided below
.
.
.
How to fix/remove XStudio.exe error manually
Knowing exactly what caused your XStudio.exe errors, there are several simple tips you can repair this error in the section below. Continue reading and learn how you can troubleshoot this errors yourself.
Restart your PC instantly-
Sound extremely easy? Whether you Believe it or not, it actually works in some cases when the XStudio.exe error is not too severe to repair. Actually, rebooting the system works because it gives your machine the chance to reopen necessary programs, including the XStudio.exe required by windows and the software you are running on it.
Reopen the XStudio.exe related program-
Before doing that, you need to close all open applications. (There are times you need to open the Task Manager to end the process running on the background.) Then it is time to open the applications again and doing the same things you were doing when the XStudio.exe problem started.
Try registry restore to fix XStudio.exe error-
Initiating a registry restore is an other simple though sometimes frustrating method to fix XStudio.exe error. And, the key step is to set the restore date to before you started experiencing this problem.
To back up and restore windows registry, please follow the steps below:
- Click the windows button, or start button, in the bottom left hand corner of your screen, then click run.
http://www.wooutilities.com/images/img1.png- Access Registry Editor by typing regedit in the box.
http://www.wooutilities.com/images/img2.jpg- Once the Registry Editor has opened, simply click on the word computer to make it blue.
http://www.wooutilities.com/images/img3.png- Next click File --> Export.
http://www.wooutilities.com/images/img4.png- Save the .reg file in a directory or folder, and rename it which will be easy to find if you need it.
- To restore the registry simply follow the above steps except choose Import in the last move, select your backed up registry file, then open.
Uninstall/Reinstall the program causing you this Problem-
If you know exactly the program that the XStudio.exe error message started popping up when you installed or launch it. Attempt uninstall and reinstall the program. This is the most effective method to fix this error in most case as reinstalling the program will remove some of the XStudio.exe files or related registry entries that have become corrupted or obsolete. Moreover, the latest software may contains newer and more efficient versions of the files that you need.
Reinstall the windows operating system-
No method can be more complete and successful than reinstalling the whole windows operating system. After the reinstallation is done, you can reinstall the program(s) that was not working previously and was causing the XStudio.exe error. However, it also can be frustrating to reinstall the windows operating system. In order to have this error fixed, you have to back up all your files and settings to protect them from losing. Don't you think it's too exaggerated?
Of course, you can try these manual methods to figure out how to fix XStudio.exe errors spending your countless hours, the recommended solution is to use a professional windows system repair tool which runs a deep scan of your Windows system, detects and automatically fixes the XStudio.exe errors.
Is XStudio.exe a virus or not?
In most case, the XStudio.exe is safe as a normal windows process and there are usually several of them running. This is a required Windows file and is used to load the needed files that are used with Microsoft Windows and Windows programs on your computer. However, there are kinds of viruses that can infect this file and may run as a service under the same name. The XStudio.exe virus is a serious infection which can damage your system and rip you off.
XStudio.exe virus behavior
Unfortunately once you have been infected by XStudio.exe virus, your computer is rendered almost useless. The first signal that you'll notice is that your computer is performing gradually slow, often inconceivably slow. Since XStudio.exe virus normally changes your Registry, which make the infected file launched during each starting operating. If you were going to open the task manager, you will see that there will be more than one instances of XStudio.exe process listing, consuming large amounts of system resources. Sometimes there will be only one XStudio.exe process which is taking up a very large amount of system resources on its own. Consequently, the reason why your computer is running extremely slowly is that all the systems resources are being consumed by the virus. It's not always the case that this virus is acting like the service. From many victims' experience, the Virus Problems is 80% caused by Windows registry problems. This means the XStudio.exe virus is lurking in regular Windows processes that are essential for your system to operate.
Remove XStudio.exe Virus
The problem will only get worse if it is left ignored. Fortunately, there are programs which you can get to scan the computer for registry errors and fix related viruses.
My recommendation to you is to download and run the downloaded tool, which will analyse for errors and XStudio.exe viruses, then fight back and eliminate all the malicious virus founded.
te files with latest, clean and up-to-date ones. With regular use, it also enhances performance, stops computer crashing and improve PC stability as well as fixing XStudio.exe errors
سپاس
بنام دوست
1. دوست عزیز جناب eDvArDo این عیب به برنامه مورد بحث ارتباطی ندارد.
2. مشکل درست کردن نوع پرتابل کرک شده برنامه Spoon 2012 به طریق زیر حل شد
1. برنامه را به طریقی که در پست های قبلی عرض کردم به نوع تکی تبدیل کنید
2. قبل از اجرای برنامه فایل رجستری DO.reg (از پیوست دریافت کنید) را اجرا نمایید.
3. حال اگر برنامه را اجرا کنید اجرا شده و اکتیو است
اتومات کردن برنامه که تخصص دوست عزیزمان برهان است
و در ضمن ، برهان عزیز میتواند با مطالعه فایل DO.reg و مقایسه آن با فایل رجستری
قبلی که استفاده میکردیم ، علت عدم موفقیت در اقدامات قبلی ما را متوجه شود
موفق باشید
درود
فایل DO.reg پیوست نیست! :m0n:
بنام دوست
معذرت میخواهم برهان جان
یادم رفته بود (پیر مردی)
اضافه شد
درود
درسته با این فایل رجیستری برنامه کرک میشه! مرسی:from me : فکر کنم اشکال این بود سریال تو رجیستری رو باید سرهم مینوشتیم؟
در صورتی که روی فایل DO.reg کلیک کنیم و بعدش برنامه رو اجرا کنیم کرک شده! ولی همین کار رو با Nsis نمیشه!!
به دلایل نامشخص Nsis تو ویندوز 7 نمی تونه مستقیم به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE مقدار اضافه و کم کنه!
باید رجیستری رو با Reg2Nsis به صورت دستورات Nsis دربیاریم و تو ویندوز 64بیتی قبل از خطوط رجیستری از دستور از SetRegView 64 استفاده کنیم (برای 32بیتی SetRegView 32) !
در این صورت مقادیر به رجیستری اضافه میشن!
ولی بازم برنامه رجیست نمیشه و اون evaluation لعنتی هست!! :crying:
هنوز سراغ AutoIt نرفتم ...
بنام دوست
یک راه خیلی ساده برای داشتن برنامه پرتابل Spoon Virtual Application Studio 2012 :
1.فایل فشرده پیوست را دانلود و از فشردگی در بیاورید.فایل Run.bat را خواهید داشت.
2. فایل Run.bat را در دایرکتوری ای که فایل Studio.exe قرار دارد بگذارید.( شرح ساخت
Studio.exe را در پست های قبلی گفته ام ).
3. حال اگر فایل Run.bat رااجرا کنید ، برنامه Spoon Virtual Application Studio 2012
بصورت پرتابل و اکتیو شده اجرا خواهد شد.
در ویندوز های ایکس پی و ویندوز 7 نوع 32 بیتی تست شد و مشکلی ندارد.
بنام دوست
برهان جان یک راه ساده برای اجرای این برنامه با NSIS را پیوست میکنم که در ویندوز های ایکس پی و ویندوز 7 نوع
32 بیتی جواب میدهد
توضیح اینکه فایل Studio.exe را باید داخل پوشه App قرار دهی
درود
مرسی استاد
جفت اش جواب داد!
چرا نمیشه با Nsis درست کرد!؟
تو پست 17 یه فایل گذاشتین که پرتابل Nsis هستش!
می خوام نسخه فول Nsis رو درست کنم ولی به هر روشی متوسل میشم یا مقادیر به رجیستری اضافه نمیشن یا اگر هم اضافه میشن بازم برنامه رجیستر نمیشه!!
ظاهرا Nsis با قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE مشکل داره!؟
جالبه! کار در عین سادگی، مشکله!
(اگه امکانش بود سورس رو قرار بدین مطالعه کنیم بلکه بتونیم با Nsis همه رو انجام بدیم و کار به Bat نکشه)
بنام دوست
قسمتی از کد:
کد:...........
Exec "$EXEDIR\App\Run.bat"
ExecWait "$EXEDIR\App\Studio.exe"
DeleteRegKey HKEY_LOCAL_MACHINE "SOFTWARE\Code Systems"
درود
من این دستور رو استفاده کردم ولی مقادیر به رجیستری اضافه نمیشن! واسه همین پرسیدم !
یه مورد دیگه فایل Spoon 2012 Portable.exe یکم حجم اش بالاست 236 کیلوبایت نسبت به 75 کیلوبایتی که معمولا ساخته میشه؟!
بنام دوست
برهان جان ، عین سورس استفاده شده عبارت است از:
کد:!define SNAME "Spoon 2012 Portable"
!include "Registry.nsh"
CRCCheck off
AutoCloseWindow True
SilentInstall silent
WindowIcon off
XPSTYLE on
Name "${SNAME}"
Icon "${SNAME}.ico"
Caption "${SNAME}"
OutFile "..\${SNAME}.exe"
LoadLanguageFile "${NSISDIR}\Contrib\Language files\English.nlf"
Section "Main"
Exec "$EXEDIR\App\Run.bat"
ExecWait "$EXEDIR\App\Studio.exe"
DeleteRegKey HKEY_LOCAL_MACHINE "SOFTWARE\Code Systems"
Sleep 200
SectionEnd
عجیبه من همین دستورات شما رو می زنم مقادیر به رجیستری اضافه نمیش ولی همون فایل پست 51 که آپلود کردین کار می کنه؟
علاوه براینکه حجم اش هم خیلی کمتر میشه: 57 کیلوبایت
اضافه شد:
جالبه! تا همین چند دقیقه قبل همون فایل پست 51 کار میکرد! حالا دوباره تست کردم دیدم کار نمی کنه!
ولی اون فایل پرتابل Bursoft با قدرت کار میکنه
بنام دوست
عجیبه ، نمیدانم چی بگویم فقط میتوانم عین سورس را برایتان پیوست کنم.
لطفا" نتیجه را خبر دهید
درود
کار نکرد!
ببینین فایل Run.bat مجزا به راحتی اجرا میشه و مقادیر رو به رجیستری اضافه می کنه! ولی به صورت Nsis یعنی همون فیال Spoon 2012 Portable.exe با اینکه یه صفحه داس به سرعت نیاد و میره ولی مقادیر به رجیستری اضافه نمیشن!
کلافه مون کرد!!! :afd:
خودتون مجزا تست کنین ببین با Nsis می تونین به HKEY_LOCAL_MACHINE چیزی اضافه کنین (غیر از استفاده از دستور SetRegView) به صورت جنرال؟!
اضافه شد:
من الان با دستور SetRegView 64 می تونم مقادیر دلخواه رو اضافه کنم به رجیستری ولی بازم برنامه رجیست نمیشه؟؟
بنام دوست
برهان عزیز ، مسئله اینجاست که ما داریم از یک روش شرکت PortableApp.com استفاده کرده و برنامه های
دلخواه خود را پرتابل میکنیم.
روشی که ما استفاده میکنیم ، الان دیگر کنار گذاشته شده و شرکت مذکور با روش کاملا" جدیدی برنامه های
پرتابل را می سازد. که در این روش از فایل های INI و ترکیب دیگری بهره می برد که خیلی قویتر و سریعتر است
و در 64 بیت هم راحت کار میکند.
ولی هنوز مطلب آموزشی مناسبی که چگونگی کار را شرح بدهد وجود ندارد.
و ما باید آن روش را یاد بگیریم تا هم به روز باشیم و هم راحت تر و کم عیب تر.
برای نمونه فایل پیوست را دانلود و امتحان کن. بعد از اجرا فایل های سورس و مختصری
نوضیحات هم دارد
درود
گذرا یه دور اش کردم! یکم شلوغه! یعنی به نظرم الکی شلوغ اش کردند! مثلا یه سری دستور داره اگه فایل exe تو پوشه App نباشه پیغام بده برنامه Paf.exe رو از اول نصب کنین!
به این روش بخوایم برنامه پرتابل کنیم هر برنامه 2-3 روز وقت مون رو میگیره! skull
البته موارد مشترک بین برنامه ها زیاد داره فقط اواخر سورس نیاز به ویرایش داره مثل تنظیمات Setting رجیستری و ...
البته برای ساخت نسخه فشرده شده Paf.exe رعایت این ساختار کلی ضروری هستش مثلا کنار فایل exe پرتابل باید حتما help.html باشه!
یه موردی: به کار بردن این همه دستورات خودش باعث کند شدن اجرای برنامه نمیشه؟
سعی می کنم یه برنامه آسون با این روش پرتابل کنم تا قلق اش دستم بیاد
ولی فکر نمی کنم این روش راه حل این مشکل Spoon باشه؟!ph34r
بنام دوست
1.فایل پیوست را دانلود و از فشردگی در بیاورید
فایل Studio.exe را داخل پوشه App\Spoon قرار دهید.
3. فایل SpoonPortable.exe را اجرا کنید.
برنامه اجرا شده و اکتیو است.
در ویندوز های 32 بیتی ایکس پی و ویندوز 7 تست شد درست کار میکند.
از فایل batch هم استفاده نشده است.
درود
برای من جواب نداد!
از reg.exe استفاده کرده بودم قبلا جواب نگرفتم!
بنام دوست
برهان جان ، این نوع را که گذاشتم حدود 8 مرتبه چک کردم مشکلی در ویندوز ایکس پی و ویندوز 7 نوع 32 بیتی ندارد.
انواع دیگر هم که گذاشته ام همه در سیستم های من هم بارها تست شدند و هم درست کار میکنند.
من نظرم دو نکته است:
1. برای ویندوز های 64 بیتی باید طور دیگری طراحی کرد که بنده 64 بیتی ندارم.
2. اشکالی در سیستم شما وجود دارد. چون در یکی از موارد هم فرمودی جواب داد و بعد از چند پست دوباره گفتی این هم دیگر جواب نمیدهد.
یک نکته:
-------------
شما باید فایل Studio.exe کرک شده را برای پروژه های بنده استفاده کنی نه فایل کرک نشده.
درود
همیشه کرک شده استفاده می کنم!!
شاید تو نسخه 64 بیتی یکم گیرش بیشتر باشه نمی دونم!
فکر نکنم مشکل از سیستم باشه چون همون فایل DO.reg رو اجرا می کنم یا Run.bat به سرعت کرک میشه!
و البته اون نسخه پرتابل Bursoft هنوز کار می کنه!
( از این تعجب می کنم که تو Nsis به روش هایی رجیستری رو اضافه هم بکنم بازم برنامه رجیست نمیشه! ugly4 )
بنام دوست
اگر فایل های INI را در فایل آپلود شده بنده مطالعه کنی ، میبینی که بنده از فایل reg.exe و غیره استفاده نکرده ام
فقط از گزینه های INI استفاده کرده ام (روش جدید).
برای مطالعه یک نمونه کار و ساخت برنامه پیشنهاد میکنم فایل پرتابل (ZipPortable_9.20_Rev_2.paf.exe -سون)
را مطالعه کنی چون داخلش دایرکتوری برای 64 بیت هم دارد
درود
دیشب هم خدمت تون عرض کرم مطالعه کردم ولی گذرا
به موارد کلی اش توجه کردم موردی نبود گه گیر کار ما رو بر طرف کنه
برای تست هم Advanced JPEG Compressor رو همین روش جدید پرتابل کردم:
http://dl.pc4you.ir/4pc/borhan_3010/..._Rev_2.paf.exe
ولی به نظرم گیر کار چیز دیگه ای هستش!
اتفاقا اون فایل 7zip درست نوشته نشده چون برای من نسخه 32 بیتی اجرا میشه؟؟
اضافه شد:
موردی که شما نوشتین برای من به رجیستری چیزی اضافه نمی کنه
بنام دوست
با توجه به اینکه من در هر اجرای برنامه موقع اجرا و بعد از بسته شدن مداوم رجستری سیستم را
چک میکردم ، لذا به این نتیجه میرسیم که برای سیستم های 64 بیت باید فکر دیگری بکنیم.
من دنبال اطلاعات میگردم ولی چون سیستم 64 بیتی ندارم لذا نمیتوانم چک کنم. بنابراین اگر مطلبی
گیرم آمد، به اطلاع جنابعالی خواهم رساند و شما هم اگر به روشی موفق شدید بنده را در جریان بگذارید.
چشم حتما
من روش های متعددی رو تست کردم ولی اکثرا منجر به این میشه که به رجیستری موردی اضافه نمیشه!
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
از یک طرف بسیار خوشحالم که تلاش کردید و به اینجا رسیدید و از طرفی ناراحتم که چرا من رو سهیم نکردید؟!!!!:ashk::nasihat:
راستش برنامه ی من همچنان دارد کار می کند! البته من هم چند جا به مشکل برخوردم. اما اولی اشتباهاتی را که دیدم را اشاره می کنم.
1)
فایل XStudio.exe در واقع یک نسخه تحت داس از SPOON هست که با ان می توان پروژه ای را که از قبل با Spoon Studio ساخته و ذخیره کرده بودیم را تغییر دهیم و یا ان را کامل کرده و فایل پرتابل خود را بدست بیاوریم.
نقل قول:
Studio can optionally be executed from the command line. This is particularly useful for building virtual applications as part of an automated build process.
The command line version of Studio is called XStudio.exe and can be found in the Studio installation directory. To build a virtual application from the command line, execute XStudio Configuration.xappl from the command prompt, where Configuration.xappl is the name of the Studio project created using the graphical interface.
اما HJSPILIT
شیوه Spilit سازی و Join کردن فایل ها با این نرم افزار طوری ست که تنها فایل های Spilit شده با خود نرم افزار را می تواند Join کند. این نرم افزار پس از Spilit سازی، تنظیمات را در اولین فایل اسپیلیت شده یعنی 001 قرار می دهد و موقع Join کردن هم تنظیمات را از روی ان می خواند و در صورت مشاهده خطا هم پیغامی نمی دهد و کار خود را ادامه داده و هر پارتی را که با نام هایی نظیر 002 و 003 و ... دارند را Join می کند.
متاسفانه این توضیحات بسیار ابتدایی هستند و جای ان ها هم در این تاپیک نیست! فقط خواستم یک اشاره به شیوه ی کار کرده باشم.
کاری که شما کردید این بود که XStudio.exe را به اخر فایل Studio.exe اضافه کردید. این کار تنها باعث می شود که XStudio به پایان فایل اضافه شود و هیچ تاثیری هم در انجام کار ندارد. ساده تر بگم، با این کار به نوعی Studio.exe و XStudio.exe ترکیب شده اند اما فقط Studio.exe اجرا می شود و XStudio تنها به اخر فایل اضافه شده و هیچ کاری تاثیری هم در اجرای Studio.exe ندارد و به نوعی در انجا جا خوش کرده و مخفی شده است!
بنابراین XStudio را اصلا می توانید پاک کنید.
2) Run.bat
راستش روشی که ان استفاده کردید واقعا منو متحیر کرد!!:yes::ta4: قبلا کدی نظیر ان دیده بودم ولی فکر کردم نویسنده خل شده و Batch را کلا اشتباهی گرفته است!
بله فایل به درستی کار می کند. موردی که برهان خان می گفت عمل نمی کند به نظرم به این علت بود که ان را بصورت Administrator اجرا نمی کرد.
3) تاپیک بسیار شلوغ است!:d: ببخشید که اینو می گم ولی من مجبور شدم دوبار تمام پست هارا بخوانم!:yeah::afd:
من در کل از NSIS زیاد سر در نمی اورم برای این که بسیار ادم را سردرگم می کند و تا حدی سطح پایین هست. ما که قرار نیست با این اسکریپت ها برنامه ای بنویسیم پس چرا سراغ یک اسکریپت سطح بالاتر مثل AutoIt نریم؟!:d: نرم افزار های زیادی رو دیدم که AutoIt نوشته شده اند! راستش به کدی که در صفحه اول قرار دادم رفتم و ان را تست کردم و در کمال تعجب دیدم که چیزی به رجیستری اضافه نمی شود!! در Debug ان، ارروری را ندیدم ولی همچنان اتفاقی نمی افتد. خواهشا اون کد رو برای من تست کنید. برای اینکه کلا رجیستری من از نظر Premission مشکل داشته و هست.
اما یک روش جدید و خفن برای اضافه کردن به رجیستری!:kh-s:
فایلی که برایتان قرار می دهم یک فایل INF هست که می تواند اطلاعات مربوطه را به رجیستری اضافه کند. البته قواعد و دستورات تا حدی در INF تفاوت دارد اما توانستم تغییرات رجیستری را به صورت INF در اورم. یکی از مزیت های این کار این است که می توان ان را از Batch به صورت مخفی و بدون دسترسی Admin اجرا کرد :yeah:
فایل را ضمیمه کرده ام.
اما فایل مورد نظر یک مشکل دارد. Spoon همچنان Unregister هست!! من خروجی را در هردو صورت یعنی بصورت REG و INF چک کرده و هردو یکی هستند اما برای فایل Reg کار می کند ولی برای INF اینطور نیست! این مورد هم باید بررسی بشه! اما در کل روش خیلی خفنیه!:yes:
راستی، روش نصب Right Click => Install
در کل خیلی خوشحالم که به طور پیشرفته داره روی این طور مسائل کار میشه. اتفاقی رو که در هیچ انجمن دیگری شاهد ان نخواهید بود!
امیدوارم بد برداشت نشه! هدف از انتقاد چیزی جز پیشرفت در انجام کار نبود!:^:
فعلا!!
بنام دوست
نیما جان اولا" متشکرم که به پیام بنده ارزش قائل شدی و نظرت را عنوان فرمودی.
1. در رابطه با این نکته که نباید Studio.exe و XStudio.exe را یکی کنیم ، با نظرت موافقم ولی مطمئنم که این دو تا
فایل تکه های همدیگر را در داخل خود دارند. دلیلم این است که:
__ اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ دو تا فایل را
در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ همینطور اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ اینجا
هم دو تا فایل را در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ با کمی دقت می بینیم این دو تا فایل از بین فایل های Extract شده در حقیقت نصف شده و هر کدام از تکه ها در
داخل یکی از فایل های Studio.exe و XStudio.exe قرار گرفته اند.
__ احتمالا" روشی هم برای اجرای این قسمت برنامه وجود دارد که برای بنده مجهول است.
2.ما لازم نیست که حتما" فایلی را با HJSPILIT تکه تکه کرده باشیم تا بتوانیم بعدا" توسط همین برنامه تکه ها را یکی
بکنیم.
میتوانیم فایل مورد نظرمان را با برنامه های دیکر هم تکه تکه کرده ولی با این برنامه بهم وصل کنیم و برعکس.تنها چیزی
که لازم است این است که ما شماره گذاری پسوند ها را براساس برنامه ای که میخواهیم با آن یکی کنیم ، باید بنویسیم.
3.اما مشکل فعلی بصورت زیر است:
___ فایل Batch که در پست های قبلی گذاشته ام هم در 32 بیت و هم در 64 بیت کار میکند و تغییرات به رجستری
اعمال میشود.
__ این فایل Batch اگر توسط NSIS اجرا شود برابر تست های بنده در سیستم های 32 بیتی عمل میکند ولی برابر
تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
__ در آخرین پستم عوض فایل Batch از فایل INI در NSIS استفاده کردم . باز هم برابر تست های بنده در سیستم های
32 بیتی عمل میکند ولی برابر تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
4. بنابر این ما باید مشکل اعمال به رجستری 64 بیتی را حل کنیم که در این مورد هم NSIS و هم autoit معمولا"
مشکل دارند. از طرف دیگر در نمونه ایکه در پست 17 یا 18 گذاشتم ( سازنده کس دیگر است ) ، هم در 32 بیتی و هم
در 64 بیتی درست کار میکند و سازنده ظاهرا" از روش NSIS استفاده کرده است.
بنابراین ما مشکل داریم که راه درست را نمی توانیم پیدا کنیم. و منتظریم که خودمان یا دوستی دیگر فکر بهنری داشته
باشد که بتوانیم این پروژه را با موفقیت انجام دهیم.
در انتها:
---------
یک خواهش شخصی دارم.من مدت هاست که در بعضی مقوله ها کار نکرده ام و حافظه ام پاک شده است. اگر فرصت
کردی تست کن و ببین فایل Studio.exe بعد از کرک شدن چه تغییری درش ایجاد میشود که کد داده شده را می پذیرد.
متشکرم
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط magsoud
ممنون:^:
من به یک دلیل همچنان سر حرف قبلی ام هستم!نقل قول:
1. در رابطه با این نکته که نباید Studio.exe و XStudio.exe را یکی کنیم ، با نظرت موافقم ولی مطمئنم که این دو تا
فایل تکه های همدیگر را در داخل خود دارند. دلیلم این است که:
__ اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ دو تا فایل را
در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ همینطور اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ اینجا
هم دو تا فایل را در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ با کمی دقت می بینیم این دو تا فایل از بین فایل های Extract شده در حقیقت نصف شده و هر کدام از تکه ها در
داخل یکی از فایل های Studio.exe و XStudio.exe قرار گرفته اند.
__ احتمالا" روشی هم برای اجرای این قسمت برنامه وجود دارد که برای بنده مجهول است.
این دو فایل هردو فایل اجرایی هستند. هردو دارای Header و اطلاعات و کد مخصوص به خود هستند. وقتی ما این دو فایل را ترکیب می کنیم،در واقع Header فایل دوم به اخر فایل اول می رود و در نهایت ساختار طوری ست که ان قسمت اصلا اجرا نمی شود! طی نقل قولی که از وب سایت سازنده گذاشتم این تنها نسخه ی تحت داس هست. من برای اطمینان ان را حذف کردم اما مشکلی نبود!
2این مورد کمی مشکوک هست!:d: برای مثال من با Winrar اسپیلیت کردم اما نتیجه ای نگرفتم! با نرم افزار های دیگر شاید بشود ولی این را می دانم که موقع Spilit ، نرم افزار اطلاعات خاصی را در فایل 001 می ریزد.نقل قول:
.ما لازم نیست که حتما" فایلی را با HJSPILIT تکه تکه کرده باشیم تا بتوانیم بعدا" توسط همین برنامه تکه ها را یکی
بکنیم.
میتوانیم فایل مورد نظرمان را با برنامه های دیکر هم تکه تکه کرده ولی با این برنامه بهم وصل کنیم و برعکس.تنها چیزی
که لازم است این است که ما شماره گذاری پسوند ها را براساس برنامه ای که میخواهیم با آن یکی کنیم ، باید بنویسیم.
هردو مورد در 64 بیت، به خوبی عمل می کنند.نقل قول:
3.اما مشکل فعلی بصورت زیر است:
___ فایل Batch که در پست های قبلی گذاشته ام هم در 32 بیت و هم در 64 بیت کار میکند و تغییرات به رجستری
اعمال میشود.
__ این فایل Batch اگر توسط NSIS اجرا شود برابر تست های بنده در سیستم های 32 بیتی عمل میکند ولی برابر
تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
__ در آخرین پستم عوض فایل Batch از فایل INI در NSIS استفاده کردم . باز هم برابر تست های بنده در سیستم های
32 بیتی عمل میکند ولی برابر تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
نتیجه اخلاقی : برهان ویروسی شده بید!
احتمالا از نداشتن Premission باشد. من یک بار برنامه ای نوشتم و ارسال کردم ولی کسی مارو تحویل نگرفت :afd:
به هر حال لینک را دوباره می گذارم. فقط این برنامه باید در Safemode اجرا شود و خوب چون در Safemode است بعضی از جاها، Delay ها عمل نمی کنند که مسئله ای نیست.
4به نظرم من مشکل AutoIt با HKey_Local_Machine هست چون در Key های دیگر کار می کند!:yeah:نقل قول:
. بنابر این ما باید مشکل اعمال به رجستری 64 بیتی را حل کنیم که در این مورد هم NSIS و هم autoit معمولا"
مشکل دارند. از طرف دیگر در نمونه ایکه در پست 17 یا 18 گذاشتم ( سازنده کس دیگر است ) ، هم در 32 بیتی و هم
در 64 بیتی درست کار میکند و سازنده ظاهرا" از روش NSIS استفاده کرده است.
بنابراین ما مشکل داریم که راه درست را نمی توانیم پیدا کنیم. و منتظریم که خودمان یا دوستی دیگر فکر بهنری داشته
باشد که بتوانیم این پروژه را با موفقیت انجام دهیم.
چشم حتما!نقل قول:
در انتها:
---------
یک خواهش شخصی دارم.من مدت هاست که در بعضی مقوله ها کار نکرده ام و حافظه ام پاک شده است. اگر فرصت
کردی تست کن و ببین فایل Studio.exe بعد از کرک شدن چه تغییری درش ایجاد میشود که کد داده شده را می پذیرد.
متشکرم
فقط من هم یک گله ای از شما داشته باشم که چرا فایل INF و کد AutoIt من را تست نکردید؟!::w8:
فعلا!
درود بر شما
بالآخره موفق شدم برنامه Spoon Studio رو پرتابل کنم!
یه ترفند خیلی خیلی ساده زدم!!!! یه کلاه گنده گذاشتم سرش!!!:gah9:
فایل های برنامه رو تو پوشه App بذارین!
تست کنین و نتیجه رو اعلام کنین لطفاً
نیما جان فایل INF رو من تست کردم کار نکرد!!
درود
بله کار کرد :m0n::d:
اما چطور؟! یا سورس را قرار می دهی یا خودم Decompile اش می کنم!:gah9:
در مورد INF هم من گفتم که کار نمی کند. اما تغییرات را مشاهده کردم و یکسان بودند و فقط برای فایل REG کار می کند اما برای INF کار نمی کند. :afd:اگر کمکم کنید می توانم درستش کنم!
مرسی
:^:
درود
راهش خیلی آسون تر از اونی هستش که فکرش رو بکنی!!!
فایلی رو که ارسال کردم سورس اش رو هم گذاشتم داخل پوشه Source هستش، با دقت مطالعه نکردی؟!
توی فایل رجیستری فقط HKEY_LOCAL_MACHINE رو به HKEY_CURRENT_USER تبدیل کردم!!
گاهی اوقات دنبال راه حل های مشکل می گردیم و ولی همیشه راه های آسون تری هم وجود داره!
بنام دوست
بالاخره این پروژه هم پایان خوش داشت.
کلک خوبی زدی . خسته نباشی. ما هم ماموریتمان تمام شد و از شر این برنامه راحت شدیم.
نکته پایانی:
----------------
فراموش نکنیم که نتوانستیم راهی برای اعمال مقدار به رجستری 64 بیتی در قسمت hklm پیدا کنیم
پس باید سر فرصت روی این مسئله هم کار کنیم.
درود
الان یک سوال پیش میاد!
فایل های REG من چرا ابتدا برای شما عمل نکردند؟!::w8::afd:
مسئله اصلی این بود که ببنینم چرا بعد از پاک کردن دیگر تنظیمات اعمال نمی شوند و یا اگر اعمال می شوند، چرا تنها برای بار اول اینطور بوده و پس از ان دیگر به این شکل نیست؟!:d:
بنام دوست
راستی نیما جان یادم رفت بگویم
فایل INI شما در ویندوز ایکس پی خطای Installation Failed داده و اعمال نشد
و در ویندوز 7 بدون دادن خطا اعمال نشد.
درود
به جان خودم اینجا عمل می کند!:ga0:
بیخیال! خیر INF رو خوردیم!:tf:
درود
نیما جان من قبلا هم عرض کردم با دستور SetRegView 64 و استفاده از Reg2Nsis و استفاده از دستورات رجیستری به صورت مستقیم در Nsis محتویات به HKLM رجیستری اضافه میشه و موردی نداره!
برای 32 مطمئن نیستم احتمالا با SetRegView 32
ولی ایراد کار اینجا بود توی رجیستری که من دقت کردم سریال باید بدون "\" نوشته میشد! تا درست جواب بده و برنامه رجیست میشد!
ولی مشکل اینجا بود که وقتی بدون "\" مینوشتی و با Reg2Nsis تبدیل میکردی موقع کامپایل تو Nsis ارور میداد و تو اون خط گیر میکرد!
برو تو رجیستری و مقدار LicenseCertificate رو ببین!
سریال ات اگه اشتباه نکنم توش ? اضافی داشت ، دقیق یادم نیست!؟
کلا چیز گیری بود خوب شد شرش کم شد! داشت دیگه کلافم میگرد!!
راستی اون RegClean.reg رو تصحیح کنین و فقط خط آخر رو بذارین:
یا تو سورس دستور زیر:کد:[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Code Systems]
تو یه تایپیک نسخه پرتابل رو برای دانلود میذارم!کد:DeleteRegKey HKEY_CURRENT_USER "Software\Code Systems"
راستی به نظرتون بعد از بستن برنامه از پوشه C:\Users\{Your Name}\AppData\Local\Spoon هم بک آپ بگیریم!؟ یا نیازی نیست؟
درود
منظور من همان اولین پستی بود که در این تاپیک راجب فایل های Reg ارسال کرده بودم، بود! دقت نکردی! :d:
ولی من تازه دارم با این فایل های INI و INF حال وکنم!
خدا رو شکر من که مشکلی با این نرم افزار نداشتم و پس از تعویض ویندوز هم خوبی کار کرد!
بهتره یک فکری به حال ویندوزتون بکنید!:gah9: کار به 8 صفحه کشیده شد!
شب خوش