سلام
شیرین زبان عزیز
برنامه SARDU رو تست کردم---- متاسفانه برای بوت اسکن آویرا همان خطای برنامه aero رو میده
وا مشکلا - وا مشکلا :d:
Printable View
سلام
شیرین زبان عزیز
برنامه SARDU رو تست کردم---- متاسفانه برای بوت اسکن آویرا همان خطای برنامه aero رو میده
وا مشکلا - وا مشکلا :d:
سلام
با تست من، هم برای اویرای 2011 و هم برای اویرای 2012 ، درست جواب میدهد.چندین بار هم تست کردم.
توجه داشته باش که موقع استفاده از نرم افزار SARDU باید گزینه Avira را انتخاب کنی و در ضمن ایزو را بایستی
حتما" با نام rescue_system-common-en.iso بگذاری تا بشناسد
بهتر است قبل از اجرای برنامه اول داخل پوشه ISO (در دایرکتوری نصب SARDU را پاک کرده و سپس ایزوی اویرا
را با نام rescue_system-common-en.iso در داخل پوشه ISO قرار داده و سپس برنامه را اجرا کنی. خواهی دید
که خودش اویرا را شناخته است.
اگر ایزو را با نام دیگری بگذاری نخواهد شناخت
شیرین زبان
سلام
من همین کار را کردم و ایزوی بنده همین اسم رو هم داره
حتی بر روی یه کامپیوتر هم تستش کردم باز هم نشد
فعلا اگه زحمتی نیست بفرمایید نحوه اجرای بوت اسکن آویرا 2012 در EasyBoot ورژن 5 به چه شکلی هست
ممنون
سلام
نسخه آویرا 2012 رو گرفتم و تست کردم همون ارور شما رو میده، روش کار می کنم اگه جوابی گرفتم همین جا اعلام میکنم!
اگر تمایل دارین با Aero کار کنین فعلاً باید دیسک نجات آنتی ویروس های دیگه استفاده کنین تا راه حلی برای آویرا پیدا شه و اگر قصد دارین از برنامه های دیگه استفاده کنین یه تایپیک جدید براش باز کنین . . .
ممنون برهان جان----حالا شما به جز بوت اسکن آویرا و نود 32 کدوم بوت اسکن رو پیشنهاد میکنید ( سریع .حرفه ای .دقت بسیار زیاد در ویروس کشی ؟؟؟
سلام
کاسپراسکای و نورتن و بیت دفندر
سلام
با عذر خواهی از دوست عزیزم برهان جان ، بعلت اینکه نمیتوانم برای کسی پیام بگذارم لذا از تاپیک جنابعالی استفاده میکنم
========================================
دوست عزیز basem.c905
بنده با EasyBoot v5.1.2.586 امتحان کردم و جواب داد . شما برای اینکار نیاز به چند فایل کوچک دارید که اگر
ایمیل خود را برایم پیغام بگذارید ،شرح چگونگی و فایل ها را برایتان ارسال میکنم
سلام جناب شیرین زبان
چرا یه تایپیک جدید برای این مطلب ایجاد نمی کنین که بقیه هم استفاده کنن؟ حیفه به خدا!
برای اپلود هم این همه آپلود سنتر ایرانی و خارجی هستش اگه تو سایت آپلود نمیشه!
سلام شیرین زبان
basem.c902@yahoo.com
به قوله برهان اگه بتونی آپلود کنی همه یاد بگیرن خیلی عالیه
برهان جان از بوت اسکن ها کدومشون خوبه و عالیه بگو امشب دانلود کنم
باسم جان بالا که نوشتم به ترتیبی که نظر من هستش!
به نظر من کاسپر از آویرا هم بهتره
برای آپلود مشکلی دارید ؟
برای حجم های نه چندان زیاد و مستقیم از آپلود سنتر سایت استفاده کنید ( البته بنده محدودیت نگذاشتم ولی مجوزهای سرور و اسکریپت محدود هستند )
آپلود سنتر - p30ask
به تاپیک زیر هم سر بزنید ، ضرر نمیکنید
http://forum.p30ask.com/thread11511-9.html
هر چی تو دنیا آپلودسنتر هست بچه ها زحمت معرفی اون را تو این سایت کشیدن ( جا داره از همگی اونها مخصوصا پژمان دوباره تشکر کنم )
سلام به همه دوستان
خب ما رفیتم تو دانلود بوت اسکن کاسپر Kaspersky Rescue Disk Download - Softpedia
برهان جان با این آویرا یه صحبتی بکن ببین چرا تو پروِژه ما جا نمیشه :d: بهش بگو ما گناه داریم اینقدر اذیت می کنه خدا رو خوش نمیاد
سلام
برای دیسک نجات کاسپراسکای
از لینک زیر دانلود کن:
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com..._rescue_10.iso
آموزش آپدیت:
How to update anti-virus database of Kaspersky Rescue Disk 10?
برنامه برای بوت ایزوی کاسپر از فلش:
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com...rescue2usb.exe
روش اضافه کردن به مجموعه هم قبلاً اومده . . .
ممنون برهان جان
بذار دانلود کنم -جوابش رو میدم
برهان جان یه سوال
اگه من دانلود کردم و داخل پروژه جواب داد اون موقع میشه کله پروژه رو روی یه فلش ریخت ( جواب میده ؟)
برهان جان
این کاسپر اگه اشتباه نکنم آپدیت میخواد
آیا میشه آپدیت آفلاینش رو داشته باشم و در همون جا بهش معرفی کنم ؟
سلام
من یه روش بهتری رو برای افزودن ایزو کاسپر به مجموعه پیدا کردم!
اول ایزوی دیسک نجات کاسپراسکای رو با utra iso باز کنید و پوشه rescue و فایل image.squashfs رو حذف کنید و در پوشه ISO_SOURCE با نام save as ، kaspersky.iso کنید!
دقت کنید save as بزنید نه save چون ما با ایزوی اصلی نیاز داریم!!!
خوب حالا توی برنامه Aero Studio از دستور مستقیم ایزو استفاده کنید:
سپس ایزوی اصلی دیسک نجات کاسپراسکای رو بار دیگه با برنامه ultra iso باز کرده و پوشه rescue و فایل image.squashfs و فایل livecd رو پوشه ISO_SOURCE کپی کنید!کد:
grub4dos ls /kaspersky.iso || find --set-root /kaspersky.iso; map /kaspersky.iso (0xff) || map --mem /kaspersky.iso (0xff); map --hook; root (0xff); chainloader (0xff)
boot
اینکار دوتا مزیت داره!
1- فایل isolinux مون آزاد میشه و می تونم ایزوهای دیگری با ایزو لینوکس بوت کنیم
2- منو اصلی بوت برنامه تغییر نمی کنه!
این روش همین الآن تست کردم و جواب داد!
در مورد آپدیت آفلاین: روش آپدیت رو توضیح دادم که از لینک مربوطه می تونید روش آپدیت اش رو پیدا کنید و مربوط به این تایپیک نمیشه و منم رو این مورد کار نکردم . . .
برهان جان با عرض سلام مجدد
جدا باید اعتراف کنم به آویرا خیلی عادت کردم و در کل برای آوردنش تو پروژه خیلی نامید شدم
مجبورم که همیشه یه سی دی بوت اسکن همراهم باشه
هر وقت اوکی شد
ما رو خبر بکنید
شب خوش
ولي ديسك نجات من نسخه pure هست و پوشه rescue نداره فقط bases و isolinux و help داره چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه عکس از محتویات داخل ایزو طوری حجم پوشه ها و فایل ها مشخص باشه بذارین (با ultra iso بازش کنید و اسکرین شات بگیرین)
لینکی که دانلود کردین رو قرار بدین اگه دانلود کردین! یا اگه دیسک نجات رو خودتون ساختین هم بفرمایید!
سلام اول خدمت شرین زبان
شرین زبان دمت گرم حالا میرم با esey boot تستش میکنم
سلام دوم خدمت برهان عزیز
برهان جان مال من هم پوشه rescue رو نداره ولی مثل ساعت داره واسم کار میکنه و روزی پنچ شیش تا سیستم رو باهاش بوت اسکن میکنم
این هم دو تا عکس از متحویات داخلش http://s2.picofile.com/file/7312152040/avira_1.jpg http://s2.picofile.com/file/7312154943/avira_2.jpg
برهان جان یه خواهش کوچیکی دارم ---قبل از اینکه پست 9 رو آپدیت کنی برای قسمت Commond یه دستوری نوشته بودی که باید متحویات ایزوی آویرا رو در یه پوشه به اسم AVIRA بذاری
اگه زحمتی نیست اون دستور رو یه بار دیگه واسم بنویسی
سلام
دوست عزیز عکس هایی که گذاشتی مربوط به ایزوی آویرا هستش! شما فرمودی ایزوی کاسپراسکای پیور رو داری که من گفتم عکس بذار!
البته یکم تعجب کردم چون ایزویی که توی سایت کاسپراسکای هست همونیه که لینک دادم!
همچنین ایزویی که داشتم رو با خود کسپراسکای آپدیت کردم ولی بازم وضعیت پوشه ها تغییر نمی کنه!
در مورد آویرا: متاسفانه هنوز نتونستم راهی براش پیدا کنم، شاید با روشی که جناب شیرین زبان فرمودند روی Aero هم جواب بده؟!
برهان جان
یه دستور در مورد اجرای آویرا در پست 9 نوشته بودی
من اون رو میخوام
شما گفتی که یه پوشه به اسم AVIRA درست کن و متحویاتش رو تو اون ایکستریت کن و از این دستور تو Command استفاده کن
اون دستور رو برام بنویس
ممنون
فکر کنم دستور مربوط به اجرای isolinux.bin بود !!!
سلام
قبلاً خدمت تون عرض کردم که هنوز راه حل قطعی برای اجرای آویرا با Aero پیدا نشده و جواب نمیده در هر صورت پست 9 ویرایش خواهد شد . . .
با این دستور ایزو بوت نمیشه! ولی چون اصرار داشتید بفرمایید:
برهان جان
میدونی چیه
من با همین دستوری که شما دادی فقط پوشه آویرا رو حذف کردم ---- بوت هم به طور کامل می اومد بالا
خب
ولی موقعی که کامل می اومد بالا یه خطایی می داد ( عدم شناخت یه فایل ستاپ )
ولی حالا
همون خلطای عدم شناخت هارد رو میده
به یه چیزه خیلی جالب هم پی بردم
ایزوی اویرا رو با چندین روش و چندین برنامه ایکستریت کردم خب
و از دوباره اون فایل های ایکستریت شده رو چندین بار به ایزو تبدیل کردم
ولی ایزو دیگه کار نمیکرد
حتی به اسم سی دی و بزرگ و کوچیک بودن حروف هم دقت کردم ولی ایزو مثل اولش دیگه نبود
آیا این دلیل میشه که آویرا رو توپروژه ، نباید ایکستریت کرد و باید به همون شکل ایزو بمونه ؟؟؟
باسم جان فکر کنم اصلاً پست ها رو نمیخونی! من میگم هنوز روشی پیدا نکردم آویرا با Aero کامل بوت بشه فعلاً جواب نمیده! شما از ایزوهای دیگه استفاده کنید غیر از آویرا!
روشی که جناب شیرین زبان هم فرمودند اگه برای easy boot درست جواب بده شاید بشه با aero هم انجام داد چون روش اول برای بوت کسپر رو ایشون برای easy boot نوشته بودند من تونستم برای aero هم استفاده کنم . . .
اون خطاها هم که می فرمایید که اول که شما پوشه آویرا رو حذف کردید برنامه دنبال ستاب گشته و پیدا نکرده واسه همین این خطا رو داد
ولی خطای اصلی به نظرم اینه که احتمالاً برنامه به یه طریقی تشخیص میده که توسط ایزوی اصلی بوت نشده مثلاً توی ایزوی کاسپر فایل livecd نقش امضای دیجیتالی ایزو رو داره . . .
. . . این تایپیک باید پاکسازی بشه، یه سری آموزش ها و پست های اصلی بمونه و بقیه پست های غیر ضروری حذف . . .
برهان جان
با همین دستوری که داده بودید آویرا رو به طور کامل بوت شد فقط موقع اسکن یه خطایی می داد
الان هر چقدر فکر میکنم یادم نمیاد چه کار کرده بودم :afd:
سلام
ببین بوت میشه ولی ارور میده و اون گزینه استارت اسکنر غیر فعاله:
سلام
بلهههههه
دقیقا همین طور بود
سلام
برهان عزیز صرفا" جهت آکاهی
بنده با برنامه EasyBoot ورژن های (5.1.2.586 ) و (6.5.2.695 ) اویرا های 2011 و 2012 را تست کردم به روش زیر جواب داد:
1. محتویات ایزوی اویرا 2012 را به پوشه disk1 کپی کنید
2. فایل grldr را به پوشه ezboot کپی کنید
3. فایل menu.lst با محتوای زیر را را به پوشه disk1 کپی کنید
4. از دستور زیر برای اجرا استفاده فرمایید:کد:color yellow/blue blue/light-gray
timeout 20
default 0
title AntiVir Rescue System
find --set-root /vmlinuz
kernel /vmlinuz vga=769 ramdisk_size=108178 root=/dev/ram0 rw console=/dev/vc/4
initrd /initrd.gz
run grldr
موقع درست کردن ایزو گزینه Joliet را انتخاب کن و بعد ایزو را درست کن
سلام شیرین زبان
قبلا یه ضمیمه ای هم واسم گذاشته بودی که داخل یه فایل دیگه به اسم shirin هم بود که اون رو هم اضافه کردم
آموزش شما رو دنبال کردم فقط گزینه Joliet برای بنده غیر فعال بود
ایزو رو درست کردم و بگی نگی همون خطاهای قبلی در برنامه Aero Studio رو بهم داد
ممنون
سلام
اگر گزینه Joliet فعال نشود جواب نخواهد داد.
احتمالا" برنامه EasyBoot مورد استفاده شما فعال نشده است که در صورت تریال بودن، این گزینه غیر قابل انتخاب خواهد بود.
بهر حال اگر توجه بفرمایید در پست بالا این مورد استفاده از گزینه Joliet را رنگی نوشته ام تا مهم بودن مطلب تاکید شود
سلام
در این پروژه تنها علت جواب ندادن روش های مختلف این است که در ایزوی حاصل باید سیستم فایلی نوع
Joliet رعایت شده باشد و گرنه سیستم قادر به دسترسی به بعضی فایل ها نخواهد بود.
در زیر روش بکار بردن اویرا 2012 را با aero به عرض دوستان میرسانم:
=======================================
1. پوشه های زیر را از ایزوی اویرا 2012 را به پوشه source کپی کنید
antivir
avupdate
system
2.داخل پوشه source پوشه ای بنام images بسازید.
3. از ایزوی اویرا پوشه های بالا را حذف کنید و سپس مابقی را با نام avira.iso داخل پوشه images بگذارید.
4. یک فایل grldr در داخل پوشه source بگذارید.
5. یک فایل menu.lst با محتویات زیر درست کرده و در داخل پوشه source بگذارید:
6. در aero از دستور زیر برای اجرا استفاده فرمایید:کد:color yellow/blue blue/light-gray
timeout 20
default 0
color yellow/blue blue/light-gray
timeout 20
default 0
title Avira AntiVir Rescue System\n
ls /images/avira.iso || find --set-root /images/avira.iso
map --heads=0 --sectors-per-track=0 /images/avira.iso (0xff) || map --heads=0 --sectors-per-track=0 --mem /images/avira.iso (0xff)
map --hook
chainloader (0xff)
bcdw (cd)/grldr
7. ایزوی مربوظه را بسازید. حال اگر ایزو را تست کنید در انتها پیغام پیدا نکردن device خواهد داد.
حال ایزوی ساخته شده با aero را توسط UltraIso باز کرده ، به منوی File رفته و روی گزینه properties کلیک کنید.
در صفحه حاصل فقط گزینه Joliet را انتخاب و بعد کلید save را بزنید. حال اگر ایزوی حاصل را امتحان کنید جواب خواهد داد.
موفق باشید
سلام
ممنون از جناب شیرین زبان
من تست کردم
موارد 4 و 5 : با توجه به دستور فایل grldr و فایل menu.lst باید در روت ایزو باشند درغیر اینصورت پیغام خطای پیدا نکردن فایل میده و بوت نمیشه
ولی در کل با اینکه تمام موارد با دقت رعایت شد بازم پیغام خطا میده!
سلام
برهان جان خیلی ممنون.
من موقع نوشتن بند های 4 و 5 اشتباهی به جای پوشه source پوشه images نوشته ام که تصحیح کردم
از تذکر بجایت ممنونم.
اما بنده الان ایزو های ساخته شده با این روش را دارم و باز هم که تست کردم جواب میدهند. در ضمن در تصویری که شما گذاشتید ،من گزینه RockRidge را غیر عملیاتی کرده ام
سلام
شیرین زبان عزیز این فایل grldr رو از کجا پیداش کنم
(فکر کنم همونی است که واسم ایمیل کردی ؟)