قبلا یه چیزی خدمت دوستان بگم از اونجایی که من و اقا رضا با هم شوخی داریم بعضی از سوالات جنبه ی شوخی دارن میخواییم ببینیم جنبه ی اقا رضا در چه حد هست اگه جنبشون مثل یکی باشه دیگه سوالات رو ادامه نمیدم:yeah:
رضا جون به امید روزی که شلوار شما از شدت گرما بسوزه:khe:
جواب بده فقط انکار نکن:yeah:
نقل قول:
بخدا ما اینطور فامیلی نداریم!:blataklif:
اقا رضا چرا دروغ؟!!! خودت گفتی که فامیل بود چرا انکار میکنی نکنه این هم اشتباه چاپی بود؟؟(عطا اسم مستعار طاها)
نقل قول:
ایشون یکی از روحانیون حوزه بودن تو سایت ما هم عضو بودن ولی کار بدی کردن با من فامیل بودن
نقل قول:
بازم نمیدونم کی رو میگی:blataklif:
نمیفهمی یا که..... این اقا طاها کجا زندگی میکنن درضمن به سوالات شرعی هم جواب میدن؟؟
نقل قول:
آره زیاد توپ توپ طعمش خوبه! تو هم بخور قوی میشی
خوب رضا جون تو که کله پاچه خوردی خودت درست کردی یا مامانت؟؟:d:
خوب کله پاچه نوش جونت ببینم تا حالا کله خوردی منظورم همون هد بادddd
نقل قول:
اولا کی میخواد ازدواج کنه دوما پولم کجا بود! سوما مگه یادتون رفته که من خودم آشپز هستم!:yes:
اولا ازدواج میکنی کسی که تو لیست کنتاکتش 50 60 نفر باشه ازش بعید نیست
بعدشم فرض کنیم ازدواج نکردی وبا یکی از همونا یی که تو لیستت هستن رفتی بیرون شام بخوری چی میخوری یا که میزاری ایشون بگن عزیزم بزار من انتخواب کنم
نقل قول:
آقا بهزاد مثل اینکه سوال ها رو نمیخونی هاااا گفتم که اشتباه چاپی شد و من ندیدم! من سوار سگ گله نشدم باور کن!:ch0m:
رضا جون یادته که خودت رو به انگلیسی معرفی کردی اونجاهم اشتباه چاپی بود که سینا جون زحمت کشیدن و اشتباهات رو اصلاح کردن:yes:
خوب اگه تو سوار سگ گله نشدی سگ گله سوار تو شده:khe:
نقل قول:
آقا کی ازدواج کرده ؟ کی بچه دار شده؟ بابا من نمیرسم ازدواج کنم بخدا ! خوب داداش بهزاد من گفتم این اسم ها رو دوست دارم! ایشون کی هستند؟در ضمن به مسائل خصوصی وارد نشو :ekh2:
رضا جون دیدی داری در میری خودت میگی مسایل خصوصی بعدش میگی نمیشناسم
اگه نمیشناسی چرا دست و پا گم میکنی ومیگی مسایل خصوصیه:d::yes:
نقل قول:
اول ازدواج نمیکنم دوما من میگم خودم آشپز هستم خانوم چرا باید آشپزی کنه اونم با اون دست پخت وحشتناکشون!Ljh&$:
رضاجون شما zzتشریف داشتید و به ما نگفتید؟؟
به خانوما توهین کردی؟؟
اینجارو میزارم تا یکی از خانوما ی سایت حالتو بگیره
نقل قول:
آره دیگه قره داغ نزدیک مرز با آذبایجان یا ارمنستان هیتش اشتباه نکن ! حتی یکی از اجداد ما به اونجا هم رفته بود! امروز هم که با خودت یکی از روسی ها رو دیدیم دیگه:good:
پس بگو این روسی ها دست از سایت ما بر نمیدارن پس شما با اینا فامیل شدین میگم اونروز که حمله کردن تو در رفتی نگو میخواستی وارد مسایل خانوادگی نشی
این قسمت روهم برا اقا پزمان میزارم که اگه حوصلش رو داشت راجع به روسی ها از شما سوال بپرسه
نقل قول:
بستگی داره به کاربر عادی اگه من باشم آره چون سابقش رو دارم!:yeah:
کاربر عادی چجوری میتونی؟؟؟ به ما هم یاد بده
نقل قول:
توپ خودت که میدونی! به سوال های شرعی هم با کمک آقا کاظم جواب میدیم!
آقا بهزاد چشمم اب نمیخوره از بقیه:n00:
در ضمن من وزن ایده ال هستش
اقا کاظم رو وارد ماجرا نکن خودت میتونی تنهایی به یه سوال شرعی سخت پاسخ بدی یا نه اقا کاظم ببینتت حالتو میگیره هااا
من که از اون سوال سخت نمیپرسم از شما پرسیدم:yeah::yeah:
رضا جون امیدوارم بقیه هم سوال پیچت کنن:^: :from me :