نقل قول:
اول من این نکته را بگم که هر چقدر شما از پسرا بدتون بیاد و اینکه شما به نوعی آنتی بوی هستید کاملاً به خودتون مربوطه اما اینکه خیلی راحت توهین میکنید اونم به قشری در حدود نصف مردم دنیا برام خیلی عجیبه و البته غیر قابل هضم. شما چنتا پسر دیدین با همچین خصوصیاتی که موضوع را تعمیم دادید به کل؟؟؟ من قصد دفاع از حقوق هیچ قشری را ندارم ولی وظیفه ایجاب می کرد که بگم (بنویسم!)
با درود
من آنتی بوی نیستم فقط گفتم از پسرا زیاد خوشن نمیاد اگه آنتی بوی بودم تو فرومی که اکثرش پسر هستن نبودم در ضمن مطمئن هستم شما دچار سوءتفاهم شدید نمی دونستم انقدر از این حرفا ناراحت میشید من انکار نمی کنم که همیشه استثنا هم وجود داره و شاید شما هم از این دسته باشید ولی من روحساب ددیدن یکی دوتا پسر اینو نگفتم خودم 100 نفر رومیشناسم که اینجوری هستن حالا این خیانت میتونه آشکار یا پنهان باشه این مردها هستنکه ده تا ده تا زن میگیرن نه خانم ها دلم مخصوصا اون دسته ازهم وطنان بیچاره من که شوهراشون هروقت به نفعشون قانون رو سینه سپر می کنند و هر وقت نه سرکوبش می کنند.بازم میگم سوء تفاهم شده .
نقل قول:
خیلی ها این احساس شما را دارن ولی ... !!!
این ولی شما یعنی چی؟؟؟؟اگه منظورتون اینه که فرداش میان ازدواج میکنن نمی دونم اگه یک پسری بیاد به دست وپای یک خانم بیفته و گریه و زاری کنه و واقعا خودش رو ثابت کنه و حتی شما رو تهدید کنه که خودشو به خاطر شما می کشه شاید منم باشم بهش رحم کنم و باهاش ازدواج کنم.
نقل قول:
خود من هم نسبت به دخترها خوش بین نیستم ولی همیشه احترام گذاشتم به جنس مخالف و سعی کردم از این چارچوب تخطی نکنم.
من که چیزی نگفتم که اینقدر به شما برخورده یک جوری میگید انگار من به آقایون چی گفتم این در مقابل کارایی که آقایون می کنند هیچه
امیدوارم از حرف من ناراحت نشید. بگذریم!!
نقل قول:
1_ زیباترین جمله ای که تاحالا شنیدید
عجیب است ولی حقیقت دارد حقیقت همیشه عجیبتر از تخیل است.
نقل قول:
2_ بهترین دوران تحصیلی؟
سوم دبرستان
نقل قول:
3_ بهترین معلم دوران زندگی (نه فقط معلم های تحصیلی کلاً کسایی که ازشون درس گرفتید)
به غیر از مادرو پدرم معلم تاریخ دوم دبیرستانم که بیش از یک معلم بود.
نقل قول:
4_ زندگیتون را چه رنگی میبینید؟ و دوست دارید چه رنگی باشه؟
سبز ،سفید
نقل قول:
5_ بزرگترین درسی که از زندگی گرفتید؟ تک ماده هم کردید؟
خواستن توانستن است .به خدا شعا رنیست
نقل قول:
6_ تاحالا شده دل کسی را بشکنید ولی پشیمون نشید از کارتون اگه ممکنه توضیح بدید
آره کسی بوده که در همون حد لیاقت داشته .
نقل قول:
7_ بلندترین شب زندگیتون چه شبی بوده؟؟ شبی بوده که نخواین صبح بشه؟؟
شب امتحان
نقل قول:
8_ علم بهتر است یا ... ؟؟
ثروت چون با ثروت علم هم به راحتی دست یافتنی است
نقل قول:
9_ گافه کلاسه (کافه گلاسه) چیه؟؟ کاپوچینی (کاپو چینو) چیه؟؟
این از اون سوال هاست!!!!!آخه مگه کسی هست که ندونه شیر و نسکافه وبستنی و کاپوچینو مهم شیر قهوه
نقل قول:
10_ یک سوال تاریخی: شما فرماندهی لشکر ساسانیان را بر عهده دارید با تهاجم اعراب چگونه برخورد میکنید؟؟ (منظورم دقیقاً لشکر اسلام است!)
این شامل چند جنگ میشه خب حالا برای خلاصه اقوام حیره رو راضی نگه میداشتم (صلح دوباره)حتما اینو میدونید که اونها بودن که مانع تاخت و تاز اعراب به اطراف ایران می شدند.دیگه هیچ وقت اشنباه فیروزان رو در جنگ نهاوند تکرار نمی کردم اعراب را در دجله متوقف و سپاهم را تجهیز میکردم مردم را متوجه این واقعه می کردم که باید اختلافات مذهبی طبقاتی و ظلم و ستم پادشاه را فراموش کنند و خود را در برابر دشمنی بزرگتر از اینها متحد کنند مانع رسیدن کمکها به اعراب می شدم و.........ای کاش
این هم سوالاتی که بنده فکر میکنم جواب درستی دریافت نکرده ام ممنون می شوم ریویژن بگذارید رو جواباتون:
نقل قول:
1. شما واقعاً lp640 دارید؟ بر فرض محل که بله! از کجا خریدید؟
نقل قول:
8. پررنگ ترین روز زندگیتون چه روزی بوده؟ (منظورم اینه که اون روز چه روزی بوده برای چی پررنگ بوده)
بعضی مسائل زیادی خصوصیه
نقل قول:
9. اگه بتونین زمان را به عقب برگردونین چقدر عقب میرید و چه تغییری تو روند زندگیتون ایجاد میکنین؟ (مثلاً تا چه سنی میرید عقب و چه تغییراتی میدید؟؟)
7-8 سالاینم نمیشه گفت
نقل قول:
7. تا به حال به اصفهان سفر کردید؟ در صورتی که بله نظرتون راجع به اصفهانی ها چیه؟ و در صورتی که نه بازم نظرتون چیه؟
نه اصفهان شهر زیبایی است خیلی دوست دارم یکبار به این شهر سفر کنم لهجه مردم این شهر رو دوستدارم و مردم اصفهان خیلی دوستداشتنی و بافرهنگ هستند واقعا مهمان نواز هستند ولی فقط همین قدر
نقل قول:
چرا نظر ندید بهتره؟؟ یعنی نظرتون ممکنه باعث ناراحتی اصفهانیا بشه یا چون سفر نکردید و اطلاع ندارید میگید نظر ندم بهتره؟؟
آره ممکن اصفهانی ها هم دچار سوءتفاهم بشن همونطور که شما شدید
بازم اگه جسارتی شد عذر می خوام (به خصوص در مورد نکته ای که اول گفتم). هیچ کدوم از سوالات جنبه طنز ندارد!