كمالوند روي نيمكت تراكتورسازي حضور نيافت
سرمربي مستعفي تيم فوتبال تراكتورسازي در تبريز با مسئولان باشگاه بابت مشكلات اخير جلسه ميگذارد.
درحالي كه گفته مي شود فراز كمالوند با رفع سوءتفاهم ها به كادرفني تراكتورسازي بازگشته اما وي امروز در بازي دوستانه اين تيم مقابل كاوه حاضر نشد.
كمالوند كه روز گذشته در پي مصاحبه مديرعامل اين باشگاه از سمت خود استعفا كرد در صحبت تلفني كه با جعفري داشته با او به اين نتيجه رسيده كه در تبريز جلسه اي بين او و اعضاي هيات مديره تشكيل شود.
پس از پايان اردوي تراكتورسازي در تهران اين تيم امشب به تبريز باز مي گردد.
جعفري: احساس ميكنم كمالوند به آخر خط رسيده است
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز گفت: احساس ميكنم فراز كمالوند به آخر خط رسيده است.
محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد استعفاي فراز كمالوند اظهار داشت: من و كمالوند هيچ قضيه اي نداريم. منتظر استعفاي كتبي كمالوند هستم. مخالف اين كار هستم اما وقتي خودش اصرار كند نمي توانيم او را به زور حفظ كنيم. او عاقل و بالغ است. من حرفي نزدم كه ايشان در عالم حرفه اي گري اين طور بهانه تراشي كند.
وي افزود: ايشان در مصاحبه اي گفته بود كه باشگاه هنوز پول 8 بازيكن را نداده و من هم در يكي از روزنامه ها گفتم وقتي 800 ميليون تومان به حساب باشگاه آمد اين پول را بين بازيكنان با نظر خود كمالوند تقسيم كرديم و 8 نفري كه باقي ماندند قرار شد در نوبت بعدي كه پول مي رسد مطالباتشان پرداخت كنيم اما روزنامه مذكور تيتر زده بود كه كمالوند گفت به 8 نفر پول ندهيم. اگر اين سوءتفاهم باشد آيا درست است در عالم حرفه اي به جنجال كشيده شود؟ اگر او بخواهد اصرار كند مجبور هستم اين موضوع را به هيات مديره گزارش دهم.
جعفري در پاسخ به اين سوال كه آيا گزينه اي براي جانشيني كمالوند در نظر دارد، گفت: ما به گزينه اي فكر نكرديم. من با كمالوند تماس گرفتم اما جوابم را نداد و احساس كردم كه ايشان به آخر خط رسيده است. ايشان در ماه هاي اخير سه بار از كلمه استعفا استفاده كرده و اكنون به خاطر يك جمله من چنين كاري كرده است. حتي اگر چنين حرفي هم زده باشم ايشان نبايد بگذارد احساساتش غلبه كند.
مديرعامل باشگاه تراكتورسازي در پايان به فارس گفت: ايشان باورش شده كه اگر برود تيم از هم پاشيده مي شود در صورتي كه هر باشگاهي اسلوب و شيوه خودش را دارد. كمالوند براي تراكتورسازي زحمت كشيده و خودش بايد از اين زحمت مواظبت كند. اين كار حرفه اي نيست كه به خاطر يك جمله بگويد مي روم. اميدوارم كه ايشان بتواند بر احساساتش غلبه كند.
پيروزي تراكتورسازي در روز بازگشت پرفروغ كرار
ديدار تيمهاي تراکتورسازي و شاهين بوشهر از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام(ره) و با حضور بيش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد.
تراکتورسازي در ابتدا در دقيقه 6 توسط جاسم کرار به گل رسيد اما در دقيقه 40 عباس پورخسرواني گل تساوي را وارد دروازه تراکتور سازي کرد. جاسم کرار در دقيقه 78 براي دومين بار دروازه شاهين را باز کرد تا اين بازيکن پس از محروميت بازگشت پر فروغي داشته باشد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدالله جهانبازي بود. وي به مجيد غلامي از شاهين بوشهر و علي عليزاده کارت زرد نشان داد. جهانبازي در دقيقه 82 با نشان دادن کارت زرد دوم عبدالله کرمي را از بازي اخراج کرد.
کمالوند: 2 بازيکن تراکتورسازي قهر کردهاند، پول و زمين هم نداريم
به گزارش خبرگزاري فارس، فراز کمالوند پس از پيروزي 2 بر يک مقابل شاهين بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه مشکل و معضلات زيادي داريم که عمده آنها مربوط به مسائل مالي و نداشتن زمين تمرين است.
وي ادامه داد: وقتي بازيکنان ما در طول هفته روي پيست تمرين ميکنند چطور ميتوانند در اين زمين بازي کنند. امروز به لطف جاسم کرار پيروز شديم و اصلا انتظار نداشتيم 3 امتياز را بگيريم چون در دادن کوچکترين پاس مشکل داشتيم و معتقدم اين فوتبال نبود که ما بازي کرديم.
کمالوند که از مشکلات مالي تراکتور سازي گلايه داشت تصريح کرد: سردار جعفري و تربيت بدني استان تلاش زيادي انجام ميدهند اما تا زماني که اين تيم خصوصي نشود با مشکلات زيادي دست به گريبانگير خواهيم بود. پيمنتا و ترائوره قهر کردهاند و من هم به آنها گفتهام استراحت کنند چون نميتوانيم به آنها پول بدهيم.
وي گفت: بازيکني مثل نصرتي تنها 30 درصد از پول خود را گرفته ولي اعلام کرد چون شما هستيد سرم را جلوي توپ ميگذارم. بايد بگويم با داشتن هوادار و مربي، تيم آسيايي نميشود و برخي مشکلات مالي بايد مرتفع شود. من نگران آينده هستم چون وقتي هزينه 6 ميلياردي را نميتوانيم تامين کنيم چطور ميتوانيم 15 ميليارد براي آسيايي شدن بودجه در نظر بگيريم. برخي بازيکنان از من سؤال ميکنند که آقاي کمالوند اگر شما جاي ما بوديد چه ميکرديد؟
وي عنوان کرد: از مسئولان ميخواهم مشکلات را از ريشه حل کنند چون همه ميدانند خطيبي و اولروم را به خاطر مشکلات مالي فروختيم. جاسم کرار همين حالا از الوحده پيشنهاد 2 ميليون دلاري دارد و خودم شاهد پيشنهاد او هستم اما او در تيم ما باقي مانده است. اکثر نفرات ما سال آينده قراردادشان تمام ميشود و اگر اينها بروند چه کساني را ميتوانيم جايگزين کنيم.
کمالوند گفت: پول 2 سال گذشتهام را هنوز نگرفتهام و اکثر بازيکنان دچار چنين مشکلي هستند ولي واقعا نميدانم چطور آنها را راضي کنم که براي ما بازي کنند.
پيمنتا و ترائوره از امروز در تمرين تراكتورسازي شركت ميكنند
دو بازيكن خارجي تيم فوتبال تراكتورسازي كه به دليل مسائل مالي دچار مشكلاتي شده بودند از امروز در تمرين شركت ميكنند.
پيمنتا و علو ترائوره دو بازيكني كه هفته گذشته به دليل مشكلات مالي دچار مشكلاتي شده و از سوي كادرفني اين تيم براي بازي با شاهين از تركيب 18 نفره كنار گذاشته شده بودند از امروز در تمرين تراكتورسازي شركت خواهند كرد.
مديريت باشگاه تراكتورسازي به اين دو بازيكن قول داده به زودي مشكل مالي آنها را برطرف مي كند.
اين دو از معدود بازيكنان تراكتورسازي هستند كه هنوز پولي از باشگاه دريافت نكرده اند.
توقف ذوبآهن برابر تراكتورسازي با دو اخراجي
ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و تراکتورسازي تبريز از ساعت 16:15 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان و در حضور حدود دو هزار تماشاگر برگزار شد و با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
تورج حقوردي داور مسابقه به قاسم حداديفر، شاهين خيري و محمد رضا خلعتبري از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
قاسم حدادي فر در دقيقه 87 با دريافت کارت زرد دوم از ذوب آهن اخراج شد. آندرانيک تيموريان نيز در همين دقيقه با دريافت کارت قرمز مستقيم از تراکتورسازي اخراج شد. دليل اخراج آندو حرکت غير ورزشي بود که بر روي سينا عشوري انجام داد.
با اين تساوي ذوب آهن 49 امتيازي شد و همچنان در صدر جدول باقي ماند و تراکتوسازي نيز 42 امتيازي شد و همچنان در رده چهارم است.
ابراهيمزاده: تراكتورسازي با گردنكلفتي يك امتياز گرفت
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان گفت: تراکتورسازي با فوتبال گردنکلفتي که بازي کرد يک امتياز از ما گرفت.
منصور ابراهيمزاده پس از تساوي بدون گل برابر تراکتورسازي تبريز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: هميشه گفتهام که بايد بازيکنان قدر موقعيتهاي بدست آمده را بدانند. بازي ديروز استقلال برابر مس کرمان و تساوي اين دو تيم انگيزه تراکتورسازي را زياد کرد. تا اين تيم چشم به ردههاي بالاي جدول داشته باشد. تراکتورسازي با فوتبال گردنکلفت و قدرتمندي که امروز ارائه کرد يک امتياز از ما گرفت.
وي ادامه داد: در دقايقي از بازي که بازيکنان ما به بازي سرعت دادند برتر از حريف بوديم اما مسابقه بين تيمهاي بالاي جدول همواره يا مساوي ميشود و يا با اختلاف يک گل به پايان ميرسد و مسابقه امروز نيز چنين حالتي داشت.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن با اشاره به فشردگي بازيهاي اين تيم، گفت: پرويز مظلومي روز گذشته گفت به دليل حضور در رقابتهاي آسيايي بازيکنانش خسته هستند. اگر او چنين حرفي ميزند من که بازيکنانم يک سال است درگير مسابقات آسيايي هستند، چه بايد بگويم؟ بايد به بازيکنانم خسته نباشيد بگويم که يک سال پرفشار را پشت سر گذاشتند.
وي ادامه داد: امروز دو امتياز را از دست داديم و بايد در ديدارهاي خارج از خانه آن را جبران کنيم.
ابراهيمزاده در مورد اخراج قاسم حداديفر گفت: کارت زرد اولي که او گرفت به دليل اعتراض به تصميم داور بود که بازيکن نبايد چنين رفتاري داشته باشد اما در مورد کارت زرد دومش بايد فيلم مسابقه را ببينند هرچند بعيد ميبينم آن خطا اخطار داشته باشد.
سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن در پايان مصاحبه با اشاره به برد 2 بر يک تيمش در ديدار رفت برابر تراکتورسازي گفت: اميدوارم مسئولان تراکتورسازي در مصاحبههاي خود مانند آن مسابقه در تبريز نگويند که ما بايد 4 گل ميزديم و پيروز ميشديم.
کمالوند: دلم نمي خواند آندو تخريب شود/جواب ابراهيم زاده را نمي دهم
سايت گل ـ فراز کمالوند در آستانه بازی با مس کرمان آن هم در شرایطی که پرسپولیس را بالای تیمش می بیند می گوید:« اينکه پرسپوليس در رده بالاتر از تيم ما در جدول قرار گرفته براي ما مهم نيست و به زودي با شکست حريفان جايگاه خود را پس مي گيريم.»او ادامه میدهد:« تراکتورسازي مثل هميشه زيبا بازي مي کند و امتياز مي گيرد تا در بهترين شرايط قرار گرفته و از پرسپوليس و ديگر رقيبان هم جلو بزند.»
کمالوند با اشاره به اظهارات منصور ابراهيم زاده که گفته بود مي توانستند تراکتور را با سه گل شکست دهند، می گوید:« تراکتورسازي هميشه تهاجمي بازي مي کند و هيچ گاه بسته بازي نکرده و براي دفاع به زمين حريف نمي رود. از اين رو ترجيح مي دهم حرفي نزنم و جواب ابراهيم زاده را ندهم چون او نظرش را اعلام کرده است.»کمالوند در مورد آندرانيک تيموريان و اخراجش از این بازی می گوید:«در مورد اين بازيکن زياد صحبت کردم و دلم نمي خواهد او تخريب شود، به همين دليل به حرف هاي قبلي بسنده مي کنم و اميدوارم از اين بهتر عمل کند.»
جريمه 10 مليوني براي تيموريان
آندرانيک تيموريان به خاطر اخراج از بازي با ذوب آهن از سوي باشگاه تراکتورسازي 10 ميليون تومان جريمه نقدي خواهد شد.
اين ملي پوش در جريان بازي با ذوب آهن با سينا عشوري درگيري لفظي پيدا کرد و از سوي داور مسابقه با کارت قرمز مستقيم اخراج شد.آندو به خاطر اين اخراج از بازي با مس کرمان محروم شد به همين علت مسئولان تراکتورسازي که در اين شرايط حساس بايد بدون تيموريان به مصاف مس بروند از اين موضوع عصبي شده و اين بازيکن را ده ميليون تومان جريمه کردند. البته طبق شنيده ها اين جريمه تعليقي است و در نهايت تيموريان بيش از سه ميليون تومان پرداخت نخواهد کرد.