طلب خیر
به نام خداوندی که سبب همه نیکویی ها اوست .
خدایا , از تو می خواهم که به سبب دانش بی حد خود , برای ما خیر و نیکی را برگزینی . پس بر محمد و خاندانش درود فرست و از هر چیز برترین را نصیب ما فرما .
به ما الهام کن آنچه را نیک و درست است , بدانیم و عمل کنیم و این را وسیله ای قرار ده تا به آنچه برایمان مقدر فرموده ای خشنود باشبم . و به حکمی که در حقمان کرده ای گردن نهیم . پس پریشانی و دودلی را از قلبمان بزدای و ما را به یقینی همانند یقین بندگان مخلص خود یاری فرمای .و مخواه که در شناخت آنچه برای ما برگزیده ای ناتوان مانیم , تا آنجا که حرمت تو در چشم ما اندک شود و آنچه مقدر کرده ای پیش ما ناپسند آید و به حالتی دچار شویم که از نیک فرجامی دور تر است و به غیر عافیت نزدیک تر .
آنچه را که قسمتمان کرده ای و برای ما ناخوشایند است , محبوب ما گردان و آن حکم تو را که دشوار می پنداریم , آسان ساز.
خداوندا , بر محمد و خاندان مطهرش درود فرست , بهترین درود هایی که بر بندگان خود فرستاده ای . پس رو به سوی تو دارم و رضای تو را طلب میکنم و پایان نیکی که تو برایم رقم زدی را می پذیرم . به تو ایمان می آورم و امید به در گاه تو دارم . زیرا تو نفیس ترین چیزها را می بخشی و بخشش های بزرگ می دهی و هرچه خواهی همان می کنی و تو بر هر کار توانایی .