سلام
چون من دیگه نمیتونم تا مدتی بیام و تو سایت کاملا فعالیت کنم یکی بیاد این صندلی داغ رو مدیریت کنه!
متشکر
سلام
چون من دیگه نمیتونم تا مدتی بیام و تو سایت کاملا فعالیت کنم یکی بیاد این صندلی داغ رو مدیریت کنه!
متشکر
من مدیریت صندلی داغ را قبول می کنم با اجازه دوستان...نقل قول:
سلام
متشکر
و ثبت نام میکنم....
سلام دوستان
در اپست اول سوال خصوصی ممنوع بود ولی بخاطر اینکه صندلی ها جذابیت بیشتری داشته باشن سوال خصوصی بلامانع شد البته بعهده شخص جواب دهنده هست که جواب بده یا نه!
اما اگه کسی چه سوال کننده چه جواب دهنده در بین سوال ها و جواب از کسی دیگری که در سایت فعالیت میکنه نام ببرند یا اون رو اهرمی برای پرسش و سوال قرار بدند اکیدا برخورد خواهد شد!
ممنون از پستت ولی مدیریت صندلی حالا به عهده ی فرد دیگری هست
اگه چشمات رو قشنگ باز کنی میبینی که گفتم تا مدتی!
در ضمن از احسان عزیز هم تشکر میکنم که چند روز جور من رو کشید !
سلام دوستان
اقا نوبتي هم باشه نوبت منه اگه مديراي اين بخش اجازه بدن ميخوام صندلي روگرم كنم اما بقول دوستمون خواهشن نسوزونيد هنوز جوونيم آرزو ها داريم.
به به ببین کی اومده فقط حال میده نشیمنگاهش رو اتیش بزنی:دی
چون رضا نیست من بهت خوش امد میگم وصندلی داغت رو فعال میکنم تا اتیش بگیری
سلام دوستان
امیدوارم خسته نباشید
بنده میخواستم مدیرت این بخش رو بدم به اقا کاظم ولی گفتن نمیشه
از این به بعد مدیر این بخش مژگان خانوم هستن و ایشون اینجا رو اداره میکنن و فقط ایشون حق ثبت نام و ایجاد صندلی برای دیگران رو دارن !
پس تمام کارهای این بخش فقط بعهده مژگان خانوم هست و با یک شرط :
آقا محمد و کسانی که باایشون ارتباط خصوصی دارن تو صندلی نمیشینن (این سرظی هست که خود اقا محم روز اول به من گفتن)
موفق باشید
krn7288به قول بعضی ها مدیر سابق این بخش:^::^:
با سلام به دوستان
اگر امکانش هست منو به عنوان مهمان هشتم صندلی داغ بپزیرید
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز:^:
آقا محمد خوش آمدید
از روز شنبه بیستم فروردین ماه صندلی داغ برای آقا محمد فعال می شود و ایشون روی صندلی می شینند تا بچه ها و همکاران عزیز صندلی ایشون رو داغ کنند
با تشکر از دوستان:^: