/84 True Crime: Hong Kong
سازنده : United Front Games
ناشر : Activision
تاریخ انتشار : Q2, 2011
PC , X360 , PS3
سری True Crime علاوه بر داشتن مشکلات ریز و درشت خودشان بازی های بسیار معروفی هستند که دو شماره قبلی آن در Los Anegles و New York اتفاق افتاده بود. این بار Activision کار ساخت بازی را به United Front Games سپرده و آن را به خیابان های Hong Kong برده است. در این بازی شما در نقش یک پلیس دو جانبه به نام Wei Shen قرار می گیرید که باید با نفوذ به یک باند بزرگ خلافکار به نام Triad سیستم آنها را از بین ببرید. در همین راستا همانند Splinter Cell: Double Agent باید اعتماد Triad را نگه دارید و پوشش خود را لو ندهید. همانطور که از اسم بازی مشخص است خیابان های هونگ ***گ این بار بستر اکشن True Crime است. همانند قبل سازندگان سعی کرده اند خیلی شبیه به شهر واقعی هونگ ***گ محیط را بسازند و جزئیات آن واقعا خیره کننده است. اکشن تن به تن True Crime یکی از نکات قوت این شماره است که از مبارزات محبوب نسخه اول بازگشته. شما باید همانند Assassin's Creed به هنگام حمله دشمنان حرکت ضد حمله خود را بزنید و دشمن را با تکنیک های رزمی بسیار جالب از پای در آورید. در مبارزات می توانید از اشیاء موجود در محیط همانند Condemned: Bloodshot استفاده کنید و مثلا دشمن خود را با سر به داخل تلویزیون بفرستید و یا آنها را داخل سطل زباله بیندازید ! گرافیک بازی هم بسیار زیبا کار شده و خیابان های شهر چه از لحاظ بصری و چه از نظر صوتی بسیار زنده و پویا هستند.
در نهایت True Crime: Hong Kong عنوانی بسیار جالب به نظر می رسد که بیشتر شبیه به نسخه اول شده و حتی قرار است بعضی از شخصیت های آن بازی هم در این نسخه وجود داشته باشند.
آریا : واقعآ بعیده حتی بازی متوسطی بشه چه برسه به خوب!
برهان : این سری از زمان کنسول PS2 برای من یک عنوان معمولی بوده است و فکر نمیکنم به موفقیت چشم گیری دست پیدا کند.
حمیدرضا : از عناوین قبلی این سری مخصوصا True Crime: New York City خاطرات زیادی دارم و به این عنوان نیز تا حدودی امیدوارم.
حمید : به شخصه اعتقاد زیادی به این بازی دارم. خیابان های روشن هونگ ***گ با یک پلیس مخفی ما را به یاد فیلم Infernal Affairs می اندازد. گیم پلی بازی بسیار جالب و مبارزات تن به تن واقعا دیدنی است.
فردین : Nothing as it seems
محمد : شماره اول بازی نسبتا خوبی بود ولی اصلا از شماره دوم خوشم نیومد، این قسمت فکر کنم حداکثر در حد شماره اولش باشه.
مرتضی : شماره یکش جذاب بود. دومین نسخش حال آدم و به هم میزد. این شماره فکر کنم خوب از آب دربیاد. United Front Games توی کارنامش ModNation Racers رو داشته که خیلی قشنگ بود.
83/ The Lord of the Rings: War in the North
سازنده : Snowblind Studios
ناشر : Warner Bros. Interactive Entertainment
تاریخ انتشار : May 22, 2011
PC , X360 , PS3
در نسل ما امکان ندارد کسی به دنیای سرگرمیهای ویدئویی علاقهمند باشد و تا به حال با دنیای مرموز و روابط پیچیده بین الفها، دورفها، جادوگران و انسانها آشنایی و برخورد نداشته باشد. به جرات میتوان گفت که آقای تالکین، خالق سری کتابهای ارباب حلقهها، با خلق چنین افسانهای، پایه و استخوانبندی اساسی را در زمینه داستانها و موجودات شکلدهنده برخی از دنیاهای حال حاضر نیز بنا کرده است. سری ارباب حلقهها از محبوبترین و معروفترین کتابها، فیلمها و بازیهای دهه اخیر میباشد. داستان اصلی این رمان همیشه در سرزمین میانه و نبرد خونین برای نابود کردن حلقه سارون توسط یک هابیت کوچک بوده است که به کمک یاران حلقه این کار به وقوع میپیوسته است. این بار بر خلاف همیشه قرار است به نبردی خونین در سرزمین شمال، در میان برف و سنگ واقع در جنگلها و کوهستانهای خطرناک آن قلمرو پای بگذاریم. شخصیتهای اصلی بازی سه نفر هستند. یک دورف که بسیار شبیه به گیملی است، یک انسان-جادوگر که به نظر میرسد از نوادگان آراگورن هست و مانند گندالف دارای قدرتهای جادویی نیز میباشد و سومین شخص یک الف زن هست. مبارزات در بازی بسیار زیبا و جالب کار شده است و حتی در برخی از قسمتها شاهد مخفیکاری و کشتن دشمنان در نهایت سکوت به وسیله شخصیت الف میباشیم. هدف آنها به طور کامل مشخص نشده است اما دشمنان اصلی آنها اورکها و ترولها هستند و خبری از سواران سیاه، گرگهای آیزنگارد و انتها نیست. در مجموع این نسخه به شدت امیدوار کنندهتر از نسخه قبلی بازی است و انتظار میرود که با یک بازی نسبتا خوب مواجه شویم. مدت زیادی تا مشخص شدن نتیجه کار باقی نمانده است. 22 ماه May شاهد این عنوان خواهیم بود و به طور قطع دل دوستداران این مجموعه شاد خواهد شد.
برهان : ارباب حلقه ها همیشه از محبوب ترین داستان های من بوده است. بازی های در این سبک (جدا از عناوین استراتژی) همیشه یک عنوان متوسط بوده اند. این بار نیز به احتمال قوی بازی ای را شاهد خواهیم بود که کمی از سری قبلی بالاتر میرود.
فردین : کی میخوان یه عنوان درست و حسابی درخور نام شاهکار تالکین بسازن خدا میدونه.
محمد : ممکنه این بازی به یک بازی عالی تبدیل نشه ولی به هر حال برای طرفداران سری ارباب حلقه ها مناسب خواهد بود.
محمد حسین : سه شماره داستان حلقه از بیادموندنی ترین فیلم های زندگیم هست ولی متاسفانه بازی های ساخته شده بر اساس این کتاب داره هر شماره بدتر و بدتر میشه. تنها دو شماره مربوط به فیلم 2 و 3 بود که از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار بودن .این بار باید دید که داستان Tolkien عاقبتش به کجا ختم میشه.
Hunted: The Demon's Forge/80
سازنده : inXile Entertainment
ناشر : Bethesda Softworks
تاریخ انتشار : May 10, 2011
PC , X360 , PS3
"شکار شده" از بسیاری از جهات بازی بسیار عجیبی است. از یک سو یک اکشن سوم شخص با موتور UE3 و سرشار از Finisher های خشن، مد co-op و سنگر گیری به سبک Gears of War است و از سوی دیگر تنها بازی که به آن شباهت ندارد همین GeoW بوده و بیشتر یک کلون از Demon's Souls به نظر میرسد! همانطور که حتما متوجه شدهاید اثر جدید برایان فارگو (یکی از خالقین Baldur's Gate و Fallout) عنوانی Action Adventure با المانهای نقش آفرینی است که قصد دارد با ترکیب دنیای پر از جن و پری D&D با اکشن سریع و خشونت بار GeoW سبک فراموش شده Dungeon Crawler را مطابق با سلیقه گیمرهای امروزی احیا کند.
از نظر گیمپلی شاید DF شبیه به دیگر آثار این سبک به نظر برسد اما سازندگان با ترکیب خوب مبارزات Ranged, Melee و Magic توانستهاند پا را فراتر از بسیاری از کلیشههای روز گذاشته و با ارایه یک co-op جذاب در نهایت DF را تبدیل به یک معجون اسرار آمیز کنند. شاید DF در نگاه اول بیشتر از یک Gears of Magic و یا نسخه غربی Demon's Souls به نظر نرسد اما قطعا در این آشفته بازار بازیهای DC به راحتی خواهد توانست علاقهمندان به این ژانر را سرگرم کند.
حمیدرضا : این عنوان اکشن بسیار زیبایی داره، ولی من اصلا با سبک اکشن ادونچر فانتزی حال نمی کنم!
فردین : امید زیادی به این بازی ندارم!
کسری : بازی RPG جدیدی که توسط بسیاری از اعضای سابق Interplay و تیم اصلی Fallout ساخته شده و حتی برایان فارگو معروف در راس آن است. Hunted را می توان مخلوط BG با Gears of WAR خواند. اثری که می تواند مخاطبان قدیمی و جدید را جذب خود کند.
ماکان : Hunted جزو عناوینی هست که از هم اکنون در لیست خرید من برای سال آینده قرار گرفته! نمیدونید چقدر دلم برای یک Dungeon Crawler درست و حسابی تنگ شده!
محمد : یکی از بازی هایی که هم احتمال داره موفق بشه و هم ممکنه شکست سختی بخوره. به شخصه از بازی خوشم اومده و امیدوارم به بازی موفقی تبدیل بشه.