اینم از ترجمه قسمت اول خون آبی ! ببین مورد پسند هست یا نه اون مشکل رو هم اگه درست کنی و بهم راه حلو بگی ممنون میشم ،اگه حل شد مثل جت بقیشو میرم !
Printable View
اینم از ترجمه قسمت اول خون آبی ! ببین مورد پسند هست یا نه اون مشکل رو هم اگه درست کنی و بهم راه حلو بگی ممنون میشم ،اگه حل شد مثل جت بقیشو میرم !
سلام سهیل جان زیرنویست خوبه اما کارتو سخت کردی دقایق نیست
اینا را می گم
1
00:01:10,040 --> 00:01:11,940
خوب بدون اینا زیرنویس نمایش داده نمیشه باید از زیرنویس انگلیسیه که بهت دادم زیرنویس کنی جمله های اینگلیسی را حذف می کنی و به جاش فارسی میزاری...
موفق باشی....
اینم 500 تای اول
آقا احسان اینقدر به ما تیکه ننداز قربونت،من دست تنهام و وقتی 1000 تا جمله رو می بینم که باید تنهایی ترجمش کنم دلسرد میشم،ولی اگه 1000 تا جمله رو 100 تا 100 تا هر روز بهم بدی اصلا شکایت نمی کنم و زود بهت تحویل میدم
parkour star عزیز خیلی تنها شدی من از امروز به مدت 20 روز نمیتونم بیام سایت بعد بیست روز تو ترجمه ها بهت کمک میکنم :khejalat:
سلام فرزانه خانوم ممنون برای همکاری با ما اطلاعات لازم و متن فیلم ها براتو پیام خصوصی شد....نقل قول:
سلام آقا احسان . من اعلام آمادگی می کنم . لطف بفرمایید متن فیلم هارو برام بفرستید تا کار ترجمه رو شروع کنم .
موفق باشید......violin:.
احسان جان من اینجا هم می تونم کمکتون کنم. من قبلا توی سیت رپیدبازبودم اما الان مدتیه که باهاشون مشکل دارم. این قسمت هم ترجمه شد ولی فکر نمی کنم ریلیز شده باشه. این مال اپیزود 5 سیزن 1 سریال گود وایف هستش
[DOWN]http://www.2shared.com/document/NL7H...VXviD-FQM.html[/DOWN]
می تونین اونو از لینک دانلود کنین و سطح کار رو هم بینین . فکر هم می کنم برای ارتقای این بخش خیلی چیزا اینجا کمه که باید به این سایت اضافه بشه تا مطلوب تر بشه .
سلام خیلی کارت درسته امیدوارم یکی از عضو های فعال گروهای تخصصی و سایت باشین در اینده هرچی کمه بگو بزارم....
فقط این فایلو پیوست کن یا در اینجا اپلود کن تا بشه دانلودش کرد اخه مشکل داره.....
اطلاعات لازم براتون ارسال شد پ خ....
موفق باشید....