پاسخ : ساخت فلاش یا سی دی مالتی بوت با برنامه قدرتمند grub4dos
با عرض سلام و صلوات
چگونه می توان همانند hirenn boot در منوی بوت صفحات جدا گانه ساخت.
در اصل گزینه های برای رفتن برای نرم های ریکاوری و گزینه ای برای رفتن به نرم افزار های دیگر مثل هایرن بوت بسازیم.
آیا آموزش نرم افزار bcdw هم در انجمکن هست و کدام یک از نرم افزاره های ساخت بوت کارایی بهتر دارند.
bcdw یا grub4dos یا غیره
کتابچه را دانلود کردیم ولی اجرا نمی شود؟؟؟؟
با سللام واحترام کاربر ncbabak چرا کاری میکنید که به خاطر شما بقیه هم از اموزشهای استاد بی بهره می شوند حداقل صبر میکردی ببینی چطور پیش میره بعدش مسله زمان رو پیش میکشیدی وباعث میشدی استاد هم ناراحت بشوند اگر به خاطر خوشگذرانی اومدی سایتهای دیگه ای هم هستند اما اگه میخوای واقعا یاد بگیری بهتره با روشهای اموزشی استاد اشنا بشی بعد بیای نظر بدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambiz
ب.........
;;;;;;;چگونه می توان همانند hirenn boot در منوی بوت صفحات جدا گانه ساخت.
.............آیا آموزش نرم افزار bcdw هم در انجمکن هست و کدام یک از نرم افزاره های ساخت بوت کارایی بهتر دارند.
bcdw یا grub4dos یا غیره
کتابچه را دانلود کردیم ولی اجرا نمی شود؟؟؟؟
دوست گرامی
سازندگان سی دی هایرن هم برای بوت آن از grub4dos و نیز syslinux استفاده میکنند.
در مورد برنامه BCDW به لینک زیر مراجعه کنید:
ساخت dvd مالتی بوت توسط بار کننده قدرتمند bcdw
از این برنامه ها که اسم بردید ، هر کسی مطابق نیاز هایش یکی یا چند نوع را انتخاب میکند. فرضا" بنده معمولا" مخلوطی
از همه را استفاده میکنم. برای اینکه هر برنامه محاسن و معایبی دارد ولی جمع آن ها در یک مجموعه کاملشان میکند.
در مورد کتابچه ای که دانلود کردید یا فایل دانلود شده ، بد دانلود شده و یا اشکال از سیستم شماست.
grub4dos يك Boot Loader بسيار قوي از جنس لينوكس است و موارد استفاده زيادي دارد.و بنده هم وظيفه خودم
ميدانم كه به درخواست تني چند از عزيزان اين انجمن ، ارج نهاده و به مرور چندين مورد ديگر از موارد كاربرد آن را شرح
دهم.
نصب ویندوز xp توسط ایزوی بار شده در ram
=========================
در این مورد قبلا" در لینک زیر توضبح داده ام
نصب ویندوز xp توسط ایزوی بار شده در ram
اجراي Hiren's BootCD 15.0 از هارد توسط منوي بوت ويندوز 7
===================================
سي دي Hiren يك سي دي رايگان است كه تقريبا" اكثر كاربران با آن آشنائي دارند. كه فكر ميكنم آخرين ورژن آن
در حال حاظر 15.2 باشد.
نكته اي را كه لازم ميدانم قبل از ادامه بحث، در رابطه با اين سي دي بگويم اين است كه نمونه اي كه سازندگان
اصلي ارايه ميدهند فقط داراي مجموعه اي از برنامه هاي رايگان است.
ولي نمونه هائيكه ما ها دانلود ميكنيم ، معمولا" نمونه اصلي نبوده بلكه نمونه هائي است كه توسط افرادي غير از
سازندگان اصلي ، تغييرات اساسي پيدا كرده اند.
براي مثال نمونه اصلي سي دي هايرن ورژن 15.2 در يك سي دي جا ميگيرد ولي من نوع ديگري هم از از اين ورژن
دارم كه حدود 2.5 گيگا بايت حجم دارد. توضيج اينكه در اين ورژن هاي تغيير يافته معمولا" برنامه هائيكه بعدا" اضافه
شده اند درست كار كرده ولي ممكن است تعدادي از برنامه هاي اصلي كار نكنند
در اين بحث ، بنده مر احل كار ر ا در مورد ورژن 15 اصلي توضيح ميدهم كاربراني كه ميخواهند با نوع تغيير يافته ، اين
كار را انچام دهند اگر موفق نشدند يادداشت بگذارند تا راهنمائي كنم.
1. پوشه HBCD را با محتوياتش از داخل سي دي Hiren's BootCD 15.0 به روت درايو C كپي كنيد.
2. فايل هاي grldr و menu.lst را از C:\HBCD به روت درايو C كپي كنيد.
3. فايل grldr.mbr را از داخل برنامه grub4dos (كه قبلا" در پست هاي قبلي دانلود كرده ايد)، هم به روت درايو C كپي
كنيد.
4. حالا يك فايل Batch با محتواي زير درست كرده و آن را فرضا" با نام RUN.cmd در جائي ذخيره كنيد:
کد:
@echo off
Setlocal
::Set path to bcdedit.exe (e.g. C:\Windows\System32\bcdedit.exe)
Set BCDEDIT=C:\Windows\System32\bcdedit.exe
::Set path to BCD Store (e.g. C:\boot\BCD)
Set STORE=C:\boot\BCD
for /f "tokens=3" %%A in ('%BCDEDIT% /store %STORE% /create /d "Start Hiren'd Boot CD 15" /application bootsector') do set guid=%%A
%BCDEDIT% /store %STORE% /set %guid% device boot
%BCDEDIT% /store %STORE% /set %guid% path \grldr.mbr
%BCDEDIT% /store %STORE% /displayorder %guid% /addlast
endlocal
pause
exit
حال اگر فايل RUN.cmd را اجرا كنيد گزينه "Start Hiren'd Boot CD 15 " را به منوي بوت ويندوز 7 اضافه خواهد كرد.
اكنون اگر ري استارت كنيد با انتخاب "Start Hiren'd Boot CD 15" از منوي بوت ويندوز 7 برنامه Hiren's BootCD 15
اجرا خواهد شد.
تذ كر:
1. روش بالا در ويندوز XP كار نخواهد كرد.انجام اين كار در ويندوز XP مختصري با روش بالا فرق دارد كه در صورت نياز
يادداشت بگذاريد تا توضيح دهم.
2. فايل RUN.cmd را براي ويندوزي تنظيم كرده ام كه در درايو C نصب شده است. اگر ويندوزتان در درايو ديگري نصب
شده ، باید مختصر تغيير در اين فايل داده شود.
با عرض سلام وصلوات و ضمن خسته نباشید خدمت حاج اقا مقصود و دیگر برادران زحمت کش انجمن
اگر جایز است و امکان دارد به سوال بنده نظر کنند و در های روشنایی را برای بنده بگشایند(( چگونه می توان همانند hirenn boot در منوی بوت صفحات جدا گانه ساخت؟))
بنده هر چقدر تعقل کردم جوابی برای این کار در ذهن ناتوانم پیدا نکردم.
و من الله توفیق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambiz
ب
چگونه می توان همانند hirenn boot در منوی بوت صفحات جدا گانه ساخت؟
...
اول شما بفرمائید صفحه (یا صفحه های ) جداگانه را در کدام برنامه میخواهید بسازید
در grub4dos یا در BCDW یا در syslinux یا در Isolinux یا در EasyBoot و یا ...... کدام ؟
سوال واضح مطمئنا" جواب واضح دارد
با عرض سلام وصلوات و ضمن خسته نباشید خدمت حاج اقا مقصود و دیگر برادران زحمت کش انجمن
با عرض پوزش بله درست می فرمایید سوال بنده کمی دارای ابهام است چون بنده به تازگی می خواهم این کار را یاد بگیریم و شک و شبه برایم زیاد است. و تنها سی دی هایرن بوت را دیده ام و دوست دارم خداوند توفیق دهد و من هم بتوانم یک چنین نرم افزاری درست کنم.که فکر کنم در این راه راهنمایی بهتر از شما پیدا نمی کنم.
چون در سخنان پیشین خود فرمایش کرده بودید که هایرن بوت از grub4dos استفاده کرده است.بنده تمایل دارم که این در این مورد فرمایشات جنابعالی را جویا شوم.
در رابطه با نرم افزار های syslinux یا Isolinux هیچ گونه اطلاعی ندارم و نمی دانم چه فواید و معایبی دارد و در کجا ها باید از آن ها استفاده کرد.
دو نرم افزار دیگر را توسط تاپیک های شما تا حدودی اطلاع دارم.که آن هم به صورت ناقص است.
و من الله توفیق اجرکم من الله