سلام دوستان .
آقا شما خیلی باکلاس هستین.
من از ویژوال بیسیک هیچ چی نمیدونم.خیلی خیلی دوست دارم یاد بگیرم.واقعا هم بهش نیاز دارم. کسی جزوای و چیزی برا من سراغ نداره.(مبتدی و پیاده هستم)
مرسی.
Printable View
سلام دوستان .
آقا شما خیلی باکلاس هستین.
من از ویژوال بیسیک هیچ چی نمیدونم.خیلی خیلی دوست دارم یاد بگیرم.واقعا هم بهش نیاز دارم. کسی جزوای و چیزی برا من سراغ نداره.(مبتدی و پیاده هستم)
مرسی.
برای ویژوال بیسک منبع و کتاب زیاده،
اما اگر برنامه نویسی ویندوز هم میخوای یاد یگیری، من توصیه میکنم شما اول ++C استاندارد رو یاد بگیر(حالا در سطح بالا هم یاد نگرفتی مهم نیست، سطح متوسط کافیه!) بعد برو به سمت #C ، برای ++C استاندارد و #C هم منابع فراوانند.
برای منابع ++C هم به تاپیک زیر برو، البته چیزهایی هست که به نظر من مفید بودن.
http://forum.p30ask.com/thread120120.html
برخی از فواید یادگیری ++C :
1.خاصیت چند سکویی (Cross-platform) ، یعنی شما به راحتی میتونید باهاش در تمام سیستم عامل ها ، از ویندوز گرفته تا لینوکس و ... برنامه بنویسید، این مورد در VB و #C صادق نیست!
2. وقتی ++C یاد بگیری تقریبا C را هم بلدی، یادگیری #C خیلی راحتتره برات، جاوا هم شباهتای خیلی زیادی به ++C داره، اما ویژوال بیسک با تمام زبان های دیگه فرق داره!
3. مهاجرت از ++C به زبان های دیگه خیلی ارحته، چون اکثر زبان ها شباهت های زیادی به ++C داردن، اما اونهایی که VB یاد گرفتن خودشون عنوان میکنن که مهاجرت به زبان های دیگه خیلی برامون سخت بوده،
بنام دوست
از من که گذشته چون دیگه شور و شوق اینگونه کارها را ندارم
ولی حالاکه پیاده ای سوار گاری نشو سوار خوروی مطمئنی شو که تا آخر رفیق راه باشد.
با نظر دوست ارجمندم hossenf موافقم و با توجه به تجربیاتم که میشود گفت برنامه نویسی نمیدانم
ولی از هرکدام یک مقداری سر در می آورم من هم پیشنهاد میکنم یک مقدار زحمت بشتری بکشی و
همتت را بالا ببری ++C و یا Delphi یاد بگیری.
سلام به دوستان خوبو نازنينم
از زحمات شما عزيزان بسيار سپاسگزارم
آقا برهان عزيز از معرفي اين برنامه ممنونم، ولي با اين چيزا از مسئوليت خودت شونه خالي نكن! يالا دست بكار شو! مگه شما چتونه كه از اونا بايد بگيريم؟! بسمالله! منتظر هستيم تا يك نمونه از دستپخت شمارو نوش جان كنيم!
آقا نيماي "نامبر وان ما" معلوم نيست كجاي بابل ميگرده؟! بابا مگه بابل هم جاي ديدني داره؟! دي::dd5t:
آقايان محترم! لطفاً از مسير تاپيك منحرف نشويد! :ghati:
اين پروژه تموم شد، بعدش سراغ يه فرمول يا برنامه ديگه ميريم.
راستي مراحل گام به گام يادتون نره، اينجا كه گالري نيست! ميخوايم آموزش براي امثال بنده هم باشه.
مثل اينكه زيادي "جَوگير" شدم بيخود نيست كه ميگن: آدمو برق سه فاز بگيره ولي "جَو" نگيره!ugly3
سپاس
بنام دوست
جهت ارج نهادن به پیام دوست ارجمندم ادواردو و با توجه به اینکه این عزیز مایل بودند برنامه مورد نظرشان حتی الامکان
با اسکریپت نوشته شود، با وجود گرفتاری، اسکریپت مربوطه را نوشتم و پیوست کردم.
لطفا" تست فرمائید ، اگر مورد قبول بود کد های مربوطه را سطر به سطر توضیح دهم.
تذکر:
------
توجه داشته باشید که موقع وارد کردن سه ضلع مثلث نمیشود الکی اعدادی را داد. چون بعد از مثلا" دو ضلع عادی ضلع
سوم که اگر درست یادم مانده باشد نامش وتر گفته میشود ، مقدارش به نسبت مشخصی است.
من در آزمایش خودم ضلع اول را 2 و ضلع دوم را 5.5 و ضلع سوم را 6 داده وتست کردم.
سلام به دوستان خوبم و استاد خودم
استاد واقعاً منت گذاشتيد و ميدونم كه درگير هستيد و مشغله فكري زياد داريد. خيلي بزرگواري كرديد.
چقدر زيبا و جالب. تست شد، و درست عمل ميكرد. دوستان براي آزمايش: اضلاع مثلث، 3 و 4 و 5 بديد كه محيط بايد 12 و مساحت 6 بشه.
استاد، آيا ميشه جوري باشه كه هر يك از آيتمها داراي زبانه هاي مستقل باشند؟ مثلاً پنجره برنامه شامل سه دريچه ورود عدد براي سه ضلع (a , b, c) باشه و در ذيل دو دريچه براي جواب (محيط=u و مساحت=s) وجود داشته باشه! نياز به وارد كردن يكي يكي اضلاع و ok كردن هركدوم نباشه! فقط يكبار اونم پس از وارد كردن هر سه ضلع ok كني و همراه مشاهده جواب، اعداد وارد شده در بالا ديده بشه!
استاد، مراحل گام به گامرو محبت كنيد. (از كد نويسي تا توليد يك فايل اجرايي)
سپاس
بنام دوست
ادواردو عزیز ،آنقدر برایم عزیزی که دیشب چون دیدم خواست واقعی شما برآورده نشده این اسکریپت را نوشتم.
الان چند مگا بیشتر از اشتراک اینترنتم باقی نمانده است. میروم تا تمدید کنم و بعد از ظهر اگر عمری باشد ، کد
های برنامه و شرح سطر به سطر آن ها را عرض خواهم کرد.
درود
این برنامه با AutoIt نوشته شده! خیلی زیباست دقیقا همونیکه شما می خوای! ::w8:
سورس اش رو هم گذاشتم برای مطالعه ات! دقیق بخون تا متوجه شی چیکار کرده؟!
با ویرایش سورس فایل Triangle Solver.au3 می تونی منوها و کلا برنامه رو هم فارسی کنی!
منتظر بقیه نباش! خودت دست به کار شو فایل هایی رو که گذاشتم بشین خط به خط بخون! biboss:.
موفق باشی! :^:
بنام دوست
برنامه گذاشته شده در پست شماره 15 در حقیقت یک اسکریپت است که به فایل اجرائی (EXE) تبدیل شده است.
من برنامه نویس یااسکریپت نویس نیستم ولی تقریبا" از خیلی از زبان ها و اسکریپت ها تا حدودی سر درمی آورم.
حداقل تا اندازه ای که بتوانم نیاز های خودم را برآورده کنم.
ذیلا" کلیه مراحل ساخت فایل اجرایی بالا را سطر به سطر توضیح میدهم تا شاید کمک کوچکی باشد و یا بصورت دیگر
شروعی باشد برای ادامه این نوع کار ها توسط جوانان عزیزی که، تازه شروع کرده اند و یا میخواهند شروع کنند.
توضیح اینکه برای ساخت این برنامه لازم است که برنامه رایگان اسکریپت نویسی Autoit در سیستمتان نصب باشد
Autoit 3.3.8.1
مراحل اجرای پروژه فسقلی ما
----------------------------------
برای طراحی یک برنامه (چه با زبان های برنامه نویسی و چه با اسکریپت)، کاربر اولین کاری که باید بکند این است که
الگوی کارش را مشخص کند. الگوی کار یعنی مراحل مختلف کار هایی را که برنامه باید بتواند اجرا کند را مشخص کند.
در این مثال ما میخواهیم برنامه ای بسازیم که با گرفتن اندازه های سه ضلع یک مثلث ، مقدار محیط و مساحت آن را
برایمان محاسبه کند.
صورت مسئله معلوم است حالا الگوی کار را در بیاوریم .در اینجا هر کاربری بنا به علایق خود ممکن است روش متفاوتی
بکار ببرد ، بهر حال بنده مبتدی بصورت زیر الگو نوشتم:
1.
__ برنامه اول یک پنجره کوچک نشان داده و توسط همان پنجره از کاربر بخواهد که مقدار ضلع اول مثلث را وارد کند.
__ این پنجره جایی هم در قسمت پایین پنجره داشته باشد که کاربر بتواند اندازه ضلع اول را آن جا وارد کند
__ پس از اینکه کاربر مقدار را وارد کرد و روی OK کلیک کرد ، برنامه مقدار وارد شده توسط کاربر را حفظ کرده و جایی
نگهدارد.
2. حال برنامه دوباره پنجره دیگری نشان داده و برای گرفتن اندازه ضلع دوم مثل بالا عمل کند.
3. برنامه دوباره پنجره دیگری نشان داده وبرای گرفتن اندازه ضلع سوم مثل بالا عمل کند.
4. وقتی کاربر سومین پنجره را هم OK کرد ، برنامه مقدار محیط و مساحت را در یک پنجره به کاربر نشان بدهد.
این طرح کلی الگوی اولیه ما برای این برنامه است.
خوب می بینیم که برای اجرای این الگو توسط برنامه Autoit ،
__ نیاز به پنجره ای داریم که بتوانیم در آن پیام خود را به کاربر بدهیم
__ این پنجره باید جایی داشته باشد که کاربر بتواند اطلاعات خواسته شده را وارد کند
__ این پنجره باید دارای کلیدی هم باشد که وقتی کاربر روی آن کلیک کرد ، برنامه بفهمد کاربر جواب داد.
وقتی به داشته های برنامه اسکریپت نویسی Autoit نگاه کنیم می بینیم این برنامه دارای یک تابع است که این تابع
میتواند برایمان یک پنجره با مشخصات مورد نیاز ما را بسازد. نام این تابع InputBox است. که برای استفاده از آن یک
فرمول کلی وجود دارد و ما با تغییر دادن مقادیر این فرمول میتوانیم اندازه پنجره نشان داده شده ، پیامی که باید به
کاربر داده شود و خیلی چیز های دیگر را تعیین کنیم.
خوب حالا به کل کد هائیکه بنده برای این مثال استفاده کرده ام توجه کنید تا بعدش بقیه موارد را توضیح دهم:
خوب اگر به کد های بالا توجه فرمایید ، بنده در سطر 1 دستور نشان دادن صفحه اول برنامه را نوشته ام که در این صفحهکد:$A = InputBox("Question", "Enter size of 1st side", "", "" ,190,115)
If @error==1 Then
Exit
EndIf
$B = InputBox("Question", "Enter size of 2nd side", "", "" ,190,115)
If @error==1 Then
Exit
EndIf
$C = InputBox("Question", "Enter size of 3rd side", "", "" ,190,115)
If @error==1 Then
Exit
EndIf
Dim $P=($A + $B + $C)/2
Dim $Z1=$P-$A
Dim $Z2=$P-$B
Dim $Z3=$P-$C
Dim $M=Sqrt($P * $Z1 * $Z2 * $Z3)
MsgBox(4096, "Answer", "Mohit = " & $A + $B + $C & @LF & "Masahat = " & $M)
از کاربر میخواهد مفدار ضلع اول را وارد نماید.
عین همین سطر را با مختصر تغییر برای صفحه های دوم و سوم برنامه در سطور 5 و 9 از کد بالا نوشته ام.
با استفاده از تابع توصیح داده شده در بالا ، در سه تا پنجره ای که کاربر خواهد دید ، در قسمت پائین پنجره دو تا دگمه با
نام های OK و Cancel وجود خواهد داشت.
کلید OK برای این است که کاربر پس از اتمام کارش روی آن کلیک کند و لی ممکن است کاربر در بخشی از کار تصمیم
بگیرد که برنامه را ببندد که در این زمان میتواند روی دگمه Cancel کلیک کند.
خاصیت تابع InputBox طوری است که برایش فرقی ندارد که کاربر روی کلید Cancel کلیک میکند و یا روی دگمه OK
وظیفه این تابع این است که پنجره ای را در اندازه مشخص ، در جایی مشخص از مانیتور، با نوشته هایی مشخص نشان
دهد و پس از اینکه کاربر روی یکی از دگمه های مورد بحث کلیک کرد ، کارش تمام میشود و برنامه سطر بعدی اسکریپت
را اجرا خواهد کرد.
با این وصف این سه سطر دستوری که در بالا عرض کردم کار خواهند کرد ولی اگر کاربر کلید Cancel را فشار دهد اتفاقی
نیفتاده یعنی برنامه به کارش ادامه داده و مرحله بعدی شروع خواهد شد.
بخاطر اینکه برنامه در صورت کلیک روی دگمه کنسل بسته شود بنده بین سه سطر دستور مورد بحث یک دستور شرطی
اضافه کرده ام که باعث میشود در صورتی که کاربر روی دگمه Cancel کلیک کرد ، برنامه بسته شود.(کد های سطور 2 و
3 و 4 از کد بالا برای صفحه اول و سطور 6 و 7 و 8 برای صفحه دوم و سطور 9 و 10 و 11 برای پنجره سوم).
خوب تا اینجا کار سطور 1 تا 12 برنامه مشخص شد.
برنامه که درک ندارد که بداند محیط یا مساحت و یا ... چیست. این مائیم که باید به برنامه بگوییم چکار کند.
بنده در سطور 13 و 14 و 15 و 16 و 17 از کد ها این مسائل را به برنامه تعریف کرده ام .
و در سطر آخر این اسکریپت از یک تابع دیگر Autoit بنام MsgBox برای نشان دادن نتیجه نهایی استفاده کرده ام
و در آخر کار نیز اسکریپت را توسط خود برنامه Autoit به فایل اجرایی تبدیل کرده ام
موفق باشید
استاد از زحمات شما در اين آموزش بسيار سپاسگزارم. گام به گام و ساده و شيرين، مثل خودتون!
فقط اينكه سطرهاي اضافه شده:براي من مشخص نشد كه كجاي صفحه كد در بالا هست!نقل قول:
بخاطر اینکه برنامه در صورت کلیک روی دگمه کنسل بسته شود بنده بین سه سطر دستور مورد بحث یک دستور شرطی
اضافه کرده ام که باعث میشود در صورتی که کاربر روی دگمه Cancel کلیک کرد ، برنامه بسته شود.(کد های سطور 2 و
3 و 4 از کد بالا برای صفحه اول و سطور 6 و 7 و 8 برای صفحه دوم و سطور 9 و 10 و 11 برای پنجره سوم).
درود بر استاد خودم
برهان جان شما هم سنگ تمام گذاشتيد، فكر كنم بهترين برنامه در رابطه با پروژه خودمون باشه ولي از دست ساختههاي بچههاي خودمون بيشتر لذت بردم! (حسين آقا و استاد شيرينزبان)
اضافه شد: استاد حواسم نبود خودم متوجه شدم! همون دستورات شرطي كه با If همراه هست!
سپاس