-
بنام دوست
فرمایشات دوست ارجمندمان eDvArDo نشان میدهد که برنامه سریال را قبول کرده ولی پس از ری استارت دوباره نمیشناسد.
این بدان معنی نزدیکتر است که دوستمان نتوانسته حالا توسط فایروال یا هر روش دیگر ارتباط برنامه را با شرکتش
قطع کند و درنتیجه برنامه پس از ارتباط با اینترنت قلابی بودن سریال را تشخیص میدهد.
من پیشنهاد میکنم این سریال را در زمانیکه به اینترنت وصل نیستند هم امتحان کنند
-
سلام به دوستان خوبم، بويژه استاد مقصود و برهان عزيز.
استاد عزيز اينترنت قطع بود و نرمافزار ارتباطي با سامانه شركتش نداشته!
برهان جان، درسته حق با شما هست، بكل فراموشش كرده بودم! از همون اول كار با رايانه، خودمو درگير نرمافزارهاي گوناگون در زمينههاي مختلف از جمله فكس، كردم.
ولي بازم ميگم: ابزارهاي موجود در نرمافزارهاي تخصصي بسيار كارامدتر و كاربري اونا دلچسبتر از ابزارهاي پيشفرض و موجود ويندوز هستش، اينطور نيست؟
اگه دوستاني تونستند كارمو راه بندازن، ممنون ميشم واگه نشد بازم سپاس!
-
درود
در مورد استفاده از نرم افزار های تخصصی درست میگی مسلما بهتره! ولی بستگی به نیازت داره! اگه خیلی استفاده می کنی خوب استفاده از نرم افزار تخصصی کارت رو راحت تر میکنه ...
الان رو یه پروژه دیگه سرگرم ام و فعلا وقت نمی کنم رو این برنامه کمک ات کنم ولی سعی می کنم تو برنامه هام بذارم
اگه با کرک اش مشکل داری از یه برنامه دیگه استفاده کن! برای ویندوز تا دلت بخواد برنامه هست!
لینک زیر رو ببین:
Fax Software Review 2012 | Best Fax Programs | Fax software for Windows - TopTenREVIEWS
-
من Veta Fax 6 رو از روی کینگ پرند نصب کردم بدون هیچ مشکلی اکتیو شد و سریال هم موقع نصب نخواست فکر کنم نسخه Retail هم باید داشته باشه که پرند گذاشته