-
درود
صادق جان
1) در مورد Premission ها حق با شماست. یک مشکلی در قسمت قفل کردن وجود دارد که اصلاح خواهد شد و تب Security را برایتان خواهد بست.:d:
2) در مورد راست کلیک هم من در اخرین لحظات تغییری انجام دادم که به نظر می رسد موفقیت امیز نبوده است. چشم این مورد هم اصلاح خواهد شد!
3) مورد iCacls هم در ورژن بعد اصلاح خواهد شد.
4) اگر بشود برای ان Master Password هم تعریف خواهم کرد.
امر دیگری نیست؟!:nish:
-
درود:d:
فعلا همین بند ها رو انجام بده تا بریم سراغ تبصره ها:nish:
-
سلام نیما
آفرین برنامه خوبیه، من چندتا پیشنهاد برات دارم:
1- برنامه رو با AutoIt بنویس، این جوری راحت تر گرافیکی میشه.
2- سورسش رو بده بیرون تا ما هم ببینیم و در اصلاحش کمکت کنیم.
-
درود
حمیدجان
1) متاسفانه چنین امکانی برایم وجود ندارد. یادم می آید که استاد در رابطه با AutoIt تاپیکی نوشته بودند ولی من حتی وقت خواندم مطالب را نداشتم و فقط گاهی اوقات می رفتم و زیر پست های دوستان تشکر می زدم. الان هم که اقایان لطف کردند و یوزر بنده را به کل بستند. انشالله این کار را در پروژه بعدی انجام خواهیم داد. ان هم با زبان C :yeah:
کاری که می خواهم انجام بدهم این که به کمک نرم افزارمان یک DLL به Explorer اینجکت کرده و تغییرات را انجام دهیم. در این حالت خواسته برهان جان که Shell Extension Handler بوده نیز براورده خواهد شد :d:
2) سورس را به ایمیل ات ارسال خواهم کرد. موفق باشی
** فقط یک مورد **
برای این که بسیاری از مشکلات در ورژن بعدی رفع شود نیازمند این هستیم که نرم افزار را به صورت ADMINISTRATOR اجرا کنیم. ولی این حالت مشکلی دارد. در اینجا قابلیت Drag & Drop غیرفعال می شود.
به این علت که فایل ما دسترسی ADMINISTRATOR Privileges دارد ولی EXPLORER دسترسی User Level Privileges دارد. در اینجا برای امنیت بیشتر، ویندوزاجازه Drag & Drop را نمی دهد.
برای این کار باید به فایل BATCH بگویم که UAC ویندوز را غیرفعال کند و یک ریبوت هم نیاز خواهد شد.
UAC = User Account Control
آیا کسی با این تغییر موافق است؟
-
سلام
نیمای عزیز ، در چند مورد پیشنهاد کردم که شما دو ورژن از این برنامه بسازید.
یک ورژن مخصوص xp و یک ورژن مخصوص ویندوز 7 و ویستا.
و هنوز هم همین عقیده را دارم و نمونه ها را هم که با هم امتحان کردیم که مشکلی ندارند.
در این مرحله به همین پیشنهاد بسنده کن و بعد در فرصت های بعدی ، که به نتیجه دلخواه
رسیدی دوباره در همین تاپیک و یا تاپیکی دیگر میشود مطلب را دنبال کرد.
بهر حال تصمیم با شماست
-
سلام
نظر شخصی من:
همینی که هست خوبه اگه بهبودش برات سخته فعلا یه پسورد بذاری براش مستر پسورد هم باشه کافیه + تشخیص خودکار این که پوشه قفل هست یا نه یعنی همون قسمت U و L خلاصه بشه ...
قمست دوم اگه می خوای نظر خواهی کنی من موافق نیستم
ری استارت که عمراً! UAC هم دیگه ستمه زورکی خاموش بشه !!
تازه لطف اش به همین درگ و دروپه مگه به راست کلیک اضافه بشه، که به نظر من راست کلیک نباشه کلا شاید بهتر باشه چون هدف مخفی سازی و قفل یک فولدر خاص هستش! خوب وقتی راست کلیک باشه بالاخره احتمال لو رفتن مراحل بالا میره ولی اگه تو راست کلیک چیزی نباشه شاید بهتر باشه و این پروسه مخفی می مونه! کسی هم شک نکنه :d:
راستی پروژه اوپن سورسه؟ دو روز دیگه نگی بیا پولشو بده؟! :zab0:
می تونی براش ورژن هم بزنی! فقط مثل فایرفکس نشه دم به دقیقه نسخه جدید می زنه :nish:
-
سلام
به نظر منم یه پسورد براش بزاری خوبه.
اگه برات سخته بقیه رو بیخیال شو.
-
درود
ورژن فعلی با ویندوز 7 و XP سازگار است.
1) تغییرات در UAC را هم پس حذف خواهم کرد در این صورت بخش iCacls نیز سخت تر خواهد شد.
Master Password (2هم اضافه خواهد شد.
3) درخواست حذف راست کلیک هم رد شد!! یعنی چی که از راست کلیک حذف بشود؟!
4) در مورد یکی کردن Lock , Unlock هم روش کار می کنم
فعلا!َ
-
سلام
نیما جان ،یکدندگی ات را میدانستم و مطمئن بودم که همین تصمیم را خواهی گرفت.
فقط عجله نکن و اینکار را از یکی دو روز دیگر شروع کن. چون در روز های گذشته اگر
فراموش نکرده باشی چندین نمونه مختلف ساختی و به اندازه کافی خسته شدی و
نیاز به استراحت داری .
در ضمن در لینک زیر هم دو روزه منتظر حضور شما هستند:
http://forum.p30ask.com/thread82098-7.html#post271654
-
درود
خیر استاد از روی یکدندگی نیست. به این خاطر است که برای این که یک فایل واحد داشته باشیم کلی تلاش کردیم حالا...
1) مشکل رجیستری اصلاح شد.
2) باید بیخیال iCacls بشید!
3) MasterPassword و یکی شدن منو ها هم در حال اضافه شدن هستند.
4) اخرین مورد هم که فکر کنم در کل کار فکر منو بیشتر از همه مشغول کرد مشکل حسین جان بود. راستش این مشکل ایشون نیست و مشکل فایل من هم نیست! مشکل از Explorer و روش مان هست.
همانطور که می دانید ( و شاید هم ندانید! ) هر فولدر تنظیمات بخصوصی دارد. مانند ایکون، دسترسی ها، نمایش فولدر وووو . ویندوز برخی از تنظیمات اعمال شده و Customize های فولدرمان را برای ذخیره کردن در فایل Desktop.INI می نویسد و باقی تنظیماتش را در پوشه ی C:\Windows\Assembly می گذارد که Global Assembly Cache و یا GAC نام دارد و از DLL های مخفی ای هم که قابل دیدن نیستند برای Cache کردن استفاده می کند و این مراحل و عملیات تنظیم را به کمک NameSpace Extension انجام می دهد. مشکل اینجاست که اگر فولدر مان دارای یک Desktop.INI از قبل باشد، Folderlock ما این فایل را پاک کرده و فایل خود را می نویسد و فولدر را قفل می کند. حال نوبت Explorer است که تنظیمات را اعمال کند. Explorer که می بیند فایل Desktop.ini سرجایش هست و خبری هم نیست، به خود زحمتی نمی دهد و از کنار می گذرد. به این شکل هست که ممکن پوشه 10 دقیقه بعد قفل شود و یا اصلا قفل نشود. بنابراین من به نرم افزار گفتم که Explorer را بسته و دوباره اجرا کند.
راه دیگری به ذهن من نمی رسید.
فعلا!