-
سلام به همه دوستان
هادی جان منم یادم بود که اونجا یه لینک معرفی شده بود ولی نخواستم برم، خودم ویندوز با کد X17-24395 رو دانلود کردم و از روی همون کد به لینک های اصلی دیجیتال ریور رسیدم . . .
نمی دونم کدوم ویندوز رو دانلود کردی ولی اگه از دیجیتال ریور گرفتی احتمالاً همین اند، البته من سعی کردم آخرین آپدیت باشه!
ویندوزها هم آپدیت چند ماه پیش اند و قدیمی نیستند!
خودتون می تونید کرک ویندوز رو دانلود کنید و با برنامه Ultra ISO به ISO ویندوز اضافه کنید بعد رایت کنید!
موفق باشید
-
سلام
مثل اینکه همینه که گفتی آقابرهان:
من اینو دانلود و نصب کرده ام:
http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-24394.iso
تا حالا هم ایرادی ندیده ام. نه کرشی نه مشکل دیگری
سرویس پک یک هم رویش هست و خیلی سریع هم نصب میشه. برنامه هایی که آدم بعد از خود ویندوز، نصب میکنه از این بیشتر طول میکشه
-
سلام.من چند ماه است که از این ویندوز استفاده میکنم و مطمئن باشید توی همه ی سایتهای ایرانی ویندوزی به این بی نقصی نیست .در بی عیب بودنش شک نداشته باشید.یک چیزی را هم بدانید که این نسخه اپدیت نیست مثلا مرور گر مایکروسافت نسخه ی نه(9) همراهش نیست وتا ماه اگوست به روز شده است.:^:
-
سلام
یکی از ویندوز ها ( التیمیت 32 ) رو دانلود کرده بودم رو لپ تاپ یه بنده خدایی نصب کردیم و همه چی درست بود امروز همونو خواستم رو یه پی سی نصب کنم که بعد از طی مراحل نصب و بعد از ریست سیستم ویندوز از رو هارد بالا نمیاد و فقط در صورتی که کلیدی رو در همون ابتدا بزنم دوباره مراحل بوت از دی وی دی انجام می شه از دوستان خواهش میشه راهنمایی بفرماییند درضمن :
- قبلا رو سیستم xp نصب بوده که پاک شده و درایوش فرمت شده.
- رو این سیستم قبلا ویندوز 8 ( نسخه ی اولیه ) نصبیده شده بود پس ساپورت سیستم قاعدتا وجود داره.
-
سلام
turk@
این تایپیک لینک های دانلود هستش کاش توی تایپیک خودش مشکل ات مطرح می کردی!
اگه از لینک های دیجیتال ریور گرفتی مطمئن باش اشکال از DVD ویندوز نیست!!!
ممکنه درایوی که توش ویندوز 7 رو نصب کردی اکتیو اش بهم خورده یا اصلاً توی بایوس بوت هارد بهم خورده و ...
به هر حال اگه مشکل ات برطرف نشد یه تایپیک مجزا تو بخش مربوطه بزن! . . .
-
مر30
اکتیو و بوت اوردر درست هستند اما ...
به روی چشم سعی می کنم یه جای مناسب واسه سوالم پیدا کنم اما شما هم اگه نکته ای میدونین که کمک کنه خوشحال می شم بدونم.
-
سلام
دوست گرامی اولا" چقدر خوب بود که نوشته ات را با فونت و اندازه ای مینوشتی که به راحتی قابل خواندن باشد!
ثانیا" مشکلی که شما عنوان کردید بدین معنی است که بوت سکتور نوشته نشده است و در این موارد سیستم
سعی خواهد کرد که دوباره از دی وی دی بوت شده و مراحل نصب را مجددا" تکرار کند.
از برهان عزیز عذر خواهی میکنم چون این سوال و جواب مربوط به این تاپیک نمیباشد.