پدر خانواده بعد از ازدواج و شوهر دادن هر سه تا دختر دم بخت خودش میتونه ازدواج کنه اگه مادر خانواده پیداش نشه .
ازدواج اون مشرووط به ازدواج دخترهاشه
Printable View
پدر خانواده بعد از ازدواج و شوهر دادن هر سه تا دختر دم بخت خودش میتونه ازدواج کنه اگه مادر خانواده پیداش نشه .
ازدواج اون مشرووط به ازدواج دخترهاشه
خوشت اومد می تونی شرکت کنی البته به عنوان همسر چون ماشالله دخترهام خیلی زیادن......نقل قول:
تاپیکه جالبیه:tf::gah9:
نه دیگه اینا را باید شوهرشون داد حالا شما ازشون مراقبت کن تا شوهر کنن و من هم قول میدم فعلا تا دختر خوبی هستی شوهرت ندم.....و مامان را طلاق میدم چون اصلا حیف اسم مادر روش باشه.......نقل قول:
سلام
از الان اعلام کنم من اصلا و به هیچ عنوان قصد ازدواج ندارم من ساکتم می خوای بابایی از آبجی هامم مراقبت می کنم تا تو می ری سر کار دیگه نیازی نیست مامان رو طلاق بدی
دیدی که خواهر زاده عزیزم حواسش به بچه ها هست
بهتره برین از خواهرم بخاطر حرفایی که زدین معذزت بخواین
من شوهرنمیخوام مگه دیوونم ازدواج کنم:nish:
منو معذرت هههههههه:gah9:نقل قول:
دیدی که خواهر زاده عزیزم حواسش به بچه ها هست
بهتره برین از خواهرم بخاطر حرفایی که زدین معذزت بخواین
به حرف پدر خوانده هم نمیشه گوش کرد طرف شماست....
حالا بزار بهزاد بیاد امشب تا بریم خواستگاری..........
مطمئن باش که کسی بهتر از خواهرم پیدا نمیکنی
بابا به مامان بی احترامی نکن
من ازشون مواظبت می کنم نگران بچه ها نباش تازه خودشون خیلی فهمیده و عاقلن یه پا خانومن برا خودشون
تازه بخوای سر کار هم می رم تا تو بیشتر تو خونه باشی بچه ها به بابا احتیاج دارنا تو هم باید یکم استراحت کنی دیگه داری پیر میشی با این همه بچه:دی
آره خاله جان من حواسم به خواهرام هست بابا هم قرار نیست ازدواج کنه تا دختر هاش شوهر نکنن من هم که قرار تا آخر عمر پیش بابا باشم پس بابا نمی تونه ازدواج کنه:دی
یعنی هر کی شوهر کنه دیوانه است ؟
احسان به حرف من نمیشه گوش کرد ؟
ای یاغی
در ضمن من طرف هیچ کس نیستم ولی تو اگه خواستی زن بگیری باید دخترات ازدواج کنند و راه دیگه ای نداری
من چه گناهی کردم که باید اینا را شوهر بدم هر چی به غیر از این.......میمیرم
اینا منو ترور می کنن تو پدر خوانده ایی و مافیا به حسابت کار می کنن نه من.....
حالا باید دنبال شوهر برای این دو دختر باشم خوب کی پیش قدم میشه.............
امشب خواهرمو میبرم خونمون
آقا داماد یه دسته گل بگیر با بچه ها بیا دنبالش ببرش خونه
البته باید ببینی بابا و داداش به این آسونی میذارن که آبجیمو ببری خونه؟