سلام یک لینک میخواستم برای لیچ کردن سایت 4Shared .با سپاس
Printable View
سلام یک لینک میخواستم برای لیچ کردن سایت 4Shared .با سپاس
سلام دوستان عزیز
میخواستم یه تاپیک بزنم ولی دیدم کسی تاپیک جدا واسه سوال هاش نزده
گفتم همین جا پرسم امید وارم که جواب بدید
چند تا سوال داشتم ممنون میشم که جواب بدید...فقط زیر دیپلم چون اطلاعتم بالا نیست...ممنون:d:
میخوام واسه سایتم یه اپلود سنتر و یه لیچ راه اندازی کنم
در مورد اپلود سنتر
میخوام وی پی اس بخرم...ولی چند تا سوال دارم:
وی پی اس واسه اپلودسنتر مناسبه؟؟؟
هارد چند گیگ بخرم؟؟رم چند باشه کافیه و جواب میده؟؟
میشه یه اسکریپت توپ معرفی کنید...قشنگ و جذاب
اما در مورد لیچر:
چون قراره وی پی اس اپلود سنتر و لیچ یکی باشه یچی بگید که جواب بده...ممنون
نظرتون چیه که فقط مستقیم کننده مدیافایر را بذارم...؟؟
میشه یکم در مورد این اسکریپت بگید...امکانش هست که محدودیت بهش بدی که فقط یه حجم مشخصی بشه اپ کرد؟؟و مثلا بعد از یه مدتی پاک بشه که هارد وی پی اس پر نشه؟؟
اگه اشتباهی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید اگه هم سوال هام ابتدایی بود شرمنده:d:
موفق و پیروز باشید
سلام:kolah:
این سایت رو خودم تست کردم .عالیه
http://qfi.im
اما سایت لینک دهنده ----ره شده .تو سایت زیر یه اکانت بساز و فایلی که بهت سایت بالای میده رو ریموت آپلود کن تو این سایت. یه عکسم برات میزارم شاید بهتر کمکت کنه.afro
http://www.uploadc.com/
فایل پیوست 10424
موفق باشی
یدونه برای Netload.in معرفی میکنین؟
اگر لیچی برای فایل فلایر هم باشه خوبه.
چون لینک دارم ولی Lock عه
دوست عزیز لیچ نشد
فایل پیوست 10426
سلام
خیلی عجیبه قبل از اینکه معرفی کنم تستش کردم .الآن که تست میکنم همین پیام رو میده.
به هر حال به این سایت برو .اول ثبت نام کن .ایندفعه برای اثبات حرفم یه تصویرم گذاشتم
فایل پیوست 10427
سلام
به این سایت برید اول ثبت نام کنید.
اینم عکس از آپلود
فایل پیوست 10429
فایلم حجمش بیشتر از 500 مگ هست...
این به دردم نمیخوره
سلام یک لیچر برای 4shared میخاستم که تا 1.5گیگ مستقیم کنه. من توrodfile رفتم به آخرش که میرسه میگه سایز فایل شما زیاد است.
درود
لطفا برای رپیدشر معرفی کنید
ممنون
سلام
تو این سایت برید.ثبت نام هم نیاز داره
:cheshmak98:
یعنی هیچ لیچری برای netload.in نیست؟
ببینم مگه rodfile فایلتونو مستقیم نکرد.منکه با عکس معرفی کردم و خیلی خوب کار میکرد.
بیا این سایت رو هم خودت امتحان کن.
:cheshmak98:
عزیزم من که بهتون گفتم
من یوزر فری هستم و RODFile فقط فایل با حجم تا 500 مگ برام مستقیم میکنه و حجم فایلهام 700 مگ هست
شروع به مستقیم کردن فایلم میکنه اما وقتی به آخر میرسه ارور میده
این سایتی هم که دادین میگه روی تبلیغ کلیک کن
اما هیچ تبلیغی توی صفحه نمیبینم...
سلام . من خیلی وقته دارم دنبال سایتی میگردم که oron رو مستقیم کنه ولی تا حالا پیدا نکردم . اگر هم بوده نمیشده انتقالش بدم . سایتی هست که خوب بتونه oron رو مستقیم کنه ؟
سلام سایتی برای ریموت آپلود با حجم بالای یک گیگ می خاستم. ممنون
ببخشید ایا fileserve دیگه شیر نمیکنه لینکشو یعنی اجازه دانلود نمیده مثل filesonic اگه هم میده میشه یک لیچر براش معرفی کنید
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی برای کسانی که نیاز به اکسترکت کردن فایل های rar و zip به صورت آنلاین دارن میتونن از لیچ رایگان زیر استفاده بکنن
http://www.rapidleech4u.com/index.php
کسانی که نیاز به Split کردن یا همون تقسیم بندی کردن فایل های حجیم چندین گیگابایتی دارن میتونن با استفاده از لیچ زیر تا سقف 6 گیگ فایل Split کنن
Www.RapidsToday.com
این لیچ ها هم تو بخش معرفی رپیدلیچ ها توسط مدیران معرفی شده و من فقط چون خودم به همچین لیچ هایی نیاز داشتم از بینشون اینها رو پیدا کردم و اینجا هم معرفی کردم تا هر کس نیاز داشت بتونه استفاده بکنه چون رپید لیچ رایگان با قابلیت Unrar کم پیدا میشه
سلام دوستان .
لطفا یک لچر خوب با قابلیت ریموت برای Hotfile معرفی کنید . از صبح همه جا رو زیر رو کردم ولی متاسفانه نیست.
پیشاپیش تشکر و سپاس
سلام
همین الآن امتحان کردم.
فایل پیوست 10464
در هر حال میتونید از این لیچر هم استفاده کنید.اگه ارور داد بعد از چند ساعت دیگه امتحان کنید.
اینم یه لیچر دیگه.
امیدوارم کارتون راه بیفته.
خسته نباشيد براي فايل پست يه رپيد ليچ كه كار كنه معرفي كنيد
ممنون
درود
Masterbrowsing.com | Rapidleech v2 rev. 43
http://forum.p30ask.com/thread64845-8.html#post291118
لینک های شما در تاپیک مربوطه مستقیم شد
سلام
ببین دوست عزیز فایل پست محدودیت ترافیک دانلود برای کاربرای پریمیومش قرار داده که این ترافیک روزانه 100 گیگه.طمینم
حالا چون این لیچرها دردسترس همه هستش ممکنه سریع این ترافیک حجمی تموم بشه پس بنظر من بهتره از ساعت 3 نیمه شب به بعد فایلتو مستقیم کنی .چون از اون ساعت به بعد ترافیک حجمی به روز میشه (بستگی به شانس داره دیگه)
شاید صبح هم بشه مستقیم کنی .
بنده لیچرهایی که آقا پژمان قرار دادن رو تایید میکنم.
سلام دوستان
لطفا یه لچر خوب و کارا برا letitbitمعرفی کنید.محدودیت حجمیشم بالای 150 مگابایت باشه.
پیشاپیش کمال تشکر را دارم
بی زحمت یه لیچر برای crock میخواستم با تشکر
برای دانلود از usenet چه راهکاری وجود داره ؟
میتونید اکانت اپلود باز را خریداری کنید،
یا از کلاینت هایی مثل sabnzbd یا GrabIt استفاده کنید.
SABnzbd.org : Home of SABnzbd+, the Full-Auto Newsreader
Shemes.com :: Home
در مورد یوزنت میتونید اطلاعات مفیدر در سایت زیر بدست بیارید:
Usenet Provider Reviews - Newsgroup reviews, Special offers, Guides and Free Usenet
توضیح: بنده تاحالا از یوزنت استفاده نکردم، اما توجه داشته باشید که بسیاری از مواردی که جای دیگه پیدا نمیشه و میبینید فقط در یوزنت هست ، فک (قلابی) هستند. و شما رو به مقصودتون نمیرسونه.
دلیل منطقی این حرفم رو هم قبلا در تاپیکی گفتم؛ اگر فایل مورد نظر شما(برنامه، کتاب و...) در یوزنت درست حسابی بود باید در مدت کوتاهی افرادی که توانستن دانلود کنند در جاهای دیگه قرار میدادند؛اما اینجور نمیشه چرا؟ چون کسانی هم که دانلود میکنند ممیبینن فایل مورد نظر تقلبی بوده.
بهترین شبکه اشتراک گذاری همون تورنته، و اگر خواستید چیز دیگه ای تجربه کنید eDonkey انتخاب بهتریه.
سلام
طبق تصویر زیر عمل کنید
http://www.pic.p30ask.com/images/015...0768891264.jpg
سلام. خسته نباشید. ببخشید وقتی میخوام بعضی از فایلهای مدیافایر رو در سایت UPLOADBAZ آپلود باز آپلود سنتر و لیچر رایگان - Easy way to share your files اپلود کنم همش این ارور رو میده Error: Received HTML page instead of file
مثلا این لینک از مدیا فایر Bayonette.PS3.part01.rar
خواهشا کمکم کنید که مشکل از کجاست
طوری که از سایر دوستان شنیدم اون ها هم این مساله رو دارند.لذا ممکنه از تغییرات سیستم مدیافایر هم ناشی شده باشه
اما سایر احتمالات:
احتمالا لینک رو نادرست وارد می کنید.باید لینک رو در قسمت remote upload وارد کنید.
احتمال دیگه هم استفاده از این لینک در جای دیگه است.لینکای مدیافایر حساس به آیپی هستن و اگه یه بار ازش دانلود کنید یا جای دیگه ریموت کنید و دوباره بخواید اینکار رو بکنید دیگه اجازه ریموت نمیده و این ارور رو میده
اینم لینک شما روی همون آپلودباز با همین روش ریموت آپلود
دانلود