ترابپور: رحمتی در گل بحرین مقصر نبود
حسین ترابپور در خصوص عملکرد مهدی رحمتی و انتقاداتی که پس از بازی تیم ملی با بحرین از او شد، گفت: رحمتی همیشه برای تیم ملی موثر بوده و من این مسئله را به خاطر اینکه او دروازه بان استقلال است، نمیگویم.
وی افزود: دروازهبانها همیشه شرایط بالا و پایین دارند اما اینکه به خاطر گل بحرین از او انتقاد کنند درست نیست. او توپ را دفع کرد و به اعتقاد من مدافعان میتوانستند پس از ضربه عملکرد مناسب تری داشته باشند. مشابه این اتفاق در بازی استقلال و راه آهن افتاد و در آن صحنه هم مدافعان استقلال باید توپ را دور و با رساندن خود به صحنه از به ثمر رسیدن گل جلوگیری میکردند.
ترابپور ادامه داد: رحمتی ارزشهای فنی خود را بارها و بارها نشان داده و اگر قرار باشد به خاطر یک صحنه علیه او جبهه بگیرند همه چیز را زیر سؤال بردهاند.
مربی دروازه بان استقلال در خصوص عملکرد هادی زرین ساعد در مسابقات جام ولایت گفت: خوشبختانه در این دو بازی عملکرد او را محک زدیم و با اینکه مسابقات دوستانه بود وی نمایش خوبی داشت.
ترابپور در خصوص آخرین وضعیت پرویز برومند گفت: او از ابتدای فصل چند ماه است که در کنار ما کار میکند و سعی میکنیم از تجربیات او برای دروازه بانان جوان تیممان استفاده کنیم.
عابدزاده، بابازاده و رشیدی از عملکردم راضی بودند
سیدمهدی رحمتی در خصوص انتقادهایی که پس از بازی تیم ملی ایران با بحرین از او شد، اظهار داشت: من به نظر هر شخصی احترام میگذارم و هر کس میتواند نظر خود را بدهد اما بعد از بازیهایم با آقایان عابدزاده، بابازاده و رشیدی صحبت میکنم و پس از بازی با بحرین نیز این کار را انجام دادم که آنها از عملکردم راضی بودند.
وی افزود: اگر ضعفی داشته باشم به فکر برطرف کردن آن هستم ضمن آنکه مربیانم که در تیم ملی هم حضور دارند، این نکات را به من انتقال میدهند.
دروازهبان ملی پوش استقلال در خصوص دیدار فردا تیمش مقابل صبا گفت: ما همه جوره خودمان را وقف فوتبال کردهایم ولی طرفداران استقلال هم از بازیکنان ملی خود توقع دارند و به اعتقاد من با این شرایط نمیتوان با تمام قوا بازی کرد.
رحمتی تصریح کرد: ما خسته هستیم و تازه از راه آمدهایم. چگونه میتوانیم فردا در یک بازی سنگین دیگر به میدان برویم. فکر میکنم این روند باعث مصدومیت بازیکنان لیگ میشود. درست مثل مصدومیتهایی که نصیب حیدری، کریمی، نوری و حتی حدادیفر شد و آنها نتوانستند به تیمهای باشگاهی خود کمک کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا در این زمینه با کیروش صحبتی انجام ندادید، گفت: با ایشان صحبت کردیم و کیروش این مسئله را قبول داشت اما امیدوارم با صحبتهایی که بین سرمربی تیم ملی و رئیس سازمان لیگ انجام میشود همه چیز حل شود.
مظلومی:چرا بازی پرسپولیس را بعد از ما انداختند
پرویز مظلومی در خصوص آخرین شرایط تیمش قبل از دیدار فردا با صبا، عملکرد تیم ملی، محرومیت تیموریان و مسائل مختلف فوتبال صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید:
* از آخرین شرایط تیمتان صحبت کنید.
شرایط خوب است و میبینید که فدراسیون و سازمان لیگ همه نوع همکاری را با ما انجام میدهند! به قولی همه چیز آرام است و دستشان درد نکند چون آقایان اعلام کردند بازیها را با فاصله ۴ روز برگزار میکنند.
* پس به همین دلیل بازی شما عقب نیفتاد.
خود عزیز محمدی میداند که چقدر او را قبول دارم و با تمام احترامی که برای سازمان لیگ قائل هستم باید بگویم که بازیکنان ملیپوش ما را پنجشنبه در اختیارم گذاشتند چون ساعت ۲ بامداد به تهران رسیدند. در تمرین دیروز رحمتی خوابآلود بود، میداودی مریض و جباری هم خواب مانده بود. به نظر من این نوع رفتار عدالت نیست و ما تا به امروز همه نوع همکاری را با تیم ملی انجام دادهایم و البته اعتقاد هم داریم که این مسئله وظیفه محسوب میشود اما نباید شرایط به طوری پیش برود که ما ضربه ببینیم چون در کورس قهرمانی هستیم و فردا با یک تیم جوان و با انگیزه بازی داریم. به اعتقاد من این دو تیم به صورت نابرابر به مصاف یکدیگر میروند.
* اما رئیس سازمان لیگ اعتقاد دارد که بازیها با فاصله ۴ روز برگزار میشود و حتی بازی پرسپولیس هم عقب افتاد.ما اعتراضی به عقب افتادن بازی پرسپولیس نداریم و اتفاقا خوب شد که مسابقه آنها را هم عقب انداختند چون فاصله بازی آنها هم باید رعایت میشد، اما این تیم در تهران بازی دارد و ما باید به قم سفر کنیم و باید این مسائل را هم در نظر گرفته شود. به عقب افتادن بازی پرسپولیس اعتراض نداریم اما آنها قبل از ما بازی داشتند حالا چرا بازی پرسپولیس بعد از بازی ما افتاد؟ ما به ساعت بازی خودمان نیز اعتراض داریم.
* شاید به خاطر پخش مستقیم ساعت بازی را تغییر دادند.
ما که نباید جور پخش مستقیم اینگونه مسائل را بکشیم.
* اما صبای قم چهارشنبه با نفت بازی دارد و اگر این بازی یک روز عقب میافتاد دیدار روز چهارشنبه دچار مشکل میشد.
چه اشکالی دارد که بازی صبا با نفت یک روز عقب میافتاد؟ چگونه در جام ولایت به ما گفتند ۲ روز بعد از بازی اول با پرسپولیس بازی کنید و ما قبول کردیم. حالا اگر بازی صبا یک روز عقب میافتاد همه چیز به هم میریخت؟ در همان مسابقات به احترام عزیز محمدی با تمام قوا شرکت کردیم و قول هم گرفتیم که فکری به حال بازی ما کنند ولی فکر میکنم میشد بازی ما را جابجا کرد. شاید هم عزیز محمدی نتوانسته این کار را انجام دهد.
* پس قبول دارید که بازی سختی مقابل صبا دارید؟
صبا یکی از تیمهای خوب لیگ است که تاکنون خوب نتیجه گرفته و میدانیم که بازی در قم بسیار سخت است اما ما برای برد به زمین میرویم و مسلم بدانید دست پر برمیگردیم.
* شما رئالی هستید و به قول فوتبالیها روی نیمکت حریفتان گواردیولا نشسته است. چه فکری به حال آنها کردهاید؟(میخندد) من رئالی هستم، اما فکر نمیکنم ویسی دور و بر این مسائل باشد.
* اما خودش گفته گواردیولای ایرانی هستم.لقب گواردیولا مبارک ویسی باشد اما من همان مظلومی هستم چون یک ایرانی نباید اسم خارجیها را روی خود بگذارد.
* وضعیت کرار چگونه است؟
تا دیروز که خود را به ما معرفی نکرده و شرایط او هم مثل دیگر ملیپوشان است. البته باید از کادر پزشکی تیم تشکر کنم چون کسی فکر نمیکرد مصدومان ما با این سرعت برسند که این اتفاق افتاد و همانطور که اشاره کردم، تنها مشکل ما ملیپوشان ما هستند.
* تکلیف الونگ چه میشود؟
او تست پزشکی داده و باید با باشگاه صحبت کنیم تا اگر شرایط فراهم شد با او قرارداد ببندیم.
* ظاهراً قرار نیست تا نیم فصل قرارداد الونگ امضا شود.
ما سهمیه یک بازیکن آزاد داریم که اگر نیاز داشته باشیم همین حالا هم میتوانیم با او قرارداد ببندیم. باید در جلسه فنی صحبت کنیم و اگر به نتیجه برسیم که میتواند به ما کمک کند بلافاصله با او قرارداد امضا میکنیم.
* از شرایط این بازیکن رضایت دارید؟
الونگ بازیکنی است که دیگر مثل هندوانه در بسته نمیماند. او با فوتبال ما آشنا است. فرض کنید بخواهیم یک بازیکن را بیاوریم و بازی او را زیرنظر بگیریم کلی زمان میبرد اما حالا این بازیکن را میشناسیم بخصوص اینکه تجربه بازی در یک تیم بزرگ را هم دارد.
* ظاهرا قرار است در نیم فصل دوم یک مهاجم خارجی به خدمت بگیرید، درست است؟
درست است. قبلا هم در این خصوص با فتحاللهزاده صحبت کردهایم و برای تقویت خط حمله در آسیا احتیاج به یک مهاجم سر زن داریم. ما در خط دفاع و حمله نفرات خوبی داریم ولی به فکر تقویت این دو نقطه هستیم.
* پس بازیکنی از جمع شما جدا نمیشود. به طور مثال برهانی...ما کمبود بازیکن داریم و میخواهیم خود را تقویت کنیم نه اینکه بازیکنان را از تیممان جدا کنیم. همه این بازیکنان در شرایط مختلف به ما کمک کردهاند و سعی میکنیم در ۳ جام از آنها استفاده کنیم.
* بازی تیم ملی را تماشا کردید؟
هر دو بازی را دیدم و به ملیپوشان تبریک میگویم و خوشحال هستم که استقلالیها سهم زیادی در موفقیت تیم ملی داشتند. انتظارها از تیم ملی بالا است و ما مقابل اندونزی روی دو اشتباه فاحش آنها گل زدیم. در نیمه اول بازیکنان ما خسته بودند و بعد از زدن ۳ گل سیر شدند اما این اتفاق در آینده برای ما مشکلساز خواهد شد. کیروش باید با بازیکنانش صحبت کند که چرا در نیمه دوم افت کردهایم. ظاهرا ایشان از خستگی گفتهاند اما وقتی ما از خستگی حرف میزنیم میشود بهانه اما وقتی خارجیها حرف میزنند بهانه محسوب نمیشود. این مشکل در استقلال هم هست که بازیکنان بعد از زدن دو سه گل اشباع میشوند.
* بازی بحرین چطور؟
شاید اگر بحرین عقب نمیکشید نتیجه این نمیشد. ما مقابل اندونزی در نیمه اول خوب بودیم و در مقابل بحرین در نیمه دوم.
* فکر میکنید از پس تیمهای بزرگ آسیا برمیآئیم؟
کار سخت است و ما کار زیاد بزرگی نکردهایم که از این گروه به مرحله بالاتر رفتهایم. عیار ما در مرحله بعد و در بین ۱۰ تیم مشخص میشود، هر چند که اعتقاد دارم با وجود ۴ سهمیه اصلی و یک سهمیه پلیآف، باید به جام جهانی برویم.
* فکر میکنید در حضور تیمهایی مثل استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و عربستان میتوانیم صعود کنیم؟
عربستان که در حال حذف شدن است و تیم قویای ندارد اما من اعتقاد دارم در مرحله دوم همه تیمها اندونزی و بحرین نصف و نیمه نیستند و باید خیلی بیشتر تلاش کنیم.
* صحبتهای بلاژویچ را شنیدید که میگفت مربی تیم ملی ایران باید پوست کرگدن داشته باشد؟
حتما ایشان تجربه کرده است. او که پولش را گرفت و رفت ولی اگر یک مربی ایرانی باشد باید مدام انتقادات را تحمل کند. امیر قلعهنویی تیمش با پنالتی حذف شد اما همه جوره به او تاختند ولی نفراتی مثل برانکو پولش را گرفتند و رفتند. این مسئله پوست کرگدن برای مربیان ایرانی صدق میکند نه خارجی.
* بعد از بازی با بحرین انتقاداتی از مهدی رحمتی انجام شد، این انتقادات را قبول دارید؟
آنهایی که درون دروازه قرار میگیرند میدانند که گلر بودن سخت است. شاید اگر رحمتی آن توپ را نمیگرفت و گل میخورد، کسی از او انتقاد نمیکرد. از زیر سقف دروازه توپ را به بیرون کشیدن سخت است و فکر میکنم مدافعان در آن صحنه موفق نبودند تنها ایرادی که میتوان گرفت این است که چرا رحمتی آن توپ را به آن قشنگی مهار کرد.
* حتما شنیدهاید که تیموریان هم با محرومیت یک جلسهای مواجه شد.
نمیدانم چه گزارشی دادهاند که آندو را محروم کردهاند. او پسر خوبی است و فکر میکنم وقتی دو بازیکن برخورد کردهاند و داور هم کارت قرمز داده دیگر نباید آنها را محروم کرد. بعد از بازی پرسپولیس دو بازیکن به جان هم افتادند و ۲۰ نفر نمیتوانستند آنها را جدا کنند اما فقط جریمه نقدی شدند اما حالا بازیکن ما را هم محروم میکنند و هم جریمه نقدی.
* اعتراض نمیکنید؟
شاید باشگاه به این تصمیم اعتراض کند، اما اینگونه مسائل در حیطه وظایف من نیست.
* صحبت خاصی باقی نمانده است؟
میخواستم از طریق رسانهها شهادت سردار مقدم در سانحه انفجار ملارد را تسلیت بگویم زیرا او یک دانشمند موشکی بود و یک استقلالی تمام عیار از همین رو وظیفه داشتم از این طریق با خانواده ایشان ابراز همدردی کنم.
بعد از بازی با صبا با استقلال قرارداد میبندم
الونگ الونگ کامرونی چند روزی است که در تمرینات استقلال شرکت میکند.
این بازیکن در گفتوگو با خبرنگار فارس به تشریح آخرین وضعیت خود پرداخت.
فارس: وضعیتت چگونه است؟
از نظر جسمی در وضعیت صددرصد آمادگی نیستم و تازه کارم را با تیم شروع کردم و امیدوارم با استقلال موفق شوم.
فارس: تست پزشکی که پشت سر گذاشتی چگونه بود؟
همه چیز خوب بود و قرار است بعد از بازی فردا با صبای قم با استقلال قرارداد ببندم. فعلا مدیر برنامههایم در تهران نیست و هفته آینده به تهران میآید تا قراردادم امضا شود.
فارس: هنگامی که با پیراهن استقلال مقابل پرسپولیس تیم سابقت به میدان رفتی چه حسی داشتی؟
من سه سال پیش در پرسپولیس بودم و پس از آن در سپاهان و پیکان بازی کردم. حس جالبی بود چون طرفداران دو تیم به یک اندازه بودند و حالا تجربه جدیدی را کسب کردم. من با مظلومی صحبت کردم و ایشان شب قبل از بازی گفت که فردا به زمین بروم و اگر خوب بودم با من قرارداد امضا میشود. من هم مقابل پرسپولیس بازی کردم ولی بدنم به فرم صد در صد ایدهآل نرسیده بود. 6 ماه بازی نکرده بودم و تمرین جدی نداشتم اما در آن مسابقه با مغز و قلبم بازی کردم که خوب ظاهر شوم.
فارس: ظاهرا خیلی انگیزه داری؟
همین گونه است. استقلال تیم بزرگی در آسیا محسوب میشود و من دوست دارم با این تیم در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کنم و هم در لیگ و هم در آسیا قهرمان شوم.
فارس: صبحت خاصی نداری؟
حرفهای زیادی برای گفتن دارم اما فعلا فقط تمرکز کردهام که دوباره برگردم. میخواهم به هواداران استقلال و فوتبال دوستان ایرانی نشان دهم که الونگ برگشته است با این تفاوت که بهتر از قبل به میادین پا میگذارد.
فتحاللهزاده:انتظار داریم تیم ملی به ما کمک کند
علی فتحالله زاده در گفتوگو با برنامه ورزش و مردم با انتقاد از شرایط استقلال برای بازی با صبا گفت: واقعیت این است که همه ما باید به تیم ملی کمک کنیم و این وظیفه ماست. تاکنون استقلال با همه وجود بازیکنانش را در اختیار تیم ملی گذاشته اما انتظار داریم تیم ملی هم به ما کمک کند و بتوانیم جوابگوی مسئولیتمان باشیم.
وی افزود: عزیز محمدی گفت فاصله برگزاری تیم ملی با باشگاهها را 4 روز در نظر گرفته است. با توجه به اینکه تیم ملی پنجشنبه رسیده و ما هم شنبه بازی داریم این فاصله سه روز میشود.
مدیر عامل باشگاه استقلال تصریح کرد: روز گذشته به تمرین رفتم و دیدم که میلاد میداوی و پژمان منتظری سرما خورده هستند. آندرانیک تیموریان را هم به دلیل محرومیت نداریم و نتوانستیم درست و حسابی تمرین کنیم. امروز هم باید به قم برویم و فردا هم که بازی ساعت 14 است. در واقع صبحانه و ناهار فردا یکی میشود.
فتحالله زاده با انتقاد از اینکه چرا همه امکانات برای مربیان خارجی فراهم میشود، ادامه داد: مربی تیم ما یک روز هم نتوانسته با بازیکنان تمرین کند. چرا به خارجیها 8 روز فرصت میدهیم اما به مربیان داخلی این فرصت داده نمیشود. میدانم عزیز محمدی زحمت میکشد و اگر کارش خوب نبود میگفتیم فردا به قم نمیرویم تا سه امتیاز به صبا برسد و در حق آنها ظلم نشود ولی اینکه بازیکن ما با یک سفر طولانی، سرما خورده برمیگردد، مهم نیست.
وی در پایان درباره مسائل مالی خاطرنشان کرد: دو میلیارد جدیدی به استقلال داده نشده است.
امیدوارم سازمان لیگ به فکر استقلال باشد
شاهرخ بیانی مدیر گروه آنالیز تیم استقلال با اشاره به صحبتهای سعید مراغه چیان پیشکسوت این باشگاه گفت: این آقا بلد است در رسانهها خودش را توجیه کند. من استقلال را فروختم یا شما که به خاطر 200 هزار تومان به دارایی رفتید؟ بعد از آنکه از استقلال رفتید با پیراهن دارایی 2 گل هم به استقلال زدید و کلی هم خوشحالی کردید.
وی گفت: این آقا زمینهای خودش را در سعادت آباد گرفت و از بین کل اعضای استقلال تنها او چنگیز و اصغر حاجیلو زمینها را گرفتند و رفتند. حکم این زمینها دست مراغه چیان بود که ما را مطلع نکرد. به خاطر این مسئله با هم درگیر شدیم و باشگاه طرف این بازیکن را گرفت و من هم از استقلال جدا شدم.
وی تاکید کرد: پورحیدری شاهد است و حتی ایشان گفت که نباید آن حرفها را در برنامه 90 میزدم اما حرف حق را باید گفت. تازه مراغه چیان وضع مالیاش از همه بهتر بود ولی ما هیچ پولی هم نگرفتیم.
بیانی در ادامه صحبتهایش تاکید کرد: اگر من استقلالی نبودم به این تیم برنمیگشتم. من آمدم اما تو این کار را نکردی در حالی که من به خاطر او از استقلال جدا شده بودم.
مدیر گروه آنالیز استقلال در خصوص آخرین شرایط این تیم گفت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. تنها مشکل ما ملی پوشان هستند که به خاطر حضور در اردوهای تیم ملی نمیتوانند با تیم تمرین کنند. به اعتقاد من اگر بازی استقلال یک یا دو روز عقب میافتاد مشکلی پیش نمیآمد اما واقعا با این شرایط چگونه میتوانیم بازی کنیم. امیدوارم سازمان لیگ عدالت را رعایت کند و به فکر استقلال که بیشترین سهمیه را دارد نیز باشد.
نميدانم مظلومي چگونه ميخواهد تيمش را به مصاف صبا بفرستد
منصور پورحيدري درباره مسائل اخلاقي جامعه ورزش و به ويژه فوتبال اظهار کرد: من فکر ميکنم بايد به اين مسائل ريشهاي نگاه کرد. ما ابتدا بايد به بازيکنان چيزي بدهيم و بعد از آنها انتظار رفتاري اخلاقي داشته باشيم. من تصور ميکنم که اگر آموزش مسائل اخلاقي را از ردههاي سني پايه شروع کنيم و باشگاهها در اين زمينه احساس مسئوليت بيشتري کنند، مسائل حل ميشوند.
وي در ادامه با بيان اين که متاسفانه امروز ورود مسائل مالي و سياسي به فوتبال در بروز ناهنجاريهاي اخلاقي موثر بوده است، افزود: باشگاهها بايد در درجه اول بازيکنان ردههاي پايه خود را آموزش دهند و نحوه صحيح گفتار و رفتار را به آنها بياموزند تا در آينده ظرفيت مطرح شدن را داشته باشند و به خطا نروند.
سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال درباره نتايج اين تيم در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني هم گفت: کارلوس کيروش، از روزي که به ايران آمده، راهي را آغاز کرده است که بازي به بازي تاثير آن را در تيم ملي ميبينيم. مهمترين تغييري که در بازي ايران شاهد هستيم، نظم زياد مليپوشان است. البته هنوز کمبودهاي فني وجود دارد که در کوتاهمدت درست نميشوند اما اگر تيم ملي اين نظم را در دور بعد هم حفظ کند ميتواند ضعفهاي فنياش را هم کشف و برطرف کند.
پورحيدري افزود: کار تيم ملي در مرحله بعد سختتر خواهد بود و بايد با حفظ نظم بازي و انجام تمرينهاي خوب و بازيهاي تدارکاتي با تيمهاي بزرگ، مشکلات فني هم برطرف شوند تا بتوانيم به جام جهاني راه پيدا کنيم.
وي همچنين از اين که پرويز مظلومي مليپوشان خود را براي آمادهسازي براي ديدار با صباي قم در اختيار نداشته، بسيار ناراحت بود. پورحيدري در اين رابطه گفت: من واقعا نميدانم که با شرايط موجود، سرمربي چگونه ميخواهد تيمش را به مصاف صبا بفرستد! طبيعي است که مليپوشان ما خسته باشند و براي بازي کردن با مشکل روبهرو شوند. من فکر ميکنم بهتر است که در نشستي اين مشکلات بررسي شود و به باشگاههايي مثل استقلال و پرسپوليس توجه بيشتري شود. کيروش هم ميتواند در اين زمينه کمک کند.
وي ادامه داد: پنجشنبه، رحمتي و جباري تمرين نکردند و ميداوودي هم به دليل سرماخوردگي تمرين نکرده، رفت. تيم ما در اين چند روز نتوانسته است کار تاکتيکي انجام دهد ضمن اين که اين هفته با يکي از تيمهاي خوب ليگ بازي داريم. من ميدانم که عزيز محمدي به دنبال نظم دادن به ليگ است اما اگر اين برنامهريزي کمي منظمتر باشد، بهتر است. مثلا بازي استقلال و صبا ميتوانست يک روز عقب بيفتد و هيچ اتفاقي هم رخ نمي داد.
خسرو حيدري: همه از استقلال ميترسند
خسرو حيدري: همه از استقلال ميترسند
خيلي مهم نيست كه اسم من جزء اين نفرات نبود و آنهايي كه انتخاب شدند فوتباليستهاي با اخلاقي هستند كه نمونهاش مهدي مهدويكياست كه يك الگو محسوب ميشود.
http://www.asriran.com/files/fa/news...197546_814.jpg گل ـ خسرو حيدري رفته رفته به شرايط بازي نزديك ميشود و از طرفي پرويز مظلومي كه از خستگي مليپوشانش نگران است، اصرار زيادي دارد تا فوتباليستي مثل خسرو را در اين ديدار به زمين بفرستد. حيدري در مورد وضعيت فعلياش گفتوگويي انجام داد.
مقابل صبا بازي ميكني؟
تمام تلاشم اين است كه بتوانم بازي كنم و در اين مدت دكتر رضايي هم خيلي كمك كرد و تمام وقتش را گذاشت تا مصدوميتم برطرف شود. تا الان شرايط خوب بوده و تمرين ميكنم.
درد داري؟
درد ندارم ولي بايد مراعات كنم. اين مصدوميت از جايي است كه خودت فكر ميكني خوب است ولي ممكن است خوب نباشي!
پس اين احتمال هم وجود دارد كه بازي نكني؟
به هر حال هر اتفاقي ممكن است بيفتد. در شرايط طبيعي بايد يك هفته ديگر بازي كنم ولي شرايط تيم حساس است و من هم ميخواهم به استقلال كمك كنم. در اين مدت تمام وقتم روي پايم گذاشتم و يك روز هم از تهران خارج نشدم. دوست دارم بازي كنم ولي فعلا چيزي مشخص نيست.
مصدوميت مليپوشان نگرانكننده نيست؟
به هر حال آنها از دو بازي سنگين و يك مسافرت طولاني برگشتند ولي همه بايد كمك كنيم كه بازي را ببريم.
بردن صبا در قم سخت نيست؟
مطمئن باشيد براي سه امتياز به قم ميرويم. آنها تيم خوبي دارند ولي همه تيمهاي ليگ از استقلال ميترسند.
چند روزه پيش مراسم انتخاب برترينهاي اخلاق برگزار شد ولي تو در بين آنها نبودي. اين در حالي است كه خيليها معتقدند بايد به عنوان يكي از بازيكنان با اخلاق انتخاب ميشدي؟
براي من مهم اين است كه در زمين مسابقه، محيط ورزش و همچنين در بيرون از ورزش اخلاقي جوانمردانه داشته باشم. خيلي مهم نيست كه اسم من جزء اين نفرات نبود و آنهايي كه انتخاب شدند فوتباليستهاي با اخلاقي هستند كه نمونهاش مهدي مهدويكياست كه يك الگو محسوب ميشود.