بحث زبون داشتن یا نداشتن نیست شما گفتی زبونتون 6 متره منم اون حرفو زدم
شما فعالیتتونو ادامه بدین
موید وشاد باشید
Printable View
عرض خسته نباشید خدمت همه مدیران
سلام ...
با توجه به فعالیت خوب و قابل ملاحضهی کاربر shirin65 ایشون کاندیدای مدیریت شدند .
بخش مدیریتی ایشون هم قرار شد که "بخش اخبار" باشه .
چند روز در حالت کاندید باقی میمونند و بعد مدیریتشون فعال میشه .
ممنون ... :from me :
سلام ...
مدیریت یوزر shirin65 با توجه به فعالیت بسیار خوبشون و زمان زیادی که این چند روز در سایت آنلاین بودند برای بخش اخبار فعال شد .
موفق باشید ... :from me :
تبريك ميگم به كسي هم ربطي نداره:gah9:
میگم ادمین نذاشتین بشم معاون هم خوبه
امروز میخوام معاون بشم :zab0:
حالا رای بگیرین تا ببینید من بهترین معاون دنیا میشم یا نه ؟
تازه اقا پژمان هم کمک میخواد و تنهایی تو معاونت حوصله اشون سر میره :dangiz:
به نام خدا
میگم ما که اینجا همه با هم برابر و برادر و خواهر هستیم و خدا را شکر پژمان هم بنده خدا از قویترین و زحمت کشترین مدیرهاست که با من از مجموعه قبل به اینجا اومد و باید بگم اینجا خانه ما شده و هیچ وقت نمیتونیم ازش جدا بشیم و خدا را هزاران بار شکر میکنم که دوستهای خوبی پیدا کردیم که تونستیم کنار اونها شاد باشیم و چیزهای زیادی یاد بگیریم .
دوستهایی که اگه روزی همدیگر را نبینیم مثل اعضا خانواده نگران هم میشیم و از غم هم غمگین میشیم .
امیدوارم همیشه همینطور متحد بمانیم و هدف بزرگمان که یاد دادن و یاد گرفتن در محیطی سالم و پاک هست را فراموش نکنیم .
باید کشورمان را با سلاح علم و دانش بسازیم و نشان بدیم ایرانی و ایرانیها بهترین مغزها را دارند و در کنار اون با اخلاقترین و کوشاترین مردم جهان هستند .
محیطی که پاک باشه و غرور کبر ما را نگیره که بیشتر میدانم پس برتر هستم !
با هم متحد هستیمن و خواهیم ماند و پژمان هم به عنوان بزرگتر اینجاست و با بچه ها شاد و هماهنگ
در این سایت و مجموعه آدمهای زیادی اومدن و رفتن ولی شاید پژمان و سید حسین را نشه هیچ وقت از اون جدا کرد .
اینجا داره کم کم در کنار اونها افراد جدیدی را هم در خودش میبینه که واقعا افتخار اینجا هستند ، مقل مجتبی و احسان و بقیه دوستان ، این سایت افتخارش وجود با شخصیت اینهاست و اینجا شکل و قوامش و افتخارش مدیون اونها
به شخصه از همه عزیزان چیزهای زیادی را یاد گرفتم و از همگی سپاسگذارم
دوستان فعلا خدانگهدار همگی باشه
شاد و پیروز باشید
برادر و کوچکتر همه شما عزیزان
محمد :^:
اقا محمد میدانم و برای همین الان اینجام
برای همینه که وقت امتحاناتم تمام وقت استراحتم را برای اینجا گذاشتم و تو این چند روز چیزهای زیادی را از اقا حسین و اقا مجتبی و اقا پژمان یاد گرفتم
اونها هم بهم منابع دادن تا بتونم مطالب سایت را زیاد کنم و هم خودم خیلی چیزها یاد بگیرم
من حتی نمیدانستم میشه فایل را مستقیم کرد با نمیدانستم این همه سایت خارجی خوب برای برنامه و بازی وجود داره
هیچ وقت جایی را که این همه به یک تازه وارد محبت کنند را ندیدم
از همه مخصوصا از اقا پژمان و اقا حسین و اقا مجتبی ممنون هستم .
من را خواهر کوچک و زبان دراز خودتان بدانید که همش کارش شیطونی هست و همیشه دنبال خنده و شاد کردن بقیه کسا که پیشم هستند .
ممنونم که من را تو جمع خودتان قبول کردین :from me ::dangiz: