پروین:مدیر نیمکت نشین نیستم
علی پروین در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد انتخابش به عنوان مدیر تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: در جلسه ای که امروز برگزار شد این پست را قبول کردم اما روی نیمکت نمی نشینم. قبلا در کارهای فنی دخالتی نداشتم اما از حالا دخالت و سعی می کنم به تیم کمک کنم. باور کنید ناراحتی هواداران دغدغه اصلی ماست. سعی می کنم داشته هایم را در اختیار تیم بگذارم.
وی در مورد اینکه آیا تیم را تمرین می دهید یا خیر گفت: این کار را انجام نمی دهم اما در امور فنی دخالت و راهنمایی می کنم. مهم موفقیت پرسپولیس است. کار سختی داریم. روز جمعه باید نفت تهران را شکست دهیم تا بازی با مس را فراموش کنیم. اگر این اتفاق رخ ندهد تیم به لحاظ روحی دچار مشکل می شود.
کریمی اولین نفر بود، پروین با روی خندان آمد
جلسه آنالیز بازی پرسپولیس مقابل مس کرمان با حضور بازیکنان و کادرفنی سرخپوشان از ساعت ۱۱ در سالن کنفرانس باشگاه پرسپولیس آغاز شد. در این جلسه به هیچ خبرنگار و عکاسی اجازه حضور داده نشد.
علی کریمی اولین بازیکنی بود که وارد باشگاه شد و حقیقی که به همراه گمالویچ در ورزشگاه درفشی فر تمرین اختصاصی داشت با تاخیر به این جلسه آمد.
علی پروین مدیر تیم فوتبال پرسپولیس نیز ساعت ۱۱:۱۰ با رویی خندان وارد باشگاه شد. قرار است بعد از جلسه آنالیز پروین در جمع بازیکنان حاضر شود و برای آنها صحبت کند.
شمارش معکوس برای برکناری مربیان سرخپوش
تیم فوتبال پرسپولیس برابر مس کرمان شکست خورد تا چهارمین باخت این فصل را تجربه کند؛ افزون بر این که با این شکست به رتبه دهم سقوط کرد؛ البته تیمهای فولاد و داماش هم امتیاز سرخپوشان پایتخت هستند و تنها به خاطر تفاضل گل در مکانهای یازدهم و دوازدهم قرار دارند.
بنا بر این گزارش، ديدار مس كرمان و پرسپوليس از نظر فنى در سطح نازلى برگزار شد و دو تيم نتوانستند در حد انتظار ظاهر شوند. مس كرمان بهتر و با برنامه تر ظاهر شد و پرسپوليس تيمى سردرگم و بى برنامه و البته با استرس بالا بود. غيبت على كريمى و البته مازيار زارع در تركيب پرسپوليس كاملاً محسوس بود و تيم حميد استيلى در ميانه ميدان به هم ريخته و سردرگم كار كرد و هافبكهاى اين تيم نتوانستند فرصتهاى مناسبى براى مهاجمان اين تيم ايجاد كنند.
تیمی که شصت دقیقه برای جبران نتیجه فرصت دارد، به جای تغییر تاکتیک روی به بازی مستقیم میآورد و به دلخواه حریف، توپهای بلند میفرستد تا مدافعان سرزن حریف با خیال راحت دفع توپ کنند.
این گزارش ادامه میدهد، پرسپوليس پس از این که مقابل فجر با نبوغ علی کریمی در دقایق پایانی برنده شد و پس از یک برد دیگر در خانه ضعفهای خود را فراموش کرد ـ البته شوک مدیریتی هم در دو پیروزی این تیم بی تأثیر نبود ـ ولی همه میدانند که تیم بزرگ مربی بزرگ میخواهد؛ بنابراین، دوستی خاله خرسه رو کنار بگذاریم. این تیم پرطرفدارترین تیم ایران است، پس از باخت تحقیر آمیز این تیم مقابل استقلال، هواداران این تیم توقع داشتند تا کادر فنی این تیم دستخوش تغییرات شود، حکایت این تیم مانند ماشین آخرین سیستمی است که فرمانش دست یک آدم تازه کار افتاده و به درستی نمیتواند رانندگی کند.
پرسپولیس در ده بازی خود سه پیروزی به دست آورد و با دوازده امتیاز در رتبه دهم جدول است. این تیم هیچ حاشیه امنیتی ندارد، فاصله امتیازی این تیم با مس کرمان و راه آهن دو تیم از سه تیم قعرنشین به ترتیب چهار و سه امتیاز است. پس گرفتن دوازده امتیاز، برای تیم بزرگی چون پرسپولیس یک فاجعه است که باید هرچه زودتر مورد رسیدگی قرار گیرد.
استیلی بازیکنی بزرگ و دوست داشتنی بود و همیشه کاملا نسبت به تیم پرسپوليس تعصب داشته و در ضمن از لحاظ اخلاقی، یکی از بااخلاق ترین بازیکنان تاریخ ایران است ولی اینها دلیل نمیشود که سکان پرطرفدارترین تیم در اختیارش باشد، در کنار اخلاق خوب تخصص هم باید مد نظر باشد.
معلوم نیست مربی آلمانی پرسپوليس چه کار میکند؛ آیا او هم از تاکتیک تیمی سر در نمیآورد؟ طبیعی بود تیم مس، تیم هفده جدول بعد از زدن گل پیروزی بخش به بازی بسته روی بیاورد ولی مربیان پرسپوليس هیچ تدبیری برای این کار نیندیشیدند و به جای استفاده از بازیکنان سرعتی و شکافتن دفاع مس روی به بازی مستقیم آوردند! فشنگچی بازیکن سرعتی این تیم تعویض میشود و رضایی همچنان در کنارهها دنبال توپگیری است و... .
به گفته بیشتر کارشناسان، تیم پرسپوليس از نظر داشتن بازیکن مشکلی ندارد ولی در مهره چینی خوب عمل نمیکند و اصول اولیه دفاعی را انجام نمیدهند، زوج خط دفاعی این تیم اصلا خوب نیست، به گل خورده این تیم مقابل مس نگاه کنید: دفع ناقص و ناشیانه شیث رضایی مانند یک پاس گل (!) به بازیکن حریف رسید و در یک رفت و برگشت توپ به امرایی مهاجم مس رسید و با یک ضربه فنی و البته اشتباه محرز حقیقی از زاویه کاملا بسته تک گل سرنوشت ساز بازی به ثمر رسید.
در اوضاع کنونی، زوج نصرتی و نورمحمدی ایده آل است. در خط حمله کمبود هادی نوروزی کاملا احساس میشود و معلوم نیست چه اصراری است که غلامرضا رضایی باید در همه بازیها فیکس بازی کند؛ ده بازی یک گل!
اگر مشکل تیم با یک شوک حل میشد، رفتن کاشانی و آمدن رویانیان، میتوانست شوک خوبی برای تیم باشد. اما حقیقت آن است که مشکل تیم فراتر از این حرفهاست. تیم در زمین دارای مشکلات فنی است. بازیکنان بدون برنامه بازی میکنند، تعداد پاسهای صحیح بازیکنان به ندرت دو رقمی میشود. تیم حتی برای ضربات آزاد نیز برنامه ندارد. تاکتیک تیم در زمان پیروزی و شکست قابل تفکیک نیست و... .
کاملا احساس میشود که باید روح جدیدی در کالبد این تیم بزرگ دمیده شود و اگر تغییرات صورت نگیرد، سقوط این تیم ادامه دار است.
حقیقی دروازه بانی که سال گذشته، یکی از ارکان قهرمانی پرسپوليس در جام حذفی بود، ولی در فصل جاری، گلهای ناشیانه میخورد و... .
تکلیف کادر فنی پرسپولیس فردا مشخص میشود
عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتقاد از تاکتیک دفاعی و ضعف گلزنی این تیم گفت: عصر دوشنبه در نشست هیأت مدیره باشگاه، عملکرد تیم را ارزیابی کرده و درباره وضعیت کادر فنی تصمیمگیری خواهیم کرد.
محمد پنجعلی در گفتوگو با مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: در دیدار مقابل مس کرمان نود دقیقه بازی در اختیار تیم ما بود و متأسفانه بر خلاف جریان بازی، گل غیرمنتظرهای دریافت کردیم. در مجموع این تیم پرسپولیس بود که تیم برتر میدان بود، ولی سرانجام نتیجه را واگذار کرد.
تابناک
جدایی استیلی از پرسپولیس راس ساعت ۳ عصر
حمید استیلی در جلسه ساعت 3 بعداز ظهر شنبه از پرسپولیس جدا می شود
به گزارش خبرآنلاین ؛ نتیجه بازی پرسپولیس و نفت و شعارهای ورزشگاه آزادی کافی بود تا کادر جدید مدیریتی ، آخرین بازمانده از مدیریت پیشین را هم از بدنه باشگاه جدا کنند و دوره ای جدید را برای ساختن پرسپولیس در پیش بگیرند. بازی پرسپولیس و نفت با تساوی بدون گل به پایان رسید در شرایطی که جمعیت حاضر در آزادی در این شب سرد ، از همان ابتدا هم تمایلی برای دیدن استیلی روی نیمکت تیم شان نداشتند. استیلی که از همان بازی با ملوان در هفته اول هم از نظر پرسپولیسی ها به دلیل شکل رسیدنش به نیمکت ، وصله ای نا مناسب برای این مکان محسوب می شد.
او اما بعد از بازی وقتی سرش را دزدید تا بطری آبی که از جایگاه تیفوسی های تیم پرتاب شده بود ، به سرش نخورد ، به خوبی می دانست که کار در پرسپولیس برایش به پایان رسیده. او حتی علی دایی هم نیست که با استعفایی نمادین شرایط را تغییر دهد و از پی ساختن جوی باشد که یکتنه برابر ارکان اجرایی ورزش ایران بایستد. نه او این کاریزما را ندارد پس باید در کنفرانس مطبوعاتی از این می گفت که نظرش همانی خواهد بود که باشگاه اعمال می کند و این درست زمانی بود که بیرون از سالن کنفرانس ، چند قدم آن طرف تر از جایی که استیلی با حلقه یارانش روی صندلی نشسته بود ، تماس هایی در حال برقراری بود. تماس هایی از نزدیکان به مدیریت جدید تیم با این مضمون که دیگر هیچ کس امیدی به موفقیت با این تیم ندارد. و این البته حتما پیامی بود که علی پروین و محمد پنجعلی در دقیقه 80 بازی و زمان ترک ورزشگاه با خود برای رویانیان بردند.
استیلی که قرار بود دیشب را فکر کند ، امروز ساعت 3 به باشگاه می رود. رویانیان تصمیم برای جدایی را گرفته و استیلی هم این نکته را می داند. تنها مشکل اما توافق است بر سر مسائل مالی. قرارداد استیلی 350 میلیون تا پایان سال است که اگر او این فصل را کلا درز خانه بنشیند باید باشگاه به او بدهد. باخت ها البته جریمه هاییی به همراه داشته اند که درصدی از این مبلغ کم کرده و حالا استیلی باید توافق کند چیزی نزدیک به 200 میلیون از پرسپولیس بگیرد و قصه تمام شود.
هنوز اسم گزینه جایگزین طرح نشده. مسئولان باشگاه حضور گزینه داخلی را به کلی منتفی می دانند. اگر قرار بر استخدام مربی خارجی باشد ، اسمی سرشناس راهی تهران می شود.
آخرین خبر موثق از باشگاه این است که همه اعضا برای خداحافظی با استیلی در جلسه ساعت 3 آماده هستند و از فردا تیم باید زیر نظر مربی موقت تمرین کند. مربی موقت و نظارت مستقیم علی پروین. البته با حضور سرمربی بزرگ آینده ، حوزه اختیارات پروین هم در امور فنی کاهش می یابد و سلطان دوباره به جایگاه مدیریتی بر می گردد.
کریمی مربی موقت پرسپولیس می شود؟
خبرآنلاین؛ درحالی که جدایی حمید استیلی از پرسپولیس تقریبا قطعی شده ، تردیدهای مسئولان باشگاه تنها برای جایگزینی اوست. درحالی که در میان دستیاران استیلی کسی نیست که بتواند باشگاه را بدست بگیرد و حتی فکر کردن به گزینه دایی می تواند اوضاع تیم را از این که هست هم بدتر کند ،
باشگاه گزینه هایی از بیرون را باید برای جمع کردن تیم بیاورد. استفاده از علی پروین روی نیمکت به مراتب خطرناک تر از گزینه استیلی است و کریم باقری هم که همیشه گفته اهل مربیگری نیست تا باشگاه ناخودآگاه از پی انتخابی گزینه ای از میان بزرگترهای تیم باشد. علی کریمی که در چند بازی هم از روی نیمکت با فریادهایش به بچه ها فرمان می داد ،
بهترین گزینه ای بود که تا زمان استخدام مربی جدید ، تیم را تمرین بدهد. این بحث شب بعد از بازی میان اعضای هیات مدیره و مدیریت باشگاه مطرح شده اما اینکه کریمی چنین مسئولیتی را بپذیرد ، نکته ای است که نزدیکان به کریمی می گویند او از شنیدن خبرش تنها خنده ای بلند سر خواهد داد!
واکنشهای علی کریمی در کنار زمین / گزارش تصویری
استیلی حیا کن؛ پرسپولیس را رها کن!
طرفداران پرسپولیس با پایان نیمه اول بازی با نفت علیه حمید استیلی شعار دادند.
به گزارش خبرآنلاین ؛ تماشاگران نه چندان پرشمار ورزشگاه آزادی در این شب سرد ، با سوت پایان نیمه اول و نتیجه تساوی بدون گل نفت برابر پرسپولیس ، شروع به فریاد اعتراض علیه استیلی کردند. آنها با فریاد استیلی حیا کن ، پرسپولیس را رها کن ، این بار به جای تشویق دایی ، یکصدا علی کریمی را تشویق کردند.
چه كسي به علي دايي زنگ زد؟
گل: علي دايي سرمربي راه آهن روز گذشته در كنفرانس مطبوعاتي خود در پايان بازي سپاهان حرفهاي خود درباره تماس يكي از اعضاي هيئت مديره پرسپوليس براي بازگشت وي به جمع قرمزها را با شكل جديدي مطرح كرد و چنين گفت. دايي گفت:« قبل از برنامه نود يكي از اعضاي هيئت مديره پرسپوليس با من تماس گرفت تا من مايل به بازگشت هستم يا نه تا آن را در جلسه هيئت مديره مطرح كند و اين مسأله نظر شخصي وي بود.»
از دست ندهید
به اين ترتيب علي دايي جمله قبلي خود را كه تيتر روزنامههاي پنجشنبه بود به نوعي تكذيب كرد. اما سوال مهم اين است كه كدام عضو هيئت مديره پرسپوليس پيش از برنامه نود با دايي تماس گرفته است.
اين عضو بدون شك علي پروين نيست و به نظر نميرسد از اعضاي غيرفوتبالي هيئت مديره هم باشد. در اين بين تنها محمد پنجعلي ميماند كه اتفاقا در برنامه نود اعلام كرد علي دايي اگر مردم ميخواهند بايد به پرسپوليس بازگردد.
پنجعلي كه چندان موافق باقي ماندن استيلي در پرسپوليس نبوده است با حرفهاي خود ناراحتي سرمربي سرخپوشان را باعث شد.
باید فکر کنم ببینم باز هم توان شنیدن فحش دارم!
- حمید استیلی می گوید تیمش فقط بدشانس است.
به گزارش خبرآنلاین؛ حمید استسلی در پایان بازی تیمش با نفت ، درحالی که خیلی ها انتظار استعفایش را می کشیدند این کار را نکرد و گفت اگر قرار به رفتنش باشد باشگاه باید این تصمیم را بگیرد. او در ابتدا گفت:«در رابطه با بازی در هر دو نیمه ما بهتر موقعیت گل بیشتر در هر شرایط بهتر بودیم.اما یک سری شرایط به وجود آمد پس از خوردن توپ به تیر در دقیقه سی این شرایط به تیم آسیب می زند. من خودم سعی کرده ام جلوی حاشیه ها را بگیرم غلامرضا دو هفته قبل برای تیم ملی گل زد اما امروز هو شد . تیم فقط یک نفر نیست این شرایط سختی بود.این منطق من است که همیشه خودم مشکلات را به گردن می گیرم .»
او درباره رفتنش هم گفت:« در این زمینه باشگاه هر تصمیمی بگیرد من قبول میکنم تا زمانی که باشم کارم را ادامه می دهد.این شرایط فوتبالی نیست دوست داریم هوادار کنارما باشد. نه هواداری که تیم حریف صاحب کرنر می شود گل می خواهد و بازیکن را در زدن ضربات ایستگاهی صدا می کند. ما با تیم اول جدول بازی می کردیم موقعیت های زیادی داشتیم. سوشا ستاره بازی امروز بود و خیلی از موقعیت ها را گرفت. در این شرایط ، حقمان نبود چنین برخوردی ببینیم.»
او در مورد تشویق های مدام دایی گفت:«این مشکلات همیشه هستهست.من همیشه گفته ام مهم پرسپولیس است نه فرد.اگر هوادار پرسپولیس را دوست دارد باید نود دقییقه با این تیم باشد و تغییرات را در اختیار باشگاه قرار بدهد.من استقبال می کنم که بهترین تصمیم برای پرسپولیس گرفته شود. هر تصمیمی که آنها بگیرند ، من روی چشم می گذارم . اگر بدانم رفتن من کمک می کند ، من می روم.»
او در پاسخ به این سئوال که تا کی می خواهد شعار های تند و دشنام های تماشاگران را تحمل کند ، گفت:« امشب باید خیلی خوب درباره این اتفاقات فکر کنم و بعد با سردار رویانیان جلسه بگذارم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد.»
استیلی: اگر پرسپولیس با رفتنم درست شود، میروم
به گزارش سرویس ورزشی برنا، حمید استیلی پس از تساوی بدون پرسپولیس برابر نفت تهران اظهار داشت: در مجموع بهتر از حریف بودیم، اما توپ هایمان گل نشد و متوقف شدیم. متاسفانه پس از دو موقعیت حریف در نیمه اول و دوم تماشاگران اعتراض کردند و شرایط سخت شد.
وی افزود: اعتراض تماشاگران کار را سخت تر می کند. رضایی که مقابل بحرین گل زده بود، اما مورد اعتراض قرار گرفت. دوست دارم تماشاگران از اول تا آخرین لحظه حمایت کنند.
سرمربی پرسپولیس گفت: تماشاگران از ابتدای فصل کم صبر بودند. آنها باید حمایت کنند و اجازه تصمیم گیری را به باشگاه بسپارند. آنها نیز هر تصمیم بگیرند، قبول می کنم. قسم می خورم که اگر بدانم با رفتنم شرایط بهتر می شود، این کار را خواهم کرد.
استیلی عنوان کرد: ترکیب اصلی را نیز پیدا کرده ام، اما مصدومیت ها اجازه نمی دهد. فشار زیادی نیز بر روی تیم وجود دارد که از ابتدا با ما بوده است.
او درباره صحبت های اعضای هیات مدیره با سایر مربیان برای هدایت پرسپولیس گفت: دوست داشتم باشگاه حمایت کند، نه اینکه جلوی ما بایستد. باید این را نیز بگویم که روراست هستم و اگر مرا نخواهند خیلی راحت می روم.
استیلی در پایان اظهار داشت: امشب روی اعتراض تماشاگران فکر می کنم و شاید فردا تصمیم جدیدی بگیرم. فردا قرار است با رویانیان جلسه ای داشته باشم تا حرف هایم را بگویم.