به نام خدا
ضمن تشکر از مدیریت محترم انجمن آقا سید حسین و تبریک به مدیران و همکاران عزیزمان یک نکته را در مورد مدیریت بخش موبایل لازم دانستم عنوان کنم .
مبحث موبایل مبحثی علمی و کاملا تخصصی هستش و در ضمن جزوه پربازدیدترین موارد می باشد که میلیونها کاربر به این مورد علاقه زیادی دارند و با توجه به تخصص خود بنده و نیما در ضمینه موبایل و مخصوصا سیمبین در ابتدای کار امید داشتم که بتوانیم این بخش را حسابی رونق بدیم ولی متاسفانه حجم عظیم کارهای فنی سایت و همچنین کارهای اداری و مشکلات شخصی بنده این مورد تحقق نیافت .
دوستان در ضمینه موبایل هیچ چیزی به اندازه به روز بودن مهم نیست و همچنین چون اکثر نرم افزارهای موبایل حجمی کم دارند و در بازار هم موجود نیستند خوب کاربران حتی کاربران کم سرعت و به اصطلاح دیال آپی هم توان دانلود را دارند و لذا از شما مخصوصا علی آقا که به انگلیسی تصلط نصبی دارید خواهش میکنم در انجمنهای خارجی مانند http://www.ipmart-forum.com/forum.php عضو شوید و نرم افزارها و اگر تونستید آموزشها را به سایت انتقال بدید و در مورد سوالات و مشکلات کاربران هم نگران نباشید من هم سعی میکنم هر جا گیر کردید به کمک بیام و پاسخگو کاربران باشم .
این مورد علاوه بر رشد انجمن مزایای زیادی برای خود شما دارد ، اولا انگلیسی شما تقویت میشه
دوما حسابی در ضمینه موبایل رشد خواهید کرد و باید بدانید واقعا انجمنهای خارجی قوی هستند
سوما شما میتونید به عنوانی در ایران کم کم در این مورد موبایل شناخته شده باشید .
شرمنده طولانی شد .
شاد و پیروز باشید :^: