اگه مامانو اذیت نمیکردی که نمیرفت!!!FARAR:..FARAR:..:ch0m::ch0m::ch0m:
Printable View
اگه مامانو اذیت نمیکردی که نمیرفت!!!FARAR:..FARAR:..:ch0m::ch0m::ch0m:
کدوم اذیت.....مادر منو اذیت نکنه خودش کلیه ....خوب یک چیز بگم شاید شما دختر ها سر عقل بیاین............کو مادرتون ها خوب بگین...حالا یک چیز یاد گرفتین من اذیتش کردم ها اون شب که اومد من اصلا باهاش حرف نزدم چون بعد من اومدم....جواب را بدین دخترها چه دخترهایی تربیت کردم خدا صبرم بده مادرتون که رفته نه انگار اینجا یه عالمه بچه داره من بدبخت موندم تنهای تنها به قول بابابزرگتون میان سیل غم ها......این برادراتون هم که براشون فرق نمی کنه تازه مثل اینکه ازادی بهشون دادن.....................
هیچی بد بختی پشت بدبختی اینم که می خواستیم یکی دیگه گرفتش:ashk::afd:
یه فکر دیگه برام بکنین:bandari::bandari::bandari:tofang:.
بابا بزرگ هم که دیگه یه پاش پیش عزراییل یپای دیگشم لب گوره :gah9::gah9::gah9::shsa::shsa::shsa::shsa::shsa::s hsa::shsa::shsa::shsa::shsa:
میگم که بابا بزرگ دیگه عجلش خوندس :yes::yes::yes::yes::yes::yeah:بیخیالش شین:kh-s::kh-s::kh-s:
آقا احسان یکم خجالت بکش تو نشستی خونه داری مواد مصرف میکنی بعد دختر بیچاره من میره کار میکنه تا شکم بچه هاش رو سیر کنه !تو تا حالا شدی از این خونه بری بیرون نشده که هی مواد هی سیگار دختر من هم 25 ساعته کار میکنه با این همه که شما بچه و ...دارید 26 ساعتم کار کنه کافی نیست
این جندمین دفعه هست که بهت می گم منو با خودت مقایسه نکن...فکر کردی منم مثل خودت موادیم ...دعوای امروزمون یادت رفت که خونت بودیم داشتی مواد می کشیدی بعد به من هم تعارف کردی من نخواستم بعد بزور خواستی بزاری بکشم من زدمت بعدش هم که از خونت انداختیم بیرون...مادربزرگ هم که به خاطر همین کارات دق کرد هر وقت می کشیدی می زدت باز دست بر نمی داشتی اخر دق کرد مرد حالا هم که دخترات از دست کارات می خوان از شوهراشون طلاق بگیرن...کی ادب می شی ها.....اونوقت که دخترت را طلاق دادم می خوای پول مواد را از کی بگیری حالا من هستم بهت پول مدوادت را میدم بعدا چی.....نقل قول:
آقا احسان یکم خجالت بکش تو نشستی خونه داری مواد مصرف میکنی بعد دختر بیچاره من میره کار میکنه تا شکم بچه هاش رو سیر کنه !تو تا حالا شدی از این خونه بری بیرون نشده که هی مواد هی سیگار دختر من هم 25 ساعته کار میکنه با این همه که شما بچه و ...دارید 26 ساعتم کار کنه کافی نیست
خدایا به خانوادمون رحم کن!!!!
آمین
:nopr#::nopr#::nopr#::nopr#:
:del-s:
خدا به من صبر بده از دست شما ها
Oh my God give me patience
الهم عجل لولیک الفرج