اعضای مجمع باشگاه استقلال مشخص شدند/چهرههای اقتصادی در تیم بیپولها!
در حالی تصور عموم بر این است که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال فقط باید نام اعضای هیئت مدیره خود را به صورت قانونی به ثبت شرکتها میرسانند و سپس این لیست را به afc ارسال میکردند اما در لیست ارسالی باید نام اعضای مجمع دو باشگاه نیز قرار بگیرد.
در همین راستا خبرنگار فارس از اسامی اعضای مجمع باشگاه استقلال اطلاع پیدا کرد که در این بین نام محمد عباسی به عنوان تنها فردی که در ورزش حضور دارد دیده میشود و سایر نفرات چهرههای اقتصادی هستند. این در حالی است که باشگاه استقلال مدتهاست با مشکلات مالی مواجه است به طوری که مسئولان، مربیان و بازیکنان این تیم بارها از این موضوع گلایه کردهاند.
پیمان نوری بروجردی، معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی سازی کل کشور، اصغر ابوالحسنی، معاون واگذاری وزیر اقتصاد و نماینده هیئت واگذاری در مجمع عمومی استقلال، محمد نهاوندیان رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان، ابراهیم عزیزی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و سید شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصاد و دارایی و رئیس مجمع عمومی باشگاه استقلال، اعضای مجمع آبی پوشان تهرانی را تشکیل میدهند.
پس از امضای این نفرات به عنوان اعضای مجمع باشگاه استقلال و سپس ذکر نام اعضای هیئت مدیره این باشگاه و به ثبت رسیدن قانونی، این لیست به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد. نام امیدوار رضایی که از حضور در هیئت مدیره استقلال استعفا کرده بود در این لیست قرار دارد.
صدای اعتراض مجیدی بلند شد
فرهاد مجیدی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل راهآهن گفت: بازی خوبی بود ولی امیدوارم دیگر در بازیهای خانگی امتیازی از دست ندهیم. در نیمه دوم بهتر بودیم و امیدوارم این هماهنگی در بازیهای بعدی بیشتر شود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا بازیکنان ملیپوش در این دیدار خسته بودند، اظهار داشت: نمیدانم از خودشان سؤال کنید.
کاپیتان استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا خطای روی وی پنالتی بود، گفت: صددرصد خطایی که روی من انجام شد پنالتی بود.
مجیدی درباره هیئت مدیره استقلال عنوان کرد: اسامی آنها را فقط شنیدم و سر تمرین استقلال تاکنون نیامدند. این پنج اسم را عنوان میکنند اما ما تا کنون ندیدهایم. اگر آنها را در خیابان ببینم نمیشناسم. همه مشکلات مالی روی دوش فتحاللهزاده است و وی یک نفره بار تیم را بر دوش میکشد. قول الکی نمیدهیم. استقلال با این وضعیت پنجم هم نمیشود.
از کمیته انضباطی به چه کسی باید شکایت کرد؟
بهتاش فریبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی راه آهن و استقلال و تساوی یک بر یک در این دیدار اظهار داشت: بازی روز گذشته سخت بود. در بازی با سایپا با بازی بسته روبهرو بودیم اما در مصاف با راه آهن موقعیت زیاد داشتیم که نتوانستیم از این فرصت ها استفاده کنیم. بازیکنان ملی پوش ما خیلی خسته بودند. تیموریان چند کرنر زد که تا تیر نیامد. این از خستگی بود.اگر توپ های اولی که ابتدای بازی نصیب ما شد گل کرده بودیم شرایط فرق می کرد.
وی در پاسخ به این سؤال چرا با وجود خستگی ملی پوشان از سایر بازیکنان تیم استفاده نشد، عنوان کرد: وقتی 5 بازیکن ملی پوش داریم نمی توانیم همه آنها را کنار بگذاریم. توپ هایمان گل نشد. داور هم ما را اذیت کرد. پنالتی مسلم روی فرهاد مجیدی گرفته نشد. قسمت نبود که این بازی را ببریم.
فریبا در خصوص اینکه فرهاد مجیدی اعلام کرده با این شرایط مالی استقلال پنجم هم نمی شود، گفت: استقلال و پرسپولیس همیشه مثل هم بوده اند و از یک جا درآمد خود را کسب می کنند. بازیکنان ما وقتی شنیدند که پرسپولیس پول گرفته به لحاظ روحی تحت فشار قرار گرفتند. البته ما هم شنیدیم که قرار است امروز مقداری پول بدهند اما تا قبل از اینکه خبر برسد پرسپولیس زودتر به پول رسیده بازیکنان ما بدون اعتراضی مشغول کار خود بودند و خوب هم نتیجه می گرفتیم.
مربی استقلال خاطر نشان کرد: بازیکنان مدام می گفتند چرا پرسپولیسی ها زودتر از ما پول گرفته اند. البته این صحبت هایی که می کنم توجیه نیست. بچه ها باید بازی بهتری مقابل راه آهن نشان یم دادند.
فریبا در ادامه گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه آیا توانست مطالبات مالی اش را از صنعت ساری بگیرد یا خیر گفت: نه تنها پولی از این باشگاه نگرفته اند خیلی جالب است که برای پول نگرفته برای من مالیات 14 میلیون و 600 هزار تومانی نوشته اند. من می خواهم از آقای حسن زاده رئیس کمیته انضباطی بپرسم اگر کسی از دست کمیته انضباطی شاکی باشد باید این شکایت را به کجا ببرد؟
وی تصریح کرد: من می خواهم بدانم پشت سر تیم صنعت ساری چه کسی است که نه حرف کفاشیان نه نبی و نه کمیته انضباطی را نمی خواند؟ بهروان بر چه اساسی مجوز بازی این تیم را صادر کرده درحالی که هنوز بدهی های خودش را پرداخت نکرده است.
برنامهریزی مسابقات یکطرفه است
پرویز مظلومی پس از تساوی یک بر یک استقلال برابر راهآهن در جمع خبرنگاران گفت: شاهد یک بازی یکطرفه بودیم. برای گلزنی به حریف همه کار کردیم و وقتی که تیم ما سرعت میگرفت بازیکنان راهآهن خودشان را به زمین میانداختند و عجیب بود که بعد از زمین خوردن سریع و مثل برق به زمین برمیگشتند. اگر مصدومیتشان شدید بود چگونه سریع برمیگشتند. نمیدانم چه میشود گفت. به هر حال این هم یک تاکتیک بود که برای از کار انداختن سرعت ما استفاده شد.
وی افزود: همیشه به داور احترام گذاشتهام و اعتراض نکردهام اما امروز داور پنالتی مسلم ما را نگرفت. اگر آن پنالتی روی فرهاد مجیدی در دقایق ابتدایی مسابقه گرفته میشد جریان مسابقه عوض میشد. در هر صورت هر وقت تیم ملی خوب بازی میکند ما هم خوشحال میشویم اما تبعات آن به استقلال برمیگردد. ۵۰ درصد تیم ملی استقلالی بود و بازیکنان ملیپوش ما شادابی لازم را نداشتند و خستگی در چهرههایشان نمایان بود. تیموریان نای دویدن نداشت و جباری آخر بازی ایستاده بود.
مظلومی با انتقاد از برنامهریزی مسابقات لیگ عنوان کرد: همواره تعامل خوبی با تیم ملی داشتهایم و ۶ ملیپوش هم به تیم ملی دادهایم اما چه اشکالی داشت که ما به جای امروز، یکشنبه بازی میکردیم. ما که تا شنبه بعد بازی نداشتیم. برنامهریزیها یکطرفه است. تماشاگران ما توقع و از ما انتظار دارند و نمیدانند چه اتفاقی افتاده است. بازیکنان ما امروز نهایت تلاش خود را کردند و حتی مدافع حریف توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید. ما موقعیتهای گل زیادی داشتیم. در نیمه دوم راهآهن به جز یک مورد حضور دیگری روی دروازه ما نداشت.
سرمربی استقلال تأکید کرد: آنها بیشتر به دفاع پرداخته بودند و ما هم تغییراتی که دادیم برای رسیدن به گل بود که یک مورد آن جواب داد و به گل رسیدیم. موقعیتهای زیادی بر روی دروازه آنها ایجاد کردیم که در نهایت از دست رفت.
مظلومی در مورد اعتراض فرهاد مجیدی به هیئت مدیره باشگاه استقلال و همچنین که این تیم پنجم هم نمیشود و نباید قول قهرمانی هم داد، گفت: من نمیدانم مجیدی کجا اعتراض کرده اما اگر حرف زده نظر خودش را گفته است. هیئت مدیره به دنبال مسائل اقتصادی است و میخواهد مشکلات را برطرف کند.
نمیدانم چرا مظلومی تیم را اینگونه ارنج میکند
محمد نوازی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد بازی روز گذشته راه آهن و استقلال اظهار داشت: راه آهن برنامه ای که داشت را انجام داد. آنها یک گل جلو بودند و باید این گل را حفظ می کردند.
وی افزود: راه آهن در ضد حمله خطرناک بود. نمی دانم چرا مظلومی این گونه تیم را ارنج می کند. این همه بازیکن در استقلال است اما از مهره ها آن طور که باید استفاده نمی شود. در دیدار روز گذشته استقلال ما را سکته داد.
نوازی با اشاره به خط دفاع استقلال گفت: تغییر و تحول در خط دفاع استقلال زیاد است. دیروز در خط دفاع دو بازیکنی حضور داشتند که اگر مظلومی رضا حسن زاده را به جای آنها می گذاشت بهتر بود. نمی خواهم از بازیکنی اسم بیاورم اما مانده ام بعضی ها چطور می توانند پیراهن استقلال را بپوشند. من که می خواستم به این تیم بازگردم کلی ایراد گرفتند اما بقیه خیلی راحت به این تیم می آیند.
بازیکن سابق آبی پوشان تصریح کرد: وقتی بازیکنی مثل منتظری نیست نباید یک جانشین خوب داشته باشد؟ نباید تیم را باری به هر جهت بست. زمان نقل و انتقالات باید بر اساس نیاز تیم بازیکن می گرفتند نه اینکه فقط در پست هافبک بازیکن بگیرند.
نوازی خاطرنشان کرد: راه آهن حریفی نبود که استقلال نتواند این تیم را شکست دهد. مسئله این است که استقلال مقابل سایپا هم بازی خوبی انجام نداد و بر حسب اتفاق بازی را برد. کادرفنی استقلال باید به فکر مشکلات فنی تیم باشد نه اینکه خستگی ملی پوشان را بهانه کند. نمی دانم کسانی که در کنار مظلومی هستند در مواقعی که کار تیم گره می خورد چرا مشورتی به او نمی دهند.
به این حرفها عادت کردهایم
جواد زرینچه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص ناراحتی بازیکنان استقلال از مشکلات مالی و دیگر مسائل این تیم صحبتهای زیر را مطرح کد.
فارس: پنج شنبه در تمرین پرسپولیس شرکت کرده بودید. دلیل آن چه بود؟
پنج شنبه به همراه حمید استیلی از سوی یک شرکت دعوت شده بودیم. در این مراسم افرادی مثل آقایان پورمخبر، شهریاری، هادی ساعی و ... حضور داشتند. بعد از آن میهمانی من چون ماشین نداشتم حمید استیلی قرار شد مرا برساند. در جریان مسیر با بازیکنان پرسپولیس روبهرو شدیم و هیچ مسئله خاصی دیگری نبود.
فارس: مشکلات مالی اعتراض بازیکنان را بیش از گذشته کرده، به طوری که فرهاد مجیدی روز گذشته و در پایان دیدار با راه آهن از این بابت اظهار ناراحتی و اعلام کرد اگر اعضای هیئت مدیره استقلال را در خیابان ببیند، نمیشناسد.
این لطف آقایان است. انشاءالله مشکلات مالی به زودی حل میشود. با توجه به اینکه جا به جایی حساب داریم، رسیدن پول طول میکشد. قرار است مبلغی که وزارت ورزش لطف کرده به استقلال بدهد به حساب فدراسیون فوتبال واریز و سپس این پول به حساب جدید استقلال واریز شود. به هر حال کارهای اداری طول میکشد.
گلایههای بازیکنان به حق است چون پولی که میخواهند بگیرند حقشان است و نوش جانشان باشد. ما هم میخواهیم گرفتاری بازیکنان برطرف شود چون اگر آنها دغدغه داشته باشند نمیتوانند به فوتبال حرفهای بپردازند. قرار است مقداری از مطالباتشان امروز و فردا پرداخت شود.
30 سال است که در استقلال کار اساسی نشده و اکنون دنبال راههایی هستیم که استقلال را از این شرایط خارج کنیم. اینکه بعضیها مصاحبه میکنند و میگویند اعضای هیئت مدیره را نمیشناسیم برای من شیرین است. خودم بازیکن بودم و از این حرفها میزدم.
فارس: اما وقتی کاپیتان تیم این صحبت را میکند فکر نمیکنید روی بقیه بازیکنان اثر بگذارد؟
فرهاد مجیدی دوست داشتنی و سالها کنار خودم بازی کرده است. دیروز همه از استقلال انتظار برد داشتند و همه این مسائل روی بازیکنان فشار میآورد اما جای نگرانی نیست. اینکه ما را نشناسند بهتر است. من به این حرفها عادت دارم.
فارس: بازیکنان استقلال دوست دارند اعضای هیئت مدیره در تمرینات حاضر شوند...
قرار است دعوتی از بازیکنان و کادر فنی داشته باشیم. برای آنها ارزش قائلیم و نمیخواهیم برای دور هم بودن و شیرینی خوردن سر تمرین برویم. میخواهیم رفتارهای غلطی که در گذشته با امثال من زرینچه شده با این بازیکنان نشود. میخواهیم درددل آنها را بشنویم.
فارس: اینکه گفته میشود اعضای هیئت مدیره استقلال عملکرد مظلومی را زیر ذرهبین قرار دادهاند و اگر یکی دو بازی تیم نتیجه نگیرد برای او جانشین انتخاب میکنند صحت دارد؟
هیئت مدیره استقلال 3 جلسه برگزار کرده و در این نشستها یک بار هم در مورد مسائل فنی صحبت نکردهایم. من این خبر را تکذیب میکنم. مظلومی با تمام قدرت به کارش ادامه میدهد. ما او را دوست داریم. فوتبال برد و باخت دارد و باید شرایطی مهیا کنیم که تیم نتیجه بگیرد.
فارس: نظرتان در مورد بازی با راه آهن چیست؟
قبل از هر چیز بگویم ریکاوری در ایران سخت است و استقلال 6 بازیکن ملی پوش داشت که برای بازی با بحرین تحت فشار روانی بودند. فکر میکنم اگر روی نیروهای دیگر استقلال که روی نیمکت بودند حساب باز میکردیم و به ملی پوشان خود استراحت میدادیم شرایط بهتری داشتیم هر چند همه بچهها دیروز خیلی زحمت کشیدند. راه آهن پس از یک اردوی خوب و بدون دغدغه داشتن ملی پوش و با یک بازتوانی مناسب مقابل استقلال قرار گرفت. این حق استقلال بود که یک روز زمان بازیاش جا به جا شود. ما نباید خودمان را با کشورهای اروپای مقایسه کنیم چون شرایط ریکاوری آنها با ایران فرق میکند. ما بازی زیاد داریم و بچهها نباید نگران چیزی باشند. باید به بازی هفته آینده برابر ذوب آهن فکر کنیم. ما همیشه این تیم را بردهایم.
رضایی در گفتوگو با فارس خبرداد
امیدوار رضایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مورد اینکه آیا استعفایش در هیئت مدیره استقلال پذیرفته شد یا خیر عنوان کرد: معنای استعفا یعنی اینکه تقاضای کنار رفتن دارید اما وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع باشگاه استقلال و وزیر ورزش موافق استعفایم نبودند. می خواستم حداکثر توجه را جلب کنم که اگر موافق استعفایم هستند نفر دیگری را جایگزینم کنند اما با جدایی ام موافقت نشد.
وی در خصوص اینکه آیا دو میلیارد تومان به حساب استقلال وازیر شد یا خیر گفت: هنوز این پول در حساب استقلال نیست اما با رفع مشکلات حقوقی این پول به زودی پرداخت می شود.
وقتي درتمرينات حاضرميشويم که پول داده باشيم
حسین فرزامی در مورد کمیته اقتصادی باشگاه استقلال و جلسه ای که روز گذشته در همین رابطه در باشگاه برگزار شد، اظهار داشت: این جلسه برای ارزیابی نفراتی که قرار است عضو این کمیته باشند بود. هنوز زود است که اعضا را انتخاب کنیم. باید همه افرادی که برای حضور در این کمیته موجه هستند را بررسی کنیم و سپس به تصویب هیئت مدیره برسانیم و اعلام عمومی کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که در جلسه بعدی هیئت مدیره امیدوار رضایی هم حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: جلسه بعدی فردا برگزار می شود و رضایی هم حضور خواهد داشت.
فرزامی در خصوص اینکه نمی خواهند با بازیکنان و اعضای تیم دیداری داشته باشند، گفت: قرار است در تمرین حاضر شویم اما زمانی در تمرینات حاضر می شویم که پول فراهم شده باشد و به بازیکنان داده باشیم.