اميدوار رضايي در تمرين استقلال حضور يافت
تمرین تیم استقلال امروز بر خلاف روزهای گذشته برای اولین بار در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد.
امروز بازی تیم های نفت تهران و ملوان در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود استقلالی ها مجبور شدند امروز محل تمرین خود را تغییر دهند.
تمرین آبی پوشان در شرایطی برگزار شد که از چند روز قبل اعلام شده بود خبرنگاران و هواداران نمی توانند در تمرین حاضر باشند و بدین ترتیب تمرین پشت درهای بسته استقلال با حضور یک میهمان ویژه برگزار شد.
امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره استقلال در غیاب علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه که در باکو به سر می برد در محل تمرین آبی پوشان شرکت کرد.
وی برای دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و مهدی رحمتی به نیابت از بازیکنان به طور اختصاصی با امیدوار رضایی در مورد مشکلات مالی بازیکنان حرف زد و حرف های سایرین را به او انتقال داد.
تمرین استقلال ساعت 18 آغاز شده بود. این تیم فردا به مصاف سایپا می رود.
مظلومي:پيروزي در دربي عادي شده/ كميته انضباطي حداقل به ما احترام ميگذاشت
پرویز مظلومی در نشست پیش از بازی فردا با سایپا گفت: در دربی بازی خوبی شاهد بودیم و اتفاقات خوبی افتاد اما برخوردهایی که بعد از این مسابقه از سوی کمیته انضباطی شد برخوردهای خوبی نبود. اعتقادم بر این است که این دربی با نظم برگزار شد و یگان ویژه هم وظیفه خود را به خوبی انجام داد. کنترل جمعیتی که دو جناح مختلف هستند کار سختی است و شاید در این بین عدهای هم باشند سنگ پرتاب کنند.
وی افزود: برخورد کمیته انضباطی صحیح نبود، وقتی چنین اتفاقات خوبی رخ میدهد به جای اینکه تشویق کنند تنبیه میکنند. این جرایم انعکاس منفی دارد. به نظر کمیته انضباطی احترام میگذارم ولی باز هم میگویم آنها نکات مثبت را ندیدند.
سرمربی استقلال با بیان اینکه جریمه کمیته انضباطی به لحاظ شخصیت به او برخورده است، ادامه داد: سعی من همیشه بر این بوده که کنار زمین آرامش داشته باشم و مسائل اخلاقی را سرلوحه کار خود قرار دهم. توقع داشتم اگر پاداش نمیدهند حداقل رفتار خوب بازیکنان را ببینند. من به خاطر این مسائل تعجب کردم. اصلا نمیدانم برای چه چیزی جریمه شدم، حداقل بگویند روی چه صحنهای این اتفاق افتاد. هر چند که باشگاه مشکل مالی دارد و نمیتوانیم به جایی کمک کنیم اما از این جهت ناراحت شدم که وقتی خبر جریمه من اعلام شد از صبح تلویزیون آن را بارها اعلام کرد و همه از من میپرسیدند چرا جریمه شدی؟ مگر چه رفتار غیر ورزشی انجام دادی؟ من همیشه چه در باخت و چه در پیروزی از داور تشکر کردم و چیزی را هم به گردن داور نینداختم. به همین دلیل به من خیلی برخورد.
مظلومی در خصوص بازی با سایپا گفت: امیدوارم که بازی خوبی شود. من نگرانم چرا که همیشه بعد از دربی بازیکنان تحت تأثیر قرار میگیرند. بعد از دربی چند بازیکن ما به اردوی تیم ملی رفتند و یکی دو نفر از آنها آسیب دیده برگشتند. با وجود این از بچهها خواستهایم که از دربی خارج شوند. سایپا تیم خوبی است، آنها قابل احترامند اما این مسابقه برای ما بازی خانگی است و تلاش میکنیم 3 امتیاز را بگیریم و جایگاهمان را در صدر حفظ کنیم.
به گزارش فارس سرمربی استقلال در ادامه این نشست خبری در مورد اینکه حسنزاده رئیس کمیته انضباطی اعلام کرده به دلیل مداخله مظلومی در کار بازیکن پرسپولیس جریمه شده و همچنین از اینکه مظلومی گفته بود فعلا فدراسیون فوتبال به این پول نیاز دارد، ناراحت است اظهار داشت: صحنهای که حسنزاده به آن اشاره کرده مربوط به لحظهای است که موی جاسم کرار کشیده شد و من به بازیکن پرسپولیس گفتم که دربی شرایط خاص خودش را دارد و کاری نکنید که جنجال شود. در واقع میخواستم بازیکن حریف را آرام کنم.
وی اضافه کرد: در برنامه تلویزیونی از من پرسیده شد که چرا جریمه شدی و گفتم نمیدانم. حرفم این بود که حداقل احضارم میکردند و دلیلش را میپرسیدند. حداقل احترام بگذارند. مگر نمیگویند من جرم کردهام. مگر نه اینکه یک مجرم در دادگاه حق دفاع از خود را دارد؟ نمیشود که همینطوری حکم بدهند. حداقل ما را میخواستند تا از این به بعد آن کار را انجام ندهیم و دیگر بازیکن حریف را به آرامش دعوت نکنیم.
وی تصریح کرد: شاید من در این برنامه در مورد اینکه آیا جریمهام را پرداخت میکنم یا نه در بیان جوابم چرخش زبانم بدجور بوده است. به هر حال من به این رأی اعتراض میکنم، شاید کمیته استیناف نظر دیگری بدهد. من قصد بیاحترامی به فدراسیون فوتبال را نداشتم چرا که فدراسیون فوتبال پولدار است. وقتی سرمربی 3 - 4 میلیاردی میآورند یعنی پول دارند و احتیاج به 2- 3 میلیون مظلومی ندارند. خود مسئولان میدانند که استقلال با وجود همه هوادارانی که دارد هیچگاه مقابل فدراسیون نبوده ولی واقعا چنین توقعی نداشتم. من هیچ وقت حتی وقتی تیمم باخته دنبال هوچیگری و جنجال نبودهام، باز هم میگویم باشگاه استقلال هنوز اینقدر پول ندارد که بخواهد چنین جریمه هایی بدهد.
وی در ادامه در خصوص حضور چند استقلالی سابق در سایپا و اینکه چه نقشههایی برای آنها دارد، گفت: من به همه استقلالیهای سابق احترام میگذارم. آنها برای استقلال زحمت کشیدهاند اما من نقشهای برای بازیکن نمیکشم و اگر طراحی هم دارم برای تیم سایپا است چون میخواهیم نتیجه مطلوب بگیریم.
سرمربی استقلال در خصوص مصدومان این تیم گفت: زندی تنها مصدوم است که به این بازی نمیرسد، کیانوش رحمتی نیز 3 کارته است. جباری با تمرین دیروز دور زمین میدوید اما از دیروز در کار تیمی شرکت کرد. یکسری آسیبدیدگیهای جزئی مثل مجیدی، حیدری و حنیف هم داشتیم که بهبود پیدا کردند.
مظلومی در خصوص تصمیمش در مورد ولید علی گفت: ولید علی بعد از بازی با پرسپولیس بدون اجازه ما و بدون هماهنگی به کویت رفت. من هم نامه کتبی به مدیرعامل نوشتم که پیگیر باشد، خواهشم از مدیرعامل هم همین است، این بازیکنان در آینده تقاضای غرامت میکنند و باشگاه ضرر میکند. از آنها خواستیم که از حالا پیگیر باشند، خیلی وقتها این بازیکنان پولهای الکی میگیرند. ولید علی بازیکن استقلال است اما در اختیار باشگاه است.
سرمربی آبیپوشان در خصوص صحبتهای مجتبی جباری در برنامه 90 عنوان کرد: هرچند وقت یکبار جباری چنین حرفهایی میزند. خودش باید جوابگو باشد. مردم قضاوت میکنند. اصلا در مورد جباری حرفی ندارم. فقط نکتهای که باعث ناراحتی من شد و این مسئله را بارها فردوسیپور تکرار کرد این بود که جباری چرا نگفت که این من نبودم که به او زنگ زدم تا بازگردد. این خود جباری بود که تماس گرفت و خواست به تیم کمک کند. عادت ندارم بازیکنی که تمرین را ترک میکند با خواهش و التماس برگردانم. هیچ وقت این کار را نمیکنم. من سر حرفم ایستادم، بازیکن وقتی پول حرفهای میگیرد باید حرفهای هم رفتار کند، هواداران زیادی هستند که تماس میگیرند و از این رفتارها ناراحتند اما این خود بازیکن است که باید جوابگو باشد.
مظلومی با اشاره به اینکه جباری مشکل پولی نداشته ادامه داد: اگر قرار باشد هر بازیکنی پول نگیرد و سر تمرین هم نیاید و ما بخواهیم او را برگردانیم سنگ روی سنگ بند نمیشود. من از بازیکنانم تشکر میکنم که موقعیت باشگاه را درک میکنند و همگام با باشگاه پیش میروند و با تمام وجود کارشان را در تمرین انجام میدهند. از ابتدای بازیها ببینید ما چند پیروزی آوردهایم اما دنبال پاداش نبودهایم چون باشگاه قانون دارد اما ظاهرا پیروزی در دربی برای مسئولان تیم عادی شده است. یادمان میآید هرگاه در دربی می بردیم جشن میگرفتند و پاداش میدادند اما بعد از این دربی آخر چنین چیزی ندیدیم. البته مشکلات مالی باعث این مسئله است که امیدوارم با آمدن هیئت مدیره مشکلات مالی هم حل شود. من بازیکن را تحمل نمیکنم بلکه با او همراهی میکنم. یا او من را عوض میکند یا من او را.
سرمربی استقلال در خصوص اعضای جدید هیئت مدیره استقلال گفت: قبل از هر چیز به آقایان تبریک میگویم و امیدوارم حضورشان خیر باشد. نمیتوانم در مورد آنها اظهارنظر کنم چون در حیطه وظایفم نیست. وظیفه هیئت مدیره سیاستگذاری باشگاه است و باید آن را اجرا کنند. مسئله بعدی بحث اقتصادی است تا ما بتوانیم با قدرت به کارمان ادامه دهیم.
مظلومی یادآور شد: هیئت مدیره حتما باید تعامل خوبی با هم داشته باشند غیر از این باشد به مشکل میخوریم. من از طرف یکی از اعضای هیئت مدیره شنیدهام که گفته بود اگر سرمربی استقلال بود در بازی با تراکتورسازی از عزیززاده استفاده میکرد. (در این بین مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال توضیحی ارائه کرد و عنوان کرد که چرا رسولینژاد چنین صحبتی را مطرح کرده و قصد صحبت در مورد مسائل فنی را نداشته است.)
مظلومی پس از این مسئله در پاسخ به صحبت یکی از خبرنگاران گفت که اسامی را به موقع به afc ارسال کنید، جواب داد: آقای نجفنژاد مقصر نبوده، ایشان آدم باشخصیت و خوبی است، آقای رسولینژاد هم همینطور، آقای امیدوار رضایی هم که در این مدت نامشان در هیئت مدیره نبود در این مدت به ما خیلی کمک کردند.
رضایی: استعفا کردم چون وزیر تحت فشار بود
امیدوار رضایی در گفتوگو با خبرنگار فارس، درباره استعفایش از هیئت مدیره استقلال اظهار داشت: با توجه به فشارهایی که به وزیر ورزش برای انتخاب هیئت مدیره استقلال آمده بود، بنده استعفا دادم تا وزیر ورزش بتواند آزادتر نسبت به انتخاب هیئت مدیره استقلال اقدام کند.
وی ادامه داد: فعلا با استعفای بنده موافقت نشده است ولی روی حرفم ماندهام.
رضایی یادآور شد: دوست ندارم حاشیهای برای تیم استقلال که مانند تیم ملی میدانم در سراسر کشور هوادار دارد درست شود، به همین خاطر احساس کردم شاید این استعفا از حاشیههای این تیم بکاهد.
نماینده مجلس بیان داشت: اگر احساس کنم ماندنم به تیم استقلال کمک میکند خواهم ماند در غیر این صورت از هیئت مدیره استقلال میروم.
رضایی با اشاره به اینکه نظر هواداران و بازیکنان خیلی مهم است گفت: در چند روز اخیر خیلی از بازیکنان، مردم، مربی و مدیرعامل با بنده تماس گرفتند و خواستند بمانم.
عمرانزاده جوان است بزرگترها رعایت کنند/ بچه ها را ممنوع المصاحبه می کنم
منصور پورحیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صحبت های حنیف عمران زاده علیه غلامحسین فرزامی و اینکه گفته می شود وی نباید اجازه می داد چنین اتفاقی رخ دهد، اظهار داشت: یک مسئله ای ناخواسته پیش آمده و باید تلاش کنیم که این مورد را جمع کنیم. باید کنترل بیشتری بر اوضاع داشته باشم که اگر بخواهم این کار را انجام دهم شاید برخی از همکاران شما ناراحت شوند، چون اجازه مصاحبه گرفتن از بازیکنان را باید بگیرم.
وی افزود: بعضی از همکاران شما ایراد می گیرند که چرا من می خواهم جلوی حاشیه سازی هایشان را بگیرم. بعد از 50 سال زندگی در فوتبال دیگر می دانم چه خبر است و تنها راهی که می دانم از این حاشیه ها کم می کند کنترل مصاحبه ها است، چون اگر بخواهند این طوری این مصاحبه را ادامه دهند مشکل ساز می شود.
سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: این تصمیم من بی احترامی یا از بی دلیلی نیست. می دانم که مطبوعات می خواهند از باشگاه استقلال اطلاعات بدهند اما عده ای مسائل دیگری را دنبال می کنند.
پورحیدری در خصوص اینکه فرزامی معتقد است صحبت های مطرح شده از سوی عمران زاده حرف های او نیست و به وی یاد داده اند که این طور بگوید، گفت: حرف زدن راحت است و می توان هر چیزی که بخواهیم بگوییم اما باید این حرف ها اثبات شود. این حرف کم لطفی است. من جایی که احساس کنم باید این مسائل را جمع کنم تنها راه حل را در این می بینم که بچه ها را ممنوع المصاحبه کنم.
وی در مورد اینکه با عمران زاده بابت این مصاحبه صحبت کرده یا خیر اظهار داشت: با عمران زاده صحبت کردیم و قرار شد که با حضور فتح الله زاده با او حرف بزنیم. عمران زاده جوان است ولی از کسی که سن و سالی از او گذشته انتظار بیشتری می رود. اگر سرمربی یا سرپرست تیم ایرادی دارد باز کردن آن در جامعه مشکلاتی ایجاد می کند.
پورحیدری در خصوص جاسم کرار گفت: برای او مشکلی در عراق پیش آمده بود که باید حتما می رفت ولی باید همین روزها بازگردد.
زرينچه:از پرسپوليس عقب نمي افتيم
جواد زرینچه در مورد بازدید از کمپ استقلال اظهار داشت: روز پنجشنبه فرصتی دست داد تا از کمپ بازدید کنیم. این کمپ سرمایه خوبی برای استقلال خواهد شد اما هنوز شرایط برای برگزاری تمرینات در کمپ نیست و باید پروژه ساخت آن کامل شود.
وی در خصوص بحث های حاشیه ای که در مورد آکادمی استقلال در ورزشگاه مرغوبکار می شود، عنوان کرد: هنوز اطلاعاتی در این زمینه نداریم اما قرار است در جلسه روز دوشنبه هیئت مدیره در مورد این مسئله صحبتی داشته باشیم.
زرینچه در ادامه در خصوص وضعیت مالی باشگاه و اینکه بازیکنان نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان معترض هستند، گفت: همه چیز درست می شود. باید سعی کنیم این هفته پول را برسانیم.
عضو هیئت مدیره استقلال در این باره که به نظر می رسد هیئت مدیره پرسپولیس در تهیه پول موفق تر بوده و ممکن است استقلال از این بابت عقب بیفتد، گفت: از پرسپولیس عقب نمی افتیم. تازه 10 روز است که به هیئت مدیره آمده ایم. مدیری که 30 سال در این تیم ها بوده نتوانسته وضعیت مالی باشگاه را بهبود بخشد چه برسد به ما که تازه آمده ایم. همگی دنبال راهکار هستیم. شرایط هم برای خصوصی سازی دو تیم پرسپولیس و استقلال مهیا نیست. من زیاد به قوانین آشنایی ندارم اما تمام تلاش خود را می کنم که مسائل مالی حل شود.
وی در خصوص موضع گیری عمران زاده علیه فرزامی گفت: من را به این قضیه دخالت ندهید. هر کسی مسئول بحث های خودش است.
زرینچه در پاسخ به این سؤال که شرایط استقلال را چطور می بیند، گفت: زمانی وقتی با من تماس گرفته می شد به عنوان کارشناس جوابگو بودم و راحت حرف هایم را می زدم اما اکنون به عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه اگر هر حرفی بزنم ممکن است برداشت دیگری شود و بهتر است کمتر صحبت کنم.
جلسه کميته انضباطي عمران زاده
حنیف عمران زاده به دلیل مصاحبه علیه حسین فرزامی عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال باید در کمیته انضباطی این باشگاه حاضر شود.
علی امیری معاون باشگاه استقلال در این زمینه به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: آقای فتح الله زاده تصمیم گرفته عمران زاده در کمیته انضباطی شرکت کند. زمان برگزاری جلسه مشخص نیست اما در هفته جاری این جلسه برگزار می شود.
با بى.ام.و به استقلال آمدم با الاغ مى روم!
ابرار : مشكلات مالى در باشگاه استقلال به حدى رسيده كه بازيكنان هر روز در تمرين به كادرفنى و مسئولان تيم اعتراض مى كنند. حالا هم آرش برهانى، مهاجم استقلال به شدت به اين مشكلات اعتراض كرده است. گفت وگو وى را با ابرار ورزشى در ذيل مى خوانيد:
• مشكلات مالى اين روزها در صدر اخبار استقلال قرار دارد. نظرت در اين خصوص چيست؟
- مسئولان هر روز مى گويند كه ما تلاش مى كنيم تا اين مشكلات برطرف شود اما ما كه پولى نمى بينيم. من با بى .ام.و به استقلال آمدم اما حالا بايد با الاغ به خانه بروم.
• فكر مى كنى مشكلات مالى روى عملكرد تيم هم تاثير بگذارد؟
- بله. قطعاً بازيكنان انگيزه شان را از دست مى دهند زيرا فوتبال شغل ماست و تنها منبع درآمدى كه از آن پول درمى آوريم.
• بازى با راه آهن را چطور مى بينى؟
- تلاش مى كنيم تا با كسب ۳ امتياز جايگاهمان را حفظ كنيم و حتى به رده اول جدول برسيم. قطعاً هر ۲ تيم براى پيروزى به زمين مى آيند اما ما براى اينكه نتيجه ضعيف هفته قبل را جبران كنيم، محكوم به برد هستيم.
• در اين ديدار در تركيب ثابت هستى؟
- تمام تلاشم را مى كنم تا در تمرينات بهترين باشم و در تركيب ثابت حضور پيدا كنم. انگيزه زيادى براى اين ديدار دارم و همانطور كه قبل از بازى با ملوان هم گفته بودم گل مى زنم و زدم، در اين ديدار هم گلزنى مى كنم.
• نقش هواداران را در موفقيت استقلال چقدر مى دانى؟
- قطعاً آنها در بازى هاى قبلى كمك زيادى به ما كردند و اميدوارم در بازى با راه آهن هم ما را يارى كنند تا به صدر جدول برسيم.
كار دو خبرنگار شده استراق سمع، و دروغ!
علي فتحالله زاده در گفت و گو با ايسنا، در مورد انتقادهاي وليد علي و جاسم كرار، مسائل مالي باشگاه و شرايط اين تيم صحبت كرد كه متن آن را در زير ميخوانيد:
* وليد علي با يكي از شبكههاي تلويزيوني كويت مصاحبهاي داشته و در آن از اينكه باشگاه استقلال به تعهداتش نسبت به او عمل نكرده است، انتقاد كرده بود. او گفته كه باشگاه استقلال حتي برايش اقامت هم نگرفته است.
ـ به وليد علي مربوط نميشود كه برايش اقامت گرفته شده است يا خير. اگر نگرفته بوديم او نميتوانست براي ما بازي كند. اين ادعاها واهي است. وليد علي گفته بود كه نميتواند دور از خانوادهاش باشد و از اين موضوع ناراحت بود و گريه ميكرد. ما هم ديديم كه او نميتواند بماند، خواستيم با او همكاري كنيم. او بدون اجازه ما به كشورش سفر كرده است و اين موضوع را پيگيري خواهيم كرد و از او شكايت ميكنيم. قرار نيست كه هميشه ما بدهكار ديگران باشيم. طبق توافقي كه با او داشتيم، قرار شد اول پول باشگاهش را بپردازيم كه اين كار را كرديم و پس از آن بايد قرارداد خودش را پرداخت ميكرديم. از طرف ما همه چيز انجام شد اما او به تعهداتش عمل نكرده است.
* براي پيگيري اين موضوع چه كاري را انجام خواهيد داد؟
ـ به باشگاه او نامهاي فرستاديم و گفتيم كه او استقلال را ترك كرده است و وضعيت موجود را براي آنها توضيح داديم.
* جاسم كرار نيز ديگر بازيكن خارجي استقلال است كه به عراق رفته است و او هم به ايران بازنگشته است. كرار هم در مصاحبهاي با يكي از روزنامهها، از وضعيت موجود گلهمند بود و گفته است كه به دليل برگشت خوردن چكش نميتواند به ايران بازگردد.
ـ نميتوانم به اين مصاحبه كاملا استناد كنم. درست است كه ما به بازيكنان خودمان پول كمي را پرداخت كردهايم اما پول بازيكنان خارجي از جمله كرار را دادهايم. كرار به محض امضاي قرارداد 200 ميليون تومان از ما پول گرفت. تعهدات ديگري هم نسبت به او داريم كه ظرف چند روز آينده بايد انجام شود. البته درباره صحبتهايي كه از قول او انجام شده است، تا زماني كه از خودش نشنوم نميتوانم اظهارنظر كنم.
* باشگاه براي جريمه و برخورد با كرار برنامهاي را مد نظر دارد؟
ـ باشگاه قوانين دارد و بيدر و پيكر نيست. استقلال افتخار ايران و آسيا است. قطعا چنين باشگاهي آييننامهاي انضباطي دارد و بر اساس آن برخورد ميكند. نميتوانيم موردي نسبت به افراد تصميم بگيريم. بنابراين بر اساس قوانين موجود با بازيكن خاطي برخورد ميكنيم.
* زمزمههايي شنيده ميشود كه در چند روز آينده به حساب باشگاه استقلال پول واريز ميشود، درست است؟
ـ به همراه رسولي نژاد و اعضاي هيات مديره تلاش ميكنيم تا پولي را بگيريم. طي سه، چهار روز آينده پول بازيكنان را پرداخت ميكنيم.
* جلسه امروز هيات مديره حول چه محورهايي است؟
ـ امروز جلسه هيات مديره است و بيشتر درباره ساختارسازي هيات مديره جديد است تا همه در جريان كار قرار بگيرند.
* از سوي كميته انضباطي باشگاه مطرح شد كه با رسانههاي حاشيهساز برخورد ميشود. سياست باشگاه چيست؟
ـ در قضيه مالي اول بازيكنان بايد به باشگاه فشار بياورند اما تا الان اين موضوع را من نديدهام. در حالي كه باشگاههاي ديگري هم هستند كه وضعيت آنها نسبت به ما نامناسبتر است. اين مطبوعات نيستند كه به اين موضوعات ميپردازند بلكه دو سه نفر هستند و ما هم ميدانيم كه از كجا پشتيباني ميشوند و اين كار ناجوانمردانه را انجام ميدهند. در تيمهاي ديگر بازيكني قهر ميكند و سر تمرين حاضر نميشود اما هيچ مطلبي در مورد آن بيان نميشود. من تعجب ميكنم كه چرا اسماعيل شريفات به مسائل مالي هيچ اعتراضي نميكند. او از سال گذشته تاكنون فقط 30 ميليون تومان پول دريافت كرده است كه وقتي او را ميبينم، خجالت ميكشم. اينها ارزش است و اين بازيكن را تشويق خواهم كرد.
شريفات و شيرزاد كمترين پول را تاكنون گرفتهاند اما هيچ اعتراضي از آنها نديدهايم. مطمئنا آنها را تشويق خواهم كرد. بعضيها دنبال اين هستند كه مسائل كوچك را بزرگ كنند. فوتبال ما به اندازه كافي مشكل دارد و ديگر نبايد به اين كارها پرداخت. دو نفر از همكاران ما هستند كه متاسفانه به استراق سمع، تهمت زدن و دروغ نوشتن ميپردازند. در كميته حقوقي باشگاه اين مسئله را بررسي ميكنيم و در چند روز آينده نسبت به اين موضوع اقدام ميكنيم و حتما نتيجه آن را اعلام خواهيم كرد.