دروود
بعد از گذشت 2 هفته وفعالیت خوب مژگان خانوم وبه حد نصاب رسیدن پست هاشون مدیریت انجمن برای ایشان فعال گردید
Printable View
به نام یزدان پاک
دوستان بعد از گذشت مدت زمان 2 هفته از زمان کاندید شدن اقا مجتبی( Sada) وفعالیت ایشون مدیریت انجمن برای ایشون فعال میشود
مجتبی جان سعی کن فعالیتت رو زیاد تر هم بکنی
شرمنده از تاپیک قبلی
خواستم بگم که کارا قراره طبق روال پیش بره
اما یه نکته اونم اینکه کاندیدای مدیریت باید تو این 2 هفته 200 پست ارسال میکردن که ارسال نشده
مجتبی جان میدونم که سرت شلوغ درس وامتحان هاست سعی کن زود پست هات رو به 200 تا برسونی که مدیریت برات فعال بشه
شرمنده که اینجوری شد فقط خواستم کارا طبق زمان بندی پیش بره
سلام بهزاد جان ممنون از لطفت، تا جمعه هفته بعدی نمی تونم بیام امتحانانم فشرده است با توجه به اینکه ترم پنجم حجم مطالب درسیم خیلی بالاست شرمنده همتون شدم بعد جمعه ، کلا سایت را پست بارون می کنم ارادتمند همه شما مجتبی
سلام خسته نباشید من در انجمنهای زیادی عضو هستم و چون فن یکی از بهترین فانتزی نویسان ایران خانم سیماعابدینی هستم در این انجمنها به معرفی این نویسنده و آثارش و گذاشتن بحثهای جالب و فایل دانلود کتابهای ایشون مشغولم حالا از شما راهنمایی می خواهم به نظرتون برای این فعالیتها به چه قسمتی از انجمن شما مراجعه کنم ؟ ممنونم
مرا میطلبند !نقل قول:
سلام دوست من خانوم عابدینی در چه سبکی مطلب مینویسن
میتونید از این انجمن استفاده کنید
آثار ادبی
در کل میتونم بگم مهارتی ندارم ولی اگر توجهتون در مورد یافتن گنج هستش میتونم کمکتون کنم .
من در سایت های ترکیه زیاد فعالیت کردم .
راه های پیدا کردن گنج بوسیله نشانه ها یا همان سمبول های حک شده بر روی سنگ و ترجمه بعضی از کتیبه های نوشته شده بر روی سنگ ، تا حدی میتونم راهنماییتون کنم .
با تشکر
می گم تو بخش موسیقی زیاد پست دادم ها ! فکر کنم بالای 50 تا شده تا حالا !