استاد میخواستم لطف کنید مراحل کار Sysprep رو اگه ممکنه اموزش بدید:^:
خیلی خیلی ممنون
Printable View
استاد میخواستم لطف کنید مراحل کار Sysprep رو اگه ممکنه اموزش بدید:^:
خیلی خیلی ممنون
سهند جان ، تاپیکی با عنوان مورد نظر درست فرمائید، من هم سعی میکنم در حد توان
مطالب مربوط به sysprep کردن استاندارد را توضیح دهم.
با سلام
استاد من بعد کلی کار فهمیدم هرکاری وهرچیزی که در کامپیوتر بخوام درست کنم اول باید این دستورات رو کاملا بلد باشم حداقل در توان خودم تو این یک ی دوهفته ای که مشغول کار با همون بکاپ ریستور که در تاپیکی اموزش دادید بودم با مقداری از دستورات نیز خودم کار کردم وبلد شدم
ولی چندتا ایراد داشتم که اگه زحمت جواب دادنشو بکشید خیلی ازتون ممنون میشم
1- یه فایل بچ اینجا اپلود میکنم که موقع اجرا نوشته هایی نشون میده ولی من میخوام هیچ چیزی نشون نده بجز همون سطر اول cmd عدش فقط رنگ صفحه عوض بشه هرکاری کردم نتونستم ممنون میشم راهنمایی کنید
http://up.worldup.ir/do.php?filename=Menu.rar
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Screenshot-1_e3933.jpg
2- ما میخواهیم دستوراتی رو در یه فایل بنویسیم بطور مثال
میخواهیم مشخصات detail یه پارتیشن رو برامون بیاره
در این صفحه ((https://technet.microsoft.com/en-us/...(v=ws.10).aspx )) بصورت لیست کل دستورات موجود هست میخواستم بدونم از شاخه diskpart و زیرشاخه detail وزیرشاخه سوم detail که detail volume هست دستوری رو تایپ کنیم اینو چطوری باید شروع کنیم من اینکار رو بصورت زیر انجام دادم ولی کار نکرد اکثرا در این صفحه دستورات زیر منو وزیر شاخه هایی دارند چطوری این دستورات زیر منو وزیرشاخه ها رو باید نشوت من اینطوری نوشتممن میخواستم مشخصات درایو f رو برام نشون بده ولی با این دستور نشون نداد منظورم اینه که ترتیب نوشتن چطوری باید باشد در این گونه مواردی که میخواهیم از دستوری به زیرشاخه های اون دستور اشاره کنیمکد HTML:diskpart /detail /detail volume f
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Screenshot-1_e7565.jpg
چشم سهند عزیز
من الان گرفتارم ولی سعی میکنم تاشب مطلب را توضیح دهم.
اولا" فایلی که آپلود کرده بودی را هر کاری کردم نتوانستم استفاده کنم احتمالا" سرور اشکال دارد.فایلی که دانلود میشود
قابل استفاده نیست.
لذا نتوانستم متن دستوراتی که استفاده کرده ای را ببینم که بتوانم نظر بدهم.
اما در رابطه با سوالات:
------------------------
1. با اجرای بعضی از دستورات در فایل Batch ، برنامه پیغامی نشان خواهد داد.برای مثال اگر در یک فایل Batch از دستور
pause استفاده کرده باشی، پس از رسیدن به این دستور پیامی شبیه جمله زیر در پنجره مربوطه دیده خواهد شد:
در بعضی موارد باید این پیغام دیده شود تا کاربر بداند که چکار باید بکند.کد:Press any key to continue . . .
ولی بهر حال اگر بخواهیم پیغام دیده نشود می توانیم بعد از دستور عبارت null را بصورت زیر بکار ببریم فرضا" اگر مثال بالا
را بصورت زیر بنویسیم، دیگر پیامی دیده نخواهد شد:
تذکر: در مثالی که گفته شد گرچه دیگر پیامی دیده نخواهد شد ولی فایل Batch همینطوری باقی مانده و کاری نخواهد کردکد:Pause >null
تا کاربر کلیدی را بزند.
شما میتوانید در پایان هر دستوری عبارت null را بصورت گفته شده استفاده نمائید.
2. در تصویری که قرار داده ای ، می بینم که عبارت ECHO OFF نشان داده شده است. اگر دستور ECHO OFF را بصورت زیر
بنویسی ،آن هم دیده نخواهد شد:
کد:@ECHO OFF
3. در رابطه با دستور diskpart منظورت را درست متوجه نشدم ، لطفا" بیشتر توضیح بده که چکار میخواهی انجام دهی.
استاد اولا شرمند اگه اشتباه تایپی داشتم چون با گوشی انلاین شدم
منظورم از دیسک پارت اینه که در صفحه مایکروسافت بعضی از فرمانها زیر شاخه هایی دارند که بطور مثال اگه بخواهیم مشخصات درایورهامونو نشون بده
اونطوری که من فهمیدم باید اول دیسک پارت رو بنویسیم بعد دتایل بعد دتایل اینفو
ننیدونم این طرز نوشتن درسته یانه منظور من از این دستور اینه که مشخصات درایوهامو نشون بده با مشخصات تقریبا کامل
سهند عزیز سعی میکنم امشب اگر عمری باشد چگونگی استفاده از این دستور را
با مثال توضیح دهم.
میخواهیم با استفاده از دستور diskpart مشخصات هارد ها و سی دی رام های موجود در کامپیوتر را بدانیم .
برای کار با برنامه diskpart دو گونه میشود کار کرد: از طریق خط فرمان و از طریق فایل Batch
الف. از طریق خط فرمان:
-------------------------
1. دستور diskpart را در خط فرمان ویندوز تایپ کرده و سپس کلید Enter را فشار دهید.
2. دستور list volume را در خط فرمان ویندوز تایپ کرده و سپس کلید Enter را فشار دهید.
با اجرای دستورات بالا در کامپیوتر بنده، مشخصات زیر در صفحه خط فرمان ظاهر میشود:
همانطور که مشاهده می کنید مشخص شده که کامپیوتر بنده دارای تعداد 2 عدد DVD-ROM (درایو های J و (K و نیز یککد:Microsoft DiskPart version 5.1.3565
Copyright (C) 1999-2003 Microsoft Corporation.
On computer: MCS
DISKPART> list volume
Volume ### Ltr Label Fs Type Size Status Info
---------- --- ----------- ----- ---------- ------- --------- --------
Volume 0 J DVD-ROM 0 B
Volume 1 K DVD-ROM 0 B
Volume 2 C NTFS Partition 24 GB Healthy System
Volume 3 D NTFS Partition 20 GB Healthy
Volume 4 E NTFS Partition 40 GB Healthy Boot
Volume 5 F NTFS Partition 98 GB Healthy
Volume 6 G NTFS Partition 98 GB Healthy
Volume 7 H NTFS Partition 186 GB Healthy
هارد می باشد که هارد دارای 6 پارتیشن (درایو هایC تا H) است و نیز حجم تک تک درایو ها و همچنین پارتیشن های
سیستم و بوت را هم مشخص نموده است.
ب. اجرای اتوماتیک دستوربالا توسط فایل Batch
-----------------------------------------------------
تنها دستوری که در مثال بالا بعد از اجرای diskpart استفاده کردیم، دستور list volume بود.
حال میخواهیم که مثال بالا را بطور اتوماتیک توسط فایل Batch انجام دهیم.
1. برنامه notepad را باز کرده و داخل آن فقط دستور list volume را تایپ نموده و سپس آن را با هر نامی مثلا" با نام
Sahand.txt ذخیره کنید.
2. یک فایل Batch با محتوای زیر درست کرده و آن را فرضا" با نام list.bat در کنار فایل Sahand.txt ذخیره کنید:
حال اگر این فایل Batch را اجرا کنید دوباره مشخصات گفته شده در بالا نشان داده خواهند شد.کد:diskpart /s Sahand.txt
یک نکته:
----------
شاید دوست داشته باشید که مشخصات گفته شده در بالا ، در صفحه خط فرمان نشان داده نشده بلکه در یک فایل متنی
نوشته شده و در جائی ذخیره شود که بعدا" استفاده نمائید.
برای اینکار دستور بالا را یصورت زیر بنویسید:
با اجرای دستور بالا مشخصات مورد بحث درون فایلی بنام abc.txt در روت درایو C ذخیره خواهد شد. توجه داشته باشیدکد:diskpart /s Sahand.txt >c:\abc.txt
که بهتر است فایل abc.txt را توسط برنامه ای مثل ++ Notepad باز نمائید.
حال من فرض میکنم که شما بعد از دیدن مشخصات بالا میخواهید مشخصه کاملتری از پارتیشن فرضا" E که با نام
Volume 4 در بالا مشخص شده، داشته باشید.
برای این کار بعد از اجرای دستوراتیکه گفته شد بطریق زیر عمل نمائید:
1. دستور select volume 4 را تایپ کرده و سپس کلید Enter را فشار دهید.
2. دستور detail partition را تایپ کرده و سپس کلید Enter را فشار دهید.
با اینکار اطلاعاتی شبیه اطلاعات زیر ظاهر خواهد شد:
می بینید که مشخصات بیشتری در رابطه با پارتیشن E نشان داده است.کد:DISKPART> select volume 4
Volume 4 is the selected volume.
DISKPART> detail partition
Partition 4
Type : 07
Hidden: No
Active: No
Volume ### Ltr Label Fs Type Size Status Info
---------- --- ----------- ----- ---------- ------- --------- --------
* Volume 4 E NTFS Partition 40 GB Healthy Boot
امیدوارم توضیحات کافی بوده باشند.
استاد این فایلی هست که تمام محتویاتشو من داخل WINPE قرار میدم البته مقداری دستکاری کردم و بازم میخوام دستکاری کنم هم امکانات سی دی اضافه خواهد شد هم خودم یه چیزهایی با کمک شما بزرگوار یاد خواهم گرفت
http://up.worldup.ir/do.php?filename=Backup-Restore.rar