کریمی استعفای سیاسی داد!
در برنامه 90 چه گذشت؟
90/9/22
پرسش این برنامه درباره استیلی بود؛ اینکه پس از جدایی استیلی، نتایج پرسپولیس بهتر میشود، فرقی نمیکند یا بدتر میشود. در این نظرسنجی، بیش از دو میلیون نفر شرکت کردند و 57 درصد بر این باور بودند که نتایج پرسپولیس پس از رفتن استیلی فرقی نمیکند. به نظر 30 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، نتایج پرسپولیس بهتر خواهد شد و 13 درصد هم نظرشان این بود که با جدایی استیلی، پرسپولیس بدتر نتیجه میگیرد.
کد خبر: ۲۱۰۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۲
سرویس ورزشی ـ در نظرسنجی برنامه 90، هواداران پرسپولیس اعلام کردند به بهبود شرایط این تیم امیدی ندارند.
به گزارش «تابناک»، برنامه شب گذشته 90 به دربی و مسائل مربوط به پرسپولیس پرداخت. پرسش این برنامه درباره استیلی بود؛ اینکه پس از جدایی استیلی نتایج پرسپولیس بهتر میشود، فرقی نمیکند یا بدتر میشود.
در این نظرسنجی، بیش از دو میلیون نفر شرکت کردند و 57 درصد بر این باور بودند که نتایج پرسپولیس پس از رفتن استیلی فرقی نمیکند. به نظر 30 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، نتایج پرسپولیس بهتر خواهد شد و 13 درصد هم نظرشان این بود که با جدایی استیلی، پرسپولیس بدتر نتیجه میگیرد.
این در حالی بود که استیلی ـ که مهیمان برنامه بود ـ گفت: با جدایی من، پرسپولیس بهتر نتیجه میگیرد و در واقع با آن 30 درصد موافق بود.
سخنان استیلی در برنامه 90 و کاشانی
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من اینجا نیامدهام که از خودم دفاع کنم. هه مسئولیت شکستها را میپذیرم و هیچ گاه گردن کسی نینداختم؛ اما آمدهام تا به نفرات بعدی کمک کنم و حرفهایی را بزنم که حقایق مشخص شود.
حمید استیلی در پاسخ به پرسش نظرسنجی برنامه نود عنوان کرد: به نظر من، تیم از این به بعد بهتر میشود و این را از ته دل میگویم. چون هم بازیکنان مصدوم میرسند و هم بازیکنان از لحاظ روحی روانی وضعیت بهتری خواهند یافت.
وی همچنین درباره نحوه روی کار آمدنش به پرسپولیس گفت: من انتخاب کاشانی نبوده و اعضای کمیته فنی من را انتخاب کردند. من هم همان آغاز گفتم که بهتر است دایی مربی پرسپولیس باشد، چرا که یک سال و نیم مربی این تیم بوده و بهتر از دیگران میتواند در این تیم کار کند.
سرمربی مستعفی سرخپوشان گفت: اگر میدانستم چنین شرایطی پیش خواهد آمد، به پرسپولیس نمیآمدم. من در آغاز فصل، زمان را از دست داده بودم و حضور در جام حذفی، تعطیلات بازیکنان و پروسه انتخاب مربی، باعث شد تا ما دیر به فصل نقل و انتقالات برسیم.
زننده گل قرن تصریح کرد: روند حرکتی ما در دوران حضور آقای رویانیان بهتر شده بود و با هفت برد و سه تساوی و سه باخت، نتایج قابل قبولی به دست آورده بودیم.
وی درباره نحوه یارگیری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: استقلالیها یک حسن بسیار خوب نسبت به ما داشتند و آن، حضور مربی فصل گذشته تیم برای فصل جاری بود. هیچ جای دنیا این گونه نیست که سه روز مانده به مسابقات، بازیکنان یک تیم به اردوی تیم ملی بروند.
بازیکن سابق تیم ملی فوتبال کشورمان درباره نحوه انتخاب دروازه بانان تیم پرسپولیس در آغاز فصل خاطرنشان کرد: ما تصمیم گرفتیم علیرضا حقیقی را ـ که جوانی خود را برای پرسپولیس گذاشته ـ در تیم نگاه داریم و به این فکر بودیم که برای بستن تیم، باید دو دروازهبان خوب داشته باشیم، ولی اکنون میگویم: ای کاش این دو دروازهبان را کنار هم نمیگرفتیم!
استیلی درباره علت جذب نکردن مهدوی کیا در آغاز فصل گفت: ما به مهدی گفته بودیم که چند روز صبر کند تا چند بازیکن جذب کرده و بعد وی را به تیم اضافه کنیم، اما مهدی عجله کرد و ناراحت شده و به تیم ما نیامد.
سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: قطبی را من خودم به ایران آوردم، ولی در طول حضور ایشان در پرسپولیس اختلاف نظر با هم دیگر داشتیم.
وی در ادامه در خصوص اختلافاتش با برخی مربیان سابق باشگاه پرسپولیس گفت: زمان حضور سوبل در پرسپولیس همه کاره باشگاه و تیم علی پروین بود. درباره اختلافات با دنیزلی هم باید بگویم که وی گاه حرفهایی به زبان ترکی میزد و از آنجایی که من با این زبان آشنا بودم، اختلافاتی با وی پیدا کردم.
استیلی درباره شیث رضایی نیز گفت: پیش از آغاز فصل از شیث رضایی تعهد گرفته بودیم که در فصل جاری نباید حاشیهای داشته باشد. انصافا تا پیش از آن ماجرا نیز حاشیهای نداشت و ما در مسأله کاپیتانی نیز مشکلی نداشتیم.
سرمربی مستعفی پرسپولیس در پاسخ به بیانیه رویانیان گفت: من به آقای رویانیان گفتم شما که ادعا کردید مربیگری برای من زود بوده، آیا میدانستید من پنج سال کمک مربی مربیان بزرگی در تیم فوتبال پرسپولیس بوده و سه سال هم در لیگ برتر سرمربی تیمهای استیل آذین و شاهین بودم.
ایشان نیز در پاسخ به این حرف من اظهار پشیمانی کردند و گفتند: من نمی دانستم که شما قبلا هم در لیگ برتر مربی بوده اید.
استعفای سیاسی فیروز کریمی!
در آغاز برنامه به وضعیت شاهین بوشهر رسیدگی شد. احمد گزی، رئیس هیأت موسس باشگاه تلفنی به پرسشهای فردوسی پور پاسخ داد و به قول مجری برنامه همه چیز را تکذیب کرد و گفت: شاهین پول دارد و سه میلیارد و سیصد میلیون تومان تاکنون بین بازیکنان پول تقسیم شده است.
او همچنین گفت: این تیم تاکنون هفت مدیرعامل نداشته و علی دادگر، تنها فردی بوده که حکم مدیرعاملی را دریافت کرده و اکنون نیز از سمتش کنار رفته است.
گزی در پاسخ به این که پس چرا فیروز کریمی استعفا کرد و خرابی زمین فوتبال مشهد چه ربطی به سرمربیگری کریمی در بوشهر دارد، گفت: استعفای کریمی سیاسی بود! او با بازیکنان تیمش برنامه داشت. همه خواستههای بازیکنان شاهین نیز در نیم فصل پرداخت میشود و هیچ مشکلی نیست.
فنایی: کامرانیفر از نظر روحی افت کرده است
محمد فنایی، کارشناس داوری برنامه گفت: حسن کامرانی فر از نظر روحی و روانی افت کرده و کمیته داوران باید کمکش کند. کمیته داوران باید ثابت کند سخندان از نظر فنی بهتر از کامرانیفر است که اکنون نفر نخست فهرست کمک داوران بین المللی است.
کاورهای نایلونی به جای بستههای فرهنگی!
پیش از حضور استیلی در برنامه، گوشههایی از پخش بستههای فرهنگی به هواداران پرسپولیس به نمایش درآمد که در آن به هوادارن این تیم، کاورهای نایلونی قرمز به همراه کیک و ساندیس میدادند و چهار کامیون، وظیفه پخش این بستههای فرهنگی را بر عهده داشتند.
در ادامه، حمید استیلی، مهمان حضوری بود و به پرسشهای مطرح پاسخ داد.
در بخشی دیگر از این برنامه، عزیز محمدی روی خط آمد و درباره اظهارات علی کریمی گفت: میدانم او فشار و استرس داشت و مسئولیت سنگینی متوجهاش بود. به همین دلیل زمانی که پس از پایان بازی به سمت من آمد، به روی خودم نیاوردم. با این حال از کریمی عاجزانه میخواهم هر چه درباره من میداند، بگوید، وگرنه خیانت کرده است.
رئیس سازمان لیگ همچنین درباره کمیته انضباطی گفت: قبول دارم که نباید میان آدمها فرق گذاشت و این مسأله را در جلسهای که با کفاشیان و تاج و حسن زاده داشتم، مطرح کردم.
رئیس سازمان لیگ پاسخ کریمی را داد؛ اظهار نظر عزیزمحمدی در برنامه 90
رئیس سازمان لیگ برتر ـ که یکی از مهمانان تلفنی برنامه نود بود ـ بامداد سه شنبه درباره مصاحبه تند علی کریمی پس از دربی روز جمعه خاطرنشان کرد: از علی کریمی به دلیلاظهاراتی که داشته، گذشتم و میدانم که وی به دلیل باخت تیم فوتبال پرسپولیس عصبانی بوده که این حرفها را زده است!
عزیز محمدی در پاسخ به ادعای کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در این مصاحبه گفت: از علی کریمی خواهش میکنم اشکالات من را بگوید و اگر این کار را انجام ندهد، به فوتبال خیانت کرده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: نباید بین علی کریمی و بازیکنان دیگر تفاوتی گذاشت. من امروز این را هم در جلسه با رئیس فدراسیون و آقای تاج مطرح کردم.
رئیس سازمان لیگ در ادامه افزود: آقای رویانیان گفته که به کمیته انضباطی ربطی نداشته که درباره شیث و نصرتی حکمی دهد. من به ایشان میگویم که اگر پسر ایشان در خیابان تصادفی داشته باشد، باید بگویند که چون پدر شما پلیس است کار شما را در منزل رسیدگی میکنیم و قوه قضائیه در این کار نباید دخالت کند. کمیته انضباطی مسئول مسائل پدید آمده در فوتبال است و اگر تنها باشگاه بخواهد به این مسأله رسیدگی کند، ممکن است در برخوردها افراط یا تفریط داشته باشد.
مظلومی: این شش تا را نداشتید، چه میتوانستید بگویید؟!
پرویز مظلومی نیز روی خط آمد و با گلایه از برنامه 90 گفت: شب دربی، مصاحبه مجتبی جباری را پخش کردید و امشب هم با بوقچی ما حرف زدید و خاطره شکست شش بر صفر استقلال را زنده کردید. اگر این شش تاییها نبود، دیگر چه میتوانستید بگویید؟!
فدراسیون، پول بلیت تیم ملی بانوان فوتسال را نداد!
ملی پوشان بانوان فوتسال از اینکه فدراسیون حتی حاضر نشده پول بلیت سفر به برزیل را بدهد، ناراحت بودند و میگفتند، فدراسیون به فوتسال بانوان بها نمیدهد و حاضر نشده پول این سفر را بدهد. یکی از ملیپوشان گفت: زشت است که فدراسیون پول بلیت هواپیما را نداده و دیگری از بی توجهی فدراسیون به شدت گلایه کرد.
میزبانی شهرداری یاسوج در شیراز!
در بخشی از برنامه عزیز محمدی، رئیس سازمان لیگ اعلام کرد، به دلیل سفر هیأت دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد به مسئولان ورزشی این استان اعلام کرده، زمان بازی روز پنجشنبه شهرداری یاسوج و فولاد خوزستان تغییر کند و یا این دیدار در شیراز برگزار شود! این در حالی است که این مسابقه در چهارچوب جام حذفی برگزار میشود و حق طبیعی شهرداری یاسوج است که از امتیاز میزبانی استفاده کند.
در اواخر برنامه، رئیس هیأت فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد روی خط آمد و گفت: از مسئولان میخواهم این دیدار را روز جمعه برگزار کنند.
درگیری بینندگان و مشت زنی برادر کرمانی مقام!
در یکی از دیدارهای لیگ دسته اول که در پیکانشهر برگزار شد، بینندههای دو تیم با یکدیگر درگیری فیزیکی پیدا کردند و آن گونه که مدیرعامل شهرداری اراک مدعی بود، برادر مرتضی کرمانی مقام با مشت به صورت هوادار شهرداری زده و فک این هوادار از سه نقطه شکسته است. با پدر این هوادار نیز مصاحبه شد و او گفت، فک پسرش شکسته و کسی به او در تهران رسیدگی نکرده است.
مدیرعامل شهرداری اراک نیز گفت که از برادر کرمانی مقام شکایت کرده است. در عین حال مدیرعامل باشگاه پیکان این اظهارات را نپذیرفت و آنها را رد کرد.
فارس