من مریض نیستم ، من فقط یکم از مردم آزاری لذت می برم !
تو کلاس مقنعه ي دوتا از دخترا رو که جلوت نيشستنو با سنجاق قفلي به هم وصل کني...قيافشون ديدنيه وقتي يهو يکيشون پا شه!!!
Printable View
من مریض نیستم ، من فقط یکم از مردم آزاری لذت می برم !
تو کلاس مقنعه ي دوتا از دخترا رو که جلوت نيشستنو با سنجاق قفلي به هم وصل کني...قيافشون ديدنيه وقتي يهو يکيشون پا شه!!!
خيلي حال ميده که بري پشت بوم و رو پوشال کولر همسايه سرکه يا بنزين بريزي! و هيچي حال دار تر از اين نيست که وقتي بو توي خونه ي همسايه ميپيچه، اون همسايه مهمون داشته باشه
توي يه رستوران گرون حسابي غذا بخورين، بعد موقع حساب کردن به دوستت بگي وايسه تا بري از تو ماشين کيف پولتو بياري. بعدش بري خونه و مفصل بخوابي
داري تو خيابون راه ميري يه ماشين از بغلت رد ميشه.يهو پاتو ميگيري ميگي آخ آاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااي.مام �ن پاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااام.بعد يارو سکته مي کنه پا ميذاره به فرار.شايدم نگه داره کمکت کنه که اون موقع تو بايد پا بذاري به فرار
طرف گرفته خوابيده، رو دستمال کاغذي سرکه ميريزي ميذاري جلو دماغش، با هر نفس کلي بوي گند استشمام مي کنه تا مي پره! به اين مي گن مردم آزاري تدريجي!
بريد سوپر مارکت يه عالمه جنس واسه خريد برداريد بعد بگيد اينا اينجا بمونه برميگردم ميبرمشون ، ديگه لازم نيس بريد سراغشون
توي کنسرتهاي موسيقي بزرگ و هنري، بي موقع دست بزنين