Effect
http://i11.tinypic.com/87mhu8o.jpg
خوب ما با ويديو ----- شروع ميكنيم .در پنجره ي effect زير مجموعه اي است .كه توضيحي در باره تك تك آنها ميپردازيم.
----- color correction كه اين افكت نيز از 5 زير مجموعه ديگر تشكيل ميشود."يك توضيح درباره پنجره information :ما براي هر افكت صوتي وتصويري تنظيماتي داريم كه براي دسترسي به آنها از اين پنجره استفاده ميكنيم ."خوب اولين ----- color balance هست .يك عكس يا فيلمي را از پنجره بين باز كرده وروي تايم لاين آورده واين ----- را روي اون فايل بكشيد.خوب براي تنظيمات اين ----- بايد به پنجره ي information رفته(از اين به بعد ديگه نميگم بريد روي تنظيمات وقتي توضيح ميدم يعني روي قسمت تنظيمات هستم) وروي color balance دوبار كليك كرده پنجره تنظيمات باز ميشود.شما در اين پنجره سه قسمت ميبينيد يكي براي تنظيم نور وديگري براي رنگ وآخري براي ديدن.كه در قسمت نور ميتوانيد نور مورد نظر را تنظيم كرده ودر قسمت رنگ .رنگهاي تركيبي براي فايل خود ايجاد كنيد ودر قسمت preview شما ميتوانيد محدوده اي كه ميخواهيد ----- روي آن قسمت ايجاد شود را تنظيم نماييد.
----- color wheel and monotone :اين فيلترها نيز مانند ----- قبلي كار ميكند وبراي تنظيم رنگ است (بيشتر از اين توضيحي براي اين ----- ندارم!)
فيلترwhite balance :اين ----- هم براي تنظيم رنگ است اما به صورت خيلي حرفه اي تر كه از سه قسمت تشكيل شده .
----- yuy curve :اين ----- هم براي تنظيم رنگ است اما به صورت منحني كه با دستكاري اين منحني ها رنگ نيز عوض ميشود. (خوب چرا ميخندي مگه من پنج تا ----- براي تنظيم رنگ گذاشتم! البته اينها را گذاشتند تا هركس با هر كدوم كه را حت تره كار كنه كه نظر من روي ----- اولي است )
خوب ديگه از رنگ خارج شويم .
----- anti flicker :اگر در فيلمتون لرزشي وجود داشته باشه اين ----- ميتوناند لرزش را تا حدودي بگيرد كه با تنظيمات آن كه از صد درصد تا صفر درصد.
Bleand filter:اين يكي از مهمترين فيلترها هست كه دو ----- را با هم تر كيب ميكند(خوب داريم به جاهاي سخت سخت ميرسيم )توضيح اين ----- در جلسه بعدي
با تشكر(ومعذرت)