Dism gui 3.5 برای ساخت دی وی دی سفارشی ویندوز 7 و 8
ظاهرا" دوست همزبان ارجمند و عزیز بنده ( جناب سهند) ، بشدت به دستورات برنامه بسیار مفید DISM علاقمند است
و میخواهد هر جور که شده تمام خم و چم های کار با این برنامه را تجربه کند.
من به ایشان پیشنهاد میکنم که بجای کار با دستورات خط فرمان DISM از برنامه DISM GUI 3.5 استفاده نمایند که این
برنامه در حقیقت نوع گرافیکی برنامه DISM بوده و همه کار ها را در محیط گرافیکی انجام میدهد.
این برنامه رایگان بوده و فقط 110 کیلو بایت حجم دارد که میتوانید آن را از لینک زیر دانلود فرمائید:
DISM GUI 3.5 stable
پنجره این برنامه را در شکل زیر مشاهده میفرمائید:
[URL=http://www.worldup.ir/]http://www.worldup.ir/images/tkif6bomxs7qh3mrdgdv.png[/URL
پاسخ : Dism gui 3.5 برای ساخت دی وی دی سفارشی ویندوز 7 و 8
استاد من وقتی فایل WIM رو Mount WIM میکنم چندتا فایل معمولی به ویندوز اضافه میکنم یا یه نرم افزار پرتابل کپی ودر قسمتی که Mount شده در داخل Program Files پیست میکنم که در زمان نصب ویندوز اونا هم با نصب ویندوز کپی شوند موقع UnMount کردن UnMount نمیشه هر چقدر هم منتظر میشم باز UnMount ادامه پیدا میکنه واصلا تموم نمیشه میخواستم ببینم مشکل از کجاست
استاد من با چندتا برنامه دیگه هم تست کردم مثلGDism--win tollkit موقع UnMount کردن UnMountنمیشه همینطور میمونه تا اینکه کامپیوتر ریست بشه یا ازتسک منیجر هم ببندیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سهند
استاد من با چندتا برنامه دیگه هم تست کردم مثلGDism--win tollkit موقع UnMount کردن UnMountنمیشه همینطور میمونه تا اینکه کامپیوتر ریست بشه یا ازتسک منیجر هم ببندیم
سهند جان
من خودم تاکنون با این عیب روبرو نشده ام
ولی این عیب معمولا" زمانی پیش می آید که پوشه Mount یا باز بوده و یا توسط اکسپلورر ویندوز مشغول باشد.
راه درست این است که :
اولا" پوشه Mount را با اکسپلورر ویندوز باز کنید (نه با دابل کلیک و غیره)
و ثانیا" موقع اضافه کردن فایل هائی به پوشه Mount عوض کپی و پست کردن با ویندوز ، از شورن کات های کیبورد
برای اینکار استفاده نمائید.
استاد اصلا وقتی با همین نرم افزارdism یا win tollkitهم Mountمیشه ومیخوام اپدیتها یا درایورها رو بهش اضافه کنم همینطور میشه حتی بدون اینکه تو قسمت Mountشده برم یا بازش کنم:tf: