کاپلو:خوشحالم که رم رکوردم را شکست
سرمربي پيشين رم از اينکه جالورسي موفق به شکستن رکوردش شده خوشحال است.
فابيو کاپلو، سرمربي فعلي تيم ملي فوتبال روسيه که در فصل 06-2005 رکورد 9 پيروزي متوالي اول فصل را با يوونتوس در سري A ايتاليا به نام خودش ثبت کرده بود حالا با 10 پيروزي متوالي اول فصل رم رکوردش را از دست داد. در همان فصل بود که يوونتوس به کالچوپولي متهم شد و در نهايت به سري B ايتاليا فرستاده شد.
کاپلو در گفتوگو با روزنامه ايتاليايي«Il Messaggero» چاپ رم اظهار داشت: خيلي خوشحالم که رم موفق به شکستن رکورد من شد. هنوز هم عرق خاصي نسبت به شهر رم و رنگ پيراهن اين تيم دارم، چون با اين تيم هم به عنوان بازيکن هم به عنوان مربي به قهرماني رسيدهام. دوستان زيادي در رم دارم و گاهي براي ديدن آنها به آنجا سر ميزنم.
وي افزود: صادقانه ميگويم که اصلاً فکر نميکردم جالوروسي در اين فصل اينچنين نتيجه بگيرد. در حقيقت متقاعد شدهام که اين تيم نسبت به رم سال قبل قدرتمندتر شده و تيمي کاملاً متحولشده نشان داده است.
سرمربي 67 ساله روسيه تصريح کرد: اگر به زمان پيشفصل برگرديم به نظر ميرسيد که اين تيم هنوز کامل نشده است. دنيل اوسوالدو، اريک لاملا و مارکينهوس همگي از اين تيم جدا شدند ولي با اين وجود تيم حالا نتايج خوبي ميگيرد و نمايش تاثيرگذاري از خود ارائه ميدهد. رم کنوني باورنکردني است.