نقاط شروع کار ویروس ها در ویندوز
توضیح
======
چند سال پیش مطلب زیر را برای اولین بار در سایت انگلیسی زبان http://virusremoval.pro (که در حال حاظر
تعطیل شده است) نوشتم.
در آن زمان کاربری با نام کاربری Buster ، که ایشان هم مثل بنده از اعضای سایت مذکور بودند ، به نوشته بنده
اعتراض کردند.
توضیح اینکه این شخص همان کسی است که برنامه معروف سندباکسی را ساخته است که امروزه کاربران زیادی
از آن استفاده مینمایند.
اعتراض ایشان بجا بود . من نوشته بودم محل هائیکه ویروس ها و بدافزار ها در ویندوز ،از آن جا ها شروع بکار میکنند
و بعد محل هائی را که میدانستم معرفی کرده بودم
و ایشان در اعتراض خود اعلام کرد که نقاطی که من معرفی کرده ام همه نقاط نیستند و ادامه داد که حدود صد محل
دیگر را هم می شناسند که محل شروع بکار ویروس هاست.
منظور از این مقدمه نکته زیر است که بنده در آن زمان به ایشان جواب دادم:
... چگونگی ساخت سیستم عامل های مایکروسافت تا به امروز سری بوده و مخفی نگهداشته شده است.
و در نتیجه هیچ کسی جز مایکروسافت از تمام توانائی ها و یا نقاط ضعف ویندوز ها اطلاعی ندارد.
بیشتر اطلاعاتی که ما ها در مورد ویندوز داریم ، اکثر ترفند هائیکه برای بهیود کار ویندوز انجام میدهیم و ووو
هیچکدام توسط مایکروسافت گفته نشده و فقط و فقط حاصل تلاش و تجربه های تلخ و شیرین کاربران گمنام
در سراسر دنیا است که در اینترنت منتشر شده است.
ما در این انجمن ها جمع شده ایم تا هرکدام دانسته های خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم و راه های بهتر
و جدید تر را پیدا کنیم.
لذا این ها دانسته های بنده در مورد موضوع تاپیک هستند ، نه همه موضوع..........
و کاربر Buster هم بعد از دیدن جواب بنده ، دانسته های خودش را در قالب یک فایل فشرده آپلود کرد.
متاسفانه بنده فایل آپلود شده ایشان را دیگر ندارم و از این بابت متاسف هم هستم.
===============================
از این انشا نتیجه می گبریم که نقاطی که در جلسه بعدی گفته خواهند شد ، همه نقاط نیستند و کاربران باید این
نقاط را شناخته ولی به آن ها بسنده نکنند.