با خبر شدیم تولد حاج صادق بید!!گفتیم کیک و شیرنی مجازی بخوریم!!!
بفرمایید دهنتون رو شیرین کنید
بفرمایید تعارف نکنید
:^::^::^::^::^::^:
فایل پیوست 10730
تبریک میگم صادق جان
Printable View
با خبر شدیم تولد حاج صادق بید!!گفتیم کیک و شیرنی مجازی بخوریم!!!
بفرمایید دهنتون رو شیرین کنید
بفرمایید تعارف نکنید
:^::^::^::^::^::^:
فایل پیوست 10730
تبریک میگم صادق جان
مرسی رضا جان:from me :
زحمت کشیدی
بفرما کیک
http://www.pic.p30ask.com/images/104...4214469537.jpg
سلام _ با تــــــــــــــــــــشکر از آقـــــــــــــــــــــا رضـــــــــــــــــــــــ ای عزیــــــــــــــــــــــ ـز :دی _ منم تبریـــــــــــــــــــــ ــک میگــــــــــــــــــــــ ـم و امـــــــــــــــــــــــ یدوارم همیــــــــــــــــــــــ ـشه مـــــــــــــــــــــــو فق و پیـــــــــــــــــــــــ روز و باشند و به قول یکی از دوستـــــــــــــــــــــ ــان شـــــــــــــــــــــــا د و ســـــــــــــــــــــــر حـــــــــــــــــــــــا ل باشــــــــــــــــــــــ ـه :دی
به قول رفسنجانی تفضلو تفضلو
از طرف من حتما نصفش رو بخور صادق جان:123
به من هم کیک بدینlol
بعدش سلام تبریکات صمیمانه به داداش صادق انشالله که هزار ساله بشی توی کورس با حضرت نوح ان جا بزاری رکوردشو بشکنی:from me :
ماشاء الله شما هم دهن دار هستین.نصفشو بخورم که میترکم.:khe:
نصفشو میدم شما بخوری نصفشم داداشم.بعدش به سید و حاج کاظم و بقیه دوستان نمیرسه.........to_pick_ones_nose3
از همین تریبون به داداشم هم تبریک میگم.
تولد ما دو تا توو یه روزه ولی 8 سال ازم کوچیکتره.
با تشکر از همه ی دوستان عزیز:Şflower658Ş::Şflower658Ş::Şflower658Ş::Şfl ower658Ş::Şflower658Ş:
پس به داداشتم تبریک بگو!!!
بی زحمت به اون هم بگو سهم کیک ما رو بده که جکعا میشه یک کیک!
منم تولدتو تبریک میگم حاج صادقBananezorro
تولد
ت
ت
ت
ت
ت
ت
ت
ت
م
ب
ا
ا
ر
رررررررررررر
ک
ک
ک
ک
ک
ک
ککککککککککککککک
این اسپم نبود:ekh2:
تبریک تولد بودBananezorro
به نام وجود آونده تمام هستی
من هم صادق جان تولدتان را تبریک میگم .
در ضمن ورود شما و آقا حسین ( hossenf معروف به سردار اسپمر ) را به جمع مدیران سایت تبریک میگم .
:Şflower658Ş:
با عرض و ســــــــــــــــــــــلا م و خسته نباشیــــــــــــــــــــ ــد و صــــــــــــــــــــــبح بخیر :دی _ منم همینجا به ایــــــــــــــــــــــن دوتا تبریـــــــــــــــــــــ ـک مــــــــــــــــــــــیگ م _ چه شــــــــــــــــــــــود :دی جمع ما جمع بود > یه دودتا کم بود که اونــــــــــــــــــــــ م بحمــــــــــــــــــــــ دلله اضــــــــــــــــــــــا فه شــــــــــــــــــــــد :دی