سلام
اساتید مساله ای برایمان شاخ شده است نیاز به امداد دارم:
مساله:
یه مموری کارت mmc داریم ، با کارت ریدر به سیستم زدیمش، سیف نکردیم و کشیدیمش ، دیگه مموری کارت آنتن نداد، با گوشی هم به جایی نرسیدم،
حال نیاز به کمک برای دست یاتی به اطلاعات دارم
Printable View
سلام
اساتید مساله ای برایمان شاخ شده است نیاز به امداد دارم:
مساله:
یه مموری کارت mmc داریم ، با کارت ریدر به سیستم زدیمش، سیف نکردیم و کشیدیمش ، دیگه مموری کارت آنتن نداد، با گوشی هم به جایی نرسیدم،
حال نیاز به کمک برای دست یاتی به اطلاعات دارم
درود
فرمت نمیشه؟ با گوشی یا سیستم؟ وقتی متصل می کنی چی میگه؟
ببین با این برنامه به جایی نمیرسی؟
Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 Free - Windows-based Format Utility for HP Drive Key or DiskOnKey USB Device - Softpedia
نقل قول:
تو چت باکس نوشته بودی i can solve any things
فرمت نمیشه که هیچ ، با کارد ریدر رو سیستم نمیشناسه و علامت درایو رو نمیاره با گوشی corrupted !
فکر کنم مثل اون 2 تای دیگه سوزیده :ashk:
والا سعی کردم حلش کنم اول بهش پماد سوختگی زدم اما حالش خوب نشد گفتم بیارم اورژانس دکترا ببیننش !نقل قول:
تو چت باکس نوشته بودی i can solve any things
حالا امیدی هست دکتر؟
درود
با اون برنامه hp هم تست کردی نشد؟
با خود ویندوز فرمت کن ولی quick format نزن! همچنین فایل سیستمی رو FAT بزن نه FAT 32 یا NTFS
نشد یه برنامه تو لینک زیر هست تریال 45 روزه با نام Corrupted Memory Stick Data Recovery تست کن شاید فرجی شد:
http://software.ivertech.com/Corrupt...tware24134.htm
اگه اصلا نمیشناسه ممکنه سوخته باشه و نشه کاری براش کرد!
اگه می شناخت و باز نمیشد با روش هایی که گفتم ممکن بود درست شه که برای خودم پیش اومده بود قبلا !
یهر حال مرسی
این سال جدید برای من در زمینه ی کامپیوتر جز نکبت چیزی نداشت
همه ی دارو ندارم یکی پس از دیگری داغون شدند
کم کم به این نتیجه می رسم که باید ...
سلام
برو توی disk management بعدش مموری رو وصل کن ببین میاد.
شاید letter اش پریده باشه.
http://www.pic.p30ask.com/images/144...2666668475.jpg
نچ
اون وقت رو گوشی باید کار میداد که ....
دلیل نمیشه که.
آخه شبیه این مشکل واسم دوستم پیش اومده بود ولی اون فلش بود.میزدی چیزی نمیومد.رفتم management دیدم اونجا هست ولی letter نداره .change letter کردم درست شد.