PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاسياس:تلاش مي کنم امسال هم بهترين باشم

sorna
01-06-2012, 12:16 PM
درست پس از شب سخت و ناکام برابر مالاگا در برنابئو ، کاسياس اين اتفاق را فراموش کرد و با بهترين خبر ممکن مواجه شد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00015726.jpg
کمیته بین المللی آمار و تاریخ فوتبال ، او را برای چهارمین سال پیاپی به عنوان بهترین دروازه بان جهان انتخاب کرد .
به گزارش مرجع خبری رئال مادرید در آمار این سازمان ، ایکر 248 امتیاز گرفت که خیلی بالاتر از نوئر 118 امتیازی (دروازه بان فعلی بایرن و هم تیمی سابق رائول در شالکه ) و والدس ، هم تیمی اش در تیم ملی اسپانیا بود .
نکته جالب این است که ایکر در سه سال اخیر بدون این که جام چندان مهمی در رئال مادرید بگیرد ، این عنوان را برده است . عملکرد فوق العاده اش در تیم ملی اسپانیا که منجر به قهرمانی یورو در سال 2008 و جام جهانی در سال 2010 شد باعث شد که بالاتر از دروازه بانهایی قرار گیرد که اکنون پائین تر از او هستند ، گلرهایی نظیر بوفون (یوونتوس ) ، چک (چلسی ) ، خولیو سزار (اینتر ) و فن در سار (منچستر یونایتد ) یا مثلا والدس و نوئر و موسلرا (گالاتاسرای ) ، هارت (منچستر سیتی ) ، جاستو ویار (استودیانتس لا پلاتا ) .
کاسیاس در صفحه فیس بوکش به خاطر این افتخار تشکر کرد و گفت :" فقط می توانم تشکر کنم چرا که آسان نیست که در این سطح بتوانی به این عنوان برسی . هم در اروپا و هم در سطح جهان . در سال 2012 تلاش خواهم کرد که باز به این عنوان برسم . از افرادی که همیشه حمایت بی چون و چرایی از من داشته اند سپاسگزارم . این جایزه برای شما هم هست ."